ajde decki neko da igra nekad i samnom...18 sam lvl
nije valda da nece niko igrati sa pocetnicima i naucit ih nesta
ajde decki neko da igra nekad i samnom...18 sam lvl
nije valda da nece niko igrati sa pocetnicima i naucit ih nesta
Kolko mi je zao sto nisam pogledo game, kako je proslo, inace big alliance fan, linkaj ako se moze gdje pogledat.
Jinx se nafidala na nasem jungler u malom skirmishu na botu, bila na kraju 17 3 ili 'vako nest
Wickd igrao teemo jungle i dobio pentu
Treba li nekom mozda curse voice beta key?
EDIT:cini se da vise netreba upravo vidim, jel ga koristite?
samo da javim da rokam veceras, mozda cu malo kasnit, zbog kolokvija sam obriso lol, ali za danas ga se isplatilo cijeli dan skidat (studentski internet), upravo applya patcheve, na nekih 96% sam...
EDIT: cini mi se da je nesto zapelo na 96%, sve je downloadano, ako resetiram client hoce mi nastaviti na 96% ili ce ponovno skidat 2GB+ updateaova?
Mislim da bi samo trebalo nastaviti, ali nisam siguran..
Muhaha :) dolazi sendvič!
Super ste to sredili
Evo ga 3 gejma, troll mode on
gg
Gledao skoro cijelo vrijeme stream :)) imao sam neke napore s curom prek moba, pa nisam ni pokretao LoL onda
A cijelo vrijeme mi je bilo, aj budem sljedeći game, al naporima nema kraja
Evo ga 3 gejma, troll mode on
gg
gg wp, mislim da nas je zdravkec sve naucio sto je nafidani twitch sa feralkom :D
Najdraži game mi je bio onaj prvi gdje su nas naguzili s timmom Alistair, Teemo, Nunu, Blitz, Nida ad
holy fuck koja je to bila moć
gledao sam vas na streamu jučer, holy fuck onaj dečko kaj je igral twitcha jungle, šaljem mu pivu poštom jebo me pas.
ali+blitz combo, wtf? ono jučer su bili odlično gejmovi, pojeo sam cijelu rajnglu šlaga s jagodama koliko sam bio uzbuđen :D
RiP Feral Twitch,welcome SotEL Twitch :D
Moram to jednom pullat u rankedu,čisto da me flejmaju 24/7,sve manje flejma u Diamondu
Stream je on,izvolite pitati nešto ako vas zanima :)
www.twitch.tv/amaairplane
gledao sam vas na streamu jučer, holy fuck onaj dečko kaj je igral twitcha jungle, šaljem mu pivu poštom jebo me pas.
ali+blitz combo, wtf? ono jučer su bili odlično gejmovi, pojeo sam cijelu rajnglu šlaga s jagodama koliko sam bio uzbuđen :D
To je bio pandza ...zeznuo nas je iscream u prvom gejmu, mi smo mislili ići twitch/eve bottom da budemo stealth motherfucker
Najdraži game mi je bio onaj prvi gdje su nas naguzili s timmom Alistair, Teemo, Nunu, Blitz, Nida ad
holy fuck koja je to bila moć
Hvala na ideji, dugo nismo to igrali . Teemo je bio brz i sve je ubijao.
Meni je najbolji lane koji sam igrao sinoć bio AP Malphite vs Heimer.
Full troll mode.
To je bio pandza ...zeznuo nas je iscream u prvom gejmu, mi smo mislili ići twitch/eve bottom da budemo stealth motherfucker
Prvi game je rekao pandza da on ide supportat i lockal je thresha prije nego sam ja dobil pick pa sam pickal jungle.
Tomek i ja imali chill mode juće na topu
Ovu s blitzom sam vas guzio hue hue
tkalle ima uvijek najjace pickove, ali nekako uvijek uspiju proc koliko mi se cini? i onaj sa sorakom jungle (pretprosli ili prosli?) vikend smo isto dobili,a njihov tim prvi match nije nimalo troll bio, cak sve i meta pickovi skoro :D
Bjergsen 24 3 HAHAHAHAHH
Bjergsen je zvijer! 24/3 :o
lijepo li je u ponedjeljak imati kolokvij, a all-star vikend je, gg wp
ne znam sto je s fnaticom, kao da gledam neki silver/gold soloq match, facecheckovi/uhvaceni out of position, bas steta, ali cyanide strike steal sa kha protiv nunu-a
Jel tko igrao na novom patchu, kažu da je feral sad puno slabiji zbog lack of sustaina i da ga se ne isplati kupovati ( to bi mi bio jedan od sretnijih dana u LOL-u :D )
Ja sam danas igrao s Xin-om koji je u ona svoja 3 hita od Q-a ubio adca tako da....
NADAO SI SE UZALUD SINE.
Jel tko igrao na novom patchu, kažu da je feral sad puno slabiji zbog lack of sustaina i da ga se ne isplati kupovati ( to bi mi bio jedan od sretnijih dana u LOL-u :D )
slabiji je al je jos uvjek odlican
Thresh takva zvijer na nižim ligama, počeo ga malo igrati, da dobijem praksu za hookove,
svi laneovi su gubili osim našeg sa AP Ezom :D gađao hookove ko lud i pokupili brdo kilova, brutano :D
Kolko sam skužio na Teambuilderu dobivam pretežito broncu, ili barem likove koji su S4 završili Bronze.
ovaj faker... bože dragi... to nije humano.