League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.448.593
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Balkana kaže...

Svaki champion je dobar i tvoj score uvelike ovisi o supportu koji je uz tebe. Ja sam iz bronce u gold došao igrajući support (taric, sona, janna, te orianna ponekad)

Što se tiče promjena, uvjeren sam da nećeš imati isti osjećaj kao i prije. Mislim da ima par članaka na internetu vezanih za novine, no najbolje bi ti bilo da sam ugledaš promjene igrajući.

Pa mislio sam kupiti Thresha, ali mi je TkaLLe rekao da bronca nije bas dobra za igranje supp-a, jer nemas toliki utjecaj na igru kao ostale pozicije..

11 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

Koji je po vama najbolji i najsigurniji Adc za carryanje u bronzi ?

DRAVEN! 

15 godina
exorc1st kaže...
Balkana kaže...

Svaki champion je dobar i tvoj score uvelike ovisi o supportu koji je uz tebe. Ja sam iz bronce u gold došao igrajući support (taric, sona, janna, te orianna ponekad)

Što se tiče promjena, uvjeren sam da nećeš imati isti osjećaj kao i prije. Mislim da ima par članaka na internetu vezanih za novine, no najbolje bi ti bilo da sam ugledaš promjene igrajući.

Pa mislio sam kupiti Thresha, ali mi je TkaLLe rekao da bronca nije bas dobra za igranje supp-a, jer nemas toliki utjecaj na igru kao ostale pozicije..

oh, sa tresh-om u bronci po meni itekako mozes imat utjecaj, pogotovo ako landas hookove jer igraci cesto znaju bit uhvaceni out of position

Respect the Raise...!
11 godina
neaktivan
League Of Legends

za climb iz bronce je najbolje uzet nekog champa koji ima solidan kill potencijal, npr. akali ili riven. bez beda možeš pobrisat triple/quadra uz malo timske pomoći.

naučit farmat, pozicioniranje, wardat, pratit junglere di su, pinganje, rješavanje globala, simsleno buildanje i silver će doć, ma da ni silver V nije bog zna što bolji jer ima hrpu boostanih igrača... osim toga usporedno na normalu isprobavat razne champione da vidiš kaj koji može i koji je kome counter.

ja sam se izvukao iz bronce sa riven i cassiopeiom, kroz silver prošao uglavnom sa akali, mantheonom i olafom dok nije dobio pretjerani nerf, 70% top lane.

i treba iskoristit dok ne nerfaju feral flare, uzmeš npr. olafa i opleti, item je stvarno op, sa dobrim stackom se može solo baron rješit.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends
Trenutno su jungleri na koje se builda feral flare vise viable, pa ocekujem nerf tog itema, ciscenje campova je puno brze a samim time i vise gankova. Nekako mi se cini da bi ovo mogao biti povratak xina, isprobao ga u 3 gejma s tim itemom i pocistim wardove kod dragona i napravim solo dragona u 10 minuti, a protivnici ni ne slute jer moji ne mrdaju s laneova :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Evo ako se nekome da tražit skinove sa Pax Easta 2014, ovaj dijeli nakon svakog gamea a ima relativno malo viewera pa možete zgrabit.

Diamond V je inače, pa možda netko nešto i nauči osim što uzme skinove. :)

Link

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
17 godina

A sta bi trebo napravit da mogu dobit skin uopce? U csu znam da ti salju dropove kad je twitch spojen sa stemom a tu?

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
12 godina
neaktivan
definho kaže...
exorc1st kaže...
Balkana kaže...

oh, sa tresh-om u bronci po meni itekako mozes imat utjecaj, pogotovo ako landas hookove jer igraci cesto znaju bit uhvaceni out of position

U bronci ti team ne zna respondat na hookove i engageove. Zato je bolje uzeti pasivan support tipa Lulu koji je vise za defanje ADC-a nego da uleti u njih kak Thresh ili Leona. Ostanes sam 1 v 5 i onda te flejmaju :D

Al da, iz bronce se vadis tak da igras solo laneove ili jungle. Iako preferiram solo laneove iz razloga sto ljudi ne respondaju ni na gankove nego cekaju da rijesis ovog 1v1. Uzmem Riven na top, ne micem se odande, stompam lanera, snowballam, pusham. Moraju poslati barem 3 na top da me zaustave, onda uzmem triple i tako. Vazno je samo da timu govoris kad su 3 na topu nek uzmu drag ili koji turret.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
12 godina
neaktivan
League Of Legends

u bronci uzmes miniona i kerijas

EUW: AlcoholicManiac

10 1 hvala 0
13 godina
exorc1st kaže...

Od svih tih..ja ti ne savjetujem niti jednog. Nego - Ezreal.

Brutalno dobar ADC, kojeg ja dosta često igram, a dosta puta savjetujem početnicima zato što je dosta "forgive" champion. Zeznuo si se? Imaš E ako već nemaš flash.

AlcoholicZile kaže...

u bronci uzmes miniona i kerijas

Uzeo sam bio frendu B1 account, cimer bio S2 , igrali onih 10 promocijskih...9/1, jedan izgubili jer stvarno nam nije nešto išlo..mislim da imam negdje i score...ali to je bilo takva komedija, sivir/katarina botlane..penta kill, +20 killova itd.

Easy peasy to carry, tako da ne uvažavam nikome kada sere kako ne može sam izaći.

14 godina
R4zOR229 kaže...

A sta bi trebo napravit da mogu dobit skin uopce? U csu znam da ti salju dropove kad je twitch spojen sa stemom a tu?

Sad je bio PAX East 2014, a tamo su se dijelile neke kartice sa kodovima za skinove.

I sad ovi koji su išli ih dijele na Redditu, Twitteru, Twitchu, itd..

Recimo ja sam Full Metal Rammusa dobio za vrijeme Worldsa 2013, na Oceloteovom streamu. On je pokazivao kodove na kameru ispred 20 000 ljudi, i ja sam jednom prvi prepisao kod.

Arcade Hecarima i Riot Blitzcranka sam dobio na Redditu. Za Hecu sam dao stari Garry's Mod key koji sam imao, a Blitza sam dobio od ovog lika od kojeg sam gore ostavio link.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
12 godina
neaktivan

Evo, moj slučaj je bio ovakav: iz bronce 4 do silvera s dravenom...ima dobar early i nafida se tako da mu u late nemogu ništa. Izašao iz bronce, nije bas išlo s dravenom više (monotono je postalo) pa odlučih supportat. Tako sam s leonom i threshom došao do golda i sad samo jungle easy (kha'zix, vi, elise, pa čak i yi s ovim buffom na wriggle)

Više se ne obazirem toliko na defeat.. Odigram najbolje šta mogu, ako neide nema veze..Svaki game se nešto nauči :D

PS. Samo da pitam dal netko zna okvirno bar kad bi mogla doći ona akcija 2 za 1 rune pageovi? Skupio 13k ip-a pa da malo proširim :D

17 godina
League Of Legends

Iz bronce izadjes s herojem kojeg i moja baka moze odigrati na jako zavidnoj razini - Master Yi. Zvuci smesno ali istinito. Odes u junglu i GG. S tom zivinom udjes u gold bez problema (kazem zivina jer 90% ljudi se usere kad vidi Yi-a, stvar mentaliteta). Ok, mozda sam malo subjektivan ali poanta je da su ljudi (vecina) u bronzi i silveru prelosi, skloni brzom odustajanju, 0 teamfight osjecaja i pomaganja tako da se to lako iskoristi s odredjenim herojima. Kao da igras deathmatch. Svi su ti neprijatelji i ovisis samo o sebi :) Naravno, treba prepoznati obrnutu situaciju kad naletis na ok ekipu. Yi ftw :)

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Ja sam na pocetku sezone nakon promotiona usao u bronze 2 a trenutno sam gold 5 :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

ajde neko od ove ekipe iz bronce, silver nek posalje na private svoj acc i pw, neda mi se nesto igrat ranked na mome acc, pa da vas dignem i da se malo izivljavam :)

0 11 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

kako me ovo podsjeća na junglere u bronci...

EUW: AlcoholicManiac

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Sam da pitam x-plosiva jel ide to tako ?

Samo ima malo previše deathova.

Tele2fon v5 [4.2.2. android]

0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Nije loše, samo jedna dobar stvar..ako igraš protiv LeBlanc koja zna svoj posao, bolje ti je barrier...tj. heal sada. tvoj shield + heal == op.

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
League Of Legends
Fantasticni gejmovi skt1 vs samsung ozone.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
exorc1st kaže...

Brutalno dobar ADC, kojeg ja dosta često igram, a dosta puta savjetujem početnicima zato što je dosta "forgive" champion. Zeznuo si se? Imaš E ako već nemaš flash.

Tek sad sam vidio ovaj post pa moram prokomentirat. Ezrele izbjegavat u širokom luku ako je neko početnik/ niska liga. Champion zahtjeva dosta skilla, odnosno treba znat dobro kitat s njim, što budimo realni početnici te igrači nižih liga neznaju. Ak se mene pita champion je generalo smeće (makar sad ću dobit hate zbog ovog XD ) i jedino može biti koristan ak brutalno dobije lane il pokupi killove koje mu team namjesti. Lucian,cait,corki,mf su puno bolji i lakši za carryanje u bronci, može čak i tristana biti dobra, al nikako ezrela igrati u bronci.

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
16 godina
neaktivan
death_zombi kaže...
X-Plosiv kaže...
exorc1st kaže...

Tek sad sam vidio ovaj post pa moram prokomentirat. Ezrele izbjegavat u širokom luku ako je neko početnik/ niska liga. Champion zahtjeva dosta skilla, odnosno treba znat dobro kitat s njim, što budimo realni početnici te igrači nižih liga neznaju. Ak se mene pita champion je generalo smeće (makar sad ću dobit hate zbog ovog XD ) i jedino može biti koristan ak brutalno dobije lane il pokupi killove koje mu team namjesti. Lucian,cait,corki,mf su puno bolji i lakši za carryanje u bronci, može čak i tristana biti dobra, al nikako ezrela igrati u bronci.

Ajme, ja mrzim Eza iz dna duše, totalno zaboravim autoattackat s njime XD.

Inače, jučer sam probao AS quinte, totalno je bolji osjećaj, nekako mi je lakše last-hittat i harrasat ( sva su 3 gejma bile easy linije al svejedno ). Jedino što baš nemaš nekog sustaina pa moraš pazit kakve tradeove radiš dok ne kupiš lifesteal item. Još nisam načisto dal da koristim sva 3 AS quinta ili samo 2...

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina

Ahh pikice, znao sam da ću naletjeti na vas Ez hejtere :D

btw oko Luciana, imam jednu opasku - nije dobar za lowbare...jer se nitko od njih neće sjetiti AA između spellova :D

13 godina
weedeveryday420 kaže...
Fantasticni gejmovi skt1 vs samsung ozone.

Faker got so outplayed u porazu.

btw soaz  soraka top vs wicked ryze... must watch

Fuck me I'm famous.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.4.2014 17:32 (guls).
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Kad je on odigral 950 rankeda? Ja visim po 6 sati na dan na LoL-u, imam jedva 300. Proslu cijelu sezonu 1100. S tim da rijetko igram normale.

http://prntscr.com/3alu74

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.4.2014 21:07 (GamerX9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Kad je on odigral 950 rankeda? Ja visim po 6 sati na dan na LoL-u, imam jedva 300. Proslu cijelu sezonu 1100. S tim da rijetko igram normale.

http://prntscr.com/3alu74

Odogovor ces saznat samo ako ga pitas {#} javi nama da i mi budemo obavijesteni o tom cudu prirode {#}

www.kireaki.com
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Hehehe. op.gg. je stvarno OP. Imam iznadprosjecan MMR danas ujutro, napravim jos 3 win streak, stavi me u ELO HELL. A korejci su mislili da znaju tajnu MMR-a. {#}

http://prntscr.com/3anagw

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

prvih 10 igraca na EUNE {#}

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

Ta slika treba da pokaže šta?

EUW: iPLAY Murloc
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
exorc1st kaže...

Ta slika treba da pokaže šta?

Pa prvih 10 igrača na EUNE {#}

Jk, i ja sam već htio pitat XD

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
14 godina
neaktivan
League Of Legends

pa je***** zivot vec 4 ovako i sad neko kaze nemoj rage-at, uzivaj u igri

pa je*** ti majku kako je vise ikako moguce igrat ovo sranje kad igras s ljudima koji neznaju ku*** drzat u ruci a kamoli mis

0 8 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice