League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.435.282
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
League Of Legends

EUW: FerritinCRO
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
GamerX9 kaže...

Danas prije nego sam poceo igrati imao sam 94 LP, jucer sam u 6 gejmova imao 4W/2L, dosao od 79LP do 94, dobijao oko 6 po winu, gubio po 3.

Sad dodjem igrati, izgubim 2 zaredom, jednu -3 druga - 5, padnem na 86LP, sad jednu dobijem i pise mi da sam quailified for series :D

I will never understand that system...{#}

EDIT: Slikica xD

Duo sa Definhom je urodio plodom :D Nisam imao hrabrosti odigrati jos jedan gejm tako da ce to pricekati sutra (ili je to danas ujutro? {#})

EDIT: Slika je ovo gore, ne znam zasto mi ne zeli staviti tu :D

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 3:01 (GamerX9).
15 godina
GamerX9 kaže...
GamerX9 kaže...

Duo sa Definhom je urodio plodom :D Nisam imao hrabrosti odigrati jos jedan gejm tako da ce to pricekati sutra (ili je to danas ujutro? {#})

EDIT: Slika je ovo gore, ne znam zasto mi ne zeli staviti tu :D

Kad citiras post koji ima sliku moras obrisat onu malu sliku sa cvijecem inace ce se desit to kaj se tebi desilo..

Svi smo mi Mentalist // R.I,P. EP
12 godina
neaktivan
League Of Legends

In your face, Ferritin {#}

Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Pridruzujem se tom klubu golda  {#}

http://www.youtube.com/watch?v=Vggo7x4hDlc
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 16:04 (Ahriiiii).
16 godina
neaktivan
Ahriiiii kaže...
GamerX9 kaže...

Pridruzujem se tom klubu {#}

Soon, soon I tell you.

EUW: MushRoomD
15 godina
League Of Legends

Svi se muce dici do kraja sezone a ja sjedim i uzivam {#}

Religion is the sigh of the oppressed creature, the heart of a heartless world, and the soul of soulless conditions. It is the opium of the people. Karl Marx|RIP Ryan Davis
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 15:36 (hari85).
Moj PC  
4 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Svi se muce dici do kraja sezone a ja sjedim i master-baitam {#}

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
14 godina
Notorious kaže...
Ahriiiii kaže...

nisam vec dugo naletila na afk sad vec dva puta za redom u normal pa me interesira cisto informativno da li reportate na kraju afk igrace u enemy teamu ( ili u svom) ili  ne?

Ako namjerno odu, onda ih prijavim (you ks me I afk.....).

Ako neko najednom ode, onda ne, nikad ne znas sta se desilo, net, struja itd. Sinoc meni i bratu pukne net, bili smo afk 5-6 min i zato smo izgubili, sto je najgore jedan od protivnika napise easy...

Ja to isto radim i umirem od smijeha kak je lako ljude isprovocirat i iznerivirat {#}. Očekujem 10+ td

16 godina
neaktivan
Hazar kaže...
Notorious kaže...
Ahriiiii kaže...

nisam vec dugo naletila na afk sad vec dva puta za redom u normal pa me interesira cisto informativno da li reportate na kraju afk igrace u enemy teamu ( ili u svom) ili  ne?

Ako namjerno odu, onda ih prijavim (you ks me I afk.....).

Ako neko najednom ode, onda ne, nikad ne znas sta se desilo, net, struja itd. Sinoc meni i bratu pukne net, bili smo afk 5-6 min i zato smo izgubili, sto je najgore jedan od protivnika napise easy...

Ja to isto radim i umirem od smijeha kak je lako ljude isprovocirat i iznerivirat {#}. Očekujem 10+ td

To ti se smatra kao omalovažavanje protivnika, kao što se i pisanje CAPS LOCK-om smatra vikanjem. To ti je dio internetske kulture.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
16 godina
neaktivan
League Of Legends

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1p96l3/lol_theory_2_zeds_true_identity/

"He gave birth to Cassiopeia and Katarina."

umm, nuff internetz for today

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Za one koji su Gold i niže, da li vas elo boosteri u protivničkom timu živciraju ili motiviraju?

Sad ih ima zbilja mnogo, pri kraju sezone...

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
guls kaže...

Za one koji su Gold i niže, da li vas elo boosteri u protivničkom timu živciraju ili motiviraju?

Mene boli qrac pa da su i hebeni azijci u protivnickom timu. Obozavam igrati protiv jacih od sebe jer me to tjera naprijed i osim toga, ako dobijes lane mozes im srat all day long da si rasturio diamonda, ako pak izgubis, ipak je on diamond, tko bi me krivio :D

15 godina
guls kaže...

meni se isto cini da ih puno ima sada, pogotovo zato jer mi se cini puno teze igrat, prije dva tjedna sam dosta lako igrao, ajmo reci da sam iz S3 u s2 dosao bez problema jer nakon sto sam dosao u S3 nisam dugo igrao pa sam opet poceo zbog faksa i sad se eto u S2 zadrzao, nadam se da cu danas do S1 pa nekako do tog Golda, ali da, pomalo me zivciraju jer mi se cini da necu tako lako...kao sto mi se sa win4-om cinilo :D

Respect the Raise...!
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Slucajno mi se dogodila najbolja stvar u LoL-u otkako igram. Naime, bio sam debil, i na 30-om levelu sam odmah poceo sa rankedima sa tek 150 normala. Tada mi je Normal MMR bio uzasan. Od tada 95% gejmova igram ranked. Sad imam 850 rankeda, skill mi se puno poboljsao, a Normal MMR mi je ostao isti.

Buduci da sam dostigao cilj i dosao do Golda, sad sam odlucio igrati samo normal. Danas 6 normala, 6 teskih stompova. Zasto? Normal MMR mi je na razini unranked/bronze i sad dobijem noobove i u svom timu i u njihovom i onda je ko da igram protiv botova. Danas sam u jednom gejmu imao vise farma nego cijeli protivnicki team. Jako je zabavno ovako igrati :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends
http://www.youtube.com/watch?v=Vggo7x4hDlc
Moj PC  
9 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovaj plat I je najvece sranje koje sam ja ikad u zivotu dozivio.Znaci prvi game igram Corki idem 4-0-1 sa support,onda 2v1 igram i ubijem ih 2 puta 8-0-1 (njihov bot lane) dok leona ide mapom-lost.Drugi game Renekton top idem 8-0 split pusham cjelo vrijeme tako da 3 ili 4 trebaju doc da me ubiju-lost.

Nema krista isusa da ovolike kreten carryas,BRONZE JE MILA MAJKA ZA OVO.

3 3 hvala 1
13 godina
neaktivan
League Of Legends

sve lige osim diamond 2 na gore su debilne...

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
League Of Legends

picks and bans u silveru OP {#}

BAZINGA.... I dont care :P
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 0:06 (viksaur).

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

zato ni ne igram ranked vise, neda mi se natezat s noobovima, preumoran sam od toga... cekam novu sezonu i nadam se da cu igrati opet onih 10 igara da me smjesti sto vise....

onaj koji jesam
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 0:27 (shimeface).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Danas sam prosao promotion u silver 5, i umjesto da me ubaci u silver 4 odjednom u silver 3... Dali je neki bug ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

kog briga, pici dalje :D

onaj koji jesam
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 0:36 (shimeface).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
League Of Legends

evo da se i ja malo ubacim u temu...došao sam u g1 i mogu reć da je ipak manje noobova, nije da ih nema, al u manjoj koncentraciji :)

embrace whatever may come
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Raven56 kaže...

Danas sam prosao promotion u silver 5, i umjesto da me ubaci u silver 4 odjednom u silver 3... Dali je neki bug ili?

Ne, tvoj mmr je bio dovoljno visok da si kvalifikovan za silver 3 a ne 4, tako da te automatski tamo prebacilo.

12 godina
odjavljen
League Of Legends

mislio sam samo jednu partiju bacit, ić leć u 3...kad ono 2 ure, reko "ajd još bar jednu" hahahahaha

embrace whatever may come
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
League Of Legends

s kojim ste championom najvise puta fulali ulty? {#} {#}

HOW ABOUT NO

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends
Religion is the sigh of the oppressed creature, the heart of a heartless world, and the soul of soulless conditions. It is the opium of the people. Karl Marx|RIP Ryan Davis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kulo Vi Britania kaže...

Karthus, Soraka, Shaco, Singed...

{#}

EUW: FerritinCRO
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Zanimljiv game, zanemarite farm :D

Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kulo Vi Britania kaže...

Ezreal...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice