League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.413.922
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Sleme kaže...
intel97 kaže...
Sleme kaže...

Kojeg ADC kupit ?

corki ti je za sada najbolji izbor 

Imam corki-a,cait,vayne,tristanu,ashe..

Uzmi onda Varusa ili Jinx.

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
15 godina
neaktivan
Sleme kaže...
intel97 kaže...
Sleme kaže...

Kojeg ADC kupit ?

corki ti je za sada najbolji izbor 

Imam corki-a,cait,vayne,tristanu,ashe..

MF, Jinx, Lucian, Varus.

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 11:18 (Notorious).
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo pao mi je odabir na ova dva !

38 Varus
2 Lucian
Prestigio multipad 8 ultra duo

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
Jari kaže...

Stalno se prica bronca ovo bronca ovo, po meni silver nije nista bolji od bronce niti je nikakav ponos jer je prelagano dobit silver, barem low silver, masa ljudi dobije prvih par placement gejmova i onda sjedi u silveru 5-4 i igra sa broncom zbog malog MMR-a itd. U sezoni 1 je vrijedilo imat broncu, sad jedino gold vrijedi kolko tolko imat. Meni se poceo gadit taj ranked jako, i taj prokleti placement, jer silver 1 igrac i silver 5-4 NIJE isto, a na kraju sezone i jedan i drugi ce imat identicne season rewards, primjer poznanik jedan, odigrao je placement prvi put usao u silver 3 odmah i ima svega 20ak ranked gejmova, i on ce na ''papiru'' imat isti ''skil'' kao netko od 300 ranked gejmova na silveru 2-1, stvarno jadno, a i to da broncu dobije svatko to je teski bulšit, jer je to šamar ekipi s broncom iz sezone 1

Kakva je razlika ako si Bronza u sezoni 1 ili sezoni 3?

Znaš koliko ima sada nagrindanih accountova koji su gold/plat pa čak i diamond...

Pa razlika je ta sto u sezoni 1 bronca pocela tek na 1250 eloa, a ne ko sad i u sezoni 2 na 1150 pocne silver -.-

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 11:44 (Jari).
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Jonja kaže...
Blizek kaže...
Jonja kaže...

Trebaju napraviti sistem koji nece ovisiti o tvom timu.

U 5v5 igri napraviti sistem koji ne ovisi o tvom timu {#}

Valve je napravio..

Kakav?

Formula se tocno nezna al na steam-ovim forumima imas neke ljude koji pomalo otkrivaju, pa onda malo sam proguglaj.

LoL acc THCJoshi
12 godina
neaktivan
League Of Legends

pozdrav trebam pomoc

kako instalirati lol na OS linux

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sleme kaže...

Varus je izuzetno jak. Što se tiće dmg-a moze napraviti jednako, ak ne i više od corkija. Problem je šta nema escape i treba se jako dobro pozicionirat sa njim. Razmisli i o jinxu mozda, broken je al će uslijedit nerf za nju sigurno.

lol [eu]east: cpt z0mbie
14 godina
neaktivan
death_zombi kaže...
Sleme kaže...

Varus je izuzetno jak. Što se tiće dmg-a moze napraviti jednako, ak ne i više od corkija. Problem je šta nema escape i treba se jako dobro pozicionirat sa njim. Razmisli i o jinxu mozda, broken je al će uslijedit nerf za nju sigurno.

poslje luciana su napravili  odmah novog adc , zasto? jer su skuzili je da lucian smece od ad  carry

eune : Flaeryy
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ok znaci kupujem Varusa :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovako nešto se samo meni može dogoditi..

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aliser kaže...

A sta ti se dogodilo?

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
15 godina
neaktivan
puma_vkci kaže...
Aliser kaže...

A sta ti se dogodilo?

Fali desna strana klijenta

Edit: Ovo je bilo kada se match završio, pa nisam mogao ni izaći normalno iz klijenta niti koristiti išta drugo, jer je bio preko svih ostalih prozora (i prije nego li se neki pametnjaković javi i kaže show desktop, nije ni to radilo) pa sam morao preko task managera "ubiti" process.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 14:05 (Aliser).
12 godina
protjeran
Aliser kaže...
puma_vkci kaže...
Aliser kaže...

A sta ti se dogodilo?

Fali desna strana klijenta

Edit: Ovo je bilo kada se match završio, pa nisam mogao ni izaći normalno iz klijenta niti koristiti išta drugo, jer je bio preko svih ostalih prozora (i prije nego li se neki pametnjaković javi i kaže show desktop, nije ni to radilo) pa sam morao preko task managera "ubiti" process.

to se i meni zna dogoditi,misem na rub klijenta smanjis ga i onda povecas kako hoces

HOW ABOUT NO
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Nisi jedini :) Vec nekoliko puta. Uz to nekad mi se zna zbugati friend list, otvorim ga i ne mogu zatvoriti nikako osim da napravim relog. Notification i chat rooms se normalno otvara i zatvara, ali friend list nece raditi :D

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sleme kaže...

Kojeg ADC kupit ?

Jinx. Zato što:

• konstantan AS boost na Q, nenormalan splash 100% crit damage sa drugim Q
  • 70% slow i op poke dmg na W + reveala stealth jedinice
  • 1.5 sec snear na E
  • odličan ult za teamfighte i assassinatione.

Mislim da ništa više ne trebam reći, to nijedan adc nema.

Zaboravio sam ogroman MS boost kada ubiješ nekog/uništiš turret, tako da je dobar kao hit n run ili chase.

EUW: MushRoomD
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 14:25 (BannedOnThisForum).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jinx će dobiti junački nerf,možeš je abuseat,no probaj sve te adc na normal/kod prijatelja,te

odluči koji ti paše najviše.
Trenutna OP meta je Corki/Jinx. 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Sleme kaže...

Kojeg ADC kupit ?

Jinx. Zato što:

• 1.5 sec snear na E

C

Zaboravio sam ogroman MS boost kada ubiješ nekog/uništiš turret, tako da je dobar kao hit n run ili chase.

Cekaj samo da ju nerfaju.

17 godina

Smanjit AS na Q kao i spalsh dmg ( i da ne može crit radit splash), Veći CD na W i smanjit slow. Ostalo je ok

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Smanjit AS na Q kao i spalsh dmg ( i da ne može crit radit splash), Veći CD na W i smanjit slow. Ostalo je ok

Yup, sve to što si nabrojao definiše OP kod Jinx.

EUW: MushRoomD
15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Ne zaboravi da ima premal range na minigun (525) i da rocket ima stvarno mal AS. Isto tako Jinx dobija najmanje AS od bilo kojeg marksmana (1%).

A što se tiće W, smatram da bi bolje bilo kada bi smanjili AD ratio sa 140% na 100%.

17 godina
neaktivan
Sleme kaže...

Kojeg ADC kupit ?

Jinx. Zato što:

• 1.5 sec snear na E

Teško mi je govoriti jel nismo brat i ja igrali s njom još ( protiv nje jesmo par puta, nijednom nije lane dobila ), ali mislim da treba nekog supporta uz sebe tipa lulu/ali kao protectore ili blitz/thresh/leona za stompanje linije. Ima veliki problem u kroničnom nedostatku escape abilitija ( nemojte spominjat passiv jel on je najkorisniji za cleananje,a ne za bježanje ) te u rangeu od miniguna. Ako je netko može protectati od assasina kao lulu dok s raketama i ultijem radi pentakilleve, onda vrlo vjerojatno ima najjači dmg od svih ADCova, barem AOE. Ne mogu se oteti dojmu da za nju treba imati team s mozgom jel nemožeš niti initiateat, niti pobjeći iz fajta.

Izgleda da sam ja jedini ovdje koji ne smatra da je ona OP {#}. Pričekat ću da ju brat kupi pa ću onda možda doći do drukčijeg zaključka.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
17 godina
Aliser kaže...

Mene više je*e to što ti još uvijek koristiš Vistu.

LoL EU West - KingNothing666
15 godina
neaktivan

I šta je tu problem? Imam original Windows Vistu Ultimate i zašto da je ne koristim? Ili možda moram biti "in" kao i svi ostali ljudi pa koristiti piratske kopije 7 ili 8? Jer je Vista krš, sranje živo, ne treba se to koristiti, ajmo pljuvati te ljude.

Ja na Visti nikada nisam imao problema a koristim je više od godinu dana i nema potrebe da se prebacim bezveze na 7 ili 8.

I izvinjavam se na Off topic.

16 godina
neaktivan
Sleme kaže...

Kojeg ADC kupit ?

Jinx. Zato što:

• 1.5 sec snear na E

Los range u laning fazi, premal basic att. speed kad switchas za veci range (i trosis manu), nema escape, dobar ult, e je bolji cait trap, poke je lako dodgat ili stat iza miniona i dobar pasiv. Bolje je igrat na midu jer mos koristit fog of war da pogodis w, mos pushat wave sa drugin q ako dobro wardas i vise se isplati buildat je full ad/pen + cdr za poke i finisher ka sta je vecina diamond/challenger ljudi sad igra jer ces za kiteanje iskoristit taj att speed kad ti triba.

"You can lead a fool to wisdom, but you can't make him think."
15 godina
Blizek kaže...
Sleme kaže...

Kojeg ADC kupit ?

Jinx. Zato što:

• 1.5 sec snear na E

Teško mi je govoriti jel nismo brat i ja igrali s njom još ( protiv nje jesmo par puta, nijednom nije lane dobila ), ali mislim da treba nekog supporta uz sebe tipa lulu/ali kao protectore ili blitz/thresh/leona za stompanje linije. Ima veliki problem u kroničnom nedostatku escape abilitija ( nemojte spominjat passiv jel on je najkorisniji za cleananje,a ne za bježanje ) te u rangeu od miniguna. Ako je netko može protectati od assasina kao lulu dok s raketama i ultijem radi pentakilleve, onda vrlo vjerojatno ima najjači dmg od svih ADCova, barem AOE. Ne mogu se oteti dojmu da za nju treba imati team s mozgom jel nemožeš niti initiateat, niti pobjeći iz fajta.

Izgleda da sam ja jedini ovdje koji ne smatra da je ona OP {#}. Pričekat ću da ju brat kupi pa ću onda možda doći do drukčijeg zaključka.

nisi jedini, rijetko koja me jinx dobila i igrao sam puno puta protiv nje

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Sleme, pitao si me svaki drugi dan kojeg ADC da kupiš. Nadam se da si prvo rune sredio. A onda slobodno uzmi Varusa, Twitcha, Tristanu. Razlog ova zadnja dva zato što se naspram ostalih dosta rijetko koriste, a nisu ništa lošiji, dapače. S time da za Twitcha kada se naučiš pozicionirati će ti biti dosta lakše onda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Yebeni queue, glavno da mlate pare, a to sta niko ne moze igrat to nema veze. Pa zar je tako tesko iznajmit jos servera?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Yebeni queue, glavno da mlate pare, a to sta niko ne moze igrat to nema veze. Pa zar je tako tesko iznajmit jos servera?

Rekli su već dosta puta da im ni 100x više servera nebi pomoglo, problem je u samom kodu igre.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 19:06 (Blizek).
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Jonja kaže...

Rekli su već dosta puta da im ni 100x više servera nebi pomoglo, problem je u samom kodu igre.

Pa sto onda ne mijenjaju kod, nek unajme 10x programera, u 2 mjeseca se to rjesi, ionako se valjaju u parama.

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa onda strajkajte. Ne igramo dok se ne popravi. {#}

Odgovor Riota bi valjda bio, pa boli nas racKu, ne igrate i ovako i onako. :D

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice