League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.468.479
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
Re: League Of Legends
Keops kaže...
GamerX9 kaže...
Za broncu cisto ok, iako za dobar farm moras napravit barem 10 cs/minute. Ja kad imam dobar game uvijek imam oko 300-320 u 30 minuta, kad gubimo ili me njihov jungler ganka 80 puta u minuti imam 200-250 cs u 30 min. Silver IV mid lane plays.

Pretpostavljam da s ovakvom farmom ne gankaš nego samo stojiš u laneu što nije dobro za niže lige. Tako sam i ja radio pa sam se čudio kako ne mogu iscarryat. Na kraju sam skužio da j*beš sve to i uzeo Ahri i Kassadina te sam počeo roamat ko divljak i pomagat ostalim laneovima, a farma mi nebi bila jaka.

Vjeruj mi, roam>farmanje.

ili neg uzme zeda, s kojim se ful lako farmat, pa na povratku ( ili kad su sva tri lanea pushana) uzme wraithove. gankaš kad ti je ult up, naravno.

LOL EU Nordic and East: InvisoO
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Zed mi je main prijatelju ;)

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hvala svima, ugl danas na normalu practicam farmu sa AP runama, pa navečer onda ide ranked :) I još jedno pitanje, jel pametno mainat ADC u SoloQ? Mislim, supporti često nemaju pojma igrat, i ne wardaju, rijetko koji support dobro dođe, a bez adekvatnog supporta ne mogu ništa (Vayne konkretno).

14 godina
neaktivan
.: R32LowRider kaže...

Hvala svima, ugl danas na normalu practicam farmu sa AP runama, pa navečer onda ide ranked :) I još jedno pitanje, jel pametno mainat ADC u SoloQ? Mislim, supporti često nemaju pojma igrat, i ne wardaju, rijetko koji support dobro dođe, a bez adekvatnog supporta ne mogu ništa (Vayne konkretno).

S njom tek i mozes... Barem je meni tako dok smurfam....

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma kakav AP yi,AD yi rastura jucer napravio quadru i pentu u prvom gameu s njim poslje reworka...BROKEN

0 5 hvala 0
16 godina
neaktivan

A ono, carryat gameove nije baš prelako kad igraš sa random supportima, ja i na dia 1 rjetko idem solo que dok mi nema supporta jer mi se neda ovisit o random supportovima pogotov ak igram protiv premade botlane-a. Al ono igraj lane koji ti najviše odgovara, sa svakim laneom se može carryat ak si dovoljno dobar, pogotovo vayne ak nije banana, tog heroja treba žestoko nerfat kolko je močan u soloque. Ak imaš lošeg supporta kraj sebe sam farmaj dok ne dođu teamfightovi.

lol [eu]east: cpt z0mbie
16 godina
neaktivan

Ovisno kako igraš, ja osobno na smurfu nisam igrao sa random supportom već sa premade supportom, pa ne znam kako je to sa randomima u tako niskom elu. Mada opet se sve vrti oko istog, ako je tvoj skill > enemy bot lane skill, dobit ćeš lane, pa makar tvoj support ne wardao, jer kupovina wardovan a botu je rijetka, a rijetko ko u bronzi će duelat. Recimo, ti si Vayne i kreneš duelat, umjesto da uzvrate paljbom, počet će bježati i popušiti W proc + Q. Tako da je harass u tako niskom elu veoma lagan.

Pandza90 kaže...

Ma kakav AP yi,AD yi rastura jucer napravio quadru i pentu u prvom gameu s njim poslje reworka...BROKEN

Nadam se da se samo šališ... Prvo pročitaj o čemu su ljudi pričali pa onda komentariši. AP Yi više ne postoji, jedino W ima scaling sa AP. Oni su pričali kako neki jadničci nisu znali za patch note za Yi-a pa su ga igrali sa AP runama na midu.

EUW: MushRoomD
15 godina
neaktivan

Hvala svima :) A nebi trebao bit problem farmat bot, ako je rijeka wardana. Tako da ako treba sam ću wardati. Nego, samo me zanima jel kvalitetan build na Vayne: BoTRK, Berserkers Greaves, IE, PD, LW, GA. Mislim da je to Basic ADC build i nebi trebalo bit ikakvih problema?

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ups krivo procita,anyways vayne nije op...

0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Što se tiče Aram mape,mislim da je sigurno najzahtjevnija mapa tako da ljudi koji su granično sa summoners riftom,znači na određenim rezolucijama moraju spuštat detalje kako bi normalno igrali i zadržali fps sa istom rezolucijom bi mogli imati problema na Aramu,zato ti je možda problematično.

Inače zombie samo da znaš da nam je trebalo tjedan dana da prebolimo onaj poraz kad je naš nunu polomio vašeg amumua (da  i high elo se nekad igra plačko) i kod reze 8-3 i kontrole vase jungle smo sve tako lagano bacili i nakon analize smo vidjeli da si nas prebio na hit,željni smo osvete jer znamo da možemo bolje.(bar tak brijemo) :D

I kennen na ryze,ne znam uopce kako sam lejnao protiv Mozarta :P

EUNE:ljub1ss1mo :)

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ehmmm, kaj ti brijes? Nisam skuzio pol toga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pandza90 kaže...

op je, jaca je od svih drugih adc, vise se nista ne isplati ni igrat osim nje kad je sve nerfano i upropasteno

zadnjih mjesec dana samo iste carrye vidjam-ez, vayne, caitlyn

gdje kog, corki, mf, draven, graves- sve se to slabo igra zato sto je upropasteno a oko vayne se digla prasina zato sto je jos jedino ona ostala op

treba je nerfat, dojadilo mi gledat kako je instant ban u champ selectu

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
League Of Legends

Ma kakva Vayne {#} uzmi Kayle i idi adc s njom{#}.

EDIT: Farmo sam kilove a ne minione.

LOL EUNE: oloferno
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 17:08 (breader).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovo je bilo bolno za igrati {#}

7 win streak RIP, 16-2 Sona RIP

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 17:20 (Blizek).

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Bi se mogo igrat LOL sa 1,8 ghz procesorom,1 gb RAM-a i 64 mb grafa ?

Na windows xp ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 17:24 (Sleme).

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

op je, jaca je od svih drugih adc, vise se nista ne isplati ni igrat osim nje kad je sve nerfano i upropasteno

gdje kog, corki, mf, draven, graves- sve se to slabo igra zato sto je upropasteno a oko vayne se digla prasina zato sto je jos jedino ona ostala op

Ja baš počeo dosta Koggija igrati a ti tako okrutno prema njemu {#}

Kog mechanics op

15 godina
League Of Legends

Ma treba sve adc toliko nerfati da im je potreban tri lane protiv nekog solo lanera. Rijesilo bi moje muke s protivnickim junglerom {#}

Life- Amazing graphics,shit gameplay|RIP Ryan Davis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BannedOnThisForum kaže...

Ja baš počeo dosta Koggija igrati a ti tako okrutno prema njemu {#}

Kog mechanics op

kog-a nitko ne igra, evo vise sam puta vidio sivir nego kog mawa, zadnjih 300 gejmova samo 1 sam igro protiv njega. zasto je to tako nemam pojma 

i taj game je bio danas, pa smo izgubili jer se on nafeedo na bijednom ez-u

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sam igra s Kogom prije nekog vremena par partija. Iša san eksperimentirati sa onim Blue buildom. Scorevi su bili ludi, tipa 19-12, 17-13 s dosta asista itd.{#}

A onda je uslijedila jedna užasno loša partija pa san odusta. btw sve te partije sam pogubio.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 17:46 (Winchester01).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ajde kad vam se neda odgovorit barem glasujte !

Na windows xp ?

3 Da
27 Ne

0 5 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sleme kaže...

Na windows xp ?

Feed the trolls. Dobro da nisi pitao jel se moze na kalkulatoru igrat...{#}

14 godina

Nabavi normalnu grafičku i moći ćeš, ali fps ti nece ici preko 30. 

15 godina
neaktivan
League Of Legends

tako je. Igram na 1.8 GHz proc, 1 gb rama i 256 grafulja. FPS je max 30 i to kad sam samo ja na vidiku, u tf-u je oko 4-5 :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni je single core proc 2,2ghz, 2gb rama i 512mb graficka.. ak je kamera na meni samo fps je 60, a teamfight i to 30-40 xd

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Lik ima grafu od 64 mb. U teamfightu bio imao -20 FPS. {#}

Moj PC  
0 5 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Nije moja negp sam na odmoru pa to imaju likovi i sad neznam dali da skidam ili ne.

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
ljub1ss1mo kaže...

Inače zombie samo da znaš da nam je trebalo tjedan dana da prebolimo onaj poraz kad je naš nunu polomio vašeg amumua (da   i high elo se nekad igra plačko) i kod reze 8-3 i kontrole vase jungle smo sve tako lagano bacili i nakon analize smo vidjeli da si nas prebio na hit,željni smo osvete jer znamo da možemo bolje.(bar tak brijemo) :D

I kennen na ryze,ne znam uopce kako sam lejnao protiv Mozarta :P

Heh, a iskreno podcijenili smo vas pa smo se previše opustili u early game, pa ste nas tu dobili, al onda smo se malo bolje skoncetrirali i preokrenuli igru u našu stranu :P . Dobar je game bio.

win4crazzy kaže...
Pandza90 kaže...

Problem je šta je vayne prebolesno močna čak i kad zaostaje debelo i šta može bilo kojeg carrya (a i većinu ostalih championa) 1v1 nakon 6th lvla. Dok dođe do late game 3- shota tankove što fakat nema smisla. A nebi se složio da si svi ostali adovi upropašteni. Twitch,graves, ez (nerado ovo priznam jer smatram da je smeće od champa al kad gaunlet i muramanu dobi fakat je iritantan), varus, tristana još su uvijek podosta moćni sam im treba par itema da mogu kidat sve u teamfightovima.

I btw, očito nisi vidio V zunu nikad, on ti je već nekoliko puta igro kog mawa u LCS-u.

lol [eu]east: cpt z0mbie
16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

kog-a nitko ne igra, evo vise sam puta vidio sivir nego kog mawa, zadnjih 300 gejmova samo 1 sam igro protiv njega. zasto je to tako nemam pojma 

i taj game je bio danas, pa smo izgubili jer se on nafeedo na bijednom ez-u

Zato što se Kog ne igra u solo q. Kog je više stvoren za team ranked kad je full komunikacija u timu, on je nešto kao Vayne x2 što se damage-a tiče, ali Vayne -40000 što se utility-ja tiče Nevinašce

15 godina
death_zombi kaže...

Problem je šta je vayne prebolesno močna čak i kad zaostaje debelo i šta može bilo kojeg carrya (a i većinu ostalih championa) 1v1 nakon 6th lvla. Dok dođe do late game 3- shota tankove što fakat nema smisla. A nebi se složio da si svi ostali adovi upropašteni. Twitch,graves, ez (nerado ovo priznam jer smatram da je smeće od champa al kad gaunlet i muramanu dobi fakat je iritantan), varus, tristana još su uvijek podosta moćni sam im treba par itema da mogu kidat sve u teamfightovima.

I btw, očito nisi vidio V zunu nikad, on ti je već nekoliko puta igro kog mawa u LCS-u.

pa da zato i je op sto joj 1vs1 nitko nista ne moze(jedino oni oneshoot champobi, lb, fizz itd ali i njih se lako izowna ako se pravilno builda)

i ja isto smratram da je ez smece, mrzim ga vidjeti u bilo kojem timu,  da zboravio sam varusa i twitcha, oni nisu slabi, ako nerfaju vayne uskoro varus ce biti jedan od najjacih adc

tristanu sam igro par puta tako da necu nista pricati, ali kad igram protiv nje na laneu nije mi toliko tesko trejdati s njom i vecinom izadjem ko pobijednik ali late game koliko sam uspio vidjeti jede sve

ne pratim LCS, ovo sam govorio iz svojih gejmova, znaci koliko sam igrao puta s njim/protiv njega

ni ashe nije losa, steta sto je spora i nema neki escape ability(bila mi main u s2, 400 gejmova s njom)

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Gledam Froggenov stream na smurfu.

Pazite ovo: http://www.lolking.net/summoner/euw/44256793

Stuck in EloHell.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.8.2013 20:22 (GamerX9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice