League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.518.926
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
GamerX9 kaže...

Trenutno sam Bronze I i imam 51% winrate, dobijem na rankedu u team Gold III. Matchmaking OP.{#}

EDIT: I da napomenem, nije premade sa nikime i iza mene je na pickovima (ja 2., on 4. pick). Matchmaking even more OP.{#}

nema ti veze to sa ko je gold ko je bronze, gleda ti se samo mmr, ili je tebi visok ili je njemu jako nizak, meni se puno puta desi da igram sa diamond igracima iako sam gold4

Come to the dark side.... we have cookies :)
16 godina
neaktivan
glikoprotein kaže...

Svakodnevnica u gold V, svakodnevnica..., ali što češ, svima je tako i nemaš neki siguran mehanizam koji može to izbjeći, pogotovo nedjeljom, nedjeljom ako dobim 1 game u soloq-u sretan sam. Zašto nedjelja? Po mojoj teoriji, djeca nisu u školi a dućani zatvoreni nedjeljom. {#}

Kakvoj školi? Zar nije i vama raspust sad?! Izlanuo se

Ja nedjeljom odigram inače samo 1 game u kasne sate... I pogodi šta, bio je win{#}

EUW: MushRoomD
14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Trenutno sam Bronze I i imam 51% winrate, dobijem na rankedu u team Gold III. Matchmaking OP.{#}

EDIT: I da napomenem, nije premade sa nikime i iza mene je na pickovima (ja 2., on 4. pick). Matchmaking even more OP.{#}

Taj ima mmr manji nego ti sta se cudis? Lik je bio boostan ....

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
13 godina
League Of Legends

Ne znam, ne bi htel da se netko uvrijedi, ali i ja izbjegavam igrati preko vikenda. Radije odem lopatati ili cepati drva ili klati svinje, votever. Preko tjedna je već lakše igrati :) Nisam naveo razloge, tako da nema hejta :)

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

RIP IWillDominate

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Morgotth kaže...

RIP IWillDominate

?

12 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Morgotth kaže...

RIP IWillDominate

?

16 godina
neaktivan
Morgotth kaže...
Morgotth kaže...

RIP IWillDominate

?

Zar nije taj pavijan banovan u 3. sezoni na eventovima ?

12 godina
neaktivan
Morgotth kaže...
Morgotth kaže...

RIP IWillDominate

?

Zar nije taj pavijan banovan u 3. sezoni na eventovima ?

Ne na svim tj. Riot turnirima, na ovim ostalim amaterskim može nastupati.

Bolje bi bilo da uleti umjesto Sainta neko vrijeme, dok se onaj ne oporavi od loših gankova {#}

12 godina
neaktivan

Banan je sa LCS-a godinu dana,znaci kad zavrsi WC S3 moze igrat LCS.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo počeo sam igrati malo duo ranked, počeo sam od Gold IV i s 0-1 u division seriji, trenutno imam 9-1 ( još dva gejma s caitlyn se nevide ) i preskočio jednu diviziju i svog brata {#}

PLATINUM EAST HERE I COME! {#}

P.S. OP Caitlyn,10-1 s njom win/lose ratio zasad.

Winception Winception
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

2 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Ima netko mozda 0.72€ (5.30kn) na PSC da nemoram kupovat onaj od 50 :/

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
League Of Legends
Evo vidim da dolazi dobar sale,odlucio sam si kupit Iron Solari Leonu.A sad neznam jeli mi se isplati kupit cait na saleu sad,sta vi mislite,buy or not to buy :D
Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Gle, po mom misljenju champione za manje od 6300 se ne isplati kupovati za RP cak ni na sale-u. Htio sam uzet RP za 20€ i kad bude neki champ za 6k kojeg zelim da ga kupim za 487RP, ali sam shvatio da mi za tih 6300 treba tjedan dana sad na praznicima, a mislim da nije vrijedno davati 150 kuna za nekoliko tjedana vise-manje. S druge strane, ako si vec kupio RP, bolje uzimaj ove za 975 odnosno 487 RP nego ove koji su inace 4800 tj. 440 RP jer evo stvarno ti kazem, ne isplati se. Uz to uzmi neki skin za 520 RP onako malo "za sminku". {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bartaul kaže...
Evo vidim da dolazi dobar sale,odlucio sam si kupit Iron Solari Leonu.A sad neznam jeli mi se isplati kupit cait na saleu sad,sta vi mislite,buy or not to buy :D

Kupovati champove s RP se nikako ne isplati

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Evo počeo sam igrati malo duo ranked, počeo sam od Gold IV i s 0-1 u division seriji, trenutno imam 9-1 ( još dva gejma s caitlyn se nevide ) i preskočio jednu diviziju i svog brata {#}

PLATINUM EAST HERE I COME! {#}

P.S. OP Caitlyn,10-1 s njom win/lose ratio zasad.

Dodaj me, ShadowSneakDude, gold 1 trenutačno :)

15 godina
neaktivan
O itekako se isplati, pogotovo ako si netko tko ne igra svaki dan, to jest u tjednu odigra 5-6 partija. Trebalo bi ti više od tri godine da sve champione imaš.
Uostalom, kupiš skin, isti champion koji drugačije izgleda, kupiš championa, novi champion koji drugačije izgleda i novi spellovi i sve novo.
17 godina
Wicked_Sick87 kaže...
O itekako se isplati, pogotovo ako si netko tko ne igra svaki dan, to jest u tjednu odigra 5-6 partija. Trebalo bi ti više od tri godine da sve champione imaš.
Uostalom, kupiš skin, isti champion koji drugačije izgleda, kupiš championa, novi champion koji drugačije izgleda i novi spellovi i sve novo.

Da, slažem se, meni treba odprilike dva mjeseca da nakupim 6300 ipa. Još nisam potrošio sve IP booste od zadnji put :D

Tak da ak je neki champ na saleu kojeg si već priželjkujem neko vrijeme, nekad ga uzmem sa RP.

Mislim da sam do sad kupio 2,3 champa tak, ak mi jednostavno dosade trenutni koje imam, neda mi se onda farmat 2 mj još i čekat tolko.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
15 godina
League Of Legends

Moj 3v3 team na EUW bili smo Silver 3, i igrali promotion game za Silver 2 i bacilo nas odma u Silver 1.{#}

Kako je to moguce? Inace smo imali 8-0 win streak, i bacilo nas na pocetku u Silver 3 i onda smo se tu koprcali desetak gameova.

Sada imamo 17 win 10 lose Silver 1

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ferritin kaže...

Moj 3v3 team na EUW bili smo Silver 3, i igrali promotion game za Silver 2 i bacilo nas odma u Silver 1.{#}

Kako je to moguce? Inace smo imali 8-0 win streak, i bacilo nas na pocetku u Silver 3 i onda smo se tu koprcali desetak gameova.

Sada imamo 17 win 10 lose Silver 1

mmr vam je visi od ovih u silver 2, vjerovatno je na razini silver 1 i zato vas je stavilo tamo

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Win4crazzy jedno pitanje.Zasto buildas na Vayne Botrk i BT u skoro svakom gameu?

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Jbs Silvu, jbs Weidmana, ovo je UFC mec koji se treba gledat xD

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Njima bi i 2 minute bile previše, samo je pitanje kojeg bi infarkt prvog čopio

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pandza90 kaže...

Win4crazzy jedno pitanje.Zasto buildas na Vayne Botrk i BT u skoro svakom gameu?

BOTRK zbog steroida, BT zbog dmg boosta.

Oboje zbog lifesteala, očigledno.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nešto se priča da bi Chaox trebao zamijeniti Creaton-a u ATN na LCS-u na neko vrijeme

Nadam se bogu da će se ovo desiti, pa odmah ću zavoliti ATN :D

'I samo mi dozvoli da ja nastavim, da nastavim gdje sam svoju sjenu ostavio' Mel
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

bio je na redditu jedan post o tome nesjecam se bas kako ide al kao da EU pro igraci vecinom buildaju blood na vayne a NA igraci botrk, a koreanci idu  nesto tipa botrk i po 2,3 pd a na pitanje zasto ne uzmu ni jedan dmg item odgovor je bio "more attack speed = more dmg" :D

I am not the one at fault, the world is.

0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Creaton previše plivao po kuci hahah {#}

bf3 nick: ictox_HR
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Kao prvo NA (doublelift) build BT/PD/LW/IE/DEF,EU build Botrk/PD/LW/IE/DEF a koreanci buildaju BOTRK/PD/STATIK/LW/DEF.Kao drugo buildanje vayne s 2 lifesteal itema (bt i botrk)je glupo zato sto ti je jedan dovoljan za lifesteal,a ako buildas obadvoje onda stakas previse lifesteala i gubis jedan od kljucnih itema(LW u njegovom slucaju,IE ili Def item).Koliko vidim on ne builda LW sto je velika greska jer gubis masivno na dmgu.Ja biram izmedju Botrka i BT zavisno od njihovog tima i mojeg naravno.Npr ako oni imaju 2 heavy tanka buildam Botrk ili ako imaju 3 divera (npr.Diana,Irelia i jarvan/shen/xin) u ostalim slucajavima BT je moj izbor.

0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Nešto se priča da bi Chaox trebao zamijeniti Creaton-a u ATN na LCS-u na neko vrijeme

Nadam se bogu da će se ovo desiti, pa odmah ću zavoliti ATN :D

To ce mozda bit zato sto je Creaton slomio mali prst na lijevoj ruci ( ili desnoj, nisam siguran ) i sutra ce znat dal ce moc igrat ovaj tjedan lcs-a, ako nece onda Chaox dolazi, ako ce moc onda nista od Chaoxa.

12 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...

bio je na redditu jedan post o tome nesjecam se bas kako ide al kao da EU pro igraci vecinom buildaju blood na vayne a NA igraci botrk, a koreanci idu  nesto tipa botrk i po 2,3 pd a na pitanje zasto ne uzmu ni jedan dmg item odgovor je bio "more attack speed = more dmg" :D

Obrnuto NA builda BT a EU Botrk a taj koreanski build sa Botrk/pd/statik zahtjeva dosta velik skill jel moras kitat i AA vrlo brzo.Sve zavisi sta tvoj tim treba i sta ti trebas.Burst je s BT-om,botrk za sebe,a korejanski najvise dmg u velikom periodu.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice