Žao mi ocelota i sk šta su tako loše završili al jbg i mislio sam da će tako biti s obzirom kako su malo vježbali. Al ajd tješi me što je scarra i njegov dignitas također zadnji :D. Ove azijate je baš lijepo gledat kak igraju, a za finale prognoziram M5 vs frost
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kak da gledam to prvenstvo i kad uk olko sati je
Zapravo evo brackets pa se snađite.
http://tournaments.leagueoflegends.com/s2-world-championship
Fejlali su, kod nas je to 00:00, 02:00 i 04:00. Vidimo se u kasne večernje sate :D
Moram te ispraviti, dakle m5 vs IG igraju u 21:00 po našem vremenu. TPA vs NaJin u 23:00 i TSM vs Azubu u 1:00. Naravno da će se schedule pomaknuti ukoliko bude potrebno.
Da vas pitam samo, što vi mislite o organizaciji ovog natjecanja ? Ja sam mislio da će se održati u nekoj areni, bit pun k ljudi koji će navijati... A na kraju ništa, atmosfera na NA regionals je bila dosta bolja.
Zapravo evo brackets pa se snađite.
http://tournaments.leagueoflegends.com/s2-world-championship
Fejlali su, kod nas je to 00:00, 02:00 i 04:00. Vidimo se u kasne večernje sate :D
Moram te ispraviti, dakle m5 vs IG igraju u 21:00 po našem vremenu. TPA vs NaJin u 23:00 i TSM vs Azubu u 1:00. Naravno da će se schedule pomaknuti ukoliko bude potrebno.
Da vas pitam samo, što vi mislite o organizaciji ovog natjecanja ? Ja sam mislio da će se održati u nekoj areni, bit pun k ljudi koji će navijati... A na kraju ništa, atmosfera na NA regionals je bila dosta bolja.
kako san razumia finale ce se dogodit u nekakvoj areni u zatvorenome , grupna faza je samo ovako
I ja sam razumio da će se finale igrat u nekoj areni, ako ostane ovako to je sramota. Više bi ljudi bilo da su stavili bilo gdje u Hr.
Jučer su rekli da če grand finals biti u nekoj areni ispred 10 000 ljudi.
Kao da vam je bitno gdje se održava, niste tamo.
Kao da vam je bitno gdje se održava, niste tamo.
Sta nismo ???? Eno mene i slimyyya tamo se opijamo
Ja ne bi rekao da TSM moze dobit Azubu, gledao sam ih prije koji mjesec na nekom kupu, Azuba, TSM i mislim CLG.Black (nisam siguran) i Azuba je totalno pomelo TSM, ovi su bili nemocni.
Jos su u zadnjem game-u imali jos jednu priliku posto je tamo doslo do nekih poteskoca pa su resetirali game.
Na kraju nisam ni pogledao cijeli mec koliko je to bila jednosmjerna ulica.
Ja ne bi rekao da TSM moze dobit Azubu, gledao sam ih prije koji mjesec na nekom kupu, Azuba, TSM i mislim CLG.Black (nisam siguran) i Azuba je totalno pomelo TSM, ovi su bili nemocni.
Jos su u zadnjem game-u imali jos jednu priliku posto je tamo doslo do nekih poteskoca pa su resetirali game.
Na kraju nisam ni pogledao cijeli mec koliko je to bila jednosmjerna ulica.
Bila je to MLG Summer arena, Azubu u pitanju je bio Azubu blaze, ne Frost, koji se sada natječe, iako će ishod biti isti, pomest će pod TSM-om...
Ti Koreanci su stvarno luda nacija, šteta što će lol postati ko sc2. Par EU/NA teamova i ostalo Korea(dobro u lolu je cijela istočna i jugoistočna azija jaka).
m5 sa slabijim team compositionom pobijedi iG, GOGO!
IG pokazao da je sposoban uzeti jedan game M5-u, dali će se to dogoditi vidit ćemo, al ovo je bio heben i jako kvalitetan game ( ako zanemarimo katastrofalan fight kod barona od IG-a ).
EDIT: Zašto slabijim team compositionom? Darien jako voli Xina, Zyra će postat sasvim normalan support pick, a Evelyn nije bez razloga bila banana već 7 puta.
sad su se ovi predali dal se igra na 2 pobjede ili?
Igra se best of 3 .. I M5 je izdominirao .
Divno, Alex uradi odličan posao sa evelynn mid, 20 sekundi nakon kraja, uđem u ranked, kad ono evelynn mid....
Divno, Alex uradi odličan posao sa evelynn mid, 20 sekundi nakon kraja, uđem u ranked, kad ono evelynn mid....
Nebrini, kad udjes na normal, jos ce bit svadja ko ce supp zyru i mid eve..
kolika je stanka između mečeva?
Kha zix ili rengar? Uvijek sam bio fan avp-a al opet rengar ima mucke early gankove..hmmm
3 | Kha' Zix |
---|---|
18 | Rengar |
TSM vs AF počinje u ponoć?
IG pokazao da je sposoban uzeti jedan game M5-u, dali će se to dogoditi vidit ćemo, al ovo je bio heben i jako kvalitetan game ( ako zanemarimo katastrofalan fight kod barona od IG-a ).
EDIT: Zašto slabijim team compositionom? Darien jako voli Xina, Zyra će postat sasvim normalan support pick, a Evelyn nije bez razloga bila banana već 7 puta.
To u neku ruku i ima smisla. Kad zyra umre ako pogodi onaj zadnji skilshoot true dmg je zagarantiran, i plus jos ako je s kog mawom u laneu = 2 true dmga imas laneu. Mislim lako ih je izbjeci oba...
Kad mi neko od sad kaze da throwam game, samo cu im rec da je IG throwo 2 gamea u cetvrtfinalu..

Kad mi neko od sad kaze da throwam game, samo cu im rec da je IG throwo 2 gamea u cetvrtfinalu..
PDD je definitivno jako loše pozicionirao 2-3 puta i bio dropan prije samog TF-a.
Mislim da stize polako jos jedan Orianna NERF.
Nadam se da ne, champ koji mi je mid lane opet učinio zanimljivim kad sam ga počeo igrati (inače samo mid igram)
Nadam se da ne, champ koji mi je mid lane opet učinio zanimljivim kad sam ga počeo igrati (inače samo mid igram)
Ma nebi ni ja volio, igram je i ja dosta, ali dmg koji radi W je jednostavno nenormalan, ulti se jos da izbjeci nekako.
Ich fed so stronk
Ja sam nub, pa jel mi može netko objasniti na koju foru oni imaju po petsto csa?
Koliko ja vidim na sto strana su i u džungli i u laneu kako stignu toliko nafarmat?