League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.464.985
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Žao mi ocelota i sk šta su tako loše završili al jbg i mislio sam da će tako biti s obzirom kako su malo vježbali. Al ajd tješi me što je scarra i njegov dignitas također zadnji :D. Ove azijate je baš lijepo gledat kak igraju, a za finale prognoziram M5 vs frost

lol [eu]east: Xz0mbieX

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

kak da gledam to prvenstvo i kad uk olko sati je

0 0 hvala 0
14 godina
Re: League Of Legends
BannedOnThisForum kaže...

Zapravo evo brackets pa se snađite.

http://tournaments.leagueoflegends.com/s2-world-championship

Fejlali su, kod nas je to 00:00, 02:00 i 04:00. Vidimo se u kasne večernje sate :D

Moram te ispraviti, dakle m5 vs IG igraju u 21:00 po našem vremenu. TPA vs NaJin u 23:00 i TSM vs Azubu u 1:00. Naravno da će se schedule pomaknuti ukoliko bude potrebno.

Da vas pitam samo, što vi mislite o organizaciji ovog natjecanja ? Ja sam mislio da će se održati u nekoj areni, bit pun k ljudi koji će navijati... A na kraju ništa, atmosfera na NA regionals je bila dosta bolja.

steam:hcplankton
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 18:35 (Keops).
13 godina
neaktivan
Keops kaže...

Zapravo evo brackets pa se snađite.

http://tournaments.leagueoflegends.com/s2-world-championship

Fejlali su, kod nas je to 00:00, 02:00 i 04:00. Vidimo se u kasne večernje sate :D

Moram te ispraviti, dakle m5 vs IG igraju u 21:00 po našem vremenu. TPA vs NaJin u 23:00 i TSM vs Azubu u 1:00. Naravno da će se schedule pomaknuti ukoliko bude potrebno.

Da vas pitam samo, što vi mislite o organizaciji ovog natjecanja ? Ja sam mislio da će se održati u nekoj areni, bit pun k ljudi koji će navijati... A na kraju ništa, atmosfera na NA regionals je bila dosta bolja.

kako san razumia finale ce se dogodit u nekakvoj areni u zatvorenome , grupna faza je samo ovako

EU West: slimyyy
17 godina
neaktivan
League Of Legends

I ja sam razumio da će se finale igrat u nekoj areni, ako ostane ovako to je sramota. Više bi ljudi bilo da su stavili bilo gdje u Hr.

This is not the droid you're looking for...

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Jučer su rekli da če grand finals biti u nekoj areni ispred 10 000 ljudi.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kao da vam je bitno gdje se održava, niste tamo.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kao da vam je bitno gdje se održava, niste tamo.

Sta nismo ???? Eno mene i slimyyya tamo se opijamo  {#} 

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja ne bi rekao da TSM moze dobit Azubu, gledao sam ih prije koji mjesec na nekom kupu, Azuba, TSM i mislim CLG.Black (nisam siguran) i Azuba je totalno pomelo TSM, ovi su bili nemocni.

Jos su u zadnjem game-u imali jos jednu priliku posto je tamo doslo do nekih poteskoca pa su resetirali game.

Na kraju nisam ni pogledao cijeli mec koliko je to bila jednosmjerna ulica.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
astraldemon kaže...

Ja ne bi rekao da TSM moze dobit Azubu, gledao sam ih prije koji mjesec na nekom kupu, Azuba, TSM i mislim CLG.Black (nisam siguran) i Azuba je totalno pomelo TSM, ovi su bili nemocni.

Jos su u zadnjem game-u imali jos jednu priliku posto je tamo doslo do nekih poteskoca pa su resetirali game.

Na kraju nisam ni pogledao cijeli mec koliko je to bila jednosmjerna ulica.

Bila je to MLG Summer arena, Azubu u pitanju je bio Azubu blaze, ne Frost, koji se sada natječe, iako će ishod biti isti, pomest će pod TSM-om...

14 godina
League Of Legends

Ti Koreanci su stvarno luda nacija, šteta što će lol postati ko sc2. Par EU/NA teamova i ostalo Korea(dobro u lolu je cijela istočna i jugoistočna azija jaka).

steam:hcplankton

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Uhvatio me neki streak ne ide pa ne ide, sad sa Morganom reko hebo vam ja pas mater dobit ćete svog boga. Nije išlo tako dobro jer su mi u početku pokrali kojih pet šest ali dobro je završilo sve u svemu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koliko sam vidio oni su vani pored Staples Centra, tako da će finale bit u toj dvorani valjda
16 godina
neaktivan
League Of Legends

m5 sa slabijim team compositionom pobijedi iG, GOGO!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

IG pokazao da je sposoban uzeti jedan game M5-u, dali će se to dogoditi vidit ćemo, al ovo je bio heben i jako kvalitetan game ( ako zanemarimo katastrofalan fight kod barona od IG-a ).

EDIT: Zašto slabijim team compositionom? Darien jako voli Xina, Zyra će postat sasvim normalan support pick, a Evelyn nije bez razloga bila banana već 7 puta.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 22:09 (Blizek).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

sad su se ovi predali dal se igra na 2 pobjede ili?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Igra se best of 3 .. I M5 je izdominirao .

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Divno, Alex uradi odličan posao sa evelynn mid, 20 sekundi nakon kraja, uđem u ranked, kad ono evelynn mid....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Divno, Alex uradi odličan posao sa evelynn mid, 20 sekundi nakon kraja, uđem u ranked, kad ono evelynn mid....

Nebrini, kad udjes na normal, jos ce bit svadja ko ce supp zyru i mid eve..

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
League Of Legends

kolika je stanka između mečeva?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kha zix ili rengar? Uvijek sam bio fan avp-a al opet rengar ima mucke early gankove..hmmm

3 Kha' Zix
18 Rengar

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

TSM vs AF počinje u ponoć?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Blizek kaže...

IG pokazao da je sposoban uzeti jedan game M5-u, dali će se to dogoditi vidit ćemo, al ovo je bio heben i jako kvalitetan game ( ako zanemarimo katastrofalan fight kod barona od IG-a ).

EDIT: Zašto slabijim team compositionom? Darien jako voli Xina, Zyra će postat sasvim normalan support pick, a Evelyn nije bez razloga bila banana već 7 puta.

To u neku ruku i ima smisla. Kad zyra umre ako pogodi onaj zadnji skilshoot true dmg je zagarantiran, i plus jos ako je s kog mawom u laneu = 2 true dmga imas laneu. Mislim lako ih je izbjeci oba...

15 godina
League Of Legends

Kad mi neko od sad kaze da throwam game, samo cu im rec da je IG throwo 2 gamea u cetvrtfinalu..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 23:05 (Don Strongtoni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Kad mi neko od sad kaze da throwam game, samo cu im rec da je IG throwo 2 gamea u cetvrtfinalu..

PDD je definitivno jako loše pozicionirao 2-3 puta i bio dropan prije samog TF-a.

16 godina
League Of Legends

Mislim da stize polako jos jedan Orianna NERF. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MacTheBig kaže...

Nadam se da ne, champ koji mi je mid lane opet učinio zanimljivim kad sam ga počeo igrati (inače samo mid igram)

16 godina
FlyBoy kaže...
MacTheBig kaže...

Nadam se da ne, champ koji mi je mid lane opet učinio zanimljivim kad sam ga počeo igrati (inače samo mid igram)

Ma nebi ni ja volio, igram je i ja dosta, ali dmg koji radi W je jednostavno nenormalan, ulti se jos da izbjeci nekako.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ich fed so stronk {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sam nub, pa jel mi može netko objasniti na koju foru oni imaju po petsto csa?

Koliko ja vidim na sto strana su i u džungli i u laneu kako stignu toliko nafarmat?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice