https://www.youtube.com/user/DarowPlays/videos Evo vam VoD matcheva na pax primeu :P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dal za movement bolje uzet:
(1) http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Berserker%27s_Greaves
ili
(2) http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Boots_of_Swiftness
???
19 | 1 |
---|---|
1 | 2 |
Najnovija pridošlica... Pa da vidim šta on može.... Već sam mjesec dana na 1200-1100 elo... Možda Rene pomogne
Ja bih ti preporucio da na igras novo otkljucane champione odmah u ranked-u. Ja sam napravio istu grešku sa kenneon i izgunio sedamdesetak elo-a i onda sa Swainom ponovo. Istina da je meni Renekton lakši za igrati i meni ga je lakše bilo naučiti ali probaj ga par puta u normalima.
Najnovija pridošlica... Pa da vidim šta on može.... Već sam mjesec dana na 1200-1100 elo... Možda Rene pomogne
Ja bih ti preporucio da na igras novo otkljucane champione odmah u ranked-u. Ja sam napravio istu grešku sa kenneon i izgunio sedamdesetak elo-a i onda sa Swainom ponovo. Istina da je meni Renekton lakši za igrati i meni ga je lakše bilo naučiti ali probaj ga par puta u normalima.
Normalno....
ima vas kaj ekipice na forumu da bacimo koju partiju? 4fun
ima vas kaj ekipice na forumu da bacimo koju partiju? 4fun
Ja mogu, ako si na istoku... Baš da malo igram sa Reneom... :)
P.S. - odlična Sona...
ak ne bude imala zvukove u stilu 90tih,skru ju rajot
Nop, west
Da vas nešto pitam....šta znače ovi "Bundles"?
usput evo moj the best;D
Preporuka idi na čisti AP+sustain ili samo FULL AP sa što više ap i cdr znači ap iteme koji daju armro, hp i mr... + cdr ili mp čizme
CLG <3
CRS <3
Tako treba Scar :)

CRS <3
Tako treba Scar :)
Troll me more.jpg
Nekako mi je cudan CLG be Sainta
kad negdje mogu uzet nagrade za referrale, kolko treba sistemu da prepozna level njihov i osposobi nagrade
ae treba mi pomoc oko nekih free RP-ova samo pls uđite unutra :) http://freeleaguecodes.com/ref?id=3dgci43wb6
I samo da was pitam dali bi bilo bolje za nocturma ovaj build za solo top ili nsto drugo?
Dorans Blade-> beskers greavs->wrigle lantern->brutalizer->frozen malet->atma`s impaler->yommu ghostblade->the bloodthrister->prodaš dorans blade->ifninty edge->prodas wrigle lanter->kupis the bloodthrister
ja sam sa ovim buildom buildom na svim stakovima na bloodu imao 493 at dmg-a :D
ovo za rp-e necu komentirat, a za noca ti preporucujem da ga buildas tanky a ne za 493 dmga
cuj to je onako high dmg + pasive umrabldejda........ zbog tog pasiva radi na hitu više od 1 k dmga
Nemoj se uvridit ali to je njubarski build za noca. Ovako se builda Noc i on se igra jungle :
Pocinjes : Boots + 3 health potions > Mercury Treads
Wrigle's Lantern
Heart of Gold > Renduin's Omen
Phage > Frozen Mallet
Wit's End ( Ako imaju double AP ) ili Atma's Impaler ( Ako imaju dosta AD damagea )
Hexdrinker > Maw of Malmurtius
imam pitanje
dal možda neko ima paypal?
da mi kupi riot pointse za 25 € a ja njemu dam paysafecard od 200 kuna
i pomogućnosti da nije neki jeb.eni prevarant jer bum ga našal i potrgal bum mu sve kosti koje ima na tijelu
hvala :D
cuj to je onako high dmg + pasive umrabldejda........ zbog tog pasiva radi na hitu više od 1 k dmga
i onda se ultas i isfokusaju te i gotov si za 2 sekunde. doslovno 2 sekunde.
imam pitanje
dal možda neko ima paypal?
da mi kupi riot pointse za 25 € a ja njemu dam paysafecard od 200 kuna
i pomogućnosti da nije neki jeb.eni prevarant jer bum ga našal i potrgal bum mu sve kosti koje ima na tijelu
hvala :D
Buš ga prebil preko inboxa ili ovdje preko posta?
Capslockal ga bude do smrti.
ma došel bum mu doma!
Ljudi igram mjesec i nešt sitno, uglavnom sa Master Yi, ali sad bi uzeo neki drugi jerbo Yi je odličan 1vs1, ali kad idemo teamfight prema kraju onda redovito prvi naje*em iako ne iniciram sukob, ima jako malo HP-a, manje od 2k na lvl 18. Možete me preporučit neki? Znam da je glupo pitanje, ima hrpu champova, al opet da ne bacim IP koje sam jedva skupio :D
i onda se ultas i isfokusaju te i gotov si za 2 sekunde. doslovno 2 sekunde.
da ali ko je reko da bi iso 1v5? ... 1v1 je bilo ko gotov osim jaxa koji je jak counter :)
Nemoj se uvridit ali to je njubarski build za noca. Ovako se builda Noc i on se igra jungle :
Pocinjes : Boots + 3 health potions > Mercury Treads
Wrigle's Lantern
Heart of Gold > Renduin's Omen
Phage > Frozen Mallet
Wit's End ( Ako imaju double AP ) ili Atma's Impaler ( Ako imaju dosta AD damagea )
Hexdrinker > Maw of Malmurtius
Imaš više jungle buildova za njega ali i voaj je solidan .....
ali ovo je build za solo top nie jungle :P