but WHY teemo skin WHY????
Why not?
Why not?
xPeke, Fnatic vs. TSM.EVO, igra mid s Galiom, 21:40 ingame, frajer ima 5-1-2 i 256 CS.... kakav igrač, kakav igrač
mislim da je to novi spell za proving grounds, ali se nadam da će ga i ubaciti u summoners rift. napokon item da karthusu pokažeš srednji prst :P
EDIT: http://surrenderat20.blogspot.com/2012/06/more-stuff-from-6-8-pbe-new-teemo.html neslužbeni patch notesi, new teemo skin i još par. mislim da je malphite skin preheben.
Karma remake možda u sljedećem patchu sa novim skinom. također njen q će imat knockback sličan kao janna izvor: http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=685784&highlight=designstatus
hvala bogu da karma postane konacno support,i novi skin po teksturama bi mogao biti jako dobar
Al moraš priznat da je skin baš špeksi
xPeke, Fnatic vs. TSM.EVO, igra mid s Galiom, 21:40 ingame, frajer ima 5-1-2 i 256 CS.... kakav igrač, kakav igrač
Ma ne, to ti zahebavaš...
ili ne...
400 33:47...
ili ne...
Definitivno je dominirao ovom rundom, baš me zanima kako bude druga runda :D
ili ne...
BTW, se ko sjeća kakve je Galio imao AP ratioe tek kad je izašao? 0.4 veće na prva 2 spella i veći bazni dmg, a tad ga niko tako nije igrao, već kao čistog tenka, trolololool.
ili ne...
BTW, se ko sjeća kakve je Galio imao AP ratioe tek kad je izašao? 0.4 veće na prva 2 spella i veći bazni dmg, a tad ga niko tako nije igrao, već kao čistog tenka, trolololool.
a ziher... ja sam ga kupio jer sam vidio alexa kako ubija s njim u kijevu. skoro nikad prije ga niko nije igro.
Fnatic xPeke AP Janna too stronk!
Hakeri su ukrali emailove, datume rodjenja, summoner nameove i kriptirane sifre od EU W/N&E igraca!
RIOT post: http://euw.leagueoflegends.com/board/announcement.php?f=3
Preporuca se da promjenite password asap!
Free RP anyone?:
Inteligencijo, ako su upali u riot, kako ce ti mijenjanje sifre pomoci? lol. Mora riot rijesiti problem ,ne ti mijenjanjem sifre.
Inteligencijo, ako su upali u riot, kako ce ti mijenjanje sifre pomoci? lol. Mora riot rijesiti problem ,ne ti mijenjanjem sifre.
Da nisi možda promislio malo..? Upali su u storage Summoner info-a, tako da lako mogu crackat sifre 50% ljudi na serveru? Get it......
Hakeri su ukrali emailove, datume rodjenja, summoner nameove i kriptirane sifre od EU W/N&E igraca!
RIOT post: http://euw.leagueoflegends.com/board/announcement.php?f=3
Preporuca se da promjenite password asap!
Free RP anyone?:
A zašto onda i na službenoj stranici piše....???
Please immediately change your account password by visiting the account management page at https://euw.leagueoflegends.com/account, then clicking "change password." If you use the same password for accounts on other services, you should change those passwords as well.
Kako je objektivan ovaj Dan, lik svršava na svog monkeylike bracu.
EDIT:Froggen OP.
Ban Froggen or get raped.. That Kog..
Nego sa sigurnoscu mogu rec da Regi faila ko kreten s Karthom..
Mene interesuje, kad je TSM igrao protiv Fnatica danas, zašto regi nije igrao, chaox, oddone?
Mene interesuje, kad je TSM igrao protiv Fnatica danas, zašto regi nije igrao, chaox, oddone?
Zato sto imaju 2 tima ...
Zato sto imaju 2 tima ...
A da, evo, lol, ugl, taj TSM je fejlao žestoko.
Ma nije u tome problem, već u tome što je on ipak TSM fan, pa i nemore bit objektivan... trebali su stavit nekog drugog jer inače on je sjajan komentator, ali u ovoj previše komentira sa TSM pow.
EDIT: Ovo je prvi put da vidim da Froggen gubi partiju sa Aniviom... zadnji fight perfektno odradio TSM.
http://leaguecraft.com/news/new-splash-art-that-will-be-replaced-in-the-next-upcoming-patch-391.xhtml
novi splash artovi u novom patchu
Što ne promine za Miss Fortune, stvarno mi je odvratna ona slika...
Ma nije u tome problem, već u tome što je on ipak TSM fan, pa i nemore bit objektivan... trebali su stavit nekog drugog jer inače on je sjajan komentator, ali u ovoj previše komentira sa TSM pow.
EDIT: Ovo je prvi put da vidim da Froggen gubi partiju sa Aniviom... zadnji fight perfektno odradio TSM.
ISPRAVAK: Nije TSM "fan" nego je vlasnik TSMa :)
A inace je on, bar meni, jedan od talentiranijih komentatora i sjajno razumi igru.
ISPRAVAK: Nije TSM "fan" nego je vlasnik TSMa :)
A inace je on, bar meni, jedan od talentiranijih komentatora i sjajno razumi igru.
Nije vlasnik, nego je "trener".
Andy (Reginald) i Dan su vlasnici tima i stranice, i to skupa rade s još par ljudi. Pratim TSM godinu dana i znam jako puno o njima.
Andy (Reginald) i Dan su vlasnici tima i stranice, i to skupa rade s još par ljudi. Pratim TSM godinu dana i znam jako puno o njima.
A ok, ja sam cijelo vrijeme u uvjerenju da je tu ipak Regi 90% glavni jer je ipak Dan igrao u Epik Gamingu, pa zato.
Regi i Dan su skupa osnovali stranicu i tim, u kojem nije igra Dan. Dan je malo kasnije osnova Epik, koji je od prije koji tjedan pod sponzorstvom TSMa i zove se sad TSM.evo (uz sve promjene koje su se dogodile)
Regi i Dan su skupa osnovali stranicu i tim, u kojem nije igra Dan. Dan je malo kasnije osnova Epik, koji je od prije koji tjedan pod sponzorstvom TSMa i zove se sad TSM.evo (uz sve promjene koje su se dogodile)
Ovaj drugi dio sam znao, lai sam stvarno mislio da Dan nije imao baš veze sa Solomidom. Hvala na informaciji!
Što šalješ linkove, svatko može otić na reddit i pogledat klipove/artove/skinove...
Što šalješ linkove, svatko može otić na reddit i pogledat klipove/artove/skinove...
Pa ako ti smeta nemoj gledat, kaj mislis da se meni da 24/7 visit na redditu i trazit zanimljive stvari? Pa zato imamo Harisa <3