- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kad uđeš u igru, otvori task manager i pogasi sve procese od lol tamo. onda opet otvori igru. to mi je najkraći put za riješit neki problem s lol, zatvorim sve odjednom i ajmo opet
Jesan li ja ode jedini koji ima pozitivni w/l ratio? lol.
Ja nikad nisam imao negativan ratio, a sad već duže vrijeme 70-80+
imao sam 25 matcheva sa 20 win, bilo dosta dobro. dok nisam počeo dobivati neke freakove u team i sad u nekih 15 matcheva imam 11 ili 12 loss. ma ludnica. a nekad te jednostavno ni sreća ne ide
moj W/L ratio je 1:1 (268/267 trenutno) skoro uvijek.
ako pobjedim 2,3 za redom uskoro cu jednako tolko izgubiti :S
prije sam uvijek bio 20+ u korist winova dok frend ljetos nije otiso na mote, onda sam sve ujebo posto samo nas dvojica najcese carryali, a kako nije njega bilo nisam mogo sam :'(
Jaooo sto nisam prije znao za Tribunal smijem se cijelo vrijeme stvarno kakih igrača ima... :D
evo jedan primjer... tip sa tydrom u ranked ima 1/13 skor i cijelo vrijeme trolla :D
rac3:i record the bug!
Gnann: WHAT BUG YOU WHINY KID
rac3:bug user get ban, i get free riot points!
Ajajajjaj, u kakva ću još sr*nja upasti zbog lola....
moze mi neko pomoc oko ovog?
http://imageshack.us/photo/my-images/406/loltr.png/
i tako mi je cijelo vrijeme
dobro je da flash smanjuju range, jer me nerviraju onakvi koji po laneu prema turretu nonstop flashaju dok imaju 10hp, a valjda za preko zidova bude dosta i taj nerfani flash
dobro je da flash smanjuju range, jer me nerviraju onakvi koji po laneu prema turretu nonstop flashaju dok imaju 10hp, a valjda za preko zidova bude dosta i taj nerfani flash
Tvoja krivica je što svog junglera ne obavijeestiš da je taj neko iskoristio flash te da je easy kill ukoliko ih pustiš da pushaju lane.
Tvoja krivica je što svog junglera ne obavijeestiš da je taj neko iskoristio flash te da je easy kill ukoliko ih pustiš da pushaju lane.
nema junglera
nema junglera
Svejedno, ako enemy nema flash, vi imate prednost u lane-u, gankao tip sa mida ili ne, veća je mogućnost da ih ubijete, ne?
nema junglera
Svejedno, ako enemy nema flash, vi imate prednost u lane-u, gankao tip sa mida ili ne, veća je mogućnost da ih ubijete, ne?
pa ja govorim za one koji imaju flash cijelo vrijeme
nema junglera
pa ja govorim za one koji imaju flash cijelo vrijeme
Ne razumiješ šta hoću da ti kažem, ako enemy IMA flash, ali je on na COOLDOWNU, onda imate prednost...
Evo nakon 5 odigranih matcheva sa poppy, pala je i prva penta
Nisam stigao uzet ingame screenshot al evo.....
Kada klikneš na match history na taj poppy, desno ti među statsima također stoji "highest multikill" : 5
Može ss toga? Jer se ne snalazim na ovim graphima :D
Evo nakon 5 odigranih matcheva sa poppy, pala je i prva penta
Nisam stigao uzet ingame screenshot al evo.....
Kada klikneš na match history na taj poppy, desno ti među statsima također stoji "highest multikill" : 5
Može ss toga? Jer se ne snalazim na ovim graphima :D
Evo... editirano :)
Votee :3
Ako je nesto drugo,molim vas kazite sta i zasto ;d
2 | Talon |
---|---|
23 | Lee Sin |
6 | Riven |
1 | Nesto drugo.. |
Ima koji team ovdje koji bi bio zainteresiran za scrim ponekad odigrat? Stavite ingame nick i dan/vrijeme kada vam najviše odgovara.
Mogao bih ja samo da organiziram svoje :P pošaljem ti u pm kad se dog oko svega sa timom.
Pozdrav, imam pitanje u vezi loadiranja LOL-a
Konfu vidite pod MOJ PC, i nije baš nešto...znam, ali igram i zahtjevnije igre od LOL-a no učitava mi predugo, skoro pa me zadnjeg čekaju.
Jel to može bit da je do HDD-a? Defragmentiran je i sve je sredito, istina je da je malo stariji (ATA 7200 rpm 80 gb) no opet to je pre sporo. Do interneta valjda nije jer mi je ping oko 50 uvijek i portovi su otvoreni za lol, tako da stvarno ne znam kako bi mogao ubrzat taj loading screen.
Detalji su mi svi na MAX, i fps je stavit na benchmark (80-120 fps-a), i kad stavim sve na low, opet isto loadira dugo, znaci nije do grafike..
Ima li ko kakvu ideju?
Ima koji team ovdje koji bi bio zainteresiran za scrim ponekad odigrat? Stavite ingame nick i dan/vrijeme kada vam najviše odgovara.
S kim scrim? Tvojim timom? Kako se zovete, koji ti je nick?
Koga kupiti?
2 | Skarner(sad je na saleu :D) |
---|---|
6 | Vayne |
13 | Lee Sin |
2 | Trundle |
4 | RIven(ipak ništa or shyvane) |
The Outlaw, dodaj me ako želite igrat pa mi javi kada vam paše...
zaboravio sam reci da smo na eastu...
The Outlaw, dodaj me ako želite igrat pa mi javi kada vam paše...
zaboravio sam reci da smo na eastu...
Onda niš od toga moj tim i ja smo svi na westu :S
Jungle akali ili solo top akali što se tiče farma? Znači nekvo prosječno farmanje (ne svaki creep niti svaki 20-ti)
Jungle akali ili solo top akali što se tiče farma? Znači nekvo prosječno farmanje (ne svaki creep niti svaki 20-ti)
Solo top Akali je jaka, Jungle je bezveze.
Jungle Akali je samo za trollanje i for 4 fun