League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.521.883
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Sad sam imao igru u kojoj sam dobio 3 dc-a, dok nisam dobio treći nisam vidio 90% kripova i health barova, moj tim je za to vrime dobio još bar 7 dc-a,ali na kraju smo ipak dobili jer im je Shen otišao afk. Pa zbilja imam sreće da i dalje produljujem svoj win spree ( 16-1 ).

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Jebote takva igrica nakon sto je patchaju samo vise problema sa njom

Danas nisam uspio zavrsit ni custom match bez da me nije dcalo i nisam se mogo vratit unutra te ode 30 min u vjetar

Normale necu ni probat igrat danas zbog ovakvih sranja

Warrior Nation - [WNx] trazi igrace za MW2 i Black Ops...Steam : cron555 ili [WNx]KaiseR

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
xKaiseRx kaže...

Jebote takva igrica nakon sto je patchaju samo vise problema sa njom

Danas nisam uspio zavrsit ni custom match bez da me nije dcalo i nisam se mogo vratit unutra te ode 30 min u vjetar

Normale necu ni probat igrat danas zbog ovakvih sranja

To se meni dogodilo samo jednom, i to danas. Dali je tome razlog ovaj mini-patch danas, ne znam.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Do jucer je radilo sve normalno i sve odlicno, a danas je puno reporta da zna cjeli tim disconnectat u 2-3 minute i opet se moraju reconnectat

Warrior Nation - [WNx] trazi igrace za MW2 i Black Ops...Steam : cron555 ili [WNx]KaiseR

0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

E ljudi mislio sam počet neku igru kao što je LoL, sad me zanima dal je HoN bolji ili LoL i koji je jednostavniji, da je bolja igrivost, da je zanimljivije, zabavnije i što mi je najvažnije da je igra ravnopravna između npr mene koji ne misli davat prave pare na kupnju karaktera i ostalog i između nekog lika koji je kupio i boga i vraga u igrici?

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Baldurion kaže...

E ljudi mislio sam počet neku igru kao što je LoL, sad me zanima dal je HoN bolji ili LoL i koji je jednostavniji, da je bolja igrivost, da je zanimljivije, zabavnije i što mi je najvažnije da je igra ravnopravna između npr mene koji ne misli davat prave pare na kupnju karaktera i ostalog i između nekog lika koji je kupio i boga i vraga u igrici?

hvala

ovo je moje osobno misljenje :)

dota je meni daleko najbolja od svih ali ima previse noobova/leavera da bi ju igrao

lol mi je super jer mozes napredovati i zbog nekih dodataka i velikog broja crowd controla kojeg u doti nema toliko

hon.. ne zelin ovo smece nebalansirano ni komentirat..

iMaestrozz (moj EU LoL acc)
14 godina
League Of Legends

Dobro ja ću tek početi igrati što vjer znači da sam nub xD budem onda probao Dotu prvo pa ću poslje LoL, hvala ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 18:59 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

LoL je daleko najjednostavniji, to je činjenica, a moje mišljenje je da je LoL bolji od Dote i HoN-a, naravno to je samo moje mišljenje jer mi Dota nikad nije odgovarala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Baldurion kaže...

Dobro ja ću tek početi igrati što vjer znači da sam nub xD budem onda probao Dotu prvo pa ću poslje LoL, hvala ;)

Inače LoL je jednostavniji od dote, budući da je dota samo mapa, koja ima dosta bugova i stvari iz wc3. Dok je LoL zasebna igra sa tim konceptom.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
League Of Legends

Aha pošto vidim da vas je već troje koji mi predlažu da igram LoL onda ću vas i poslušati ;)

Hvala još jednom. Samo da vas pitam dal ja moram platit bilo šta za igricu i dali će oni likovi šta su dali prave pare za karaktera biti jači od mene koji nisam? Ako će biti jači onda mi je glupo igrati uopće, a prave pare mi se neda davati.

Može link za skinuti igru i patcheve?

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 19:42 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Baldurion kaže...

Aha pošto vidim da vas je već troje koji mi predlažu da igram LoL onda ću vas i poslušati ;)

Hvala još jednom. Samo da vas pitam dal ja moram platit bilo šta za igricu i dali će oni likovi šta su dali prave pare za karaktera biti jači od mene koji nisam? Ako će biti jači onda mi je glupo igrati uopće, a prave pare mi se neda davati.

Kad se registriras dobit ces link za skinit igru. A kad je skines i instaliras, igra ce sama povuc update.

https://signup.leagueoflegends.com/en/signup/index

Oni koji koriste "prave" pare nece biti ispred tebe, jer se s time mogu kupiti skinovi, championi rune, a to sve mozes sam polako skupit.

Ja nisam potrosio ni kune, a ima brdo championa, par skinova i 4 stranice pune runa.

League Of Legends IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 19:48 (AmonZero).
16 godina
Baldurion kaže...

http://eune.leagueoflegends.com/

i oni koji placaju, nemaju apsolutno nikakvu ingame prednost osim toga sto mogu kupiti booster da brze skupe za novog championa, ostatak su samo skinovi koji su tu radi kozmetike

LoL EU - KingNothing666
14 godina
League Of Legends

{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 20:05 (Baldurion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E kada izlazi onaj kauboj novi za 2 ili 3 tjedna? Znam da su neš govorili da nebudu više za 3 ali sam skroz zbunjen {#}

LoL EU IGN: Juky844 i Juky777
15 godina
entertainer kaže...

E kada izlazi onaj kauboj novi za 2 ili 3 tjedna? Znam da su neš govorili da nebudu više za 3 ali sam skroz zbunjen {#}

Sljedeca srijeda osim ak  nesto opet sjebu -.-

haris771EuW LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996&amp
16 godina
hari85 kaže...
entertainer kaže...

Mislim da u sezoni 2 novi champion dolazi svaki 3. tjedan

League Of Legends IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
15 godina
AmonZero kaže...
hari85 kaže...
entertainer kaže...

Mislim da u sezoni 2 novi champion dolazi svaki 3. tjedan

To je bila pogreska iz support tima , samo su za prva champa 3 week ciklusi zbog  dominiona 

haris771EuW LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996&amp
14 godina
League Of Legends

Kojeg championa mi preporučujete da uzmem pošto sam početnik?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iMaestro kaže...
Baldurion kaže...

hvala

dota je meni daleko najbolja od svih ali ima previse noobova/leavera da bi ju igrao

lol mi je super jer mozes napredovati i zbog nekih dodataka i velikog broja crowd controla kojeg u doti nema toliko

Inace osoba koja igra i hon i lol i dobra je u obadvoje kaze da je HoN mnogo bolje balansiraniji od LoLa :D ja osobo ne znam jer ne igram dovoljno HoN, ali eto buraz mi super poceo igrat HoN i to je njegovo misljenje :)

League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
14 godina
neaktivan
Baldurion kaže...

Kojeg championa mi preporučujete da uzmem pošto sam početnik?

Po meni je Yi najbolji za pocetnike,iz razloga zato sto sam ja odigrao preko 100 partija sa njim :o

LoL EU West - ScazzaHitmann
15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
iMaestro kaže...
Baldurion kaže...

hvala

Inace osoba koja igra i hon i lol i dobra je u obadvoje kaze da je HoN mnogo bolje balansiraniji od LoLa :D ja osobo ne znam jer ne igram dovoljno HoN, ali eto buraz mi super poceo igrat HoN i to je njegovo misljenje :)

Hon bolje izbalansiran??Cuo sam kako neki lik tamo ima stun od 4 sec i na drugom skillu stun od 2 sec.AKo je to izbalansirano hmmmm

LoL-scarface797(EU)
15 godina

Je ima, to se tebi cini previse za razliku od lol-a. Da zaigras hon na malo duze vrijeme shvatio bi da je zapravo poprilicno dobar. Barem meni i nije bas tako ne izbalansiran. Meni je kad sam igrao puno bolje bio balansiran nego lol. To ti se cini previse jer dosta dugo traje, ali u honu ti je tako da uzmes bilo kojeg iz hon-a i ubacis u lol sigurno bi bio OP na desetu. Moja preporuka je probat pa ćeš vidjet ionako je i hon besplatan sad, ako se nije promjenilo sta. Ja sam isprobao sve i najvise ovisi sta ti se svidi, sta bolje lezi itd.

LoL eu : zibix
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedna dobra partija

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

ne znam sta se dogadja ali ne mogu ni poceti igrati lol :( searching for match 5v5 20 min... -.-

0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Evo instalirao sam igricu i ušao i idem u moj summoner profil i nemogu izabrati master yi-a, mogu izabrati:

Vayne,   Garen, Kassadin, Fiddlestick, Malphite, Koq'maw, Morgana, Nidalee, Riven i Shen.

Koga da uzmem kao prvog championa pošto sam početnik i nikad nisam igrao ovu igricu ili neku sličnu njoj?

ps.htio bi igrat meele damage klasu, htio sam master yi-a, al eto neda mi     {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 15:28 (Baldurion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Wtf -.- 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Baldurion kaže...

Evo instalirao sam igricu i ušao i idem u moj summoner profil i nemogu izabrati master yi-a, mogu izabrati:

Vayne,   Garen, Kassadin, Fiddlestick, Malphite, Koq'maw, Morgana, Nidalee, Riven i Shen.

Koga da uzmem kao prvog championa pošto sam početnik i nikad nisam igrao ovu igricu ili neku sličnu njoj?

ps.htio bi igrat meele damage klasu, htio sam master yi-a, al eto neda mi   {#}

Probaj Garena. 

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
14 godina
League Of Legends

Ko hoće neka me doda, nickname "xalithus" (bez navodnika naravno) 3lvl :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

zanima me kolko je na westu queue ako ga opće ima, a ako da kolki je

jer na eastu skoro svaku rundu dobijem leavera i razmišljam da se prebacim...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Baldurion kaže...

ps.htio bi igrat meele damage klasu, htio sam master yi-a, al eto neda mi   {#}

Nemozes ga izabrati zato sto nije free.Svaki tjedan imas 10 championa koji su free, da bi pocetnici mogi igrati.I kada budes skupio dovoljno IP tek onda mozes otklljucati Master Yi-a i onda ga mozes uvijek igrati.

LoL-scarface797(EU)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice