Insurgency (Standalone)

poruka: 272
|
čitano: 40.068
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Insurgency (Standalone)
fila2208 kaže...

Odigram par puta koju rundu..igra odlično radi i ekipa je ok, malo je ima, ali se igra.

Predlažem svima koji je imaju da joj ponovo daju šansu.

Kolko je igrača online?

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
16 godina
moderator
Insurgency (Standalone)

Igrao sam prije dva tjedna i to je sad čisti kamperaj.

Bilo je oko 900 ljudi.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pirat kaže...

Bilo je oko 900 ljudi.

Uh, sve manje i manje, a igra je odlična.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
14 godina
pirat kaže...

Igrao sam prije dva tjedna i to je sad čisti kamperaj.

Bilo je oko 900 ljudi.

kakav kamperaj? Koji mod si igrao?

Ja igrao neki dan, pushali smo neko brdo, uh kako su glave padale. Stvarno gušt kako nema problema sa netcodeom niti nekakvim gličevima.

Za promjenu sat dva čisotg guštanja.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
16 godina
moderator
fila2208 kaže...

kakav kamperaj? Koji mod si igrao?

Ja igrao neki dan, pushali smo neko brdo, uh kako su glave padale. Stvarno gušt kako nema problema sa netcodeom niti nekakvim gličevima.

Za promjenu sat dva čisotg guštanja.

Onaj kao S&D,gdje moraš armati,pa i onaj gdje uzimaš one pozicije.

Tih par koji igraju su naučili mape i skempaju se na neku poziciju i čekaju (pitaj baku vajnera ako meni ne vjeruješ)

Da ova igra ima problema s netkodom to bi bila svjetska žalost,s obzirom na mogućnosti svega u toj igri.

سمندری ڈاکو
14 godina
pirat kaže...

Onaj kao S&D,gdje moraš armati,pa i onaj gdje uzimaš one pozicije.

Tih par koji igraju su naučili mape i skempaju se na neku poziciju i čekaju (pitaj baku vajnera ako meni ne vjeruješ)

Da ova igra ima problema s netkodom to bi bila svjetska žalost,s obzirom na mogućnosti svega u toj igri.

Nezz ja neki dan bacio sat dva i baš se zabavio. Ruke su mi se znojile koliko se sam se bojao snajpera sa nekog mosta.

Pitaj baku lol...{#}

ugl. za ubit sat tu i tamo, malo promjenit stil igre i pojesti knedlu od straha za vlastiti virtualni život, odlična i dalje.

S obzirom da sam dao 30kn za nju nemogu se žalit 

16 godina
moderator
fila2208 kaže...

Ja sam stojana bacio{#}

سمندری ڈاکو
14 godina
pirat kaže...
fila2208 kaže...

Ja sam stojana bacio{#}

Ti radiš u bugu, plaćaju te da kartoniraš nas siromahe, yebe se tebi {#}

17 godina
pirat kaže...
 (pitaj baku vajnera ako meni ne vjeruješ)

Hehehe, igra je dobra i ima potencijala. Problem kod ovakvih "realnijih"(hardcore) igara je taj sto se s vremenom sve pretvori u kamperaj. Nauce se mape, i na kraju se sve svodi na 3,4 pozicije sa kojih se brani-napada cijela mapa. Pogotovo je to izrazeno kod otvorenijih mapa. Tu ne mozes samo povremeno uletit i odigrati 2,3 partije. Koliko ti god bio dobar "skiller" u CSu CoDu i BFu tu nemas sta traziti protiv deckiju koji redovito igraju ovu igru. Nepoznavanje mape i te 3,4 top pozicije je ogroman hendikep. Imam nekih 20tak sati, i izubijaju me ko vola. Jednostavno neznam sto se desava. Nema killcama, nema indikatora iz kojeg je smjera dosla vatra( ne smatram to losim). Mislim da bi mi sada trebalo minimalno 100 sati da bi se donekle mogao ufurati i postati kao neka pretnja. Igra bi bila vrh kada bi se igralo sa ekipom na TSu. Smokanje, flenkanje i neko organiziranije igranje bi ovu igru ucinilo jako zanimljivom. Samo taktickim smokanjem bi se promjenila ta ustaljena 3,4 kamp mjesta i igra bi dobila smisao. Sve ostalo kita.

14 godina
BDS kaže...

Hehehe, igra je dobra i ima potencijala. Problem kod ovakvih "realnijih"(hardcore) igara je taj sto se s vremenom sve pretvori u kamperaj. Nauce se mape, i na kraju se sve svodi na 3,4 pozicije sa kojih se brani-napada cijela mapa. Pogotovo je to izrazeno kod otvorenijih mapa. Tu ne mozes samo povremeno uletit i odigrati 2,3 partije. Koliko ti god bio dobar "skiller" u CSu CoDu i BFu tu nemas sta traziti protiv deckiju koji redovito igraju ovu igru. Nepoznavanje mape i te 3,4 top pozicije je ogroman hendikep. Imam nekih 20tak sati, i izubijaju me ko vola. Jednostavno neznam sto se desava. Nema killcama, nema indikatora iz kojeg je smjera dosla vatra( ne smatram to losim). Mislim da bi mi sada trebalo minimalno 100 sati da bi se donekle mogao ufurati i postati kao neka pretnja. Igra bi bila vrh kada bi se igralo sa ekipom na TSu. Smokanje, flenkanje i neko organiziranije igranje bi ovu igru ucinilo jako zanimljivom. Samo taktickim smokanjem bi se promjenila ta ustaljena 3,4 kamp mjesta i igra bi dobila smisao. Sve ostalo kita.

Još da ti znaš igrati....{#}

Slažem se, igra nudi puno samo treba joj i dati puno.

Odem odigram rundu dve ispucam se, svi padaju padam i ja i kul.

naravno protiv nekih veterana nemaš šanse, ali u kojoj igri imaš?

Odi cs, odi cod, odi bf domination i opet će te veterani koji znaju pozicije dočekati i nećeš a moći reći.

Atmosfera u igri je super, samo fali igrača...neda  se nikom oprezno igrati, gledati svaki ćošak...samo rush rush {#}

17 godina
fila2208 kaže...
BDS kaže...

Još da ti znaš igrati....{#}

Slažem se, igra nudi puno samo treba joj i dati puno.

Odem odigram rundu dve ispucam se, svi padaju padam i ja i kul.

naravno protiv nekih veterana nemaš šanse, ali u kojoj igri imaš?

Odi cs, odi cod, odi bf domination i opet će te veterani koji znaju pozicije dočekati i nećeš a moći reći.

Atmosfera u igri je super, samo fali igrača...neda  se nikom oprezno igrati, gledati svaki ćošak...samo rush rush {#}

ma slazem se, ali... igraj redovito CS, COD i nakon 2 mjeseca zaigraj infantry BF, ti si full unutra za 2,3 sata. Kod Insurgencya nema sanse(igra je dosta hardcore orjentirana). A gle i ja volim rush rush. Ali to ti u vecini slucajeva znaci lezi.

14 godina
BDS kaže...

ma slazem se, ali... igraj redovito CS, COD i nakon 2 mjeseca zaigraj infantry BF, ti si full unutra za 2,3 sata. Kod Insurgencya nema sanse(igra je dosta hardcore orjentirana). A gle i ja volim rush rush. Ali to ti u vecini slucajeva znaci lezi.

Ma dobro bf je easy mode, pgotovo bf4...ali shvaćam što želiš reći, full se teško priviknuti da sad ono padneš i to je to, pa padneš opet pa ti trči pa opet padni.

Veli, tu i tamo ubit vrijeme, ali da bi joj se full posvetio nebih, izgoriš, jer su preteške runde traže puno koncentraicije pogotovo ako igraš full oprezno.

A yebga kad se nema šta igrat {#}

17 godina
fila2208 kaže...
BDS kaže...

.. ali da bi joj se full posvetio nebih, izgoriš, jer su preteške runde traže puno koncentraicije pogotovo ako igraš full oprezno.

13 godina
neaktivan
Insurgency (Standalone)

Netko za kakavu akciju? Trenutno mogu igrati samo navečer, nakon 8 sati. Steam: Reichz

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Javim ti se kad budem mogao…
13 godina

Odlični tactical shooter :)

Stalno ga updateaju,svašta zanimljivog ima. Jako realna al jako dobra. Podsjeca me na najbolje dane starog Americas Army-a

16 godina
neaktivan
Istina! Mada još uvijek prašim AA. Jbg, junkie ostaje junkie ;)
14 godina
Insurgency (Standalone)

Najbolji šuter baš. Nisam ga igrao duže vrijeme. Ali sad eto opet zaigram. Igra nije nikako dosadna.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Insurgency (Standalone)

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Onda ćemo malo zaigrati :)
To je igra! Platiš je 30kn i svako toliko dolaze nove stvari, i to potpuno džabe!
13 godina
Insurgency (Standalone)

Uključio maloprije da vidim, i ostao ugodno iznenađen izgledom igre. (nisam ej odavno palio). Definitivno idem zaigrati ponovo.

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Moja ekipa nekad upali insurgency pa ubijemo sat-dva,igra je ODLIČNA.

Najbolji moderni tactical shooter vani. Nimalo arkadan,dojaja realan.

Mislim da je insurgency jedini fps u kojem me strah kad pucaju po meni. Osjecaj je neopisiv,neznas otkud pucaju po tebi,sklonis se iza covera,meci fijucu,tvoj lik se dere,ekran se muti...Takav efekt supresije nema nijedan shooter vani.

A ubiti nešto je toliko satisfying...Igra je vrh!

13 godina
Rocinante2112 kaže...

Moja ekipa nekad upali insurgency pa ubijemo sat-dva,igra je ODLIČNA.

Najbolji moderni tactical shooter vani. Nimalo arkadan,dojaja realan.

Mislim da je insurgency jedini fps u kojem me strah kad pucaju po meni. Osjecaj je neopisiv,neznas otkud pucaju po tebi,sklonis se iza covera,meci fijucu,tvoj lik se dere,ekran se muti...Takav efekt supresije nema nijedan shooter vani.

A ubiti nešto je toliko satisfying...Igra je vrh!

Red Orchestra 2/Rising Storm ti je vrlo slična igra po tom pitanju - samo što se radi o WW2 settingu (i to dva teatra rata - istočnoeuropski i pacifički).

Igram dosta obje igre u zadnje vrijeme pa mogu primijetiti.

Vrlo su teške u usporedbi sa BF-om ili CoD-om, nema šanse da ćeš preživiti sprintanje na otvorenom. Bez zaklona si u od 9 do 10 slučajeva gotov.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
13 godina

Igrao sam,ali nepaše mi. Nešto u vezi movementa mi je clunky i sam osjecaj kretanja mi je nekako bezveze u RO2.

13 godina
neaktivan
Insurgency (Standalone)

Ja sam insurgency uzeo odkad je izasla igra jer mi se dopala na prvi pogled a i zato da pomognem male da se probiju na tržište i stvarno se trude napraviti igru što boljom svakim novim patchom.Još je tu prisutna mala neoptimiziranost što se tiče pada fps-a na pojedinim mapama ili djelovima mape a što se tiče igrivosti i samog koncepta i modova u igri fakat je super kome se sviđaju tactical hc shooteri.Vidim da neki prigovaraju za kampanje al jbga to je takva vrst igre i u opisu je da nije arkadni run&gun shooter pa mi bas nije jasno kaj se ljudi bune jer je igra skroz bazirana na pozicioniranje na strateška mjesta i takav način igranja se preferira u toj igri.Comunity je u igri zasad ok i osim tu i tamo nekih iznimki dosta dobro funkcionira na bazi random igrača i teamplaya.Odigram igru po par sati tjedno i nije mi žal ni sekunde ni lipe ulupane u tu igru.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
$inke kaže...

Ja sam insurgency uzeo odkad je izasla igra jer mi se dopala na prvi pogled a i zato da pomognem male da se probiju na tržište i stvarno se trude napraviti igru što boljom svakim novim patchom.Još je tu prisutna mala neoptimiziranost što se tiče pada fps-a na pojedinim mapama ili djelovima mape a što se tiče igrivosti i samog koncepta i modova u igri fakat je super kome se sviđaju tactical hc shooteri.Vidim da neki prigovaraju za kampanje al jbga to je takva vrst igre i u opisu je da nije arkadni run&gun shooter pa mi bas nije jasno kaj se ljudi bune jer je igra skroz bazirana na pozicioniranje na strateška mjesta i takav način igranja se preferira u toj igri.Comunity je u igri zasad ok i osim tu i tamo nekih iznimki dosta dobro funkcionira na bazi random igrača i teamplaya.Odigram igru po par sati tjedno i nije mi žal ni sekunde ni lipe ulupane u tu igru.

tako nekako,fino si sumarizirao moje misljenje o igri :D

Kempanja ima ali samo zato jer doslovce jedan metak je dostatan da srušiš metu. Ovo je valjda jedina igra u kojoj nemoram reloadat po 7 gladnih godina. U danasnjim pucacinama trebam ono pol šaržera za jednu metu,sretan sam ak uvatim 2 ili nekim cudom 3 mete s 30 metaka. Ovdje s 1-2 metka rijesim situaciju,sjecam se kad sam jednom aceao protivnicku ekipu kada sam flenkao na rub mape i rijesio lika koji jos nije stigao do ''pozicije'' doć...s jednim sarzerom sam 6 likova nakon toga skinuo. Osjecaj zadovoljstva nijedna druga igra ne pruza takav...

13 godina
Insurgency (Standalone)

Nisam zaigrao Insurgency ima duuugo vremena, ali ono što danas vidim je jedna predobra igra:

djelić atmosfere:

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2014 2:13 (Soldier977).
Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
Insurgency (Standalone)

Jesam u dobroj temi?

Vidim da nema novih poruka, a trebalo bi ih biti...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Jesam u dobroj temi?

Vidim da nema novih poruka, a trebalo bi ih biti...

Biti će sutra nakon što je večeras probamo. {#}

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
neaktivan
Insurgency (Standalone)

Dobro došli, dragi gosti! {#}

Moj PC  
3 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice