za one koji ne znaju, beta 2 traje sve do izlaska, 18.9.
nakon toga ce valjda izdati beta 3 u smislu full igre
za one koji ne znaju, beta 2 traje sve do izlaska, 18.9.
nakon toga ce valjda izdati beta 3 u smislu full igre
Probao alphu i tražio refund😞
I? Jesi li opet kupio?
Ne,probat ćemo s SCUM-om
Nazire se jako jako dobra igra, još malo poliranja i optimizacije je potrebno, ali dosta bolje u odnosu na alphu.
Nazire se jako jako dobra igra, još malo poliranja i optimizacije je potrebno, ali dosta bolje u odnosu na alphu.
Mene zanima FPS sa tvojim PC-em?
Mene zanima FPS sa tvojim PC-em?
Trenutno kada je sve na low (probao sam i druge postavke ali nije neka velika razlika u broju fps-a) je 50-60 fpsa, ali problemi nastanu kod ADS-a ili zoomiranja sa snajperom gdje se javlja stuttering.
Ima još jako puno prostora za optimizaciju, mogli bi kroz narednih par dana očekivati neki veći patch.
Novi patch:
Insurgency: Sandstorm Pre-Order Beta 2 Patch Notes - September 6, 2018
Od instalacije patcha, sa shadow na low, sve ostalo very High, imam stabilnih 120-140 FPS-a bez stuttringa i laga.
Od instalacije patcha, sa shadow na low, sve ostalo very High, imam stabilnih 120-140 FPS-a bez stuttringa i laga.
tenks za info, probat cu i ja tako namjestiti pa da vidim kako izgleda jer sad mi izgelda ocajno (low)
tenks za info, probat cu i ja tako namjestiti pa da vidim kako izgleda jer sad mi izgelda ocajno (low)
Info od sinoć:
Stavio sam i SS na x2 - Igra izgleda predobaro i vrtio se 60-80 FPSa.
Ako možeš SS staviti na makar x1.25, vrijedi. Puno oštrije i bolje se vidi u dalj.
Dakle izbacili su vec sada da se skine cijela igra a ne samo updejt - 47Gb?
Prije 2 dana mi je igra odlicno radila, bez previse trzanja na najvecim detaljima. Odmah je totalno drugo iskustvo igranja.
Svida mi se vecina igre jedino mi je brzina trcanja pretjerana (sto su vidim napisali da su ovim patchom malo usporili).
I meni nakon patcha igra radi puno puno bolje. Još da srede ono učitavanje tekstura na samom početku (igra mi je na SSD-u instalirana) i bit će top!
Vidim se kako ću više igrati ovo nego BFV.
.... koji zvuk ova igra ima, nevjerojatno, cuje se fijukanje srapnela nakon eksplozie granate..... jel to i jedna igra imala do sada?..... vizualno vise nego na mjestu, uopce ne treba vise od ovoga.... oruzja su modelirana fantasticno, meni do sad mozda najljepsa.... gameplay odlican, iako bi malo mogli pojednostavit kontrole.... vidim neke probleme sa high ping igracima (ono kaj se u zadnje vrijeme popularno naziva desync), s obzirom da jedan metak najcesce ubija, situacije poput onih koje sam iskusio frustriraju i mogle bi otjerat igrace.... rokam u lika sa 2 metra rafalno, on se okrene i jednim metkom me rokne.... ovakve stvari se moraju popravit asap, jer velim za hardcore pucacinu, ovo ce kidat zivce mnogima.....
New Release Date in December
Jako dobra odluka. Naime nakon zadnjeg patcha su nesto zbrljali tako da su performanse pale, i takoder neke stvari iz alphe su se vratile - tipka za trcanje nije radila pola vremena itd.
Nisam se osvrnuo na slabe strane ove igre a kojih nema bas malo - jako jako losi modeli vojnika za 2018-tu godinu, lice grozna, animacije modela lose. Grraficki bugovi, cak i na samom Menu-u (oko od modela vojnika blica hh)
Sto se gameplaya tice - prebrzo trčanje, imaš dojam da su svi olimpijski sprinteri, stamine kao da nema. U prvoj verziji igre je bilo dosta sporije i morac reci da je bio gust igrati, bas realan osjecaj bio, npr kao da igram airsoft ili slicno. Mape su bas nakrcane sadrzajima. Zatim neke sitnice npr moraš stati sa sprintom da bi mogao nanisaniti sa ciljnikom, ili pucati. Ovo mislim da nema nijedna pucacina te ogranicava gameplay. Pa nemogucnost prelazenja nekih prepreka itd.
Znao sam upaliti jediniciu jednu partiju nakon Bete i moram reci da mi je bio bolji svaki segment igre, cak i grafika.
Glavna stvar je da srede peformanse sto vjerujem da budu ako su je sa onim patchom bilo super. Animacije i modeli vojnika najkriticnije, te brzina trčanja.
Nadam se da ce uspjeti srediti ove stvari pa da imamo jednu dobru modernu pucacinu
Sto se gameplaya tice - prebrzo trčanje, imaš dojam da su svi olimpijski sprinteri, stamine kao da nema. Zatim neke sitnice npr moraš stati sa sprintom da bi mogao nanisaniti sa ciljnikom, ili pucati. Ovo mislim da nema nijedna pucacina te ogranicava gameplay. Pa nemogucnost prelazenja nekih prepreka itd.
...sam si sebi dao odgovor, s tim da nakon duzeg trcanja jos ti sam efekt zadihanosti daje do znanja da ce ti nisanjenje bit otezano.... kaj se prelazenja nekih objekata tice, tu se slazem, trebaju one grmove napravit prolaznima.... grafika mi je nebitna, iskreno, osobito modela vojnika, a i u igri izgledaju puno bolje nego u meniju, kretnje su sasvim ok.... puno mi je bitnije sto su mape fakat odlicno napravljene i izbalansirane za oruzja koja su ti na raspolaganju u igri. Tako da je taktika najbitniji dio ove igre, element koji sve manje igara danas ima, osobito onih sa konstantnim respawnom.... commander/observer mi je pregenijalan koncept, fakat se moze cuda napraviti ako ekipa zna upotrijebiti taj tandem i ako ih igraju pametni igraci.... i onda onaj zvuk kad a-10 strejfa....
Insurgency: Sandstorm Beta 2 Patch Notes - September 13th, 2018
Link za feedback:
https://steamcommunity.com/app/581320/discussions/0/1741094390465761446/
kad će ovo van?
vdiim radi se punom parom i to mi se sviđa, bude to. sjajna igra za ekipu koju je privukla jedinica sigurno će jedva docekat ovo
kad će ovo van?
vdiim radi se punom parom i to mi se sviđa, bude to. sjajna igra za ekipu koju je privukla jedinica sigurno će jedva docekat ovo
18.12.2018.
odgodjeno je nazalost jer igra uzasno radi, al bez obzira na odgodu, beta traje sve do izlaska igre
http://game.info.intel.com/gaming-access/in-insurgency-sandstorm-tense-realism-meets-fun-objective-based-gameplay
Sinoć probao malo da vidim kakav je bio patch i ostao sam oduševljen. Ljudi su sredili optimizuaciju perfektno. Na max postavkama mi je lockano na 144 Hz bez imalo stutteringa. Svaka čast.
Sinoć probao malo da vidim kakav je bio patch i ostao sam oduševljen. Ljudi su sredili optimizuaciju perfektno. Na max postavkama mi je lockano na 144 Hz bez imalo stutteringa. Svaka čast.
Baš me čudi na tvojoj konfiguraciji
Baš me čudi na tvojoj konfiguraciji
Ha ha ha, naglasak je bio na to da nema stutteringa