to je blizzard sam oderdio najvise 4 assasina moze bit u timu sto mi se desilo vec par puta znalo se i pobjedit tako al to su bile nijanse u pitanju :P matcmaking system je po meni zivi uzas nadam se da je u rankedu bolji kako ljudi kazu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U Ranked si sam slazes tim. Nije da te ubaci u random tim kao QM, nego je kao Random Draft u Doti, jedan po jedan random redoslijedom birate lika. Iako po mom dosadasnjem iskustvu ljudi su jako tvrdoglavi i igrat ce heroja kojeg vole bez obzira na team composition, pa mozes lako zavrsiti sa jos gorim grupama nego u QM :)
Also protip ; f2p heroji se ne mogu koristiti u Hero league, samo oni koje ste bas kupili.
da nekuzim one koji kupe sve heroje po 2000 golda iako ih nezanju igrat samo kako bi mogli igrat hero leauge xd
U Ranked si sam slazes tim. Nije da te ubaci u random tim kao QM, nego je kao Random Draft u Doti, jedan po jedan random redoslijedom birate lika. Iako po mom dosadasnjem iskustvu ljudi su jako tvrdoglavi i igrat ce heroja kojeg vole bez obzira na team composition, pa mozes lako zavrsiti sa jos gorim grupama nego u QM :)
Also protip ; f2p heroji se ne mogu koristiti u Hero league, samo oni koje ste bas kupili.
Ako je ljudima stalo do pobjede, onda se moraju prilagoditi onome što drugi team ima. NIsam još primjetio "mid or I feed" spike, većinom jer ljudi koji nisu na redu za biranje mogu odabrati što žele, pa se nekako tim u chatu ili onako slučajno poklopi. Znam da ljudi ne vole biti support u drugim igrama, ali u Hotsu ih ljudi brzo biraju. Par puta mi se dogodila da je first pick support, a obično je to Valla ili Nazeebo.
ako hoće me tko dodat na battlenet da zaigramo nekad
evo nick: d4rkd3atH#2492
http://us.battle.net/heroes/en/forum/topic/16285498525 mucili koga ovaj bug i koje rjesenje bi bilo?
Ako netko treba key javite se u PM. Stigla mi ona promocija pa imam par komada. Odgovorim vam do popodne.
Poklanjam 2 EU keya. Javite se na PM, first come first served
EDIT: podijeljeno!
Također imam par keyeva pa mi se javite na pm. Ja ne igram u zadnje vrijeme jer me Diablo 3 uzeo :) ali mogo bi opet polako
Ekipa zna netko jeli mogu igrat Hots sa ovom konfiguracijom http://prntscr.com/6md3x7 i grafička geforce 210
Ekipa zna netko jeli mogu igrat Hots sa ovom konfiguracijom http://prntscr.com/6md3x7 i grafička geforce 210
Teoretski možda čak i da, ali na rubu je. RAM nadogradi barem.
jedno noob pitanje,kako mogu vidit koja vrsta rama mi je u kompu?
jedno noob pitanje,kako mogu vidit koja vrsta rama mi je u kompu?
Otvori kutiju, izvadi modul i pročitaj - najsigurnije. Svaka ima naljepnicu ili tisak na čipu. :)
imam 4 keya, PM kome treba
ZWBYGR-YVZR-4PEZ4G-8MGJ-TXVKR8
NX7KZC-HFFX-2JN7VY-M7TX-BPXMWY
XZJ4RP-64JH-F64DRT-PNF8-VEMXD7
evo tri beta key samo recite koji ste uzeli da ekipa zna
Jel ima tko mozda key?
Opet offtopic:jel trebam rusit windowse za ubacit novi ram ili mogu samo ga ubacit i komp da ga prepozna sam?
Opet offtopic:jel trebam rusit windowse za ubacit novi ram ili mogu samo ga ubacit i komp da ga prepozna sam?
sam ga ubaci u komp, ofc dok je ugasen jel. ne znam otkud ljudi hvataju takve gluposti rusit win da bi stavio jos jedan keks ram memorije 
Ima li itko viška key, pliz pm :)
4 key-a kod mene, pm!
Sorry nisam čitao kompletnu temu, ali postoji li neki cro kanal, tipa hrv-1 u Starcraftu??
Moze mi neko dat key. Hvala unaprijed! :)
To je to....i'm out! ;) uživajte!
Mali savjet za one koji su tek stigli u igru da ne budu baš totalni noobovi: ne igrajte HotS kao LOL. Zaboravite farmanje miniona i solo obrane lanea ili tower napade. Igrajte map objective.
Frend mi je dao beta key i nagovorio me da barem probao ovo ali imam tehnickih problema, na 720p rezi na medium detaljima mi frame rate skace od 10-60 fps-a i trokira igra jako naravno....ne kuzim u cemu je problem jer sam siguran da bi trebalo barem biti stabilnih 30-40fps-a na tim detaljima, probao sam updejtati nove drivere za grafu ali kaze da su up to-date, zna li netko sto napraviti?
Igram na laptopu:
i5 proc
6GB RAM
Geforce GT525M 2GB
Ajde neko key nemogu ga dobit nikako :((((
reci frendu da i meni da jedan lol
Imam 2 key-a, zainteresirani neka se jave na PM.
edit - ostao jedan.
Hvala, ali mi se cini da je iskoristen
Evo dva beta keya, pa tko prvi njegovo ..
3) W8DJF4-G6Y9-DJ9XGB-8GKE-T2CR6G
4) 4KV92P-XE8R-D4RJ9B-CXH2-62XTH9