Na Steamu za manje od 10 eura možete nabaviti ovaj odličan naslov. Nabavio nadajući se (napokon) logičnoj i dobroj pravoj strategiji i nisam se prevario. Vrijedi svake kune tj. eura.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel to TBS ili RTS?
Fantasy, SF il nešto treće?
Igrao sam malo 2-ojku, ali to treba jedno podulje vrijeme da se naucim igrati kako spada. Zbog toga sam odustao, premda mi mnogi frendovi govore da vrijedi truda i da je igra jako dobro razvijena i detaljizirana.
Jel bi ko igro mozda online hamachi ili direct IP?Ako da nek posalje privatnu poruku sa xf,ili msn.
Ovoj je moj hamachi network pa ako neko se hoce pridruzit da probamo online HOI3 Balkan pass 123
hmm Hearts of iron je dobra igra,al po mojem misljenju je jos bolja Europa universalis 3,isti je proizvođač i radnja se se odvija u doba kraljeva...
Ma imam brdo igara od Paradoxa, i sve su originali. Jednostavno prave predobre strateške igre povijesne tematike. Neznam HoI 3 me nije nešto oduševio, nekako mi je HoI 2 bio puno bolji. Iako ne sumnjam da će ga popraviti s patchevima i ekspanzijama, ipak je to Paradox
Kao što Omega_vu reče Europa je jedna preluda igra, a i Crusader Kings je odličan. Heh ma jednostavno su im super igre.
nedavno sam nabavio igru i zakon mi je, hoces probati multiplayer ?
zanima me kako mogu igrati sa nekom državom koja nije njemačka,japan,rusija ili usa(samo te opcije su mi bile na glavnom izborniku)?
Nisam siguran pošto nemam HoI 3 ali inače je kod Paradoxa bilo da kliknes desnim klikom na zastavu nekih od tih država i onda dobiješ listu sa svim ostalim državama pa si onda odabereš. Ali nisam siguran, a i dosta dugo nisam odigrao neku od tih igara, nikako da uhvatim vremena pa sam možda zaboravio, ali mislim da je right click na zastavu.
a skužio sam,dolje je jedan mali gumbić koji veli neš tipa custom game...