Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 668.926
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Iako je recimo patron warrior imao veci win rate od pirate deckova, malo tko ga je igrao i znao igrati i bio je deck za pro igrace. Kao takav niti je ubijao igru niti je remetio balance igre ali u to vrijeme ljudi su se zalili i deck je unisten.

Kasnije je jos bio Secret Paladin koji je bio tipicni tempo deck i ovisio o dobrom drawu, ali takoder ljudi su se zalili bespotrebno...

Nazalost onda je stigao Shaman i od onda krece sve nagore,igra se pretvorila u must play on turn, jednostavno ako nesto ne odigras na turnu i propustis ga 90% se gubi partija sve zahvaljujuci Shamanu i deckovima koji su prilagodeni protiv njega.

Igra ima odlican dizajn, potporu igraca i stream zajednice, WOW kao podlogu ali unistava ju katastrofalan balance i nepoznavanje developera o stanju u igri te jako sporo rjesavanje problema na koje se ceka 5-6 mjeseci.

Razni streameri i pro igraci imaju odlicne ideje kao balansirati igru, besplatno nude savjete, odrade svaki dan po 8 sati igranja i daju na raspolaganje svoju statistiku i reakcije igraca ali Ben Brode i ekipa jednostavno nemaju sluha.

Ako opet zakazu sa novom ekspanzijom i nerfom postojecih karti mislim da ce igra polagano propadati u zaborav. Vec sada imam na desetke ljudi na friend listi koji se nisu spojili mjesecima.

Dva mjeseca je maksium koji bi im trebao biti dosta da vide koje su karte problematicne i da reagiraju, proslu sezonu sam igrao standard do legende bilo je nekih 60-70% pirate deckova, sad igram wild a u njemu jos gore, ne postoji nista osim pirate deckova.

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina

Jel vama reno nekad nahila nekad ne.. znaci potpuno isti deck nekad me nahila nekad ne, pošto mi deck najviše ovisi o njemu to je koma... idem se žalit blizardu, poslat cu video

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
njuskac kaže...

Jel vama reno nekad nahila nekad ne.. znaci potpuno isti deck nekad me nahila nekad ne, pošto mi deck najviše ovisi o njemu to je koma... idem se žalit blizardu, poslat cu video

Deck list?

Ovako može biti sto razloga. Jesi igrao protiv roga možda pa ti je stavio ambush? Ili imaš duplikat u decku?

15 godina
neaktivan
njuskac kaže...

pa heala te samo ako nemaš duplikata u decku (među kartama koje još nisi povukao). Očito si imao duplikate.

15 godina
neaktivan

ne mogu se odlučiti koju od ove 2 craftati...

9 Bloodmage Thalnos
0 Aya Blackpaw
the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nine kaže...

ne mogu se odlučiti koju od ove 2 craftati...

Bloodmage ti je classic, a aya će ti eventualno rotirat van. i zašto ayu? aggro šaman? ako ga nerfaju možda će i ona ispast? ili igraš druida?

Aya je super legendary ali bloodmage će ti duže trajat-

16 godina

Gledo malo ove streamove i vidio ovaj alat za praćenje karata u decku (pogotovo za arenu) di ti aplikacija sama prati karte koje imaš i koje je protivnik odigrao. I reko aj idem malo arenu igrat. Nisam je igrao aktivno još tamo prije nego su Old Gods izašli. Instaliro taj app, super radi, poisključivo pola stvari koje mi ne trebaju i završim prvi run sa 2-3. I krenem odma drugi kojeg sam danas ujutro nastavio i završim sa 12-2. Dugo sam igrao sa 2 izgubljene, al na kraju doguro do kraja. Prvi game koji sam spušio je bio od pirate warriora koji kao da je u arenu uletio iz constructeda.

Apliakcija je predobra i naravno legalna za krištenje.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

igram malo i shamana i druida, a možda bi zaigrao i jade rogue-a..

oboje su odlične karte, a aya će ispasti iz standarda tek za godinu dana, tako da je teška odluka.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kako se zove ta aplikacija i odakle si je preuzeo?
Ps jel to samo za pc verziju ili ima za mob?
Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/
13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
Kako se zove ta aplikacija i odakle si je preuzeo?
Ps jel to samo za pc verziju ili ima za mob?

To što koristi on je HS deck tracer. Za arenu ima i Overwolf overlay. i  nema za mob

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2017 12:21 (udarnik60).
16 godina

Eeeeeeevo gaaaaa:

Update 7.1 Ranked Play Changes – Floors

We’re continuously looking for ways to refine the Ranked Play experience. One thing we can do immediately to help the Ranked Play experience is to make the overall climb from rank to rank feel like more an accomplishment once you hit a certain milestone. In order to promote deck experimentation and reduce some of the feelings of ladder anxiety some players may face, we’re introducing additional Ranked Play floors.

Once a player hits Rank 15, 10, or 5, they will no longer be able to de-rank past that rank once it is achieved within a season, similar to the existing floors at Rank 20 and Legend. For example, when a player achieves Rank 15, regardless of how many losses a player accumulates within the season, that player will not de-rank back to 16. We hope this promotes additional deck experimentation between ranks, and that any losses that may occur feel less punishing.

Update 7.1 Balance Changes

With the upcoming update, we will be making balance changes to the following two cards: Small-Time Buccaneer and Spirit Claws.

Small-Time Buccaneer now has 1 Health (Down from 2)

The combination of Small Time Buccaneer and Patches the Pirate has been showing up too often in the meta. Weapon-utilizing classes have been heavily utilizing this combination of cards, especially Shaman, and we’d like to see more diversity in the meta overall. Small Time Buccaneer’s Health will be reduced to 1 to make it easier for additional classes to remove from the board.

Spirit Claws now costs 2 Mana (Up from 1)

Spirit Claws has been a notably powerful Shaman weapon. At one mana, Spirit Claws has been able to capitalize on cards such as Bloodmage Thalnos or the Shaman Hero power to provide extremely efficient minion removal on curve. Increasing its mana by one will slow down Spirit Claws’ ability to curve out as efficiently.

These changes will occur in an upcoming update near the end of February. We’ll see you in the Tavern!

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina

Dobar nerf za obje karte, koji će oslabiti pirate opčenito a Shaman nerf možda je još trebalo nešto učini sa Thing from Below, da je max snižena cijena 1 mana a ne 0.

Što se tiče ranked sistema, mislim da dugoročno neće puno značiti za igrače.

Po mojem mišljenju imamo 3 vrste igrača (ne računajući pro i streamere): Legend igrače, do određenog ranka igrače i causal igrače. Legend igrači ionako svaki mjesec stižu do legend ranka u prvih nekoliko dana (vidim na friend listi) i njima ovo ništa ne znači.

Do određenog ranka igrači, u koje sam spadam igraju svaki mjesec do ranka kojeg si zacrtaju zbog nagrada, kod mene je to rank 5. Bez problema dođem do njega prije ili kasnije i nagrada mi je osigurana i bez obzira dal padnem na ranku dobijem škrinjicu za rank 5. Znači meni ova promjena ne znači ništa je ako dođem do ranka 10 i ne mogu pasti ispod njega, nemam baš puno koristi od toga kad je moj cilj rank 5.

Zadnja skupina su casual igrači koji također nemaju nikakve koristi od ove promjene niti ih zanima ranking sistem.

Iskreno, nemam neku dobru ideju kako promijeniti ranking na bolje ali znam da ovo što su sad učinili ne donosi ništa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AmonZero kaže...

Eeeeeeevo gaaaaa:

Update 7.1 Ranked Play Changes – Floors

We’re continuously looking for ways to refine the Ranked Play experience. One thing we can do immediately to help the Ranked Play experience is to make the overall climb from rank to rank feel like more an accomplishment once you hit a certain milestone. In order to promote deck experimentation and reduce some of the feelings of ladder anxiety some players may face, we’re introducing additional Ranked Play floors.

Once a player hits Rank 15, 10, or 5, they will no longer be able to de-rank past that rank once it is achieved within a season, similar to the existing floors at Rank 20 and Legend. For example, when a player achieves Rank 15, regardless of how many losses a player accumulates within the season, that player will not de-rank back to 16. We hope this promotes additional deck experimentation between ranks, and that any losses that may occur feel less punishing.

Za mene napokon odlična vijest! :D Šta se ovog prije nisu sjetili! :D

Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/
17 godina

Mislim da su promjene za ranking sistem dobrodosle i omogucit ce vise svrljanja s deckovima. Naguzi te 5 shamana zaredom, napravi antishaman deck i da vidimo, ako popusis jos 10 puta imas srece jer ne mozes past nize od fiksiranog ranka.

Onda bi mogli pojedinci kao ja namjerno igrat deckove kontra shamana, pirate warriora i slicno s ciljem da im otezam zivot sto vise. Necu napredovat, ali nece ni oni.

Linux, Arch Linux.
16 godina

a šta, na kraju sezone/ napočetku nove opet svi padamo na rank 17+ u isti koš?  Meni je to veća tlaka što te tjera uvijek na taj grind a ne toliko da me zaključa na određenim rankovima. Svake sezone dođem do ranka 5 nekad i malo dalje, i mogu sa sigurnošću reći da je tu negdje moj skill. Al onda napočetku mjeseca počneš opet sa 17 ili kojeg ranka i tlaka je penjat se skroz do 5.og pogotovo kad ne igram svaki dan po 8 sati. I onda mi uvijek dođe jedino rješenje da igram aggro deck, molim boga da naletim na spore deckove i sa winstreakom preskočim nekoliko rankova. A volim igrati control deckove i reno mage mi je trenutno gušt igrati najviše od svega al sa njim teško da ću doći do ranka 5 ako u sat vremena nekad odigraš jedva 3 partije(i onda jednu izgubiš još)

TRebali bi da nakon kraja sezone da padneš nazad za 5 rankova- Znači legend playeri krenu od ranka 5, ovi sa 5 kreću od 10, sa 10 na 15 itd...manje grindanja i odmah ćeš biti sa igračima istog ranka/skilla. Legend igraći će tako samo legend igraćima igrati, a ne ko sada di je netko prošle sezone bio rank 15 i sada prvi par dana od nove sezone igram sa svima od rank 5 pa sve do legenda...

Ovo za nerfove pozdravljam, vidjet ćemo koliko će u praksi se pokazati :)

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2017 19:34 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Odma mi je nešto zapelo za oko pa da prokomentiramo...
"Up to the maximum number of cards you could put in a deck, we will give you the full dust value of any cards you have that are being added to the Hall of Fame set. (Yes, that means if you have at least one Golden Ragnaros, you'll get 3200 dust!) The dust will be automatically awarded upon log-in once the Year of the Mammoth begins."

Malo mi je čudno pa sam razumio da ako u kolekciji imam neku od navedenih karata, automatski ću dobit njihovu dust vrijednost, BEZ da ih skršim.

1 0 hvala 0
17 godina

Da, po jedan full dust return za legende i 2x za ostale. 

Igra se pretvara u čisti P2W, sad su uveli 3 expanzije kroz godinu, svaka po 130 karti a ukinuli su avanture koje su imale bolje karte i moglo ih se sve skupiti. Ovako će trebali trošiti lovu na pakete da bi dobio karte, minimalno 100 eura svakih par mjeseci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

3640 free dusta ako se ima sve navedene karte.. inače pozdravljam tu odluku, većina navedenih karti su debelo overuseane.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nine kaže...

3640 free dusta ako se ima sve navedene karte.. inače pozdravljam tu odluku, većina navedenih karti su debelo overuseane.

Ne znam jeste li razmišljali, al meni je onda pala napamet jedna stvar, pa vi recite jesam li ja lud ovdje ili je ovo exploit žešći. 
Ugl... Craftat sada sve te navedene karte, ali golden i naravno kad dođe ekspanzija imat ćemo svi te karte golden + vratit će nam se svima sav taj dust.

Drugim riječima, ovo je prilika da besplatno kraftamo golden karte!

16 godina
1.Lovac kaže...

Ne znam jeste li razmišljali, al meni je onda pala napamet jedna stvar, pa vi recite jesam li ja lud ovdje ili je ovo exploit žešći. 
Ugl... Craftat sada sve te navedene karte, ali golden i naravno kad dođe ekspanzija imat ćemo svi te karte golden + vratit će nam se svima sav taj dust.

Ako imaš dusta, da, dobra prilika. Al znaj da ti za legendarne treba 3200 po komadu, za dva azure drake-a će ti trebati 1600 dusta(800 po komadu) a common košta 400 dusta komad. Ako imaš toliku količinu dusta good job

Ja sam sretan što imam jedan golden PO i jednog zlatnog drake-a kojeg sam nedavno otvorio, tako da je to extra dust za mene a Ragnaros i sylvanas su mi bila među prva tri legende koje sam craftao(prvi je bio naravno duhovni vođa dr.Boom) Tako da mi se tadašnja investicija sada vraća :D

Stoja
17 godina
1.Lovac kaže...
nine kaže...

Ako vec imas karte ne isplati se jer zapravo gubis dust. Recimo da imas normalnog Ragnarosa i Blizzard ti daje za njega 1600 dusta kad ga rotiraju i tu je profit 1600 dusta. 

Ako zelis craftati golden Ragnarosa kosta te 3200 dusta koje ces dobiti natrag ali ostajes bez onih 1600 koje bi dobio za normalnog, njega jedino mozes dischant za 400 dusta. 

Na kraju ispada da golden Ragnaros kosta 1200 dusta, makar nije ni to lose ako zelis golden verziju.

16 godina

Ako želiš zlatnog u kolekciji isplati se, jer opet na kraju nisi izgubio ništa za craftanje. Dakle imaš 3200 slobodnog dusta i normalnog Rag-a.

Opcija 1:Craftaš zlatnog i na 0 dusta si. Dobiješ nazad 3200 za kraftanje, i DE običnog(imaš zlatnoga tako da ti ne treba) i dobio još 400 dusta i sada imaš total 3600.

Opcija 2: ne kraftaš zlatnog, i dobiješ 1600 za običnog raga. Sada imaš 4800dusta(onih 3200 imaš od prije jel) i sada ako se odlučiš da želiš imati zlatnog raga potrošit ćeš 3200 i imat ćeš 1600 dusta + DE običnog rag-a za extra 400. Sada imaš 2000dusta i za 1600dusta manje nego u prvoj opciji.

Tako da za one koji žele imati zlatne karte isplati se kako god okreneš. Ako gledamo čisto sa pogleda dusta (cilj ga imati što više) onda je prva opcija bolja (imaš 4800 dusta i rag-a) ali nemaš zlatnog.

Opcija 3: Potroši svo zlato što imaš na classic pakete u nadi da izvućete zlatni ragnaros i sylvanas i eto free dusta! 

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2017 14:20 (Stoja).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
walentkane kaže...
1.Lovac kaže...
nine kaže...

Ako vec imas karte ne isplati se jer zapravo gubis dust. Recimo da imas normalnog Ragnarosa i Blizzard ti daje za njega 1600 dusta kad ga rotiraju i tu je profit 1600 dusta. 

Ako zelis craftati golden Ragnarosa kosta te 3200 dusta koje ces dobiti natrag ali ostajes bez onih 1600 koje bi dobio za normalnog, njega jedino mozes dischant za 400 dusta. 

Na kraju ispada da golden Ragnaros kosta 1200 dusta, makar nije ni to lose ako zelis golden verziju.

Zaboravljas da na kraju mozes jos i zlatnog disenchantati i to je jos 1600 dusta :)

17 godina
Stoja kaže...

Ako želiš zlatnog u kolekciji isplati se, jer opet na kraju nisi izgubio ništa za craftanje. Dakle imaš 3200 slobodnog dusta i normalnog Rag-a.

Opcija 1:Craftaš zlatnog i na 0 dusta si. Dobiješ nazad 3200 za kraftanje, i DE običnog(imaš zlatnoga tako da ti ne treba) i dobio još 400 dusta i sada imaš total 3600.

Opcija 2: ne kraftaš zlatnog, i dobiješ 1600 za običnog raga. Sada imaš 4800dusta(onih 3200 imaš od prije jel) i sada ako se odlučiš da želiš imati zlatnog raga potrošit ćeš 3200 i imat ćeš 1600 dusta + DE običnog rag-a za extra 400. Sada imaš 2000dusta i za 1600dusta manje nego u prvoj opciji.

Tako da za one koji žele imati zlatne karte isplati se kako god okreneš. Ako gledamo čisto sa pogleda dusta (cilj ga imati što više) onda je prva opcija bolja (imaš 4800 dusta i rag-a) ali nemaš zlatnog.

Opcija 3: Potroši svo zlato što imaš na classic pakete u nadi da izvućete zlatni ragnaros i sylvanas i eto free dusta! 

Gubiš 1200 dusta, ajde malo razmisli ;)

Znači Blizzard ti daje 1600 dusta za normalnog Ragnarosa kojeg trenutno imaš. Na dobitku si 1600 dusta i ostaje i Ragnaros.

Sad ako imaš 3200 dusta i craftaš zlatnog Ragnarosa, dobiješ 3200 dusta natrag i ostaje ti zlatni Ragnaros, znači na nuli si. 

Ali ne dobijaš onih gore spomenutih 1600 dusta od Blizzarda već možeš samo dischant normalnog Ragnarosa za 400 dusta.

Na kraju gubiš 1200 dusta.

15 godina
walentkane kaže...

Gubiš 1200 dusta, ajde malo razmisli ;)

Znači Blizzard ti daje 1600 dusta za normalnog Ragnarosa kojeg trenutno imaš. Na dobitku si 1600 dusta i ostaje i Ragnaros.

Sad ako imaš 3200 dusta i craftaš zlatnog Ragnarosa, dobiješ 3200 dusta natrag i ostaje ti zlatni Ragnaros, znači na nuli si. 

Ali ne dobijaš onih gore spomenutih 1600 dusta od Blizzarda već možeš samo dischant normalnog Ragnarosa za 400 dusta.

Na kraju gubiš 1200 dusta.

Ne gubiš, nego ih nećeš dobit!!! A pitanje je ukoliko imaš i zlatnog i običnog hoće li dat 1600+3200!

Svakako za nekog tko hoće imat zlatne ovo je idealna prilika za to napravit. Realno 3200 dusta šta se dobije od običnih S i R možeš uložit u dosta stvari, al nikome ne predlažem nikakvo kraftanje još dok se ekspanzija ne bude bližila realizaciji. Oni mogu svatit ovaj očiti exploit i nekako zeznit sve.

17 godina

Dobiva se samo za jedan primjerak legendarne karte i 2 za ostale.

Ako imaš golden Raga i normalnog, dobiješ dust samo za zlatnog, to je potvrđeno.

Što se tiče dusta, ne gubiš svoj dust ali nečeš dobiti od Blizzarda 1600, tako da ne vidim baš neku razliku?

Nije to nikakav exploit ako ništa ne dobivaš već gubiš dust.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2017 17:31 (walentkane).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja imam Raga, ali nemam Sylvanas... Da iskraftam Sylvanas sad pa da dobijem 1600 dusta i onda još 400 od razbijanja Sylvanas (sve karte koje odu u wild razbijam jer ne igram wild)? Mislim, to mi je žešći exploit (sa zlatnim kartama pogotovo) tako da sumnjam da bude se to baš tako desilo...

BattleTag - Yovitssa-2302; PSN - Yovitssa; Steam - jovica0106
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Nemaš Sylvanu, znači treba ti 1600 dusta da ju napraviš. Kad ju rotiraju dobiješ natrag 1600 dusta, na nuli si. Ako ju dischantas dobiješ 400 dusta, a priej si dao 1600, znači gubiš 1200 dusta.

Kakav je to exploit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
walentkane kaže...

Nemaš Sylvanu, znači treba ti 1600 dusta da ju napraviš. Kad ju rotiraju dobiješ natrag 1600 dusta, na nuli si. Ako ju dischantas dobiješ 400 dusta, a priej si dao 1600, znači gubiš 1200 dusta.

Kakav je to exploit?

Pa dobijem 1600 kad ju rotiraju plus 400 za razbijanje, dakle 2000 dusta. Znači u plusu sam za 400.

Prije su kod nerfanja davali full dust refund pa mislim da tebe to buni. Naime, sad su rekli kako "ne žele da se tako dobre karte disenchantaju" pa će prilikom prvog logina u igru nakon primjene update-a za svaku od navedenih karata dodijeliti protuvrijednost u dustu. Plus, zadržavaš kartu... Kužiš?

BattleTag - Yovitssa-2302; PSN - Yovitssa; Steam - jovica0106
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice