Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 661.734
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Excavated evil je odlican protiv aggroa. Fer manacost za 3dmg aoe, plus zamisli shamana kojem treba topdeck rockbitera za doomhammer, a topdecka excavated evil :D

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
AmonZero kaže...

Objavili su sve nove karte i paladin dobio smeće (jedino će možda onaj konj biti igriv), a priest govno od karata.

Onak sveukupno karte u ovoj novoj ekspanziji su bezveze. Hunter je najbolje prošao i vjerovatno će bit top klasa kad dobije pristup svim novim kartama.

Druidova Menagerie Warden je brutalna karta ali ukupno gledano avantura se čini loša. 

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
12 godina
neaktivan

I za proslu avanturu se plakalo da ne valja nista pa je ispala odlicna,nemojte sudit prerano.

Oko za oko i cijeli svijet ce biti slijep

3 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Svi su mi level 60.

Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Nova warrior arena. Weapons FTW. Uzivajte

0 0 hvala 0
17 godina
HaM kaže...

Svi su mi level 60.

Sad jos pozlati sve heroje...

15 godina
neaktivan

Damage control

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2016 20:47 (Marsel007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Isprike na Offtopicu.

Faeria Free na Steamu 24h!

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

možda je netko već stavio nešto slično al na wild sam se sa rank 13 bez poraza na 4 spustio i još igram...ovaj deck je moja preporuka

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Evo prva epizoda naseg reviewa novih karti u Hearthstone.Ocekujte jos 4 epizode ( svaki dan po jedna ).Ako mislite da smo negdje pogrijesili ,recite nam xD

0 0 hvala 0
14 godina
Davor1989 kaže...

možda je netko već stavio nešto slično al na wild sam se sa rank 13 bez poraza na 4 spustio i još igram...ovaj deck je moja preporuka

Blade fury nema smisla za 4 mane imas 1 dmg od heropowera vise se ispati igrat fan of knifes za 3 mane i jos imas card draw ili za 9 mane 3dmg sa assasins bladeom što je preskupo, izbaci blade fury, assasins blade i sky golema i ubaci 2x fan of kifes i deadly poison

LoL EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic HS-HotS Pomijac#2840
15 godina
neaktivan

RNG gods favor me  tu sam taman lupio end turn i da, oba su pogodila minione 

EDIT: BTW fora mi je ovaj resurrect priest.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2016 20:27 (nine).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Obožavam ove 80g misije, jedna borba s prijateljem i dobije se 80 golda! Najbolje šta su u igru stavili.

Najgore su mi one "igraj 2 mana ili 5+mana" to uvijek mijenjam, ne znam igra li to iko ikad.

Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/

1 0 hvala 0
17 godina

ressurect priestovi preplavili metu...

It's not who you are, it's who you know.
17 godina
neaktivan
Mexx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
chingy-os kaže...

Gubitnik ide na bungee jumping

Stoja
17 godina

poprilicno gadan ovotjedni tavern brawl sa portalima... uocpe mi se ne svida

12 godina
neaktivan

Bar si dobar argument naveo zasto ti se ne svidja,svaka cast..

Oko za oko i cijeli svijet ce biti slijep

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WukongFtw kaže...

100 godina partija traje, do turna 10 oba igrača imaju po jednu kartu u ruci i igra se na čisti RNG, tko će dobiti bolji roll.. eto moj argument.

odigrao sam samo jednu partiju i sva sreća iz prve pobjedio.. odnosno protivnik je concedeao.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
nine kaže...
WukongFtw kaže...

100 godina partija traje, do turna 10 oba igrača imaju po jednu kartu u ruci i igra se na čisti RNG, tko će dobiti bolji roll.. eto moj argument.

odigrao sam samo jednu partiju i sva sreća iz prve pobjedio.. odnosno protivnik je concedeao.

jos sam ja imao quest 5 win in tavern brawl... umra sam dok sam ga rijesija

17 godina
neaktivan

Meni je ok. Malo drugaciji od onog kad imamo samo summon portale (Unstable portal).

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 9:28 (Chaky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Najgora ekspanzija od svih.

Ništa zabavno, ni karte ni priča. Ništa se neće skoro približit LoE.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zadnji legendarni valja, dobije se 5 legendi u deck, a ni on sam nije toliko loš.
Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni je super ekspanzija 

1 0 hvala 0
16 godina

Ono što sam i ja primjetio je da je heroic presmiješno lagan...(ostao mi je na heroic jedino onaj šah jer me rng sjebe i svaki put pred kraj ga ne stignem ubiti) .kad se sjetim naxramassa, tamo sam do sad tek 3 ili 4 pobjedio xD Protivnik je imao masu totalno OP karata i puno puta je imao više kopija, 3+ umjesto klasično max 2. I hero power je uvijek igrao protiv tebe, dok ovdje pola bosseva bi imao neki pasivni hero power koji oboje potpuno jednako utječe. Kao naprimjer ovaj iz zadnjeg winga di oba igraća imaju spell power +5. Po meni samo da su napravili encounter di on ima spell damaga +5 bi partija bila teža jer bi morao naći naćin kako izvesti 45+ damage-a i istodobno preživjeti. Ovako je bilo: fireball, frostbolt icelancex2 i eto ti 37 damage-a, još dodaj arcane missiles i gotov je

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Stoja kaže...

Ono što sam i ja primjetio je da je heroic presmiješno lagan...(ostao mi je na heroic jedino onaj šah jer me rng sjebe i svaki put pred kraj ga ne stignem ubiti) .kad se sjetim naxramassa, tamo sam do sad tek 3 ili 4 pobjedio xD Protivnik je imao masu totalno OP karata i puno puta je imao više kopija, 3+ umjesto klasično max 2. I hero power je uvijek igrao protiv tebe, dok ovdje pola bosseva bi imao neki pasivni hero power koji oboje potpuno jednako utječe. Kao naprimjer ovaj iz zadnjeg winga di oba igraća imaju spell power +5. Po meni samo da su napravili encounter di on ima spell damaga +5 bi partija bila teža jer bi morao naći naćin kako izvesti 45+ damage-a i istodobno preživjeti. Ovako je bilo: fireball, frostbolt icelancex2 i eto ti 37 damage-a, još dodaj arcane missiles i gotov je

Nax je bio prva ekspanzija i nisi imao toliko karata da napraviš kvalitetan deck s kojim ćeš pobijedit boss-ove. A sada koju godinu kasnije imaš mali milijon karata i garant postoji nekoliko kombinacija sa kojima bez problema možeš bossa sredit u nekoliko pokušaja.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
14 godina
AmonZero kaže...

Nax je bio prva ekspanzija i nisi imao toliko karata da napraviš kvalitetan deck s kojim ćeš pobijedit boss-ove. A sada koju godinu kasnije imaš mali milijon karata i garant postoji nekoliko kombinacija sa kojima bez problema možeš bossa sredit u nekoliko pokušaja.

100% si u pravu.. kad se sjetim koje su to muke bile..

Kaj se tiče avanture smeće....

Swasburglar i Mlachezaar Imp su mi najbolje karte..

Nisam ima puno vremena probal sam malo worloka.. ova zadnja kombinacija mi je dobra. Rouge još vrtim.. nisam završil s  njom ali je barem zabavno....

Meta je smeće.. Uglavnom za grind Shaman ili Hunter.

Prošli mjesec sam u dva dana po 2-3 sata roknul rank 5 s Hunterom(deathrattle,N'Zoth, Barns) i malo CW. Ali ja sa Shamanom nemrem niš dobiti.

Discolock je zakon...

Priest of the Fiest je ok karta.. Ali ova ressurect mehanika mi je bezveze.

14 godina
Stoja kaže...

(ostao mi je na heroic jedino onaj šah jer me rng sjebe i svaki put pred kraj ga ne stignem ubiti)

Mislim da te muči raspored onih kaj restoraju health(White Bishop). Oni su najbitniji.. i naravno da dobiš onog 4/6. Dobil sam da jedno 3 od 5.. ove dvije sam izgubil jer nisam vukel 4/6, ak več igraš onog charge onda ubij onog kaj restora helth.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2016 0:10 (Zver).
17 godina
neaktivan

j

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2016 9:05 (Wolverine).
13 godina

Ma ekspanzija je bezveze totalno. Medivh je prikazan kao totalni idiot, priča je nikakva, karte su meh... Totalno underwhelming avantura, najgora dosad. 

Btw oni koji misle da je malchezaar dobar, očito su novi u svijetu card gameova. Ne duplicira tvoje legendarije, poanta deka je da imaš što manje karata, te karata koje ti trebaju. U prijevodu on je pit fighter koji ti ubaci smeća u dek. Topdekaš boardclear? LOREWALKER CHO MOFO!

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2016 10:29 (maks0806).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice