Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 668.935
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

nope

16 godina

Danas skupio i zadnjih 700g za posljednji wing. I završio s naxxom. Dobio card back i sve karte. Napatio sam se kod zmaja samo tako. Najteži boss do sada. Najviše sam s warriorom i mageom isprobavo da bi ga na kraju dobio s mageom na fatigue. S warrom sam došo do 1 hp najviše i mislio da axe radi onaj 1 dmg svima kad ono šipak, samo minionima.

LOL EUNE: slinA
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
AmonZero kaže...

Danas skupio i zadnjih 700g za posljednji wing. I završio s naxxom. Dobio card back i sve karte. Napatio sam se kod zmaja samo tako. Najteži boss do sada. Najviše sam s warriorom i mageom isprobavo da bi ga na kraju dobio s mageom na fatigue. S warrom sam došo do 1 hp najviše i mislio da axe radi onaj 1 dmg svima kad ono šipak, samo minionima.

Čestitam, ja nisam bio dugo aktivan, zapeo sam na 4. wingu ako se ne varam... Skupljam golde za zadnji otvorit, nedostaje mi kojih 250 golda tako da ovih dana ću ga otvorit a valjda kroz idući tjedan sredit sve :D

13 godina

ja sam uspio prvi koji je djabe i iduca 2. jos 2 morma otvorit,a ta 2 mi najvise i trebaju. tamo su sve karte koje ocu -.-

15 godina

Igrao arenu 4-3 i dobijem mage legendary-a... 

http://i.imgur.com/KjXQoPk.jpg ovo čudo je OP... :)

Nisam imao ni jedan fireball u ruci.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2014 21:02 (anarky1988).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Cestitam.

Ja jos moram otkljucati zadnja dva. Ide laganini, jer imam samo pocetne karte. Ali sam uspio nagurati rank19 ispunjavanjem dnevnih questova.

Bas me razveselilo, dok sam igrao sinoc, a ono poslije ponoci iskocilo, da sam dobio pozadinu.

Uglavnom, kad otkljucam zadnja dva winga, onda se bacam na Arenu, da steknem iskustvo i da dobijem nove karte.

Da li ima neki vanjski program s kojim mogu spremiti deck? Ili da lupam screenshot, pa spremim sliku?

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina

Lupaj ss :D

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

još 100 golda fali za otkljucat zadnji wing,točno sam se zaželio arene xD

Oko za oko i cijeli svijet ce biti slijep

0 0 hvala 0
16 godina

Igro sam ranked Shaman protiv huntera, i lik mi se preda. I uvijek stiscem next next next, nisam ni vidio sto je bilo a dobio sam 300 golda za nesto.  Imam 35 ranked  winova sve ukupno s shamanom, s tim da nisam danas ni jedan quest rijesio.

Ako zna netko za sto se to dobiva 300 golda? baš sam sad nervozan jer nisam pogledo :D

(imam nax cijeli otkljucan kupio sam za pare prave)

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2014 15:31 (Bubabug).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bubabug kaže...

Igro sam ranked Shaman protiv huntera, i lik mi se preda. I uvijek stiscem next next next, nisam ni vidio sto je bilo a dobio sam 300 golda za nesto.  Imam 35 ranked  winova sve ukupno s shamanom, s tim da nisam danas ni jedan quest rijesio.

Ako zna netko za sto se to dobiva 300 golda? baš sam sad nervozan jer nisam pogledo :D

Win 100 games in any mode

Win 1000 games in any mode.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2014 15:44 (AmonZero).
15 godina

Naravno da nisam mogao čekat do idućeg tjedna i rješio sam prekjučer ovo i normal. Ipak sam za idući tjedan ostavio paladin quest :P tako da ne pregazim svoju riječ da sam sve prošao {#}

Heroic WIN Heroic WIN

0 0 hvala 0
16 godina
AmonZero kaže...
Bubabug kaže...

Win 100 games in any mode

Win 1000 games in any mode.

Play mode 894 winowa, arena 81,  da ocito se i naxx broji. Pa sam  za 1000 winova dobio 300 golda.  Sad riješio još 2 questa od 60 i skupio rekordnih 420+20 golda u jednom danu :D

16 godina

Evo jedan fun to play deck koji sam napravio i mogu reć da funkcionira odlično (izgubio sam par partija).

Znači nitko praktički nekoristi ovakav paladin deck tako da netko niti nezna šta ga čeka.

Puno jeftinih miniona i 2x Sword of justice za njihovo buffanje. Večina ih ima ili odličan efekt ili deathrattle tako da tu Redemption jako dolazi do izražaja. 

Swrod of justice je ovdje fenomenalan na Golemu, Egg i Belcheru jer bufa dva miniona, a ukoliko još imate Redemption u igri polje će se napuniti s bufanim minionima što je jedna od najboljih stvari ovog decka.

1 Divine favour za povlačenje brdo karata. Tu su Mukla i Dancing swords da pomognu.

Baš uživam igrati s ovim deckom u constructed. Nitko neočekuje ovako nešto i budu iznenađeni kad se polje napuni 2-3 mana minionima koji udaraju poprilično jako i teško ih je uklonit. A što se tek protivnici iznenade kada vide 2 secreta. I svi misle da je jedan od njih Noble Sacrifice.

Nedavno sam odigro game protiv Roguea. Imo sam Belchera 4/6 na polju, Sword of Justice i Redemption. Lik ubije Belchera, stvori se mala slina 2/3 i novi Belcher 4/2 (redemption). SLjedeći krug stavim novog Belchera koji bude buffan s SoJ i top deckam još jedan redemption. Lik napadne opet onog Belchera koji se krug prije oživio i dođe još jedan 4/2 i još jedna slina 2/3. 

Sve ovo je moguće i s Nerubian Eggom izvest kao i s Golemom. A ako još imate onaj novi secret kud bolje.

4 oružja u decku nisu problem jer SoJ jako brzo potrošite jer deck sadrži jeftine minione.

Evo link na moj deck FUNLADIN.

Moj PC  
3 1 hvala 2
14 godina

Jel mi mos dat decklist od svog control paladina?

0 0 hvala 0
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/14279128810#1

Opet blizzard radi piz*arije, leeroy nerf je ok ali buzzarda tako nerfat. Nzn sta da kazem, opet su ubili huntera al sad totalno.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
13 godina

napokon!

17 godina
neaktivan

Konacno sam jucer otkljucao zadnji wing.

Potrajalo je, jer imam samo pocetne karte i onih 20 karti koje dobijes kad levelas Heroje.

Kao naruceno mi je doslo 300g od 100pobjeda (ili cega vec).

Sad mogu laganini Arenu, da povecam kolekciju karti i lagano rjesavanje wingova.

Offtopic:

Imam jedan HEX beta kljuc, ako kome treba.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 9:48 (Chaky).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
R4zOR229 kaže...

Opet blizzard radi piz*arije, leeroy nerf je ok ali buzzarda tako nerfat. Nzn sta da kazem, opet su ubili huntera al sad totalno.

Buzzard je broken bio. 

Nešto ne valjda u igri kad ti ne smiješ previše miniona na polje stavljat i tako dati protivniku ogromnu prednost aka Hounds + buzz = 3+ karata

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 12:52 (AmonZero).
13 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
R4zOR229 kaže...

Buzzard je broken bio. 

Nešto ne valjda u igri kad ti ne smiješ previše miniona na polje stavljat i tako dati protivniku ogromnu prednost aka Hounds + buzz = 3+ karata

Ne slažem se u potpunosti s podebljanim, a zašto bi ih stavljao? Onda si protiv huntera trebao pametno igrati, a sad zoo klase mogu samo spammati "šoder" na board gotovo bez ikakvog kontra-efekta...

13 godina
neaktivan

Mrzim kad developeri naprave ovakve "extremne" nerfove. Buzzard 5 mana 3/2 - od najbolje hunter karte do jedne od najgorih. Bolje da su za početak stavili 3 mana 1/2.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina

Staviš previše miniona protiv huntera, on napravi combo.

Staviš premalo i sve mrcine, on deadly shoot, freze trap ili hunters mark

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 13:17 (AmonZero).
13 godina
neaktivan

Staviš previše miniona protiv paladina - pyro/equal conce/equal

Staviš 1 miniona - peacekeeper, humility + kodo

Buzzard je bio OP i najjača hunter karta, idalje mislim da unleash the hounds nije nikad bio problem već buzzard. Bez combo-a UTH je bio "arcane explosion" ali sa buzzardom je get x hounds, draw x cards pa hunters mark ubi jednog, tiber wolf itd. Također su mogli stavit text "whenever a friendly beast DIES draw a card", nešto kao jeftiniji cult master koji radi samo sa beast kartama. Također su mogli promjenut UTH tako da kerovi ne budu beastovi već minioni, npr. kao oni spectral spider. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Usporedi paladin hero power i hunter hero power.

Usporedi paladin early game i hunter early game.

Usporedi paladin secrets i hunter secrets.

Možemo tako u nedogled.

Paladin koji se igra na control i late game (i ak igraš protiv hunera dogodi se da NE SMIJEŠ koristit hero power da slučajno ovome nebi dao jednu kartu više i tako ti ostane mana viška zbog toga).

Hunter koji je večinom igra kill it asap. Bow, explosive trap, kill command, hero power ...

12 godina
neaktivan

http://prntscr.com/4m2fe0 nije lose za 9-2

jel se koristi hogger u ikakvim deckovima?

Oko za oko i cijeli svijet ce biti slijep

0 0 hvala 0
14 godina

Baš i ne, ima puno boljih 6-mana karti... iako je Hogger sam po sebi fora karta.

Slažem se s ovim da je hunter nurf malo prejak, al bio je potreban.
Više me brine to da će opet biti masa ZOO deckova koji mi već stvarno idu na jetra....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Hunter je neuportrebljiv, kompletno su ubili klasu sad.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
17 godina
neaktivan

ZOO deck je deck s hrpom low cost Miniona, rush deck?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ZOO je u biti board control deck samo sto ga 90% ljudi nezna igrat i igra ga ko da igra face huntera

16 godina

Planirate li disenchant-at Leeroy-a nakon nerfa za 1600 dusta ?

8 Ne
3 Da
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice