Pa najbolji deck ikad!!!!!!!
Pobjedio na heroic sva 3 protivnika s ovim deckom i naruga sam se, a muku izmučia za dobit ih prije.
Čak sam i 2. izdominirao :D
http://prntscr.com/4a5f94
Pa najbolji deck ikad!!!!!!!
Pobjedio na heroic sva 3 protivnika s ovim deckom i naruga sam se, a muku izmučia za dobit ih prije.
Čak sam i 2. izdominirao :D
http://prntscr.com/4a5f94
Zar nije uzitak sam skontat neki deck pa kad zavrsis heroic da imas zadovoljostvo da si nesto sam skontao, i sta kad ti neko da deck i ti odradis heroic i sta si napravio nista. Kakav je to cejf?
Lagano je skuzit kakav deck treba za pobijedit.
odigras jedan probni meč da vidiš kako ko šta i jednostavno si slozis nešto logički.
Za svaki wing je očito šta i kako se treba sloziti da bi se maksimalno iskoristila mehanika tog heroja.
Ista stvar je za arenu. Ko zna dobro igrat,zna dobro i slozit deck. Ima ljudi koji mogu brzo se popet rankovima u rankedu sa preconstructed deckom ,ali oni samo to pile i peglaju. Čak i kada se meta lagano mijenja ,kako nove karte ulaze unutra nisu cak ni sposobni napraviti logičke izmjene jer su jednostavno tulavi za takve stvari.
Razlika izmedju dobrog igrača i odličnog je baš u konstrukciji samog decka,a i naravno igranju istoga.
Razlika izmedju dobrog igrača i odličnog je baš u konstrukciji samog decka,a i naravno igranju istoga.
I predviđanje protivnikovog poteza.
I predviđanje protivnikovog poteza.
Naravno.
Ali recimo odličan igrač ce biti i u stanju sloziti deck iz random karata koje prvi put u zivotu vidi (recimo da proficima Amazu,trumpu i takvima daš novu expanziju sa totalno novim kartama koje niko nikad nije vidio) jer ima mogucnost gledanja vrijednosti karte čak i kada nema Mete koja bi mu ukazala na trenutnu vrijednost karte. Dakle mana cost,efficiency itd itd itd...Ista stvar je i s MTG i ostalim TCG-ovima. Lagano je sastavit deck kad vec na netu se nadju cookie cutter buildovi i ovakvi i onakvi deckovi,al dobar igrač će i iz drafta koji je random sastavit totalno upotrebljiv deck. Moze te RNGesus shebat s vremena na vrijeme doduše,al to je realnost svakog TCG-a
Od zadnjeg patcha nemogu izać iz igre kak spada. Na win 8.1 sam. Vidim po forumu i drugi taj problem imaju.
Windowsi ne respondaju više,mos samo hard reset napravit.
Awesome
Ja sam baš sad isprobao i meni iz igre izlazi normalno. Tako da nije do windowsa nego je do nekih drivera od nečega, jer da je do windowsa onda bi se svima smrzavalo.
Od zadnjeg patcha nemogu izać iz igre kak spada. Na win 8.1 sam.
To je zato što su uveli touch support, od sad moraš dodirnut ekran.
Od zadnjeg patcha nemogu izać iz igre kak spada. Na win 8.1 sam. Vidim po forumu i drugi taj problem imaju.
Awesome
Kad izađeš iz igre pričekaj oko 30 sekundi bez ikakvog klikanja ili tipkanja da se skroz zatvori (dok ne nestane iz taskbara). Tako kod mene radi, inače isto moram reset.
Lagano je skuzit kakav deck treba za pobijedit.
odigras jedan probni meč da vidiš kako ko šta i jednostavno si slozis nešto logički.
Za svaki wing je očito šta i kako se treba sloziti da bi se maksimalno iskoristila mehanika tog heroja.
Ista stvar je za arenu. Ko zna dobro igrat,zna dobro i slozit deck. Ima ljudi koji mogu brzo se popet rankovima u rankedu sa preconstructed deckom ,ali oni samo to pile i peglaju. Čak i kada se meta lagano mijenja ,kako nove karte ulaze unutra nisu cak ni sposobni napraviti logičke izmjene jer su jednostavno tulavi za takve stvari.
Ja sam military q. heroic prešo sve s priestom. Deck modificiras ovisno o protivniku...
Awesome
Kad izađeš iz igre pričekaj oko 30 sekundi bez ikakvog klikanja ili tipkanja da se skroz zatvori (dok ne nestane iz taskbara). Tako kod mene radi, inače isto moram reset.
Neće. Baš je hard lock,tu i tamo mogu alt tabbat izmedju firefoxa i steam chat windowa,al niš ostalo ne funkcionira. u task manager mogu uc,ima neki service koji trosi cca 20% cpu-a al ga nemogu ubit jer onda explorer rikne i restarta se pc.
Treba čekat hotfix,otkad su uveli za win8 touch support pocelo se dešavati
Koliko vremena imamo da otključamo sve wingove ?
Trenutno nemam još 1400 golda za preostala 2 winga pa me zanima dali ima neki datum kod kojeg se zatvara Nax i da više nemožeš kupit i otvorit wing ?
Tražio sam po HS wiki i nema ništa.
Koliko vremena imamo da otključamo sve wingove ?
Trenutno nemam još 1400 golda za preostala 2 winga pa me zanima dali ima neki datum kod kojeg se zatvara Nax i da više nemožeš kupit i otvorit wing ?
Tražio sam po HS wiki i nema ništa.
Ne zatvara se, ostaje zauvijek.
Ja sam tek uzeo 2. wing. Sad opet grind za iduci wing.
Noob sam pa mi ide sporije, jer mi je prihod samo s daily questova.
Ali strpljivo.
Iskreno se nadam da nece biti limita do kad mozes kupiti wingove za golde, jer necu stici skupiti na vrijeme.
Jedini limit koji postoji je taj da će prvi wing prestati biti besplatan nakon nekih mjesec dana. Sve drugo će raditi kao i do sada
Ja sam tek uzeo 2. wing. Sad opet grind za iduci wing.
Noob sam pa mi ide sporije, jer mi je prihod samo s daily questova.
Ali strpljivo.
Iskreno se nadam da nece biti limita do kad mozes kupiti wingove za golde, jer necu stici skupiti na vrijeme.
Tako i ja radim. Wing 2 sam isto otkljucao prekjučer.
Dok dodje wing 5 imacu za treći.
Ali zidovima pare nedam.
Pa ja skupljam golde u igri svaki dan misija lagano 40-60 golda, odprilike 2 tjedna treba za 700 golda tj. ovisi o sreći, ako dobijete 7 dana misije za 100 golda onda ste na konju :P
Pa imate gold cap od 100 tak da mozete svaki dan min 140golda nabrat, nisam ni ja skupljo nego tako radim stalno i uvijek imam za novi wing.
Pa imate gold cap od 100 tak da mozete svaki dan min 140golda nabrat, nisam ni ja skupljo nego tako radim stalno i uvijek imam za novi wing.
A bokte kolko moraš igrati da imaš 30 pobjeda dnevno? Čak i s vrhunski složenim brzim deckovima ti treba minimum minimuma 5 sati...
Nzn mislim ja igram svaki dan po 7-8h i uvijek ga prodem.
Nzn mislim ja igram svaki dan po 7-8h i uvijek ga prodem.
Eh jbg lako tako :D Ja odigram do 12-te pobjede za min 80 golda dnevno i dosad sam uspjevo na vrijeme kupovat wingove jer sam imo cca 200 golda prije nego što je počeo Naxx, al sad ću biti na rubu, prvenstveno zbog serije od 40g questova.
Sa par novih Nax karata Paladin je iz neigrivosti došao na jako visok nivo.
Unstable Ghoul, Deathlord, Loatheb i Sludge Bleacher su odlično uklapaju u Control deck i sa par healova bez problema se može otić u late game i riješit protivnika sa Tirionom i Yserom. Jako puno gameova završavam s 30HP.
Svi furaju neke aggro deckove tako da pomoću Acolyte of Pain vučem karte ko blesav. A di su još kombinacije sa Peacekeeperom, Humility, Pyro+Spell. Uopće nije problem dobit extra kartu. Azure Drake sam izbacio jer nemam prevelike koristi od spell powera tako da mi Acolyte-i bolje leže.
Ovaj Deathlord je fenomenalna karta. Em je prektički free win protiv ZOO kojeg mrzim, em možeš namjerno baitat nekog miniona iz protivničkog decka, popunit mu još malo board te sve uklonit s Pyro+Equality combo.
Ova nova nax secret karta će se teško uklopit u control paladin deck. Ona je više za neki InUrFace paladin deck, ali on opet ima problema sada jer svi minioni umiru (pošto većina ima 1 hp) od ovih novih taunt Nax karata.
Loatheb u skoro svaki dek paše
Mrcina je baš. Doslovce cijeli protivnicki iduci potez zalocka.
Mmljac! :)
Riješih problem sa lockanjem kompa sa win8.1 i hs.
stavit hs.exe u compatibility mode sa win 7... dok ne dodje patch.
p.s kako igram više ovih dana... nabijem leroya na onu stvar.
svaki meč završava s njime poslije 15og ranka.
ranks 5 trenutno ni jednom mi niko nije odigro leeroya
Ja sam jučer imao misiju 5 rouge winova i sa ranka 13 sam uspio past na rank 17
Stvarno je "čudo" deck...
Danas constructed.
Ja Paladin vs Priest.
Sredim 3 Tiriona, 2 Ysere liku ostale 3 HP a meni zadnja karta u rukama (lay on hands) i zadnja karta u decku (on je također imao samo 1 u decku).
Mislio sam da je Truesilver ostao u decku al na kraju bio Consecration i ostane mu 1HP i 2 karte u rukama. Zatim sam svaki potez heropower radio (kao i on što se healo još je holyfire iskoristio na meni) da bi me lik BM do zadnjeg trenutka i počistio mi board s HolyNova.
Baš je smeće.
2 Tiriona s Thoughtsteal +1 sa Facelessom
1 Ysera s Mindcontrol + 1 Ysera je njegova.
Dvije karte koje mi je uzeo sa Thoughtsteal uz 2 Tiriona su bile Equality i Consecration.
Da mi je to bilo snimit taj game.
Danas constructed.
Ja Paladin vs Priest.
Sredim 3 Tiriona, 2 Ysere liku ostale 3 HP a meni zadnja karta u rukama (lay on hands) i zadnja karta u decku (on je također imao samo 1 u decku).
Mislio sam da je Truesilver ostao u decku al na kraju bio Consecration i ostane mu 1HP i 2 karte u rukama. Zatim sam svaki potez heropower radio (kao i on što se healo još je holyfire iskoristio na meni) da bi me lik BM do zadnjeg trenutka i počistio mi board s HolyNova.
Baš je smeće.
2 Tiriona s Thoughtsteal +1 sa Facelessom
1 Ysera s Mindcontrol + 1 Ysera je njegova.
Dvije karte koje mi je uzeo sa Thoughtsteal uz 2 Tiriona su bile Equality i Consecration.
Da mi je to bilo snimit taj game.
Odlična igra onda :D
se mogu nekako coini slat sa jednog acc-a na drugi?