Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 661.393
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstone trenutno ne koristi warden tako da nema nikavog problema zbog toga, a i ljude koriste botove na wow koji ima warden. Inace gore sam fulo malo jel nisam skuzio da imam quest sa spellovima i malo mi je bilo cudno kak tolko winova za tolko golda al je svejedno ok za tih dnevnih 100golda mu mozda treba nekih 8h. I sta mislis da bi ja riskiro svoj account od 350+karti da nisam siguran da to ok radi? Rizik uvijek postoji ali je jako mali.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.4.2014 10:29 (R4zOR229).
14 godina
neaktivan

zna netko sa sigurnoscu kad dolazi sljedeci patch s necropolisom

0 0 hvala 0
17 godina

Kakvim necropolisom? Ako mislis na adventure mode nisu jos nista rekli tj negdje sam procito da su rekli da izlazi skupa sa ipad verzijom tj kad izade ipad verzija i ua EU i US store valjda sto bi moglo bit prilicno brzo buduci da je prije tjedan dana izaslo za kanadski.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
17 godina

Evo za ove dezurne priest hatere, maznuo mu ovog zmajica i malo ga poboljso a ni +5 spell damaga nije bilo lose

http://screenshot.xfire.com/s/129666542-4.jpg

15 godina
neaktivan

Moj prvi legendary - baron geddon =) Sto mislite dali se isplati njega staviti kao zamjenu za neku late game kartu npr. war golem ili boulderfist ogre? Vidim da je dobra kao nadopuna za one vrhunske warrior control deckove al ovako inace? (Btw. prvi game sa baronom protiv priesta, na 3 potezu mi baci thoughtsteal..pogodite sta je dobio..)

0 0 hvala 0
16 godina

A total of 30 new cards will be added with Curse of Naxxramas.

Ugodno su me iznenadili 

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 20:10 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Ugodno su me iznenadili 

Hm, dali ce ih biti moguce dobiti u packu nakon patcha, kao i sve druge karte? (ma sta pitam uopce...znalo se jos od pocetka u sta ce se igra prije ili kasnije pretvorit)

17 godina
Cobanac kaže...

Moj prvi legendary - baron geddon =) Sto mislite dali se isplati njega staviti kao zamjenu za neku late game kartu npr. war golem ili boulderfist ogre? Vidim da je dobra kao nadopuna za one vrhunske warrior control deckove al ovako inace? (Btw. prvi game sa baronom protiv priesta, na 3 potezu mi baci thoughtsteal..pogodite sta je dobio..)

Ma sranje karta vise manje, eventualno dobro dode u warior decku  ko neki board clearer malih mionona drugde mu nevidim ikakavog smisla. Mislim ja ga igram u priest decku al to je vise manje za zajebanciju deck

Cobanac kaže...
AmonZero kaže...

Ugodno su me iznenadili 

Hm, dali ce ih biti moguce dobiti u packu nakon patcha, kao i sve druge karte? (ma sta pitam uopce...znalo se jos od pocetka u sta ce se igra prije ili kasnije pretvorit)

Sta ti sad nije jasno? Pa ljepo dobis bossa i pokupis karte, daj procitaj bar.

12 godina
neaktivan

Pozdrav, evo počeo i ja malo igrat to, da vas pitam koja je razlika između zlatne i obične karte? ono kao dođem sa hunterom na lvl 20 i nagrada mi je onaj pes kojeg već imam, samo zlatni??

0 0 hvala 0
17 godina

Nikakva, kao ljepsa karta makar su meni te zlatne ruznije od obicnih.

EDIT: Ovaj legendary rank je blagi *urac, sad sam doslovnoo pregazio u areni frajera koji je legendary a draft mu nije los bio, bar po kartama koje je stigo odigrat xD

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 2:37 (R4zOR229).
13 godina
odjavljen
R4zOR229 kaže...

EDIT: Ovaj legendary rank je blagi *urac, sad sam doslovnoo pregazio u areni frajera koji je legendary a draft mu nije los bio, bar po kartama koje je stigo odigrat xD

Zašto bi bio za *urac? Kaj ti nije palo na pamet da čovjek isprobava druge buildove i deckove, a ne ona kojim je došao do legedary ranka? Neki ljudi se zabavljaju igrom pa igraju svim klasama i kartama.

13 godina
neaktivan

Ili jednotavno nije dobil kare koje je trebal u tom trenutnku.. ko da ako si legendary rank, je uvjet da te ide karta...

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

"Tko nema srece u kartama, ima u ljubavi!"

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
formula1live kaže...
R4zOR229 kaže...

Zašto bi bio za *urac? Kaj ti nije palo na pamet da čovjek isprobava druge buildove i deckove, a ne ona kojim je došao do legedary ranka? Neki ljudi se zabavljaju igrom pa igraju svim klasama i kartama.

Procitaj opet igro sam s njim u areni ne play modu/rankedu

Schweini7 kaže...

Ili jednotavno nije dobil kare koje je trebal u tom trenutnku.. ko da ako si legendary rank, je uvjet da te ide karta...

A inace uvijek dobivas karte koje ti trebaju, i u areni se nikad ne slaze nikakav combo deck jel to nema smisla. Slazes individualno sto bolje karte. Inace vidio sam dosta ljudi na offical forumu rank 5+ da se zali da im je prosjek u areni 2-3wina.

13 godina
R4zOR229 kaže...
formula1live kaže...
R4zOR229 kaže...

Procitaj opet igro sam s njim u areni ne play modu/rankedu

Schweini7 kaže...

A inace uvijek dobivas karte koje ti trebaju, i u areni se nikad ne slaze nikakav combo deck jel to nema smisla. Slazes individualno sto bolje karte. Inace vidio sam dosta ljudi na offical forumu rank 5+ da se zali da im je prosjek u areni 2-3wina.

zato što je ranked play totalno drukciji od arena playa.

preconstructed deck radis ili uzmes od nekoga i ima ajmo rec guideline kako ga igrati. Npr rush deck u facu i to je to,no brainer je skoro. Kontrole not so much al i to se da naucit kako kad šta gdje bacit.
Arena je drukcija jer em moras drukcije igrat,em moras bit svjestan kolko čega imas u decku i ajmo reć moras se oslanjat na karte koje jos nisi povukao . jednostavno moras bit dobar u tom što radit. makar i draft bio loš mozes pobijedit. tesko je to opisati,ali i arena se da uvjezbat. meni je veci gust neko preconstructed igrat,isto tako u magicu oduvijek bilo...draft >> preconstructed.

15 godina

Deck pack na kraju...

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 21:45 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

To su ti packovi....

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam u zadnja dva dana otvorio bar 10 takvih ako te to tjesi.

15 godina
R4zOR229 kaže...

Ja sam u zadnja dva dana otvorio bar 10 takvih ako te to tjesi.

{#}

Ja i brat prvo gledamo hoće zasvjetllit oko karte reko ajmo neka mrcinska...kad ono kapetan.

Reko super, ionako skupljam pirate {#}

btw. mage bez flaming strike picka u areni, komotno ću odsad concede arenu, jer nema šanse.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2014 14:11 (fila2208).
17 godina

Pa sta ga uopce igras meni su paladin,druid i shaman uvijek u picku prije magea ako je moguce i warrior je dobar ako dobis wepon. A ne ko ja neki dan uzmem warrior i niti jedan jedini wepon zivi uzas, a dvije arene poslje uzmem opet warriora da vidim jel me sreca sluzi i dobim 4-5 wepona i napravim dobar run.

15 godina
R4zOR229 kaže...

Pa sta ga uopce igras meni su paladin,druid i shaman uvijek u picku prije magea ako je moguce i warrior je dobar ako dobis wepon. A ne ko ja neki dan uzmem warrior i niti jedan jedini wepon zivi uzas, a dvije arene poslje uzmem opet warriora da vidim jel me sreca sluzi i dobim 4-5 wepona i napravim dobar run.

Ma dobar mi je mage u areni, ima onaj hero power za očistiti i tako.

Sa rogue mi najbolje ide u svakom slučaju. Mislim da ću ga odyebati definitvno.

13 godina

mage j super za arenu

16 godina

Evo napokon rank5.

Zapeo na rank 7 cijeli tjedan i neide. Par izgubim par dobijem i tako u krug.

I sad ovo bio na win streaku (ljudi večinom igraju huntera i warlocka) i winam još jedan game nako toga i dobijem samo jednu zvijezdicu. Kako to ?

Jel to bug bio ili nakon rank 5 to drugačije funkcionira ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pa nisam reko da je los, al nije bas top pick to sto neki tvrde. Paladin je definitvno no1 sto se arene tice.

@AmonZero

I sta igras na kraju?

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2014 15:21 (R4zOR229).
16 godina

Watcher druid i Paladin

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kakvu sreću sam sad imao pa to su drame. Igram ranked sa basic Shamy deckom i naleti mi priest sa crafted deckom. Nabafa dva Lightspawna na 12/12 a ja izvučem Hex, bacim Novice Engineer-a i ivučem još jedan Hex. Hexam mu oba Lightspawna i lik se preda :)

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bukva kaže...

Ja sa priestom redovito napravim one-shot one-kill miniona {#}

Totalno OP classa (Divine Spirit + Inner Fire na Mogu'Shan Wardena mi je light element decka).

Nisam jako jako dugo igrao i moram priznati da sam pomalo iznenađen što nisu stavili cap na Inner Fire.

Priest je najslabija constructed klasa i nijedan legend priest deck ne koristi divine spirit inner fire. Amaz, najbolji priest streamer se muči već pola mjeseca da dođe do legend ranka dok npr. Kolento dodđe do rank1 sa midrange hunterom za par dana.To ne znači da je priest "neigriv" ili da ne možes sa njim doć do ranka1/legend.BTW ovo mišljenje dijele svi profesionalni igrači.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2014 21:20 (kenan.M).
12 godina
neaktivan

u kakvim se deckovima koristi nat pagle i kada ga ja najbolje iskoristit?

EUW: AlcoholicManiac

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Evo napokon rank5.

Zapeo na rank 7 cijeli tjedan i neide. Par izgubim par dobijem i tako u krug.

I sad ovo bio na win streaku (ljudi večinom igraju huntera i warlocka) i winam još jedan game nako toga i dobijem samo jednu zvijezdicu. Kako to ?

Jel to bug bio ili nakon rank 5 to drugačije funkcionira ?

Nemaš win streak od ranka 5 pa do legenda. Eto si ti uspio ući u rank 5 s win streakom što je lijep mali bonus. Sada moraš napredovati bez win streaka.

Tek pravi grind počinje od rank 5 pa na dalje. Sve prije toga je prilično lagano upravo radi win streaka. Ja sam trenutno rank 1 nadam se da ću uspijet doći do legend do kraja sezone.

17 godina

Ja sam uspio doc do 9 ranka tj 10konacno nakon sta sam na 12-13 zapeo sa rougom, druidom i priestom. Sad sam na kraju uzo maga i skalapo neki jeftinjara deck ako maknemo carinea.

http://www.hearthpwn.com/decks/45481-pss-its-secret

Al me zahebavaju usrani hunteri, neka preporuka? Trenutno mjenjam secretkeppera sa dva secreta koji daju 8armmora jel sam uvijek ostajo kratak po potez.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice