Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 661.429
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft

Da bug, vi stvarno jako malo igrate kad vam se te stvari tak rjetko dogadaju, inace igra je puna tih usranih disconnect bugova. Nego ja konacno izvuko jaraxxus iz packa, bar nesto nakon 10ak packova punih duplikata.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
16 godina
R4zOR229 kaže...

Da bug, vi stvarno jako malo igrate kad vam se te stvari tak rjetko dogadaju, inace igra je puna tih usranih disconnect bugova. Nego ja konacno izvuko jaraxxus iz packa, bar nesto nakon 10ak packova punih duplikata.

A evo meni se prvi put  desilo, prije sam puno više igro nego što igram trenutno:D

15 godina

lol kakav luck, ne vjerujem {#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo me! ;)
Uspio sam doć do ranka 15 prvi put. Igrao sam s Popom od početka i nizao pobjede i dobivao strike bonuse pa je išlo puno brže. Onda mi dođe lik sa nekim totalno čudno složenim dekom i porazi me. Bacio bi kartu neku koja diskarta 1 kartu iz ruke i iz ruke bi mu izletila silvana... ono urnebes neki rush deck, al nemam pojma... :P

0 0 hvala 0
13 godina

lol protiv warlocka si igrao.

ima doomguard koji ima charge ali discarda kartu kad udje.

i soulfire discarda ,i succubus discarda.

to je jedan od najcescih deckova u ladderu na koji mozes naletit.

15 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

lol protiv warlocka si igrao.

ima doomguard koji ima charge ali discarda kartu kad udje.

i soulfire discarda ,i succubus discarda.

to je jedan od najcescih deckova u ladderu na koji mozes naletit.

Moguće da je bia lock jer ne znam koji drugi ima taj efekt... al imao je neke karte, evo još mi uvijek nije jasno kako ih je nabacao u deck, al dobio me i uništio mi wining strike...

17 godina

Kakav lock to je cisti aggro, doomgard ti je demon od 5/7 sa battelcryem da discarda dvije karte i ima charge, ja bas zbog tog ne igram warlocka s tim njegovim kartama jel mi pobaca sve iz ruku a volim imat bar 6+karti u ruci da imam rjesenje ako zatreba a ne topdeckat.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.4.2014 12:25 (R4zOR229).
13 godina
R4zOR229 kaže...

Kakav lock to je cisti aggro, doomgard ti je demon od 5/7 sa battelcryem da discarda dvije karte i ima charge, ja bas zbog togne igram warlocka s tim njegovim kartama jel mi pobaca sve iz ruku a volim imat bar 6+karti u ruci da imam rjesenje ako zatreba a ne topdeckat.

s lockom bar nije teško povuć karte,a i doomguarda bacas kad nemas vise sta u ruci jer je to takav deck. od turna 1-5 imas svaki red nesto za odigrat.

inace taj deck je dost efikasan,osim ak ne naleti na druida ili control warriora.

17 godina
17 godina
neaktivan

Oho! Ovo mi se jako sviđa, samo još da srede i 2v2 i to će bit to. A od idućih "ekspanzija" nek bude bar ICC {#}

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
13 godina
neaktivan

Počnite štedit gold(ili eure). Svaki wing naxxa će se morati posebno kupit.

14 godina

Da, ne sviđa mi se to uopće, ali bilo je za očekivati....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
udarnik60 kaže...

Počnite štedit gold(ili eure). Svaki wing naxxa će se morati posebno kupit.

Prvo ce bit besplatno, a ni ostali nece bit preko 500golda sigurno.

16 godina

Kako mrzim ove priestove. Lik mi s kartama pokupi 3 legendaryija iz decka, onda s 2 faceless-a mi kopira još dvojicu i da bi mi još na kraju s Mindcontrolom uzeo tiriona. Trebaju preimenovat klasu u Thief, a ne Priest {#}

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
AmonZero kaže...

Kako mrzim ove priestove. Lik mi s kartama pokupi 3 legendaryija iz decka, onda s 2 faceless-a mi kopira još dvojicu i da bi mi još na kraju s Mindcontrolom uzeo tiriona. Trebaju preimenovat klasu u Thief, a ne Priest {#}

slazem se.

nekako bi mi bilo logicno da rogue ima karte koje kopiraju iz decka/handa. a kad ono priest -.-

15 godina
AmonZero kaže...

Jup,užasno je naporan. Spustiš ga i onda počne krasti i luckati se ko budala da te na kraju završi na knap.

Trebali su složiti još neku klasu, nešto izmneđu rogue i priesta, nek se zove thief i staviti još koju bandit kartu za njega.

16 godina
fila2208 kaže...
AmonZero kaže...

Jup,užasno je naporan. Spustiš ga i onda počne krasti i luckati se ko budala da te na kraju završi na knap.

Trebali su složiti još neku klasu, nešto izmneđu rogue i priesta, nek se zove thief i staviti još koju bandit kartu za njega.

lol... pa direktno su kopirali klase s wow vanille. Thief bi bio pre sličan rogue-u

15 godina
acca kaže...

lol... pa direktno su kopirali klase s wow vanille. Thief bi bio pre sličan rogue-u

Lol pa ne igram wow pa to nisam znao, lol.

Kako je to super smiješno. {#}

16 godina

Evo danas opet ista stvar protiv Priesta. Lik mi sa Thoughtsteal pokupi 2 Tiriona (zamisli ti sreće), Equality i Black Knighta. Riješim se ja svega. I onda pozovem svog Tiriona, on ga kopira facelessom i  riješi mog sa Shadow  word:Death. Ja izvučem svog BK i riješim trećeg Tiriona kojeg je lapio. Zatim sljedeći krug s Mind Control uzme mog BK i par poteza kasnije, ja nemam više karata u decku (on ih ima 4-5) i ostane na 1 jbnm životu. Da sam samo imo malo više sreće kada sam casto A. Wrath nekoliko poteza prije pobijedio bi to smeće od klase.

Zapeo na rank 7. Skupim win streak i onda uvijek izgubim tako da protivnik ostane s manje od 5 života.

Dobio danas 300g nakon wina. Refleksno odmah kliknio i nisam vidio zbog čega. Al mislim da je zbog 100W u rankedu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AmonZero kaže...

Evo danas opet ista stvar protiv Priesta. Lik mi sa Thoughtsteal pokupi 2 Tiriona (zamisli ti sreće), Equality i Black Knighta. Riješim se ja svega. I onda pozovem svog Tiriona, on ga kopira facelessom i  riješi mog sa Shadow  word:Death. Ja izvučem svog BK i riješim trećeg Tiriona kojeg je lapio. Zatim sljedeći krug s Mind Control uzme mog BK i par poteza kasnije, ja nemam više karata u decku (on ih ima 4-5) i ostane na 1 jbnm životu. Da sam samo imo malo više sreće kada sam casto A. Wrath nekoliko poteza prije pobijedio bi to smeće od klase.

Zapeo na rank 7. Skupim win streak i onda uvijek izgubim tako da protivnik ostane s manje od 5 života.

Dobio danas 300g nakon wina. Refleksno odmah kliknio i nisam vidio zbog čega. Al mislim da je zbog 100W u rankedu.

Kolko Tiriona ti imaš u decku?! :) Misliš sa dva Thoughtsteala ti je pokupio 2 Tiriona? E jbg to ti je Hearhtstone. I ja sam znao svakakve prerverzije odigrati gdje su protivnici sigurno čupali kosu ali isto tako sam znao gubiti partije. Nema ništa drugo nego se naviknuti na to.

BF Nick: Xtream_Switch
17 godina

Ne postoji nikakav reward za 100winowa u rankedu ja sma to vec bio proso i nista nisam dobio, mozda si dobio za 1000winowa ukukupno za to se dobi 300golda.

16 godina

Ja sa priestom redovito napravim one-shot one-kill miniona {#}

Totalno OP classa (Divine Spirit + Inner Fire na Mogu'Shan Wardena mi je light element decka).

Nisam jako jako dugo igrao i moram priznati da sam pomalo iznenađen što nisu stavili cap na Inner Fire.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina

Naravno da je s 2 Thoughtsteala pokupio. Prvi je iskoristio na početku, a drugi kad mi je ostalo nekih 6-7 karata. Znači 2 s Thoughtsteal iz decka i kasnije je mog kopiro s facelessom = 3.

Ma naviko sam se i na rush Huntera i Zoo Warlocka, al na Prista mislim da nikad neću {#} 

@razor

gledo sam vamo pa vidim da ima samo 2 stvari za što možeš dobit 300g.

Ne vjerujem da imam 1000W. Igram od bete, al baš da 1000W imam nema šanse. 

Ima "Win 100 games in any mode.". Možda se to odnosi i na ranked i na normal i arenu posebno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.4.2014 22:56 (AmonZero).
16 godina
Bukva kaže...

Ja sa priestom redovito napravim one-shot one-kill miniona {#}

Totalno OP classa (Divine Spirit + Inner Fire na Mogu'Shan Wardena mi je light element decka).

Nisam jako jako dugo igrao i moram priznati da sam pomalo iznenađen što nisu stavili cap na Inner Fire.

ma da, još klad vidiš što je silence

17 godina
AmonZero kaže...

Naravno da je s 2 Thoughtsteala pokupio. Prvi je iskoristio na početku, a drugi kad mi je ostalo nekih 6-7 karata. Znači 2 s Thoughtsteal iz decka i kasnije je mog kopiro s facelessom = 3.

Ma naviko sam se i na rush Huntera i Zoo Warlocka, al na Prista mislim da nikad neću {#} 

@razor

gledo sam vamo pa vidim da ima samo 2 stvari za što možeš dobit 300g.

Ne vjerujem da imam 1000W. Igram od bete, al baš da 1000W imam nema šanse. 

Ima "Win 100 games in any mode.". Možda se to odnosi i na ranked i na normal i arenu posebno.

Ne odnosi se, to ti je 1000winowa bilo ja igram od open bete i imam 850pobjeda s tim da ti se broje i one protiv botova a njih ti nigdje ne broji u onom quest logu pa nemozes znat kolko ih imas.

16 godina

Je upravu si.

Ipak je 1000W. Bio sam sad pogledo. Nekad nebi reko da sam već do 1000 došao. Kako je to brzo proletilo{#}

17 godina
neaktivan

1000w broje se i mečevi protiv prijatelja. Pokupio sam 300g od toga nekidan. A priest? Nemam riječi, dok se ti fokusiraš da mu što prije riješiš Lightspawna on nabafa Lightwell ili Mogushana i slatko ti se nayebe mame. Imam dosta iskustva i s priestom i protiv njega i svaki puta kad naletim na priesta u ranked ne očekujem ni najmanje da ću dobit.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jedini način za pobjedit priesta je složit smeće deck!

Dok thoughtstel-a karte, dobije samo smeće {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ljudi ja sam otkrio hearthstone bota :), trenutno je free jel je jos u beta fazi i glup je dosta. Danas ujutro oso u grad vadit krv i ostavio bota upljenog rezultat 21loss 11winowa i nafarmo mi nesto golda imo sam 65 sad imam 145 i to bez questa samo od onih 3win=10golda. Rezultat bi vjerujem bio i bolji al je prvih 10ak sigurno izgubio sve dok mu MMR nije pao malo, inace dosta korisna stvar odem kuhat i ostavim ga da igra a i buduci da sad moram dosta ucit pa nemogu vise igrat 6-7h dnevno dobro dode, ako neko oce stavim vam tu link da ga isporobate.

13 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Ljudi ja sam otkrio hearthstone bota :), trenutno je free jel je jos u beta fazi i glup je dosta. Danas ujutro oso u grad vadit krv i ostavio bota upljenog rezultat 21loss 11winowa i nafarmo mi nesto golda imo sam 65 sad imam 145 i to bez questa samo od onih 3win=10golda. Rezultat bi vjerujem bio i bolji al je prvih 10ak sigurno izgubio sve dok mu MMR nije pao malo, inace dosta korisna stvar odem kuhat i ostavim ga da igra a i buduci da sad moram dosta ucit pa nemogu vise igrat 6-7h dnevno dobro dode, ako neko oce stavim vam tu link da ga isporobate.

Cool story bro. Nadam se da ćeš isto tako uživat i kad dobiješ ban

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice