- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
wow. 2 lgendarya u istom....:D
2 beskorisna
3 mane za 5/5 i ne baš loš efekat + 10 mane za 12/12 sa odličnim board clearom je beskorisno? lol.
jesi li kada igrao na višim rankingima? Ne baš loš efekt? Daješ buffove protivniku lol
12/12 s tim da izgubiš sve karte u ruci, OP za arenu a skoro beskorisno i pre situacijski u constructed
ove karte nisam vidio u constructed igri ispod ranka 15
Odigrao sam arenu 1:3 pa su mi se vjerojatno odlučili smilovati :D
Jako dobro, 2 vrlo aktualne karte....
wow. 2 lgendarya u istom....:D
2 beskorisna
3 mane za 5/5 i ne baš loš efekat + 10 mane za 12/12 sa odličnim board clearom je beskorisno? lol.
Zaboravljaš da zbog Deathwinga discardaš cijeli hand. To ,kao, nije bitno ?
S obzirom da se Deathwing većinski koristi kao "finisher" card, veoma je dobar, osim ako igraš protiv mage-a ili shamana...
il priesta
al mukla je je*en. baš zbog toga što je 5/5,mali cost ima i što imas mogucnost floodanja protivnikove ruke s bananama. PRICELESS JE TO.
S obzirom da se Deathwing većinski koristi kao "finisher" card, veoma je dobar, osim ako igraš protiv mage-a ili shamana...
Onda očito imamo drugačije poimanje finisher-a.
Onda očito imamo drugačije poimanje finisher-a.
Hm, a king krush?
Hm, a king krush?
Da, finisher. Pravim razliku između finisher-a i win condition-a.
Da i to s razlogom.
Ajde podjelit cu fantastičan i skup late game paladin deck. Ima puno removala i healinga s jaaaako velikim creaturima
Ovu sezonu sam malo igrao i tek rank 6, no s ovim deckom nisam još izgubio na ladderu
U screenshotu se mage sam pyroblastao... no i ja bi da sam bio u njegovoj situaciji
Onog Aldor PeaceDREKA treba zabraniti. Monitor bi od jada strgal dok mi neko taj šoder baci...
prilicno standardan paladin deck. nije se nis promijenilo evo zadnjih 2-3 mjeseca na tom polju
:)
mozda je bolje yseru vrtit nego alexstraszu,al otom potom
Ajde podjelit cu fantastičan i skup late game paladin deck. Ima puno removala i healinga s jaaaako velikim creaturima
Ovu sezonu sam malo igrao i tek rank 6, no s ovim deckom nisam još izgubio na ladderu
U screenshotu se mage sam pyroblastao... no i ja bi da sam bio u njegovoj situaciji
Onog Aldor PeaceDREKA treba zabraniti. Monitor bi od jada strgal dok mi neko taj šoder baci...
Misliš da je to okrutno? Da te vidim kad ti druid baci innervate, alarm-o-bot (ti naravno nemaš ništa da ga sjebeš na turn 1/2) i onda bude turn 2 ragnaros.
jako jako lijepo
A di vidis kolko od kolko karata imas?
brojiš
Ovako igro sam game jedno satak, u komadu.. i bio sam izasao na kratko.. i ponovo pokusao uci , ali nemogu se prijaviti.. kliknem na ikonicu od igre i samo se ono vrti da se prijavljuje na Battlenet ... A kad pokusam uci bez da sam spojen na net ude.. do cega je ? dali je neko imao slicni problem ?
Hvala !
Nis cudno ja stalno imam problema s battlenetom i vrlo cesto nemogu ni igrat.
brojiš
zbog cega thumbs downi? to je fakat jedini način trenutno
Poslje bete igra ostaje free ? i dali ce se acc brisati ili ce sve ostati ?
10puta smo napisali vec, igra ostaje free i nista se ne resetira
10puta smo napisali vec, igra ostaje free i nista se ne resetira
Thx, a nisam pratio prije temu..
Pozdrav,
Upravo smo otvorili Hearthstone sekciju na portalu E-Sports.hr. Cilj sitea je napraviti središnje mjesto za HS community u regiji.
Na siteu svi mogu pisati i ocjenjivati guideove, deck liste, vijesti i slično tako da se već sada može naći dosta sadržaja.
Prvi turnir je zakazan već za sljedeću nedjelju, 02.03.
Pozivamo sve zainteresirane da se registriraju na site i ukoliko im se svidi da ga preporuče i drugima.
Hvala.
Administracija udruge E-Sports Hrvatska
Odlično. Tek u Beti a već se turniri organiziraju.
Svaka čast na trudu. Imate jednu prijavu od mene.
Sa cim najvise igrate ?
I ono kad pronalazi player-a za duel, uvijek dode na jedno te isto ? sta je ono ostalo ?
I kad game izlazi iz bete?