Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 669.236
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
Rocinante2112 kaže...

wow. 2 lgendarya u istom....:D

2 beskorisna {#}

13 godina

meh, mukla je meni OK.

16 godina

Ovo još nisam vidio 2 Lege u istom packu {#}

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
15 godina

2 prosječna legendarna + dobar rare i 2 obične :D

0 0 hvala 0
15 godina

Zašto kupujete te boostere umjesto da igrate arenu? U areni ćeš svakako dobiti booster ako i 0-3 imaš, a da ne pričam što moš sve dobiti ako nabaciš neki veći score.

BF Nick: Xtream_Switch
16 godina
Switch kaže...

Zašto kupujete te boostere umjesto da igrate arenu? U areni ćeš svakako dobiti booster ako i 0-3 imaš, a da ne pričam što moš sve dobiti ako nabaciš neki veći score.

ja sam imao 1500 golda i uvijek dosta u plusu. Ne da mi se više igrati arene pa sam potrošio 1200 golda na pakete

16 godina
Switch kaže...

Ma prije sam igrao skroz arenu, ali neda mi se da zaj*bavat i igrat arenu za 150g. Nagrade ako nemaš 9+W su preloše i nisu vrijedne vremena. Ovako za 100g kupiš pack i miran si.

15 godina
AmonZero kaže...
Switch kaže...

Ma prije sam igrao skroz arenu, ali neda mi se da zaj*bavat i igrat arenu za 150g. Nagrade ako nemaš 9+W su preloše i nisu vrijedne vremena. Ovako za 100g kupiš pack i miran si.

Pa meni je najzanimljiviji dio cijelog tog Hearthstone-a ta arena! Valjda mi to još od Magica ostalo...Draft mi je bio do jaja!

16 godina

Ma Arenu trebaju popravit jer je to previše random. Nekad dobiješ po 3 legendayija (znači imao si 9 na izbor) nekad ne dobiješ niti jednu Epic.

13 godina

preconstructed je ok ali po meni draž HS-a je baš u areni.

mada hm...mozda bi bolje bilo da odjendom svih 90 karata znamo koje su pa po tome biramo,jer 3 po 3 je premalo predznanja da bi efikasno napravili deck kad je sve na random.

but then again nemrem baš reć da sam ikad imao baš šiti dek,uvijek postoje karte koje su must pick i sve 5.

15 godina
AmonZero kaže...

Ma Arenu trebaju popravit jer je to previše random. Nekad dobiješ po 3 legendayija (znači imao si 9 na izbor) nekad ne dobiješ niti jednu Epic.

Pa baš zato i je zanimljivo zato što je random. Šta će mi legendarne kad ima boljih commona od nekih legendarnih. I te legendarne se jako lako uspiju srediti.

Ja i zadnje vrijeme draftam full aggro i jako dobro mi ide. Pri pick mi je uvijek mage, ako ga nema onda rouge. Ima jako dobro tutoriala na netu kako draftati i videa na jubitou (recimo Trump koji streama arene ali imate i na joutubeu njegove partije) iz kojih se može dosta naučiti.

16 godina

Problem je što protivnik npr Legendary ili Epic dobije, a ti niti ne dobiješ na izbor takav tip karata i onda mu je teško parirat.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.2.2014 23:38 (AmonZero).
15 godina
AmonZero kaže...

Problem je što protivnik npr Legendary ili Epic dobije, a ti niti ne dobiješ na izbor takav tip karata i onda mu je teško parirat.

Kao šta se meni uvijek dogodi. Al nije toliko bitno ni da dobije legende, koliko ljude znaju strefit sve rare i epic odlične karte...

15 godina
AmonZero kaže...

U zadnjih tjedan dana sam odigrao 20 arena minimum i doslovno sam vidio 2 legendarne karte da su mi protivnici odigrali (Leeroy i Grommash Hellscream) i obje su bile riješene odmah na mom turnu. Ako protivnik ima legendarne ne znači da je pobjedio odmah. 

Treba znati izdraftati dobar i balansiran deck a ne čekati samo legendarne i epic karte.

Eo čovjek 12 pobjeda napravio sa Warriorom i samo jednom epic kartom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 0:36 (Switch).
15 godina

Gledam njegove streamove tu i tamo, dobar je lik. Ugl. ima sreće s protivnicima. Tipa ja kad bi sličn deck sastavio, odmah bi naletio na neki rush deck koji bi me uništio ili nekog bolesnog druida protiv kojeg ne bi mogao puno kao šta ni on nije mogao.
Treba se puno stvari posrećit, nije samo skill u areni bitan :( I još kad te disconecta usred partije koju dobivaš ili si na kraju, to je najosjećaj -.-'

0 0 hvala 0
15 godina

Da, nekad se baš potrefi sranje hand, nekad protivnik dobije odličan hand itd...al jbg zato i je zanimljivo. Za ovo disconectanje, hvala Bogu, još mi se nije dogodilo.

Najviše mrzim kad spušim samo zato što sam igrao prvi. Igrati drugi je totalno op! Coin je perverzija. Defias Ringleader na 1. turnu. Ili F. Dragon protiv mage-a. Zakon!

14 godina

Prije kupnje ta 2 boostera odigrao sam valjda 6-7 arena i UVIJEK mi je draft bio toliko očajan da sam jedva skupio u prosjeku 3-4 wina. Tak da je isplativost upitna...

Vjerojatno loše složim deck, al uvijek dobijem dosta loše karte u draftu (mage bez iti jednog fireballa, frostbolta isl). Kužim da to i je poanta, al dok mi fale neke karte na koje sam previše navikao teško je odigrat solidnu rundu arene.

Inače ovo mi je već treći Mukla u boosteru {#} Al ok, donio mi je 800 dusta ako ništa drugo. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Igra mi je dosadila i neigram skoro ništa vec 2 mjeseca. Imam account gdje fali 60 karta da budu sve otkljucane, imam vecinu korisnih legendary-a

Više ne mislim igrati pa ako je netko zainteresiran za account PMajte ponude na PM

0 1 hvala 0
13 godina
1samek kaže...

Prije kupnje ta 2 boostera odigrao sam valjda 6-7 arena i UVIJEK mi je draft bio toliko očajan da sam jedva skupio u prosjeku 3-4 wina. Tak da je isplativost upitna...

Vjerojatno loše složim deck, al uvijek dobijem dosta loše karte u draftu (mage bez iti jednog fireballa, frostbolta isl). Kužim da to i je poanta, al dok mi fale neke karte na koje sam previše navikao teško je odigrat solidnu rundu arene.

Inače ovo mi je već treći Mukla u boosteru {#} Al ok, donio mi je 800 dusta ako ništa drugo. {#}

ja imo 11 winova bez jednog fireballa i piroblasta

u decku su bila 3 poly-a i 1 flamestrike.

imo sam i samo 1 frostbolt.

dakle moze se.

nisam uopce imao tipicne mage karte (mana wyrm,mirror image,ice block/barrier..)

ništa od toga

14 godina
Rocinante2112 kaže...

ja imo 11 winova bez jednog fireballa i piroblasta

u decku su bila 3 poly-a i 1 flamestrike.

imo sam i samo 1 frostbolt.

dakle moze se.

nisam uopce imao tipicne mage karte (mana wyrm,mirror image,ice block/barrier..)

ništa od toga

Može se naravno, samo treba dobro iskombinirat deck {#}

15 godina

Pyroblast.

Nema ljpšeg nego ga izvući na kraju, tvoj field prazan, imaš jednu kartu.

Take a moment for evil laugh then say sorry and pwn your enemy. Ah kakav gušt{#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

yep. uvijek se moze. naravno sucks što nemos racunat što ćeš dobit ali pola pobjede ti je kad točno znaš koliko čega imaš u decku.

znam ljude koji pickaju uvijek najbolji pick od 3 ponudjene i ne prodju dobro,zato jer nisu pazili na mana curve,a i nisu svjesni koliko čega imaju u decku. ja kad sastavim deck barem jedno 5-6 minuta neidem igrat nego pokusavam zapamtit koliko 2 -3 -4 mana dropova imam (tak da mogu što efikasnije mulliganat) i da znam koliko kojih removala imam,da znam jel mogu bit rastrošan il da šparam. kad imam 3 poly-a znam da mogu u stisci i taz dinga recimo poly-ak ako baš trebam. da imam 1 u decku sigurno nebi...

svjesnost.. wins games

15 godina

Šta ljudi rade to je nevjerojatno! :) Ali totalno je epic od 5:30! {#}

16 godina

Baš sam se dobro nasmijo {#}

Taj zadnji potez genijalan. Ja sam očekivo da će bacit hellfire prije nego će napast s 4/2 Panterom {#}

15 godina
AmonZero kaže...

Baš sam se dobro nasmijo {#}

Taj zadnji potez genijalan. Ja sam očekivo da će bacit hellfire prije nego će napast s 4/2 Panterom {#}

Ali faca na kraju :P to je baš najnoob greška ikad... al i meni se svašta zna dogodit kad se glupiram :P

16 godina

Kolko je mene game-ova košta Pyromancer. Onak zaboravim na njegov efekt i to me koštalo game-ova i game-ova. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koliko unlucky mora čovjek bit da iz 40 card packova što sam otvorio, nisam nijednu legendary kartu dobio.

EUW: iPLAY Shroom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Odigrao sam arenu 1:3 pa su mi se vjerojatno odlučili smilovati :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2014 3:00 (Zonitron).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
acca kaže...
Rocinante2112 kaže...

wow. 2 lgendarya u istom....:D

2 beskorisna {#}

3 mane za 5/5 i ne baš loš efekat + 10 mane za 12/12 sa odličnim board clearom je beskorisno? lol.

EUW: iPLAY Shroom
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice