Half Life Priča cjelog serijala

poruka: 41
|
čitano: 15.889
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Re: Half Life Priča cjelog serijala
zorgic kaže...

Mislis na source engine?

A koji drugi, DOTA 2 je prva i (jedina?) igra koju pokreće Source 2 engine i nadam se da nećemo čekati HL3 zbog Sourcea 3.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2016 22:04 (Prince-Artas).
9 godina
neaktivan
Zasto ne zelis da izadje HL3? Ne zelis da se avantura nastavi?
14 godina
neaktivan

Evo, upravo sam ALT-F4 WoT, koliko sam se nazivcirao i sad procitam ovo.. odmah mi se raspolozenje popravilo...

HAKOSUKA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
zorgic kaže...
Zasto ne zelis da izadje HL3? Ne zelis da se avantura nastavi?

Odakle ti to naravno da želim, samo debeli Gabe nema volje izdat ga kad zgrće pare preko Steama...

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
11 godina

Nedavno mi se zaigrao HL1 ii skinuo sam ga ali mi ne radi na WIN8.1. Zna li netko neku verziju koja bi radila? 

Kada pokrenem igru, nešto sa rezolucijom i grafikom ne štima pa imam samo zvuk i crni ekran.

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Probaj onaj fan remake Black Mesa dosta je dobar.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Gabe je jedan od valve radnika jel? I jos nesto jesi li oni combine ljudi ili vanzemaljci (sa druge su planete ali i izgledaju kao ljudi)?

17 godina
protjeran
zorgic kaže...

Gabe je jedan od valve radnika jel? I jos nesto jesi li oni combine ljudi ili vanzemaljci (sa druge su planete ali i izgledaju kao ljudi)?

Fat Gabe je alfa i omega Valvea i Steama...Combine su alieni s druge planete, pročitaj par privih postova ove teme...

9 godina
neaktivan

Ali ovo mi nije jasno: zasto combine izgledaju kao ljudi ako su alieni? I ko je onaj doktor breen? Jel on saradjuje sa combineima? Zna li on za g-mana?

14 godina
neaktivan

Joj trolleru odi na half-life wikia tam ti sve pise kaj te zanima.

9 godina
neaktivan

Ne znam dobro engleski zato ovde pitam. Nije dzabe napravljen ovaj forum

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice