Mislis na source engine?
A koji drugi, DOTA 2 je prva i (jedina?) igra koju pokreće Source 2 engine i nadam se da nećemo čekati HL3 zbog Sourcea 3.
Mislis na source engine?
A koji drugi, DOTA 2 je prva i (jedina?) igra koju pokreće Source 2 engine i nadam se da nećemo čekati HL3 zbog Sourcea 3.
Evo, upravo sam ALT-F4 WoT, koliko sam se nazivcirao i sad procitam ovo.. odmah mi se raspolozenje popravilo...
Odakle ti to naravno da želim, samo debeli Gabe nema volje izdat ga kad zgrće pare preko Steama...
Nedavno mi se zaigrao HL1 ii skinuo sam ga ali mi ne radi na WIN8.1. Zna li netko neku verziju koja bi radila?
Kada pokrenem igru, nešto sa rezolucijom i grafikom ne štima pa imam samo zvuk i crni ekran.
Probaj onaj fan remake Black Mesa dosta je dobar.
Gabe je jedan od valve radnika jel? I jos nesto jesi li oni combine ljudi ili vanzemaljci (sa druge su planete ali i izgledaju kao ljudi)?
Gabe je jedan od valve radnika jel? I jos nesto jesi li oni combine ljudi ili vanzemaljci (sa druge su planete ali i izgledaju kao ljudi)?
Fat Gabe je alfa i omega Valvea i Steama...Combine su alieni s druge planete, pročitaj par privih postova ove teme...
Ali ovo mi nije jasno: zasto combine izgledaju kao ljudi ako su alieni? I ko je onaj doktor breen? Jel on saradjuje sa combineima? Zna li on za g-mana?
Joj trolleru odi na half-life wikia tam ti sve pise kaj te zanima.
Ne znam dobro engleski zato ovde pitam. Nije dzabe napravljen ovaj forum