Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.299.709
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Sad me samo zanima gdje ću moć kupit CE.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Guild Wars 2!
Langsdorff kaže...

Jedino kod retail prodavaca. Samo, problem je carina...

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
dretva kaže...

{#}

edit: btw znate da je cijena Standard Digital pre-purchasea za amere 60$ , a za europu 55€? kako nas scammaju {#}

Povoljnije nego Steamu gdje je 1$ == 1 euro. Iako mislim da cemo mi moci kupiti po cijeni u $, ali ne drzi me za rijec. Zadnji put kad sam kupovao igru (STO) platih ju u $. To je bilo na tadasnjem Direct2Driveu, sadasnji GameFly.

Povoljnije ali i dalje krada ako cemo morat placat euro cijenu :(

Ovo ce ici preko NCsoft webstorea pretpostavljam. Kad sam vidio americke cijene mislio sam uzet Digital Deluxe sa extra fićurima, ali ako dobijemo cijene u eurima idem na Standard (najjeftiniju). Glavno da se dobije pristup beti i 3 dana raniji start na launchu {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 12:28 (dretva).
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Dakle, desetog travnja ide prednarudžba digital download verzije :)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
1domagoj1 kaže...
Langsdorff kaže...

Jedino kod retail prodavaca. Samo, problem je carina...

Veći je problem brzina dostave. Kaj ak kopiju dobijem nakon launcha? {#}

16 godina
neaktivan

Neki češki shop navodi cijenu 1200 kruna (360kn) 1000 (300) za online nabavku pre-ORDER

http://www.jrc.cz/hra_pc_guild_wars_2

17 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...

Veći je problem brzina dostave. Kaj ak kopiju dobijem nakon launcha? {#}

Hehe, da to sam si i ja gruntal i toga se bojao xD, ali sam procitao negdje, dobijes key koliko sam skontal (a onda vjerojatno i skinuti igru mozes), a onda ovo kad ti dode dode. Ali nemoj me za rijec drzati. Ja sam isto odmah pomislio na CE, ali izgleda da ce biti "samo" digital download.

dretva kaže...

Povoljnije ali i dalje krada ako cemo morat placat euro cijenu :(

Ovo ce ici preko NCsoft webstorea pretpostavljam. Kad sam vidio americke cijene mislio sam uzet Digital Deluxe sa extra fićurima, ali ako dobijemo cijene u eurima idem na Standard (najjeftiniju). Glavno da se dobije pristup beti i 3 dana raniji start na launchu{#}

Hm, pa ne mozes to nazvati bas kradom jer realno gledajuci cijene svega i svacega variraju od drzave do drzave. Tako je recimo u SAD-u sva elektronika gotovo za duplo jeftinija nego recimo kod nas iako oni imaju bolji standard nego mi. Benzin je u SAD-u, napamet bubam, 4-5 kn galon, a kod nas je 10 kn litra. Ja mislim da cemo mi ipak dobiti cijene u $, nadam se da se ne budem prevario. :D Ali boldano je ipak najbitnije, kakav god da paket uzmemo ;)

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Hm, pa ne mozes to nazvati bas kradom jer realno gledajuci cijene svega i svacega variraju od drzave do drzave. Tako je recimo u SAD-u sva elektronika gotovo za duplo jeftinija nego recimo kod nas iako oni imaju bolji standard nego mi. Benzin je u SAD-u, napamet bubam, 4-5 kn galon, a kod nas je 10 kn litra. Ja mislim da cemo mi ipak dobiti cijene u $, nadam se da se ne budem prevario. :D Ali boldano je ipak najbitnije, kakav god da paket uzmemo ;)

Bas sam pogledao NCsoft webstore ( https://secure.ncsoft.com/cgi-bin/Store.pl ), klikni tamo na Guild Wars i cijene svih "artikala" su u eurima. Ok, to je za GW1, ali bojim se da ce biti isti sistem za ovaj pre-purchase (ako ce ici preko tog webstorea).

E sad zasto mislim da je krada, pa amer ce za 60$ kupiti 25GB identicnih podataka kao i ti za 55€. 60$ je cirka 345 kn, a 55€ 413 kn, ocito je tko dobiva bolji deal. Nisu to neke strasne razlike, ali stvar je principa.

A na Steamu je kazes 1$ = 1€, pa tko je tu lud. Sad mi je duplo drago sto ga ne koristim {#}

17 godina
neaktivan
dretva kaže...

Bas sam pogledao NCsoft webstore ( https://secure.ncsoft.com/cgi-bin/Store.pl ), klikni tamo na Guild Wars i cijene svih "artikala" su u eurima. Ok, to je za GW1, ali bojim se da ce biti isti sistem za ovaj pre-purchase (ako ce ici preko tog webstorea).

E sad zasto mislim da je krada, pa amer ce za 60$ kupiti 25GB identicnih podataka kao i ti za 55€. 60$ je cirka 345 kn, a 55€ 413 kn, ocito je tko dobiva bolji deal. Nisu to neke strasne razlike, ali stvar je principa.

A na Steamu je kazes 1$ = 1€, pa tko je tu lud. Sad mi je duplo drago sto ga ne koristim {#}

Pa to sam ti i rekao, isto tak ce Amer za 400$ kupiti iPad, a kod nas je 3300 kn. Identican uredaj.

Mislim, je stvar je principa, ali iskreno, bas me nesto niti ne smeta previse ta razlika jer za ovo sto su napravili zbilja i zasluzuju te novce.

A ovo za Steam, to su se lomila koplja i drvlja oko toga. Mislim da je i funta isto izjednacena. Uzas. Sto je najzanimljivije, nigdje ne postoji neki zakon koji bi tako nesto branio i sprijecio. Oni su to iskoristili. Jbg.

16 godina
neaktivan

Da, ali steam ima tako dobre akcije da nije ključno jel platiš 5 dolara ili eura..

Razlika je, ali bilo koja cijena je iznimno dobra ponuda koju je teško propustiti..

Osobno imam 80ak naslova (dio zahvaljujući Humble bundle) i niti jedan osim Skyrima (koji sam zapravo kupio u kutiji) nisam platio po punoj cijeni..

17 godina
neaktivan

Koja je onda verzija koju prodaju na g2play i ostalim stranicama? Jer oni su to stavili davno prije nego je objavljen 1.4. službeni preorder

http://www.g2play.net/store/Guild-Wars-2-Digital-Download.html

Kad izađe igra ajmo se dogovorit na koji server ide većina :)

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ma valjda cemo napravit jednu takvu temu, no sikiriki

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
crash11 kaže...

Koja je onda verzija koju prodaju na g2play i ostalim stranicama? Jer oni su to stavili davno prije nego je objavljen 1.4. službeni preorder

http://www.g2play.net/store/Guild-Wars-2-Digital-Download.html

Kad izađe igra ajmo se dogovorit na koji server ide većina :)

odlicna ideja, dogovorite se na koji ce te server ici tako da ja mogu izabrati neki drugi :) samo cu nadodati da mi je dosta balkanaca :p

16 godina
Guild Wars 2!

Ako netko bude uzeto ovaj paket s 3 dana ranije pristupa igri, imam jednu zamolbu.

Bilo bi lijepo kad bi mi netko nick sačuvao ^^

Al o tome cemo kad dođe vrijeme.

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

ako uzmem, nema problema, napisat cu ako ga preorderam , pa mi samo pm posalji

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Rekli su da će imena likova iz GW biti rezervirana u GW2. Što je sasvim okej, jer ja nisam jedini koji bi na živce ispalio da mi neki mulac dođe i pokupi imena likova s kojima sam igrao 6-7 godina. Osim toga, morat ćemo povezivati GW s Gw2 accountima za HoM bonuse tako da će putem toga rezervirati imena naših likova za GW2.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 14:00 (Langsdorff).

1 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Langsdorff kaže...

Rekli su da će imena likova iz GW biti rezervirana u GW2. Što je sasvim okej, jer ja nisam jedini koji bi na živce ispalio da mi neki mulac dođe i pokupi imena likova s kojima sam igrao 6-7 godina. Osim toga, morat ćemo povezivati GW s Gw2 accountima za HoM bonuse tako da će putem toga rezervirati imena naših likova za GW2.

znaci da i dalje forsiraju 2 imena.

ja imam jos slobodnih 5 slotova pa ekipa koja zeli da im sacuvam nick ako je slobodan u gw1 neka mi posalje pm.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

ja imam jos slobodnih 5 slotova pa ekipa koja zeli da im sacuvam nick ako je slobodan u gw1 neka mi posalje pm.

Ne. Moze ime biti kakvo hoces, ali da je unutar pravila.

wiki.guildwars2.com/wiki/Character_creation#Name

The last step is to choose a name for your character.

In the English language version, a character's name must be 3 to 19 characters long and contain only English letters. Spaces are also permitted, but optional. The requirements for other languages are currently unknown.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 18:08 (1domagoj1).
13 godina
protjeran
smiglcro kaže...

Čak i da forsiraju, ne bih imao nikakvih problema s tim. Recimo, na SWTOR ti ne daju da liku daš prezime i onda se nađeš u situaciji da nemreš likove nazvat kako si htio. Što je totalno debilno. Posebno nakon 20 minuta čačkanja po character creation screenu.

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!
Al će bit užitak dat liku ime Jerko Drlje :D Šalu na stranu, može se i jedno ime ako ne preferiraš dva, što se mene tiče isto mi je, jedno ili dva...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Guild Wars 2!

"Just received an email from NCsoft PR, another round of select media beta invites are going out. This is not a public beta test, but another closed media event similar to last month. It runs from Friday, March 23 to Sunday, March 25. The embargo for coverage will lift on the Monday, March 26, 6:00AM PDT. All coverage and details of the beta must be posted after this date. And this time… we’re in."

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

"Just received an email from NCsoft PR, another round of select media beta invites are going out. This is not a public beta test, but another closed media event similar to last month. It runs from Friday, March 23 to Sunday, March 25. The embargo for coverage will lift on the Monday, March 26, 6:00AM PDT. All coverage and details of the beta must be posted after this date. And this time… we’re in."

To je od koga?

13 godina
protjeran
Gozz kaže...
Al će bit užitak dat liku ime Jerko Drlje :D Šalu na stranu, može se i jedno ime ako ne preferiraš dva, što se mene tiče isto mi je, jedno ili dva...

Dva imena, odnosno ime i prezime, daju daleko veću raznolikost i fleksibilnost u imenovanju likova. Što je skroz okej budući da će igrati milijuni ljudi.

13 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...
Gozz kaže...

Dva imena, odnosno ime i prezime, daju daleko veću raznolikost i fleksibilnost u imenovanju likova. Što je skroz okej budući da će igrati milijuni ljudi.

Pa normalno da jesu, nisam ja nigdje rekao suprotno, nego eto tko voli nek izvoli, a meni osobno je isto...

17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
AmonZero kaže...

To je od koga?

Od http://www.guildwarsinsider.com/ , vidio sam i ja tu obavijest. Koju su u meduvremenu maknuli jer su izgleda krsili NDA.. the first rule of beta is don't talk about beta {#}

14 godina
neaktivan

Prckam malo po http://gw2.luna-atra.fr/skills_tool/?lang=en

Elementalist main definitivno.Mali milijun skillova i kombinacija s elementima.

U GW 1 mi je main bia Warr,kasnije Rit,ali preskacem na Ele definitivno {#} 

Izgleda da ce imat najvisi skill cap.Can't wait {#}

SW:TOR nick: Ash'a lv50 Sith Sorcerer , Nightmare Lands PvE server
16 godina
Guild Wars 2!

Ja igram Thiefa 100%.

Kolko sam ja skuzio, ako ga se nauči igrati kako treba (a za to će trebati dosta vremena) da bi mogao biti najbolja klasa za  1v1 PvP.

That stealth {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Probajte ownati blood necra :d HEHE, a nista , čekamo ko ozebli sunce. Što se tice elementalista, pun je skilova i šaren, a to mi se sviđa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja isto Thiefa :) kažu da ga je najteže za igrat (al razbija), u wow sam bio rogue :P Moram nastavit...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice