a da li bi ja moga sa ovim igrati tu igru
možeš sigurno, ali na low i na maloj rezoluciji.
možeš sigurno, ali na low i na maloj rezoluciji.
ma imam neku pirat 4 dvd pa mi muka to stavljati ako nece radit :D
CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 6000+ 3.00GHz
RAM: 2.50Gb DDR2 667MHz
VGA: Radeon X1300/X1550 Series 512 MB
Možeš, ja sam sa istom konfom igrao sve na low.
Istu količinu i brzinu rama sam imao, procesor mi je bio 5600+ dakle 2,8 ghz.
Grafa je bila x1300 512 mb AGP, ne znam jel to ista.
OS Windows XP sp3, bez ikakvih patceheva.
Igrao sam bez problema, na 20-ak fpsa, i uživao...
ima patch 1050 koji dobrano popravlja framerate.
Provjeri možda ima i noviji
ima patch 1050 koji dobrano popravlja framerate.
Provjeri možda ima i noviji
naravno da ima noviji. izašo je sedmi patch. http://games.softpedia.com/get/Patch/Grand-Theft-Auto-IV-Patch.shtml
meni je igra odlicno radila na xp a na win 7 nece da je instalira kaze da nije konpatibilna sa sustavom
Promijeni compatibility mode.
a jel mi mos rec kako se to radi, ako nije problem...hvala
desni klik na ikonu od Gta4 Launcher -propertis--compatibility mode i odabereš koji hoćeš
a dicu nac taj launcher
CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 6000+ 3.00GHz
RAM: 2.50Gb DDR2 667MHz
VGA: Radeon X1300/X1550 Series 512 MB
Možeš, ja sam sa istom konfom igrao sve na low.
Istu količinu i brzinu rama sam imao, procesor mi je bio 5600+ dakle 2,8 ghz.
Grafa je bila x1300 512 mb AGP, ne znam jel to ista.
OS Windows XP sp3, bez ikakvih patceheva.
Igrao sam bez problema, na 20-ak fpsa, i uživao...
a probat cu pa se javim ako mi sta zasteka e sada lagano otezati comp sa 16
giga
a dicu nac taj launcher
u program filesu, ili tamo gdje si instalirao igru. dakle rockstarov folder, vjerojatnoti je na c.
giga
stavi si zadnji patch obavezno (link je gore u mom postu), s obzirom da imaš tako slabi pc. to bi ti trebalo pomoći. nadam se da znaš kako instalirati sve to, ako negdje zapne pitaj me, možeš i na pp.
a dicu nac taj launcher
u program filesu, ili tamo gdje si instalirao igru. dakle rockstarov folder, vjerojatnoti je na c.
giga
stavi si zadnji patch obavezno (link je gore u mom postu), s obzirom da imaš tako slabi pc. to bi ti trebalo pomoći. nadam se da znaš kako instalirati sve to, ako negdje zapne pitaj me, možeš i na pp.
a mislim da moze ovaj comp jos dosta povuci eheheh :D samo cu graficku staviti jacu i ok meni
a dicu nac taj launcher
giga
al problem je u tome sto je uopce ne mogu instalirat, nakon sto instaliram oni socijal club idem igru instalirat i umisto da pise next onaj klik, pise finish a povise nes da nije konpatibilna sa sustavom
a dicu nac taj launcher
giga
al problem je u tome sto je uopce ne mogu instalirat, nakon sto instaliram oni socijal club idem igru instalirat i umisto da pise next onaj klik, pise finish a povise nes da nije konpatibilna sa sustavom
samo nastavis instalirati gdje si prvi put uprao instal dodjes i dr put i upres dalje i mjenjas dvd_e
pa i moj je...
meni je igra odlicno radila na xp a na win 7 nece da je instalira kaze da nije konpatibilna sa sustavom
Prije nego što pokreneš napravi ovo:
tamo di ti je setup(di klikneš kad ga kreneš instalirati), desni klik/properties/compatibility mode/staviš winxp sp3.
Nakon toga samo pokreneš igru sa tog istog Setupa i to je to.
ja sam prije mogao igrati relativno dobro sa onim njihovim automatic postavkama, i to bez ijednog patcha, zanima me hocu li mi se sa ovim novi patchem ista povecati fps?
tamo di ti je setup(di klikneš kad ga kreneš instalirati), desni klik/properties/compatibility mode/staviš winxp sp3.
meni je sp2
a koce se vise snac u mene na hrvatskom sedmica skroz drukcije
aha evo nasa sam ovu ikonu autran trba kliknit
ja sam prije mogao igrati relativno dobro sa onim njihovim automatic postavkama, i to bez ijednog patcha, zanima me hocu li mi se sa ovim novi patchem ista povecati fps?
ako do sada nisi imao niti jedan patch, ako staviš zadnji, poprilično će ti se povećati broj fps u igri. ne moraš stavljati sve patcheve, nego samo zadnji, jer zadnji u sebi sadržava sve prethodne patcheve.
Evo moje konfiguracije :
Intel Core 2 Duo E8400 3.00 Ghz OC na 3.60
ATI Radeon HD5770 1 GB DDR5
4 Gb DDR2 Ram 1066 MHZ
500 GB HDD
Igram GTA IV na high-very high settings, rezolucija 1680x1050 sa 38 FPS-ova.
Pojedite se od muke quadcore-ovci :D
mora da se salis ocito..
sve je instalirano samo kad idem na ikonu za pokrecanje trazi neki serial key
Sigurno nekih 5-10 FPS. I igra radi glade, bez frame dropova.
e meni nece ili sam nesto zahjebhao idem na onaj Social club dodje crn ekran i samo se zatvori sta kako nemam pojma
Bi, bez problema.
a kad meni povuce sa mojom krntijom onda moze svakome ahahha
sve ok pila samo me graficka tu i tamo zahjebhe ali ide
Stavio sam 1070 patch i kad oću pokrenit igru izbaci mi;
"The ordinal 5367 could not be located in the dynamic link library xlive.dll."
Why ???
Stavio sam 1070 patch i kad oću pokrenit igru izbaci mi;
"The ordinal 5367 could not be located in the dynamic link library xlive.dll."
Why ???
skini i instaliraj games for windows live i raditi će.
Ok sad radi. Imo sam stari game for windows file