Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.405.598
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
10 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
lovac82 kaže...
GaBe kaže...
chutac kaže...

Da skineš/instaliraš igru prije releasea i onda čekaš 14.4. i čim sat prebaci na 0:00, pokrećeš i igraš.

A sta je s ovom piratskom verzijom ukoliko se razbije zastita prije 14.4. ? 

Morat ce izdati crack odnosno modificirati sluzbeni .exe file (procedura je jasna.... slaba/stara zastita =  crack ce doci vrlo brzo, nova/jaka zastita = pirati ce se morati strpjeti). I jos jedna stvar, ako igra (preload) ne dode s odredenim .dll-e file-ovima i glavnim .exe file-om, pirati odnosno crackeri mogu zaboraviti na igranje prije 14.4. Autori Denuva su putem mail-a izjavili da Denuvno nema veze s GTA V ali s druge strane opet, na sluzbenom site-u im je stajao R* logo. No, u jedno mozemo biti gotovo 90-100 % sigurni, a to je da ce igra koristiti Steam CEG zastitu odnosno svi koji kupe/downloadaju igru ce dobiti unique .exe file (niti jedan .exe file nece biti isti odnosno nece imati isti hash sto znaci da ce jedan .exe file raditi samo na jednom racunalu). Ipak je to AAA igra odnosno visokobudgetna igra, bilo bi cudno da ne zastite igru Steam CEG zastitom.

BTW pomocu hex editora ce se moci vidjeti je li igra ima Denuvo zastitu, Steam CEG ili neku drugu (ili vise njih).... i naravno, pisati ce u EULA-i (pitanje je samo kada ce biti dostupna/objavljena EULA za GTA V).

Koja budalaština, i AC Unity je AAA igra pa je bila krekirana, kao i mnoge druge te tvoje takozvane "AAA" igre. Samo je pitanje vremena kad će biti krekiran i GTA

14 godina
lovac82 kaže...

Morat ce izdati crack odnosno modificirati sluzbeni .exe file (procedura je jasna.... slaba/stara zastita =  crack ce doci vrlo brzo, nova/jaka zastita = pirati ce se morati strpjeti). I jos jedna stvar, ako igra (preload) ne dode s odredenim .dll-e file-ovima i glavnim .exe file-om, pirati odnosno crackeri mogu zaboraviti na igranje prije 14.4. Autori Denuva su putem mail-a izjavili da Denuvno nema veze s GTA V ali s druge strane opet, na sluzbenom site-u im je stajao R* logo. No, u jedno mozemo biti gotovo 90-100 % sigurni, a to je da ce igra koristiti Steam CEG zastitu odnosno svi koji kupe/downloadaju igru ce dobiti unique .exe file (niti jedan .exe file nece biti isti odnosno nece imati isti hash sto znaci da ce jedan .exe file raditi samo na jednom racunalu). Ipak je to AAA igra odnosno visokobudgetna igra, bilo bi cudno da ne zastite igru Steam CEG zastitom.

BTW pomocu hex editora ce se moci vidjeti je li igra ima Denuvo zastitu, Steam CEG ili neku drugu (ili vise njih).... i naravno, pisati ce u EULA-i (pitanje je samo kada ce biti dostupna/objavljena EULA za GTA V).

Uprvo to ce i dogoditi. Nisu ovi iz R glupi pa da sve fajlove stave za preload,a i ne sjecam se kad je neka zadnja igra crackana prije release date. Treba se sjetiti GTA IV i one pijane kamere,vjerujem da R ima u planu i u petici napraviti antipiratsku zastitu unutar same igre. 

11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Da imaju antipiratsku zaštitu kao što sam već napisao, ali onu staru koju igre koriste vć godinama. Te je sam R* autora Denuva (bilo je to davno kad sam čitao tu vijest pa sam se malo zeznuo tko je rekao) potvrdio da GTA ne koristi Denuvo Anti-Tamper zaštitu kao FIFA 14/15 BF Hardline... I sad se kao nitko ne siječa da su ovi na konzolama igrali prije release date-a i da su bili live stream igre.

...My life, My game, My rules...
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2015 16:01 (SoynTech).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pirati mogu dobiti singleplayer, ali o GTA Online mogu samo sanjati :D

1 0 hvala 0
15 godina
FanBoy kaže...

GTA online je trenutno dosadan(ok, kako kome). 

Dok bude nečeg poput SAMP-a, onda piratima može biti zbog nečega žao.

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2015 12:42 (Nisam Ja,Nisi Ti).
16 godina
ReverseFlash kaže...

Koja budalaština, i AC Unity je AAA igra pa je bila krekirana, kao i mnoge druge te tvoje takozvane "AAA" igre. Samo je pitanje vremena kad će biti krekiran i GTA

Mozda ali pogledaj malo u zadnjih par godina, igre se ne krekaju tako lako/brzo kao sto su se krekale nekada (osim par izuzetaka) jer u novije vrijeme sve vise i vise igara ima modernije zastite (i to jos vise od jedne zastite) i nitko ne kaze da nece biti krekana ali postoji vjerojatnost da ce imati bolju zastitu sto u prijevodu znaci da ce im trebati vise vremena za izdavanje kreka. Ako nisi znao, autori Denuvo zastite su oni koji stoje iza Starforce i SecuROM zastita odnosno neki ljudi koji su radili na tim zastitama, danas rade na Denuvo zastiti (kroz povijest su takve zastite tu i tamo stvarale probleme krekerima), a R* igre su uvijek koristile SecuROM zastitu tako da nemojmo biti toliko brzi na okidacu odnosno jos uvijek ne mozemo odbacivati Denuvo zastitu ma sto ovi iz Denuva rekli (GTA IV je tako npr. imao SecuROM V7 + igra je imala nekoliko triggera za pirate kao npr. shaking camera, tipke odnosno input je prestajao raditi i sl.). Koliko god su SecuROM/Starforce zastite nekima danas smijesne, treba se prisjetiti da im je nekada trebalo 424 dana da izdaju crack za Splinter Cell Chaos Theory igru koja je dosla sa Starforce 3 zastitom, a te starije/slabije zastite su mala beba za ovu novu Denuvo zastitu i jos ako je u kombinaciji sa Steam CEG zastitom, kojekakvim triggerima i mozda jos nekom novom ekskluzivnom zastitom onda predstavljanje kreka moze potrajati.

SoynTech kaže...

Da imaju antipiratsku zaštitu kao što sam već napisao, ali onu staru koju igre koriste vć godinama. Te je sam R* potvrdio da GTA ne koristi Denuvo Anti-Tamper zaštitu kao FIFA 14/15 BF Hardline... I sad se kao nitko ne siječa da su ovi na konzolama igrali prije release date-a i da su bili live stream igre.

Nije R* izjavio nista vec jedan od autora Denuva, Robert Hernandez ali iskljucivo putem mail-a. Na R* site.u stoji samo ovo:

Installation and online play requires log-in to Rockstar Games Social Club (13+) network; internet connection required for activation, online play, and periodic entitlement verification; software installations required including Rockstar Games Social Club platform, DirectX, Chromium, and Microsoft Visual C++ 2008 sp1 Redistributable Package, and authentication software that recognizes certain hardware attributes for entitlement, digital rights management, system, and other support purposes.

Obrati pozornost na ovo boldano, na cs.rin.ru (i nekim drugim hacking/cracking site-ovima) se vec neko vrijeme raspravlja o tome da ovo smrdi na CEG i always online DRM. Ali zastita ce kada tada pasti, ironija je u tome da su upravo korisnici legalnog softvera zasluzni za razbijanje Ubisoftovog always online DRM-a i raznih drugih zastita, kao i za kreiranje raznih Steam emulatora i sl.

FanBoy kaže...

Ako ce igra podrzavati LAN kao sto to podrzava GTA IV, EFLC i MP3 onda ce pirati moci igrati multiplayer preko nekog VPN-a poput Tunngle-a (ili ce biti plug and play ili ce netko izdati neki LAN fix ali 99% je da ce raditi preko Tunngle-a).

Inace, nedavno je jos jedan non-official multiplayer projekt/mod planiran za GTA V (FiveM) tako da ce GTA V imati 5 razlicitih multplayer-a (4 nesluzbena i jedan sluzbeni):

https://gta-mp.net/

http://multiv.mp/site/index.php

http://www.vmultiplayer.net/

http://fivem.net/

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2015 13:03 (lovac82).
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Da vas samo obavjestim da je i Denuvo zaštita pokleknula tako da već postoji crack za FIFU 15 (radi samo na određenim procesorima koji su podržani u DA:I cca nekih 60-70% prema 3DM koji je prvi uspjeo probiti zaštitu i primjeniti to da napravi crack). Pa je samo pitanje vremena kada če je u potpunosti crackati. Ja se ne brinem oko cracka pa što i ako malo čekam ipak je igram za đabe 

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2015 16:10 (SoynTech).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
SoynTech kaže...

Da vas samo obavjestim da je i Denuvo zaštita pokleknula tako da već postoji crack za FIFU 15 (radi samo na određenim procesorima koji su podržani u DA:I cca nekih 60-70% prema 3DM koji je prvi uspjeo probiti zaštitu i primjeniti to da napravi crack). Pa je samo pitanje vremena kada če je u potpunosti crackati.

Već smo imali malo detaljniji izvještaj! :)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
11 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
SoynTech kaže...

Da vas samo obavjestim da je i Denuvo zaštita pokleknula tako da već postoji crack za FIFU 15 (radi samo na određenim procesorima koji su podržani u DA:I cca nekih 60-70% prema 3DM koji je prvi uspjeo probiti zaštitu i primjeniti to da napravi crack). Pa je samo pitanje vremena kada če je u potpunosti crackati.

Već smo imali malo detaljniji izvještaj! :)

I već su neki zaboravili izgleda 

Javio mi se i ChrisDen koji je super popularan po svojim kvalitetnim uploadima igra http://i.imgur.com/FOqXvR8.png

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2015 16:18 (SoynTech).
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel se zna kad točno ide release na Steamu?

Ponoć s 13. na 14.4.?  Ili neko drugo vrijeme?

Welcome my son...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel zna netko dali steam dijeli banove ako kupim gta na npr g2play ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

OMG, sada mi je ovo došlo na Steam:

Inače je kupljeno preko Kinguina u obliku gifta

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2015 18:54 (FanBoy).

2 0 hvala 0
10 godina
Grand Theft Auto V PC

GTAV ću si kupiti u infomarku. Takvo savršenstvo (ako optimizacija bude dobra) od igre se ne mora piratizirati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Da opištem svoju situaciju. Ja sam 24.3 preorderao GTA V na Kinguinu i sve je bilo ok do danas kada mi je Steam support maknuo iz library. Poslao sam Kinguinu upit i odgovorili su da neki njihov trgovac nije platio Steamu po proceduri pa je mi je zato Steam maknuo igru. Također su mi rekli da će me detaljnije izvijestiti u toku dana. Prije 10 min sam primio poruku i kažu da mi jedino mogu vratiti novac koji sam dao za igru a to je 45€, iako sada ta igra košta 59€. Govna pokvarena, ne bi oni slučajno dali drugi gift. A još sam platio onu njihovu zaštitu, lijepo su me zaštitili -.-. Sad sam ih oprašio na finjaka i čekam odgovor.

EDIT: ništa, vratili su mi novac na Balance,  pokverenjaci. Sada kada imam 45€ na Balanceu mijanjam key od bilo koje igre do te vrijednosti za Steam gift od GTA V. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2015 21:38 (FanBoy).

4 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ne kuzim zasto uopce koristite Kinguin, G2 i slicne stranice. To je ko neka vrsta kvazi-njuškala za igre. Moze te zajebat bilo tko i bilo kad. Jednostavno narucite od provjerenog retailera ili direktno sa Steama.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2015 21:43 (GamerX9).
Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ja inace uzimam sa kinguina, ali ovu igru cu uzeti sa steama. I to odmah veceras. Jednostavno vrijedi svakog centa ulozenog. A rijetko koja igra vrijedi.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina

Kak to znas a nije jos ni izasla lol :D

Ja se nadam dva-tri patcha i na konju smo, sve vise od toga se ne isplati

Ali vjerojatno cu je od 1.6 - 1.9 halat 4h dnevno buduci da od 11.2014. nisam igru skinuo i upalio

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2015 22:43 (Mitch).
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ja čekam 7mi da vidim da li ovi sa nuuvema mogu preloadat igru ili je to steam-exclusive.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Ne kuzim zasto uopce koristite Kinguin, G2 i slicne stranice. To je ko neka vrsta kvazi-njuškala za igre. Moze te zajebat bilo tko i bilo kad. Jednostavno narucite od provjerenog retailera ili direktno sa Steama.

koji su to provjeri ako nije problem navesti. Jer ih se koti sve u šesnaest više nitko nije pametan gdje što uzeti. Još će ispasti da će dosta njih popušiti igru ako krenu sa čišćenjem. 

13 godina
FanBoy kaže...

Da opištem svoju situaciju. Ja sam 24.3 preorderao GTA V na Kinguinu i sve je bilo ok do danas kada mi je Steam support maknuo iz library. Poslao sam Kinguinu upit i odgovorili su da neki njihov trgovac nije platio Steamu po proceduri pa je mi je zato Steam maknuo igru. Također su mi rekli da će me detaljnije izvijestiti u toku dana. Prije 10 min sam primio poruku i kažu da mi jedino mogu vratiti novac koji sam dao za igru a to je 45€, iako sada ta igra košta 59€. Govna pokvarena, ne bi oni slučajno dali drugi gift. A još sam platio onu njihovu zaštitu, lijepo su me zaštitili -.-. Sad sam ih oprašio na finjaka i čekam odgovor.

EDIT: ništa, vratili su mi novac na Balance,  pokverenjaci. Sada kada imam 45€ na Balanceu mijanjam key od bilo koje igre do te vrijednosti za Steam gift od GTA V. 

Da nisi platio zastitu sad bi imo 45€ manje u dzepu. Sa tom kupovinom si ti njih obvezao da te zastite, zastitili su te na nacin da su ti refundali novce... to sta nisi dobio ponovno gift je nebitno.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...
GamerX9 kaže...

koji su to provjeri ako nije problem navesti. Jer ih se koti sve u šesnaest više nitko nije pametan gdje što uzeti. Još će ispasti da će dosta njih popušiti igru ako krenu sa čišćenjem. 

Najsigurnije je logicno direktno sa steama. Osim toga od domacih gledaj infomark, sophos lab i slicne. Bilo tko od koga mozes na ruke dobiti u ducanu Steam key ili fizicku kopiju je siguran shop. Od stranih gledaj GamersGate, ne znam, ima ih jos par vecih koji prodaju digitalne kopije i sigurni su, al ih se ne mogu sjetiti. Vidim da se dosta narucuje sa Nuuvema i GMG-a iz Rusije, al se tu kockas da ce ti bit ona tzv. regionalna blokada. A i meni je sve nesto sumnjivo zasto bi taj Nuuvem prodavao igru za nekih 25€, kad je realna cijena 50-60€.

Kinguin i G2 su trgovine slicne amazonu ili nasem domacem "jeftinije.hr" i "nabava.net". Daju ti popis najjeftinijih trgovina po svijetu i onda ti narucujes iz tog shopa. A kakav je shop nikak ne mozes znati i prevare su definitivno moguce. Kolega kojem su vratili lovu je dobro prosao.

EDIT: Zaboravih napomenut; i R* Warehouse je siguran, naravno.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 2:22 (GamerX9).
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav, hoću li moć ovu igru pokrenut na svom laptopu, ili mogu odmah zaboravit?komp je: asus n75sf; i7 2670qm, nevidim gt555m,2 gb, 8 gb RAM , rezolucija je Full HD ...

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
acerbis kaže...

Pozdrav, hoću li moć ovu igru pokrenut na svom laptopu, ili mogu odmah zaboravit?komp je: asus n75sf; i7 2670qm, nevidim gt555m,2 gb, 8 gb RAM , rezolucija je Full HD ...

moći ćeš igrat , ali ne u HD-u ... smanjiš rezoluciju i rokanje  

OT: jel zna netko da li će igra biti dostupna 14. u 00:00 po našem vremenu ili po američkom vremenu ...

...tj. da li će puštati dostupnost igre u svakoj vremenskoj zoni posebno ili će svi globalno krenuti u isto vrijeme ??

Keep calm because Valar Morghulis !!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 8:59 (Noxer).
15 godina
Noxer kaže...
acerbis kaže...

moći ćeš igrat , ali ne u HD-u ... smanjiš rezoluciju i rokanje  

OT: jel zna netko da li će igra biti dostupna 14. u 00:00 po našem vremenu ili po američkom vremenu ...

...tj. da li će puštati dostupnost igre u svakoj vremenskoj zoni posebno ili će svi globalno krenuti u isto vrijeme ??

ja mislim da će izaći kod nas u 16 sati

http://www.youtube.com/user/Brzi559
11 godina
neaktivan
acerbis kaže...

mislim da je gtx555m daleko od hd4870, gtx 550ti, gtx650, hd 7750 u ostalih slicnih kartica koje su stavljene kao minimum, ako dobro optimiziraju mozda ces moci ako smanjis rezoluciju na najmanje

15 godina
acerbis kaže...

Odgovor ti je u nazivu kartice. Nevidim. Nećeš vidjeti gta5 s tom karticom.

Potpis!
13 godina
neaktivan
Decki,na nuuvemu je gta v 200 kn ,dal se iplati uzet ili ne,kupio sam tamo fifu 15_i normalno sam aktivirao igru na originu,jedino sto sam morao promijeniti proxy
13 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...
Decki,na nuuvemu je gta v 200 kn ,dal se iplati uzet ili ne,kupio sam tamo fifu 15_i normalno sam aktivirao igru na originu,jedino sto sam morao promijeniti proxy

Još nije 100% sigurno da li je igra region lockana.

16 godina
Ezio kaže...
acerbis kaže...

Odgovor ti je u nazivu kartice. Nevidim. Nećeš vidjeti gta5 s tom karticom.

Vidjet ce jer mu GPU podrzava DX 11 (DX 10 ili DX 11 su preduvjet za samo pokretanje GTA V) ali ugodno igranje bi mu moglo biti uz manje/najmanje detalje i nizu rezoluciju (ako cemo im vjerovati na rijec da je igra optimizirana).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 18:01 (lovac82).
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

vidim 44 GB za skidanje, u koliko sati počinje preload?

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice