Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City

poruka: 453
|
čitano: 141.600
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
16 godina

"Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City" za PC od danas je dostupan u Zagrebačkom SophosLabu a od sutra i u Riječkom! ;D

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

evo malo skrinšutova

LOLČUGA LOLČUGA
MILE VOLI DISKO :) MILE VOLI DISKO :)
HAHAHAHA HAHAHAHA
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 19:26 (Rocky Stallone).

7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prestanite spamat i međusobno si dodjeljivat pogrdne epitete!

World championships: 7, GP started: 254, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,379

4 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
RE: Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City

I kad netko kaže grafika je nebitna u igrama.... Da je nebitna sada bi ta straznjica izgledala ko u kokošiBelji seOvako je ispala mačka i po xD

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
16 godina
Rocky Stallone kaže...

jel itko zna ima misija jedna u Gay Tony Ballad, kad trebam šutnuti iz helikoptera onog Celebinatora, i onda piše da ga uhvatim u padu dok padamo obojica, e sad ja nemam pojma kako da ga uhvatim, osim toga imam samo jedan pokušaj.

edit: uspio sam, malo zahebano al uspio sam

GTA V špekulacije  http://www.gtav.net/

Baš bi volio vidjeti gta u europi npr, paris, london, rim uglavnom u nekom europskom velikom gradu.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
Rocky Stallone kaže...

jel itko zna ima misija jedna u Gay Tony Ballad, kad trebam šutnuti iz helikoptera onog Celebinatora, i onda piše da ga uhvatim u padu dok padamo obojica, e sad ja nemam pojma kako da ga uhvatim, osim toga imam samo jedan pokušaj.

Baš bi volio vidjeti gta u europi npr, paris, london, rim uglavnom u nekom europskom velikom gradu.

Mislim da bi Pariz sa Eiffelovim Tornjem ili Rim sa Koloseumom bili idealan izbor

17 godina
neaktivan

ME WANTS LONDON!

I puno je vjerojatnije od Pariza i Rima zbog samog jezika.

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivann.n kaže...

"Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City" za PC od danas je dostupan u Zagrebačkom SophosLabu a od sutra i u Riječkom! ;D

Kolika je cijena? Pretpostavljam 5 kn jeftinije nego u Algoritmu :)

15 godina
Rocky Stallone kaže...

Gle, molim te ubuduce koristi SPOILER....ako ne znas sta je to, prouci FAQ foruma i tek onda postaj!!

Ima nas koji igru jos igramo i uopce nas NE ZANIMA sta se desava tokom igre ili neko rijesenje "problema".

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan

Vrlo me raduje što je napokon ubačeno neko jako vozilo u igru, tj. nešto s čim se nešto može pošteno razvaliti Smijeh Kad sam po prvi put zaigrao GTA IV, bio sam razočaran što su izbacili vojsku i tenkove...Onaj 'vladin' helikopter i par crnih marica ne predstavljaju nikakav problem...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Danas kupio u Algoritmu. Sad se moram odreči novog hard diska do iduceg mjeseca, ali vrijedilo je. Igra se solidno vrti na medium,na mojoj medium konfiguraciji.. nema trzanja, usporavanja, kočenja, zamrzavanja. Vidi se napredak u odnosu na orginalnu igru (mislim na gta4) mada mi ni ona nije radila loše nakon 2 patcha.  Instalirao sam sad i novi patch, ovaj šesti. Tako da sad kad startam gta 4, najprije mi se pojavi izbornik u kojem mogu birati između gta 4 i episodes from liberty city. naravno, on ne radi.. zna li tko zašto..?

inače johnny boy je opak momak, ali nije ni do koljena onoj dvojici srbina... baram ne zasad, nakon odigranih 3-4 misije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
marchozg kaže...

Danas kupio u Algoritmu. Sad se moram odreči novog hard diska do iduceg mjeseca, ali vrijedilo je. Igra se solidno vrti na medium,na mojoj medium konfiguraciji.. nema trzanja, usporavanja, kočenja, zamrzavanja. Vidi se napredak u odnosu na orginalnu igru (mislim na gta4) mada mi ni ona nije radila loše nakon 2 patcha.  Instalirao sam sad i novi patch, ovaj šesti. Tako da sad kad startam gta 4, najprije mi se pojavi izbornik u kojem mogu birati između gta 4 i episodes from liberty city. naravno, on ne radi.. zna li tko zašto..?

inače johnny boy je opak momak, ali nije ni do koljena onoj dvojici srbina... baram ne zasad, nakon odigranih 3-4 misije.

S većinom se slažem. Koju konfu imaš?

16 godina
neaktivan

intel core 2 duo 2,3 ghz

geforce 8800

2 gb ram

skromna kanta. jest da nije sve high, ali radi normalno

15 godina
protjeran
zv'jer2 kaže...

ME WANTS LONDON!

vjerojatnije jest, ali opet, moglo bi biti npr, amer dođe u Pariz, upozna tamošnju mafiju, krene u akciju francuzi engleski govore sa onim svojim naglaskom, ma sve se da sredit

16 godina
franky kaže...
ivann.n kaže...

Kolika je cijena? Pretpostavljam 5 kn jeftinije nego u Algoritmu :)

Još uvijek je cijena nepoznata, točnije, nisu mi je otkrili. Biti će dostupna sutra pod ovim linkom kada igra bude dostupna u Rijeci: http://webshop.sophoslab.hr/index.asp?igre/71/pc-igra-grand-theft-auto-episodes-from-liberty-city/8043

16 godina
neaktivan
Rocky Stallone kaže...
zv'jer2 kaže...

ME WANTS LONDON!

vjerojatnije jest, ali opet, moglo bi biti npr, amer dođe u Pariz, upozna tamošnju mafiju, krene u akciju francuzi engleski govore sa onim svojim naglaskom, ma sve se da sredit

engleski sa francuskim naglaskom...?! pa to bi izgledalo kao allo, allo...

15 godina
protjeran
marchozg kaže...
Rocky Stallone kaže...
zv'jer2 kaže...

ME WANTS LONDON!

engleski sa francuskim naglaskom...?! pa to bi izgledalo kao allo, allo...

e-e, to!

15 godina
neaktivan

Kad bi to bilo ko Allo, allo bar bi umirali od smjeha, naravno subtitlove bi moro uključit!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja sam ponekad umirao od smijeha i uz romana belića

15 godina
neaktivan

Zanima me da li netko dobiva error poruku "not enough storage is available to process this command." kod instalacije umdf.exe, wmfdist11.exe i wmpappcompat.exe iz mape Redistributable na drugom dvd-u?

Imam windows 7 x64

a konfiguracija je preporucena...

0 0 hvala 0
16 godina

Kupio danas Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City u SophosLabu! Cijena za PC verziju: 245Kn!

Upravo je instalacija u toku. OMG, OMG, OMG! Izgleda nestvarno! <3

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivann.n kaže...

Kupio danas Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City u SophosLabu! Cijena za PC verziju: 245Kn!

A mogo si uzet u game.co.uk tu igru za 172 kn.

17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

ME WANTS LONDON!

Pa London bi mozda i mogao biti, jer postoji GTA London (neki se ga mozda i sjecaju Smijeh ).

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
16 godina
Razor_Callahan kaže...
ivann.n kaže...

Poslana prije više od tjedan dana i ni traga joj.

Ljudi, EFLC je VRH!!! Vrh vrhova! Na 50-55 FPS Average igra izgleda FANTASTIČNO!!!

Trenutno igam na Medium i pojedinim HIGH postavkama zbog toga što imam malo VRAMA (512MB) no bez obzira na to, igra je bolja nego što sam ikada mogao očekivati!

16 godina
neaktivan
ivann.n kaže...
Razor_Callahan kaže...
ivann.n kaže...

Poslana prije više od tjedan dana i ni traga joj.

Ljudi, EFLC je VRH!!! Vrh vrhova! Na 50-55 FPS Average igra izgleda FANTASTIČNO!!!

Trenutno igam na Medium i pojedinim HIGH postavkama zbog toga što imam malo VRAMA (512MB) no bez obzira na to, igra je bolja nego što sam ikada mogao očekivati!

U kojoj poslovnici si kupio? Importane Galeria?

16 godina

U SophosLabu u Rijeci za 245 Kn.

Ista cijena vrijedi i za Zagreb.

0 0 hvala 2
15 godina
odjavljen

Koje postavke??

15 godina
odjavljen
franky kaže...

Samo vi spammajte, ja sve prijavljujem.

Pretjerali su sad sa benchmarkom, prošli (GTAIV) je davao veće rezultate u odnosu na stvarnu igru. Kod ovog od TBoGT je obrnuta situacija.

Ugradeni benchmark je mnogo zahtjevnij od onog u GTA4, zato su vjerovatno manji rezultati.

Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
Weky kaže...
franky kaže...

Samo vi spammajte, ja sve prijavljujem.

Pretjerali su sad sa benchmarkom, prošli (GTAIV) je davao veće rezultate u odnosu na stvarnu igru. Kod ovog od TBoGT je obrnuta situacija.

Ugradeni benchmark je mnogo zahtjevnij od onog u GTA4, zato su vjerovatno manji rezultati.

Nisi me shvatio. Ovdje su rezultati manji nego u pravoj igri, a kod GTAIV je obrnuto.

16 godina
neaktivan

Imam jedan problem.. Kada uđem u igru sve super i odem na Play npr. Lost & Damned i kliknem start i umjesto da se pocne loadat mi samo crni ekran.. a frapsi idu.. na to mislim da igra responda al se ne loada.. ima ko rijesenje.. Mršti se

http://www.speedtest.net/result/785760360.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice