"Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City" za PC od danas je dostupan u Zagrebačkom SophosLabu a od sutra i u Riječkom! ;D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prestanite spamat i međusobno si dodjeljivat pogrdne epitete!
I kad netko kaže grafika je nebitna u igrama.... Da je nebitna sada bi ta straznjica izgledala ko u kokošiOvako je ispala mačka i po xD
jel itko zna ima misija jedna u Gay Tony Ballad, kad trebam šutnuti iz helikoptera onog Celebinatora, i onda piše da ga uhvatim u padu dok padamo obojica, e sad ja nemam pojma kako da ga uhvatim, osim toga imam samo jedan pokušaj.
edit: uspio sam, malo zahebano al uspio sam
GTA V špekulacije http://www.gtav.net/
Baš bi volio vidjeti gta u europi npr, paris, london, rim uglavnom u nekom europskom velikom gradu.
jel itko zna ima misija jedna u Gay Tony Ballad, kad trebam šutnuti iz helikoptera onog Celebinatora, i onda piše da ga uhvatim u padu dok padamo obojica, e sad ja nemam pojma kako da ga uhvatim, osim toga imam samo jedan pokušaj.
Baš bi volio vidjeti gta u europi npr, paris, london, rim uglavnom u nekom europskom velikom gradu.
Mislim da bi Pariz sa Eiffelovim Tornjem ili Rim sa Koloseumom bili idealan izbor
ME WANTS LONDON!
I puno je vjerojatnije od Pariza i Rima zbog samog jezika.
"Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City" za PC od danas je dostupan u Zagrebačkom SophosLabu a od sutra i u Riječkom! ;D
Kolika je cijena? Pretpostavljam 5 kn jeftinije nego u Algoritmu :)
Gle, molim te ubuduce koristi SPOILER....ako ne znas sta je to, prouci FAQ foruma i tek onda postaj!!
Ima nas koji igru jos igramo i uopce nas NE ZANIMA sta se desava tokom igre ili neko rijesenje "problema".
Vrlo me raduje što je napokon ubačeno neko jako vozilo u igru, tj. nešto s čim se nešto može pošteno razvaliti Kad sam po prvi put zaigrao GTA IV, bio sam razočaran što su izbacili vojsku i tenkove...Onaj 'vladin' helikopter i par crnih marica ne predstavljaju nikakav problem...
Danas kupio u Algoritmu. Sad se moram odreči novog hard diska do iduceg mjeseca, ali vrijedilo je. Igra se solidno vrti na medium,na mojoj medium konfiguraciji.. nema trzanja, usporavanja, kočenja, zamrzavanja. Vidi se napredak u odnosu na orginalnu igru (mislim na gta4) mada mi ni ona nije radila loše nakon 2 patcha. Instalirao sam sad i novi patch, ovaj šesti. Tako da sad kad startam gta 4, najprije mi se pojavi izbornik u kojem mogu birati između gta 4 i episodes from liberty city. naravno, on ne radi.. zna li tko zašto..?
inače johnny boy je opak momak, ali nije ni do koljena onoj dvojici srbina... baram ne zasad, nakon odigranih 3-4 misije.
Danas kupio u Algoritmu. Sad se moram odreči novog hard diska do iduceg mjeseca, ali vrijedilo je. Igra se solidno vrti na medium,na mojoj medium konfiguraciji.. nema trzanja, usporavanja, kočenja, zamrzavanja. Vidi se napredak u odnosu na orginalnu igru (mislim na gta4) mada mi ni ona nije radila loše nakon 2 patcha. Instalirao sam sad i novi patch, ovaj šesti. Tako da sad kad startam gta 4, najprije mi se pojavi izbornik u kojem mogu birati između gta 4 i episodes from liberty city. naravno, on ne radi.. zna li tko zašto..?
inače johnny boy je opak momak, ali nije ni do koljena onoj dvojici srbina... baram ne zasad, nakon odigranih 3-4 misije.
S većinom se slažem. Koju konfu imaš?
intel core 2 duo 2,3 ghz
geforce 8800
2 gb ram
skromna kanta. jest da nije sve high, ali radi normalno
ME WANTS LONDON!
vjerojatnije jest, ali opet, moglo bi biti npr, amer dođe u Pariz, upozna tamošnju mafiju, krene u akciju francuzi engleski govore sa onim svojim naglaskom, ma sve se da sredit
Kolika je cijena? Pretpostavljam 5 kn jeftinije nego u Algoritmu :)
Još uvijek je cijena nepoznata, točnije, nisu mi je otkrili. Biti će dostupna sutra pod ovim linkom kada igra bude dostupna u Rijeci: http://webshop.sophoslab.hr/index.asp?igre/71/pc-igra-grand-theft-auto-episodes-from-liberty-city/8043
ME WANTS LONDON!
vjerojatnije jest, ali opet, moglo bi biti npr, amer dođe u Pariz, upozna tamošnju mafiju, krene u akciju francuzi engleski govore sa onim svojim naglaskom, ma sve se da sredit
engleski sa francuskim naglaskom...?! pa to bi izgledalo kao allo, allo...
ME WANTS LONDON!
engleski sa francuskim naglaskom...?! pa to bi izgledalo kao allo, allo...
e-e, to!
Kad bi to bilo ko Allo, allo bar bi umirali od smjeha, naravno subtitlove bi moro uključit!
ja sam ponekad umirao od smijeha i uz romana belića
Zanima me da li netko dobiva error poruku "not enough storage is available to process this command." kod instalacije umdf.exe, wmfdist11.exe i wmpappcompat.exe iz mape Redistributable na drugom dvd-u?
Imam windows 7 x64
a konfiguracija je preporucena...
Kupio danas Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City u SophosLabu! Cijena za PC verziju: 245Kn!
Upravo je instalacija u toku. OMG, OMG, OMG! Izgleda nestvarno! <3
Kupio danas Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City u SophosLabu! Cijena za PC verziju: 245Kn!
A mogo si uzet u game.co.uk tu igru za 172 kn.
ME WANTS LONDON!
Pa London bi mozda i mogao biti, jer postoji GTA London (neki se ga mozda i sjecaju ).
Poslana prije više od tjedan dana i ni traga joj.
Ljudi, EFLC je VRH!!! Vrh vrhova! Na 50-55 FPS Average igra izgleda FANTASTIČNO!!!
Trenutno igam na Medium i pojedinim HIGH postavkama zbog toga što imam malo VRAMA (512MB) no bez obzira na to, igra je bolja nego što sam ikada mogao očekivati!
Poslana prije više od tjedan dana i ni traga joj.
Ljudi, EFLC je VRH!!! Vrh vrhova! Na 50-55 FPS Average igra izgleda FANTASTIČNO!!!
Trenutno igam na Medium i pojedinim HIGH postavkama zbog toga što imam malo VRAMA (512MB) no bez obzira na to, igra je bolja nego što sam ikada mogao očekivati!
U kojoj poslovnici si kupio? Importane Galeria?
U SophosLabu u Rijeci za 245 Kn.
Ista cijena vrijedi i za Zagreb.
Koje postavke??
Samo vi spammajte, ja sve prijavljujem.
Pretjerali su sad sa benchmarkom, prošli (GTAIV) je davao veće rezultate u odnosu na stvarnu igru. Kod ovog od TBoGT je obrnuta situacija.
Ugradeni benchmark je mnogo zahtjevnij od onog u GTA4, zato su vjerovatno manji rezultati.
Samo vi spammajte, ja sve prijavljujem.
Pretjerali su sad sa benchmarkom, prošli (GTAIV) je davao veće rezultate u odnosu na stvarnu igru. Kod ovog od TBoGT je obrnuta situacija.
Ugradeni benchmark je mnogo zahtjevnij od onog u GTA4, zato su vjerovatno manji rezultati.
Nisi me shvatio. Ovdje su rezultati manji nego u pravoj igri, a kod GTAIV je obrnuto.
Imam jedan problem.. Kada uđem u igru sve super i odem na Play npr. Lost & Damned i kliknem start i umjesto da se pocne loadat mi samo crni ekran.. a frapsi idu.. na to mislim da igra responda al se ne loada.. ima ko rijesenje..