- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
loše
Jako lose. Ima puno zanimljivijih igraca kojima su mogli dat. Ovo je teska pizdarija.
Koju karticu uzeti na 30 lvl? Niti jedna mi ne treba. Bernat je interesantan zbog nekog mogućeg budućeg linka s mbappeom ako se za njega odlučim. Lacazette bi mi bio samo rezerva i ništa više. Treća kartica mi je potpuno neinteresantna. Mislim, niti prošle godine nisam igrao s tim karticama i sve su završile u nekom sbc. Nemam pojam kojeg ću uzeti. Čekat ću do kraja pa odlučiti.
Bez brige, još jedna greška u nizu koja će biti ispravljena do fife 22.
Koju karticu uzeti na 30 lvl? Niti jedna mi ne treba. Bernat je interesantan zbog nekog mogućeg budućeg linka s mbappeom ako se za njega odlučim. Lacazette bi mi bio samo rezerva i ništa više. Treća kartica mi je potpuno neinteresantna. Mislim, niti prošle godine nisam igrao s tim karticama i sve su završile u nekom sbc. Nemam pojam kojeg ću uzeti. Čekat ću do kraja pa odlučiti.
Ja sam kontao Lacazettea jer imam Laliga i Pl timove s kojima igram i obični Lacazette mi je solidan, malo lošiji od Benzeme. Ali opet, Bernat je najzanimljiviji zbog eventualnog slaganja napada sa Neymarom, Mbappeom i Yedderom, a onda može ostat španjolska obrana, ja imam još 1000 bodova i namjerno ih ne skupljam jer ne znam kog od njih dvojice.
Ja sam kontao Lacazettea jer imam Laliga i Pl timove s kojima igram i obični Lacazette mi je solidan, malo lošiji od Benzeme. Ali opet, Bernat je najzanimljiviji zbog eventualnog slaganja napada sa Neymarom, Mbappeom i Yedderom, a onda može ostat španjolska obrana, ja imam još 1000 bodova i namjerno ih ne skupljam jer ne znam kog od njih dvojice.
Najbolje kaj s anchorom taj bernat izgleda kao ozbiljna kartica a o eventualnom linku da ne govorim. Mislim da je trenutno najbolja opcija od tri ponuđene. Imam PL momčad i na ST Wernera. Ta kartica je s greškom jer nije normalno koliko je dobra tako da pored njega Lacazette nema šanse igrati. Skupio sam i došao do kraja ali još neću ništa uzimati. Pričekat ću Inceptiona i njegov osavrt na sve tri kartice pa odlučiti
Ja sam uzeo Lacazettea jer mi ostali ne odgovaraju nikako.
Prvih par partija je bio lud k'o šiba, lijeva, desna, šutevi strašni, a bogami i golovi - on sam mi je donio par pobjeda ispočetka.
Onda se nekako s vremenom ugasio i prepustio inicijativu Rashfordu.
Igrao sam ovu WL s njim i dvije partije mi je sjebo - ili jednu, nisam siguran za drugu, možda je bio Gnabri?
Uglavnom imao sam u dvije partije na neriješenom rezultatu dvije slične situacije - 90' nabačaj sa strane i moj igrač sam pred golom.
Jednu loptu je glavom omašio - to je možda bio Gnabry, a ne Lacazette, a drugu, volej s par metara Lacazette - to sam siguran da je on promašio i tu mi je dobio jako velik minus tako da ću ga mijenjat čim prije bude moguće.
u nevjerici....
Ja sam prošlu fifu uhvatio lewa headliners za 50k coinsa. Stajao na 59 minuti između mora istih kartica i kako sam listao naletim, stisnem i moj je bio. Postao sam fotku na temi fifa 20. Prodao ga kasnije za milju. Neki dan sam naletio na van dijka za 120k ali sam bio prespor pa sam malo kasnije na snipanju zakasnio za kantea za 150k coinsa. Ima hrpa ljudi koja niti ne pogleda koliko koja kartica vrijedi ili se zajebe pri stavljanju kartice na market. Ako dovoljno dugo visiš na marketu da se upiknuti tako nešto.
Drugari,igrao sam ultimejt tim nekih mesec dana kontrole mi bile sve ful,taman sam sklopio okej tim...i od pre nedelju dana kontrole su mi nenormalne...stavim pauzu kad izadje lopta da proverim i pise da su onakve kakve zelim(custom A)a sve je pobrkano...morao sam predati 5 utakmica...znaci 5 puta sam pokusavao...obrisao klub novi napravio opet isto sve...ne znam sta da radim al na ovakvim pobrkanim kontrolama ne mogu da igram...je l se desilo nekom nesto slicno mozda,a da zna resenje?poz
Drugari,igrao sam ultimejt tim nekih mesec dana kontrole mi bile sve ful,taman sam sklopio okej tim...i od pre nedelju dana kontrole su mi nenormalne...stavim pauzu kad izadje lopta da proverim i pise da su onakve kakve zelim(custom A)a sve je pobrkano...morao sam predati 5 utakmica...znaci 5 puta sam pokusavao...obrisao klub novi napravio opet isto sve...ne znam sta da radim al na ovakvim pobrkanim kontrolama ne mogu da igram...je l se desilo nekom nesto slicno mozda,a da zna resenje?poz
Na čemu igraš? Konzola ili PC? Ako je PC koji gamepad koristiš? Itd...itd... ono, daj neke podatke da bi ti netko mogao nešto korisno reći.
Igram na PC...koristim tastaturu :)
Kupi kontroler i spasi se. Kakva božja tastatura za FIFA-u?

Kako vam se čini ulaganje u par Base francuskih Ikona za POTM Mbappe-a? Ako njegov POTM SBC neće zahtijevati njegovu NIF karticu, mogli bi tražiti francusku ikonu u squadovima? Mislio uzeti 2,3 osnovna Piresa ili Trezegueta.
Kupi kontroler i spasi se. Kakva božja tastatura za FIFA-u?
Ne kupuj. Igram i ja vec godinama i uvijek sam div 2-3.
Kako vam se čini ulaganje u par Base francuskih Ikona za POTM Mbappe-a? Ako njegov POTM SBC neće zahtijevati njegovu NIF karticu, mogli bi tražiti francusku ikonu u squadovima? Mislio uzeti 2,3 osnovna Piresa ili Trezegueta.
Prije IFBenzema. Ako Mbappe dobije POTM, traziti ce visoki rating i sigurno barem jednog IFa a najvisi sto Francuska liga ima je Ben Yedder 86. I naravno, traziti ce skoro sigurno Mbappea.
Nećkao sam se jučer oko Atala, ali na kraju nisam stisnuo submit.
Teško da će kartica dobiti upgrade, a sad mi stvarno ne treba.
Jedino možda u budućnosti ako bude trebalo za neki link?
Mozda je u updateu neka greska kod tastature. Ako i je nece je priznat, ali ni popravljat jer premali broj igraca koristi tastaturu. Ds4windows i ps4 ili xbox kontroler su ti way to go.
Ne bi li bilo bolje staviti FIFA launcher u Steam i igrati kroz BigPicture? Ima support za DS4 i ostale kontrolere.
Zašto bi tražili iconu za mbappea? To se nikad do sada nije dogodilo. Vjerojatno će opet biti ona fora o slaganju deset momčadi različitog ratinga. Za očekivati je da ih nekoliko bude rating 88 i 89 kao što je bilo za neymara prošle godine. Zadnje dvije fife za potm karticu nisu tražili nif karticu. Stoga sumnjam da će se tome vraćati. No nikad ne znaš ali ovo s iconom mi nema nikakvog smisla.
Ne bi li bilo bolje staviti FIFA launcher u Steam i igrati kroz BigPicture? Ima support za DS4 i ostale kontrolere.
Naravno da je bolje. Moras biti sakat da ides sa tipkovnicom igrat.
Ne to, nego bolje kroz steam nego kroz 3rd party aplikaciju.
Ček vi ste ozbiljni kad kažete da igrate na tipkovnici? Meni je to nezamislivo. Ko da igram tetris sa onim joystickom za avione.
Ne samo da je nepraktično nego si i limitiran. Recimo ne možeš se okretati sa igračem u svih 360 stupnjeva itd.

Ne to, nego bolje kroz steam nego kroz 3rd party aplikaciju.
nikad do sad nisam imao problema s ds4win pa ne vidim razlog zasto bi je mjenjao. ili pa provlacio ovako napacenu igru kro 2 lounchera.
Ček vi ste ozbiljni kad kažete da igrate na tipkovnici? Meni je to nezamislivo. Ko da igram tetris sa onim joystickom za avione.
Ne samo da je nepraktično nego si i limitiran. Recimo ne možeš se okretati sa igračem u svih 360 stupnjeva itd.
nema vise onih strelica na tipkovnici. Igras misem i tipkovnicom pa mozes u 360 stupnjeva.
Imam ja i kontroler...al kad udjem u utakmicu u ultimejt timu podeseno mi je da igram na tastaturi nikako ne mogu da namestim na kontroler...zaista ne mogu da se snadjem braco :)
Izgleda da će biti još jedan loš TOTW, mozda i lošiji od prošlog tjedna. Mogli su barem Messija ubaciti.

Ako netko igra i fm i treba mu fm 21 nek se javi u pp.
Imam ja i kontroler...al kad udjem u utakmicu u ultimejt timu podeseno mi je da igram na tastaturi nikako ne mogu da namestim na kontroler...zaista ne mogu da se snadjem braco :)
Cim startas fifu dalje pritiskati samo tipke na kontroleru i s kontrolerom se navigirati po meniu.