FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.209.971
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 20

Kao kak sam reko u postu gore. 4 tekme odigrane, 4 identicne tekme. Nazalost... Jednu sam popusio. Jedan napad je covjek imal, povratna... Gol. Ja imam preko 45 dodavanja samo sa Hazardom jer nemam kuda sa loptom. On stoji u svojih 16m u 541 i trci sa Aurarom gore dolje. To je to. Poraz u prvih 10 tekmi me razapne. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: FIFA 20
SimeKZ kaže...

Kao kak sam reko u postu gore. 4 tekme odigrane, 4 identicne tekme. Nazalost... Jednu sam popusio. Jedan napad je covjek imal, povratna... Gol. Ja imam preko 45 dodavanja samo sa Hazardom jer nemam kuda sa loptom. On stoji u svojih 16m u 541 i trci sa Aurarom gore dolje. To je to. Poraz u prvih 10 tekmi me razapne. 

Šta bi tamo na fejsu sa onom polemikom o najboljem golmanu? Vidim da je onaj indexovac odgovarao ali ne mogu vidit što kad je obrisan cijeli post sa svim komentarima....

13 godina
jopis kaže...
SimeKZ kaže...

Šta bi tamo na fejsu sa onom polemikom o najboljem golmanu? Vidim da je onaj indexovac odgovarao ali ne mogu vidit što kad je obrisan cijeli post sa svim komentarima....

Nemam pojma iskreno. Nisam vidio nista takvog. 

14 godina
neaktivan
FIFA 20

Šta više rade od ove igre, gotze 90,totys sve napucani drugorazredni igrači, znači lagano mi se od ovog sve bljuje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 20

26 packova otvorio, stime da je najgori Premium gold players pack. 

Igraci vrijedni spomena Verrati, Handanovic, Bernardo Silva, TOTSSF Henry (neki anonimus 84 rated).

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Od 21 peka, tots Courtois i neki stoper englez 84 rated.. plus jos par igraca 84 i 85 rated rekao bih nisam lose prosao stim da su mi pekovi ni jedan nije bio preko 50k vrednosti.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Kako volim taj njihov usrani sustav gdje ti stave jedan pristojan TOTS a drugi je kurcina. U tom drugom imas par igraca koji su super, a opet linkat ih ne mozes da se postavis na trepavice. Meni doslovno dode da izgrindam 30 tekmi do sutra ujutro, pregorim i onda radim swapse da nagrindam Maldinia.

TOTSi su cak i dosta jeftini. Casemiro sa shadowom izgleda super, Fernandinho, onaj Philips, Zaha... sve ok kartice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

E ovo je 'gospodin'. Znači ono smećasto igranje u punom smislu riječi, i još kad igra navlači za njega do jaja, to je to, uvod u wl -.-

Znači vodim 2-0, imam kontru, tenkre me ruši s leđa na 18m od gola. Pucam slobodnjak kakvi mi ulaze 9 od 10x, njegov neuer ima ruke od 4m i vadi loptu u korner. Naravno igra okreće sve na njegov mlin, 3-2 za njega. Ja opet bubam kontru, on opet ukliže na 17-18m od gola, opet neuer čupa loptu van kao da je otac bog igre. Upalim team press, moji stoje!?!?!? Niti jedan igrač nije ni pokušao pressat, wtf? Nekak odigram par vezanih akcija i dođem na 4-4, ali naravno da je igra opet na njegovoj strani i da se moja obrana razmiče njemu, bez obzira što uopće lik nema špice i cam-a, ali cdmovi su bogovi igre i igra mu zabije gol, jer on nije ništa napravio, moji se razmakli i njemu ostao čovjek sam u 16m. I kak sad da ja imam živaca dalje igrat? Izgubim protiv kretena koji ne zna spojit 2 dodavanja, ali zna uklizavat i dobivat crvene, i onda vrtit loptu između svojih obrambenih 50 minuta, dok meni team press ne radi da bi mu uopće uzeo loptu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Kak stojimo s serverima? Samo malo jebu ili klasicno puno? :D

0 0 hvala 0
15 godina
Kako je moguće da igraju presing 90minuta?
U 95oj trče kao da je 1minuta
Nije mi jasno,imam osjećaj kao da frajer ima 11 igrača na mojoj polovici i 11 u svojoj polovici hah
Kako je moguće da kome god dodam loptu oko njega se stvore dvojica a nekad i trojica igrača?
Ako stavim taktiku na constant pressure moji umru do poluvremena

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

11 packova otvaram i nula bodova. Najbolja kartica rating 84. Otvaram zadnji pack i unutra tots Brandt. Prva poštena kartica koju sam dobio još tamo od 10 mjeseca kada mi je uletio rare Son u SBC. Kad sam ga dobio vrijedio je 250k a sada je na oko 300k coinsa. Možda do jutra još naraste pa ga prodam. Imam nijemce i mogao bih ga negdje ugurati ali nije mi pod mus. Kartica izgleda sasvim ok.

Kupio sam dva tots smeća jer je obično za tots sbc do sada bila potrebna jedna tots kartica pa dok se vrte oko 17k coinsa uzeo sam dvije. Neću zbog toga propasti a možda dobro dođu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2020 22:24 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

prvi pack 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

movie zato sam ja svoje jos jucer otvorio da se postedim razocarenja. :D

A sad da oblatimo malo protivnika. Lik je igrao samo po bokovima i LENO na golu mu je davao tocne duge lopte na krilnog igraca. Bravo fifa. Al je decko bedak i sam je pobjedio sebe. Dobro malo je i jovic sudjelovao. :P

A onda ova treca slika... Toliko nemaštovitosti vec duuuugo nisam vidio nigdje. Ovi "umjetnici" su napisali "LOVE" i preko tog stavili srce i opet u srce upisali "LOVE". Van gogh, da vinci, rebrant, dali, monet i ostala kompanija se okrecu u grobu. Ja bi htio upoznati ne osobu koja je to napravila, vec osobu koja je rekla ovo je ok, ajmo to stavit u AAA igru da bude tifo ili kako vec to zovu na AAA igri. 

0 0 hvala 0
17 godina
cicek kaže...

A onda ova treca slika... Toliko nemaštovitosti vec duuuugo nisam vidio nigdje. Ovi "umjetnici" su napisali "LOVE" i preko tog stavili srce i opet u srce upisali "LOVE". Van gogh, da vinci, rebrant, dali, monet i ostala kompanija se okrecu u grobu. Ja bi htio upoznati ne osobu koja je to napravila, vec osobu koja je rekla ovo je ok, ajmo to stavit u AAA igru da bude tifo ili kako vec to zovu na AAA igri. 

Ja ti te stvari niti ne gledam. Kako koju dobijem odmah je obrišem. Ne želim da mi takva smeća stoje u klubu jer ničemu ne služe. Fakat ne kužim kome je ovo fora?

17 godina
neaktivan
movie kaže...
cicek kaže...

Ja ti te stvari niti ne gledam. Kako koju dobijem odmah je obrišem. Ne želim da mi takva smeća stoje u klubu jer ničemu ne služe. Fakat ne kužim kome je ovo fora?

Ma ja isto ne koristim. Ali ovo je cak losije i od gameplaya i servera zajedno. Pazi zasto mislim da je ovo big dil, a zapravo i je. Oni imaju cjeli jedan odjel, prakticnki zasebnu firmu koja radi samo na dizajnu u fifi. I onda jedan takav odjel isporuci nesto takvo i za to primi placu. Meni je to uletilo u oko ko noz jer sam gledao sta sve ima cisto da znam koliko igra dnevno kad naletim kod nekog na nesto iz tog asortimana. 

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Hahahhahah BRAVOOO! :D

Na 5. tekmi sam vodio 2:0 i isao na golmana 1v1 i lik prekine ili sta uradi, a ja dobijem ovo. Ne mozes ti protiv kanade da si isus razapeli bi te.

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Danas ako je ista bilo dobro, bili su paketi. Cak je uletio TOTS Dembele iz Lyona... izgled kartica ok. Bude za swapse i first owner. Varanea sam stavio umjesto Militaa. 

Ova tekma. A jbt led. Ja imam delay da ti pamet stane. Ne mogu igrat normalno. Al opet protiv ovako loseg igraca mogu. 90min, on u mojih 16m ( jer, zasto bi ja mogao normalno iznest loptu ako Ronaldo sa 20 stamine moze trcat ko konj i sve stic ). Ja sa Zanettiem da cu zatvorit igraca, on doda... ja desnim stickom u brzini saltam na Varanea i stisnem kocku ( meni standing tackle ) jer vidim da je lopta 100% moja. Igra ne registrira na Varaneu standing tackle nego na Zanettiu. Zanetti crveni karton i penal. 

Ulazimo u produzetke... idem sa Bernardo Silvom, dajem loptu na Douglasa Costu... odvaljujem stativu sa 3m, lopta se odbije na drugu stativu i od te stative ter stegenu pod noge. Ter Stegen ju odbije tocno na mog Sanea koji sa 1m gada desnu stativu, makar je drzim u sasvim suprotnu stranu ( dakle, toliki je delay da uopce ne registrira smjer udarca ). Nakon toga, body feint WBY, prva stativa... 4-3. Ugasio Sony, nema smisla.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Danas ako je ista bilo dobro, bili su paketi. Cak je uletio TOTS Dembele iz Lyona... izgled kartica ok. Bude za swapse i first owner. Varanea sam stavio umjesto Militaa. 

Ova tekma. A jbt led. Ja imam delay da ti pamet stane. Ne mogu igrat normalno. Al opet protiv ovako loseg igraca mogu. 90min, on u mojih 16m ( jer, zasto bi ja mogao normalno iznest loptu ako Ronaldo sa 20 stamine moze trcat ko konj i sve stic ). Ja sa Zanettiem da cu zatvorit igraca, on doda... ja desnim stickom u brzini saltam na Varanea i stisnem kocku ( meni standing tackle ) jer vidim da je lopta 100% moja. Igra ne registrira na Varaneu standing tackle nego na Zanettiu. Zanetti crveni karton i penal. 

Ulazimo u produzetke... idem sa Bernardo Silvom, dajem loptu na Douglasa Costu... odvaljujem stativu sa 3m, lopta se odbije na drugu stativu i od te stative ter stegenu pod noge. Ter Stegen ju odbije tocno na mog Sanea koji sa 1m gada desnu stativu, makar je drzim u sasvim suprotnu stranu ( dakle, toliki je delay da uopce ne registrira smjer udarca ). Nakon toga, body feint WBY, prva stativa... 4-3. Ugasio Sony, nema smisla.

Ja upravo dobio gol od gold rare zahe s 20 metara. :D al neka lil je bio fer nije izvodio pizdarije i jasno mu je sve. Cak se zvao server delay. 

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Jooj imam puno pizdarija snimljeno al neda mi se za svaku objaljivati na yt. Mozda napravim u neko skorije vrijeme neki kompilation pa stavim. :D

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Jbt led, tek sad vidim komentare na stranici. 

Dakle, lik se cudi ( a igra FIFAu 25g ) kaj je Phillips dobio onakvu CDM karticu, jer je njemu mutavo kako je taj kartica sad jaca od Gullita. To kaj Gullit ima 5/5, traitove, animacije... to nikom nista. No, shema je u tome kaj ti odmah dobivas napade na osobnoj razini. Odmah on da je igra takva kakva je zbog likova ko ja, dijete... itd... Kakva konjina sablazna moras bit da ne shvacas da su to TOTS kartice, plus kaj je to kartica koja vec ima SBC karticu koja izgleda odlicno i da drugaciju karticu nije mogao niti dobit. Bitno da se odma udara jako... to je ocito opis poturica dolje da se tako ponasaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Vjerojatno ga je netko nakefao s njim pak je malo pisao vruce glave. Al da je bedak je tu nemas kaj... 

Nego da besto pitam off topic... jel netk ogledao jucer rtl direkt? Ne znam dal sam ja mutav kaj mislim da je to jeftini populizam ravan indexu ili je za sad sa mnom jos sve ok. :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2020 0:46 (cicek).

0 0 hvala 0
13 godina
cicek kaže...

Vjerojatno ga je netko nakefao s njim pak je malo pisao vruce glave. Al da je bedak je tu nemas kaj... 

Nego da besto pitam off topic... jel netk ogledao jucer rtl direkt? Ne znam dal sam ja mutav kaj mislim da je to jeftini populizam ravan indexu ili je za sad sa mnom jos sve ok. :D

Ako mislis na Sprajca, lik se odlucio za populisticki pristup tom svom prilogu. Bilo je smijesno, ali previse podilazi ovim teoreticarima zavjera koji samo traze neku potvrdu od javne osobe da su djelomicno u pravu.

Sve je populisticki nastrojeno. Nazalost. 

12 godina
neaktivan
FIFA 20

Evo tko želi može pogledati snimku prvog streama sa 5 utakmica wl. 

5-0 zasad

https://www.youtube.com/channel/UC4nWZGlmUj1XDSzXk2ak8Hg?

0 0 hvala 0
13 godina
zlurad kaže...

5-0 zasad

Kaj nisi stavio tu da pogledamo. 450+ pregleda. Fino, samo naprijed.

12 godina
neaktivan
FIFA 20

Evo majkemi zaboravio staviti. Uhvatila me nervoza bila jer mi je to prvi live, stavio sam svugdje osim na forum haha

Sutra, odnosno večeras je isto live oko 21,22h pa cu staviti svakako.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2020 1:45 (zlurad).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
cicek kaže...

Ako mislis na Sprajca, lik se odlucio za populisticki pristup tom svom prilogu. Bilo je smijesno, ali previse podilazi ovim teoreticarima zavjera koji samo traze neku potvrdu od javne osobe da su djelomicno u pravu.

Sve je populisticki nastrojeno. Nazalost. 

Pa da meni uopce zapravo nije bilo smijesno. Lik se zabarikadirao jer je krizna skupina, a tvrdi da virus ne postoji. Pljunuo je u facu svakom pa tako i meni koji su radili kad je on doma bio na sigurnom. Recimo ja radim u medijima, necu sad specificirat di jer nije ni vazno al mi smo morali raditi da bi on imao sta gledat doma.navecer na tvu. ( mozda sam malo i previse otkrio). I prvih tjedan dana je fakat bilo sablasno, cak sami uspio okinuti par fotki ko da je apokalipsa. Ljudi su se bojali jedni drugih, a tko je rekao da se ne boji je lagao i kasnije popizdio, ako je glumio heroja. Kolega s posla tvrdio da je to sve izmisljotina pa dobio prehladu i panicni napad jer je mislio da je corona. I onda nakon tog sveg kad je ajmo rec "gotovo" lik istrci ko ratni heroj da je to sve glupost. 5mj je doma sjedio i primao placu da sad sere po onih 4k kuna kuna koje je drzava osigurala za ljude da imaju s ceg kupit kruh i tih 4k kuna su drzavu zaduzili al nisu zaduzili gradane. Sto je i najbitnije. Drzava ce se s duga puno lakse izvuc nego pojedinac. 2008 je gradansko zaduzenje bilo problem ne zaduzenje drzave... amerika je u dugovima samoj sebi i dugovi stalnu rastu... i onda skupi nekih 20k ljudi od 4miljona kolko nas vec je koji laju po fejsu i tapsaju ga dok ovi pametniji misle pusti budalu. 

I prije ga nisam volio ko sto i ne volim zivi zid, zbog jednog jedinog razloga... kritizirati znamo svi, rjesenja su kljucna... 

Cisto da objasnim na kraju da nisam hdzovac da ne bi netko pomislio. :D

17 godina
neaktivan
zlurad kaže...

5-0 zasad

Not my pair of shoes, sori. 

12 godina
neaktivan
cicek kaže...
zlurad kaže...

5-0 zasad

Not my pair of shoes, sori. 

Da nam se svima svidaju iste stvari bilo bi dosadno živjeti 

14 godina
neaktivan
FIFA 20

aguero mi je otkriće, nisam ga do sada koristio ali stvarno je top 

icardija sam probao par tekmi i mogu vam reći da će mi biti koristan

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice