FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.206.355
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 20

Napad prije, ja mu razigram kompletnu obranu. Izlazim sam pred njegovog red pick TSa. Sa 3m hazard pogodi precku a ja napunim jedan bar snage. Too. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Sljedeca slika je you have been DCed. I pise mi poraz. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

nikad mi više alisson neće stati na gol ,prokleta rupetina. 

jedva sam uspio doći do 14 w i isteklo mi je vrijeme, jebeno ,baš moram svaki vikend igrat u zadnji čas i vječito ne uspijem odigrat do kraja

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 20
SimeKZ kaže...

Sljedeca slika je you have been DCed. I pise mi poraz. 

Eee tocno to imeni se desilo kad sam ostao sam na prazan gol identicna situacija kod one slike xD ista prica ko i s ubacajima xD

13 godina
FIFA 20

Neki kratki rezime ove WL. 

Nakon kaj sam odigrao 7 tekmi u petak i 7 tekmi u subotu. Za nedjelju mi je ostalo 16 komada. Odlucio sam uc maksimalno skuliran u tekme. Koristit samo passing puteve koji su 99,99% sigurni. Natjerat se koristit elastico, bicikle i lofted dodavanja u situacijama koje to zahtjevaju. Jbg, tesko se naucit neke stvari kad nemas muscle memory za njih. 

Zavrsio sam 20-7. Ove tri tekme da bi nagurao do elite nisam imao uopce volje igrat. Nakon 2 DCa nakon kojih bi elite bio 100% osigran. Ostao sam na G1. 

Ova WL je nekako bila drugacija. Igrao sam, moje misljenje, najbolju FIFAu do sada. Smirenu, kompaktnu, jako malo gresaka... cak i kad sam gubio nisam gubio strpljenje i nastavio sam igrat koda je X. Ima ovdje par tekmi koje sam stavio, gdje jednostavno lopta nije htjela u gol. Tekme koje su mi otisle na penale su trebale bit moje pobjede 100%. No, dobro... to je igra, kak se tjeram odigrat lofted pass, tak se tjeram i sebi govorit to je igra. 

Cak me spojilo sa jednim wannabe pro igracem sa kojim sam vec igrao DIOGO10FIFA. Ekipa - PIM Gullit, PIM Seedorf, TOTY Ronaldo, TOTY Mane, TOTY Messi. Iza Ferdinand, VVD a bekova se ne sjecam. Constant pressure i team pressure od pocetka. Ako sam uspio izac iz svojih 16-20m, onda me Gullit ili Seedorf potanjuraju. Jako zajebano za igrat protiv ovih sticky igraca naprijed. Koliko god ja uzmem Messiu loptu, tolko se puta on okrene oko svoje osi i nastavi dalje sa loptom. Brzina kojom taj Messi napravi drag back je van svake pameti. Bombardirao me sa njima naprijed, no nije mogo uc u 16m da poentira bez problema. Nakon kaj je bilo 1-1, zabija u 80min za 2-1 i tak zavrsava tekma. 

Ekipa je shvatil da pressure funkcionira, stamina nema veze sa mozgom i samo peglaju takav nogomet.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20
Danas sam puno poklanjao i svi su me kažnjavali. Prvi put kad je meni netko nešto poklonio moj Henry fula loptu? Je li to normalno?

Posebno me dojmila intervencija ferdinanda u 45 minuti pri mom vodstvu 2-0. Lik mi doda u noge a ferdinand ne odgovara na komande i ostane bez reakcije a samo sam htio loptu dodati do svog bočnog koji stoji pored ferdinanda. Tu tekmu protivnički golman je branio pet zicera s 5m na povratne lopte. Nešto neviđeno. Palo je puno golova pa nisu ostale zabilježene šanse. Na kraju sam izgubio a da sam uputio 7 puta više udarac po golu i imao desetak mrtvih šansi. Strašno, koliko sam loš toliko me i igra hebe. Meni henry s finishingom 99 fula nemoguće a protivnički igrači s finishingom 66 zabijaju nemoguće golove.

Moj PC  
1 0 hvala 0
5 godina
protjeran
FIFA 20

Dajte ciceku šećera i vode

1 0 hvala 0
11 godina
Arminho kaže...

Daj meni secera i vode jer ne mogu vjerovati da si se vratio

13 godina
The_K kaže...
Arminho kaže...

Daj meni secera i vode jer ne mogu vjerovati da si se vratio

Samo ga prijavi i to je to. Kaj je to? Sigurno slika njegovog E3? 

16 godina
moderator
Arminho kaže...

Zbog takvih provociranja si bio suspendiran sedam dana.

Probaj normalno komunicirati,raspravljati,igrati se s dečkima i curama.👫

Jer ako nastaviš po starome nebude dobro za tebe.

Pa sad kak ti želiš.

سمندری ڈاکو
5 godina
protjeran
FIFA 20

Kažu da je ovaj Mrky najbolji hrvatski igrač.

E pa lijepo se proveo protiv jednog od najboljih bosanskih. Nije mi vidio golmana cijelu utakmicu i javlja se kasnije, kuka da ružno igram :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Arminho kaže...

Netreba natocil sam si ja pivu. Vidim lupas lovu na FP. :D Al ne znam zasto ja tebi nekak nis ne vjerujem. Al dobro, ajd da probamo nesto. Da slucajno netko prijavi taj acc na ea supp pod cheating dal bi nasli sta? Kaj velis? Mozda ni ne privjere, a mozda opet nesto nadu. Da probamo? Da konacno vidimo dal si samo glup ili si i talentiran.  onaj gameplaj me jos uvijek muci. Onaj sto si postao da se pohvalis. Protiv takvih igram redovito i takvi gameplay ide maksimalno do gold2 u dobrom tjednu. Neznam kak zelis, steta bi bilo ako ovi sta nadu da ti propadnu FP-i. :D

5 godina
protjeran
cicek kaže...
Arminho kaže...

Netreba natocil sam si ja pivu. Vidim lupas lovu na FP. :D Al ne znam zasto ja tebi nekak nis ne vjerujem. Al dobro, ajd da probamo nesto. Da slucajno netko prijavi taj acc na ea supp pod cheating dal bi nasli sta? Kaj velis? Mozda ni ne privjere, a mozda opet nesto nadu. Da probamo? Da konacno vidimo dal si samo glup ili si i talentiran.  onaj gameplaj me jos uvijek muci. Onaj sto si postao da se pohvalis. Protiv takvih igram redovito i takvi gameplay ide maksimalno do gold2 u dobrom tjednu. Neznam kak zelis, steta bi bilo ako ovi sta nadu da ti propadnu FP-i. :D

Prijavi. I pozovi kolege s foruma da prijave. 

Poeni su odavde 3x1050 za tri treća mjesta. I duguju mi još 1500 https://play.eslgaming.com/player/13073449/

Pogledaj post iznad kako sam ti preslušao kolegu. Kažu da je jedan od najboljih u Hrvatskoj, ako ne i najbolji. Golmana mi je vidio samo na predstavljanju igrača na početku utakmice. 

13 godina
FIFA 20

Taman prije spavanja, da popravi san 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Arminho kaže...
cicek kaže...
Arminho kaže...

Poeni su odavde 3x1050 za tri treća mjesta. I duguju mi još 1500 https://play.eslgaming.com/player/13073449/

Pogledaj post iznad kako sam ti preslušao kolegu. Kažu da je jedan od najboljih u Hrvatskoj, ako ne i najbolji. Golmana mi je vidio samo na predstavljanju igrača na početku utakmice. 

A niš onda ajmo decki, pa cemo vidit, izgubit nemamo šta. :D

A igrao sam ti protiv jedog od tih tvojih esl i lik fino gazio cjeli mec s legacy defendingom. Pitali me tocno vrijeme kad smo igrali pa si bas dao vremena da ga fino prijavim kak spada. Cisto da zna tko ga je okinuo ako pita. Inace ne prijavljujem ako nisam sto posto siguran, a jedan moderator s fifinog foruma mi je na frend listi pa sam bez ea helpa to odradio.

Jel igra taj najbolji, sto kazu, i na PC-u? Volio bi i ja okusat se protiv njega.

E a na tim turnirima svi igrate s legacy defending ili? Cisto pitam za dodatnu opremu ako se prijavim. Nekak mi je malo elite 3 za legacy defending.

11 godina
FIFA 20

Nelly se pita tko su EA fanboyevi i da li postoje, ja sam se isto pitao dok sam gledao video ali dns sam dobio odgovor na to pitanje i mogu vam reci nisam nista bolje ni ocekivao

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
protjeran
cicek kaže...
Arminho kaže...
cicek kaže...
Arminho kaže...

A igrao sam ti protiv jedog od tih tvojih esl i lik fino gazio cjeli mec s legacy defendingom. Pitali me tocno vrijeme kad smo igrali pa si bas dao vremena da ga fino prijavim kak spada. Cisto da zna tko ga je okinuo ako pita. Inace ne prijavljujem ako nisam sto posto siguran, a jedan moderator s fifinog foruma mi je na frend listi pa sam bez ea helpa to odradio.

Jel igra taj najbolji, sto kazu, i na PC-u? Volio bi i ja okusat se protiv njega.

E a na tim turnirima svi igrate s legacy defending ili? Cisto pitam za dodatnu opremu ako se prijavim. Nekak mi je malo elite 3 za legacy defending.

Nećeš vjerovati, ali ja ti ne znam šta je legacy defending. Fifu igram godinu dana :) 

Pretpostavljam da je neka prednost u odbrani, da ti kompjuter brani napade? Veze nemam. Niti to primijetim, niti koristim. Možda na PC-u ima toga.

17 godina
neaktivan
Arminho kaže...
cicek kaže...
Arminho kaže...
cicek kaže...
Arminho kaže...

Nećeš vjerovati, ali ja ti ne znam šta je legacy defending. Fifu igram godinu dana :) 

Pretpostavljam da je neka prednost u odbrani, da ti kompjuter brani napade? Veze nemam. Niti to primijetim, niti koristim. Možda na PC-u ima toga.

Ne vjerujem ja tebi dok zines. Da mi kažeš u 12h kako je vani dan ja bi otisao provjeriti, eto tolko. A ovo da cu prijavit ocu, cisto da znas. Nemamo sta izgubit. Nit cemo znat ako su reagirali nit nista. Ako ostanes postoji 50 posto sanse da si cist 50 posto da ih ne interesira. Pozdravi ovog sto je odletio. Reci mu da nije to nista, da ima cd-keyeva za kupit kolko zeli. :)

17 godina
neaktivan
FIFA 20

E armine, a si igrao proslu wl? Onu vikend prije? Kak si tu zavrsio? NIsi se nis pohvalio.

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Da sam juce igro WL uso bih u top 100 bez problema.. pucam s centra pogodim precku, sa 40M s Messiem golman baca u korner.. Gerrard s 25M raslje, ma nema sta nema.. zgazim tipa sa 5 ikona, acc 2010.. znaci show!! Danas ako budem igro, to ce bit Dan-D, spasi zivi glavu sine

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Ekipa, kako koristite jockey. Manual ili assisted?

Ja sam bio prebacio na manual da pokušam biti PRO :-) :-) :-) i dobio sam agilnost i pokretljivost u sredini, ali zato u zadnjem redu stoperi lete ko mušice. Sad sam vratio na assisted i ne znam da li da peglam tako ili ipak da se pomučim malo i donekle manual ukrotim. 

Koliko vidim to je vječno pitanje. Bolji igrači kao koriste manual, ali ima masu elite igrača koji koriste assisted.  Ne znam da li i delay koji ja osjećam dosta (jer mi samo do Zagreba ima 500 kilometara) odmaže u manualnom modu. Ispod je jedna kratka anketica, pa vas molim da glasate. Hvala.

3 Manual
0 Assisted
Tehnika narodu!!!! ...narod kaže: Tko ne pije! Virovat mu nije! ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2020 9:26 (daseparo).

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Guram manual od pocetka. Kaj je bolje, zbilja ne znam. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Arminho kaže...

Je li postoji forum na kojem se ne hvališ? Vidim da samo mijenjaš imena ali navike su uvijek iste. Preslušao, pregazio, fasovao, bolesno koliko sam konstantan itd. To su jedine stvari o kojima ti pišeš a kažeš da si ovdje došao da bi razgovarao o taktikama, momčadima itd. Što misliš je li ikoga ovdje briga što si ti nekoga pobijedio? Možda si ispočetka nekome bio simpatičan s rezultatima koje ostvaruješ ali tolika agresivnost u samohvali jednostavno stvara odbojnost prema likovima poput tebe. Reći sam za sebe da imaš bolestan pobjednički mentalitet može reći samo znaš tko...? Ja sam na ovom forumu od 2012 godine. U tih osam godina bila nas je svakakvih ali još nisam sreo lika poput tebe. Koji je smisao objavljivanja ovakvih postova? Zamisli, nekog si preslušao u igri u kojoj je sve prevara. U igri u kojoj dva igrača nemaju iste uvjete igre. I što sad? Netko će te zbog toga više cijeniti? Ego ti je dodatno porastao i jedva čekaš nekoga dobiti da bi mogao poslati sljedeći post o preslušavanju? Svašta, stvarno si postao naporan.  Mislim da su likovi poput tebe opisani u nekim medicinskim knjigama. Ako su ti ovo najveći uspjesi u životu možda ću te jednog dana moći shvatiti, za sada ne.

13 godina
movie kaže...
Arminho kaže...

Je li postoji forum na kojem se ne hvališ? Vidim da samo mijenjaš imena ali navike su uvijek iste. Preslušao, pregazio, fasovao, bolesno koliko sam konstantan itd. To su jedine stvari o kojima ti pišeš a kažeš da si ovdje došao da bi razgovarao o taktikama, momčadima itd. Što misliš je li ikoga ovdje briga što si ti nekoga pobijedio? Možda si ispočetka nekome bio simpatičan s rezultatima koje ostvaruješ ali tolika agresivnost u samohvali jednostavno stvara odbojnost prema likovima poput tebe. Reći sam za sebe da imaš bolestan pobjednički mentalitet može reći samo znaš tko...? Ja sam na ovom forumu od 2012 godine. U tih osam godina bila nas je svakakvih ali još nisam sreo lika poput tebe. Koji je smisao objavljivanja ovakvih postova? Zamisli, nekog si preslušao u igri u kojoj je sve prevara. U igri u kojoj dva igrača nemaju iste uvjete igre. I što sad? Netko će te zbog toga više cijeniti? Ego ti je dodatno porastao i jedva čekaš nekoga dobiti da bi mogao poslati sljedeći post o preslušavanju? Svašta, stvarno si postao naporan.  Mislim da su likovi poput tebe opisani u nekim medicinskim knjigama. Ako su ti ovo najveći uspjesi u životu možda ću te jednog dana moći shvatiti, za sada ne.

Sampionski mentalitet ili DDA. Hmmm... kaj mislis, kaj bi bilo prije?? Nekak me vuce na DDA.

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Evo ja od jutra imam priliku teatirati onu teriju da igra bolje radi za onog s slabijim netom. Dakle jucer sam navecer opet primjetio da net kasljuca i danas ujutro provjerim i opet sam ba 3,5mbps. I odmah ja upalim fifu jer sad imam priliku ono iztestirati. I sve sto moram zabiti zabijem dodavanja su jaka i tocna. I tu se sad namece onaj zakljucak. 4mbps je vise nego dovoljno za igranje vecine online igara. Pogotovo fife koja uhiti samo treba tvoj input i reakciju lopte osralo je na AI to jest na predpostavkama i njihovim vec prije napravljenim izracunima. Da imam manje na primjer 1,5-2mbps vjerojatno bi kasljucala igra s lag spikovima. Kad igram ovako s slabijom brzinom imam osjecaj da je protivnik puno nervozniji,a koji igraci responzivniji. Pa sad se postavlja pitanje kak je moguce da radi sve nornalno s slabijom brzinom kad svi na svijetu traze sto brze i bolje. Vjerojatno je fifa/ea zbog mase korisnika napravio prosjecne uvjete na kojima ljudi igraju i stavio ih kao idealne. Ako imas ispod te njihove ideale ide ti u lag, a ako imas puno iznad patis se s kompenzacijom na racun nekih "jednakih" uvjeta. 

Napravio sam uzorak od 3 tekme u kojima zabivam po svim zakonima fife(ne nogometa) s lakocom. Nema rugby udaraca na 10 red tribina i branici kad dodu blizu lopte reagiraju, a sve u nekom normalnom radiusu se presjeca.

Edit: puno gresaka sam otipkao na mobu al ne da mi se sad ispravljati. :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2020 10:00 (cicek).

1 0 hvala 0
11 godina
cicek kaže...

Evo ja od jutra imam priliku teatirati onu teriju da igra bolje radi za onog s slabijim netom. Dakle jucer sam navecer opet primjetio da net kasljuca i danas ujutro provjerim i opet sam ba 3,5mbps. I odmah ja upalim fifu jer sad imam priliku ono iztestirati. I sve sto moram zabiti zabijem dodavanja su jaka i tocna. I tu se sad namece onaj zakljucak. 4mbps je vise nego dovoljno za igranje vecine online igara. Pogotovo fife koja uhiti samo treba tvoj input i reakciju lopte osralo je na AI to jest na predpostavkama i njihovim vec prije napravljenim izracunima. Da imam manje na primjer 1,5-2mbps vjerojatno bi kasljucala igra s lag spikovima. Kad igram ovako s slabijom brzinom imam osjecaj da je protivnik puno nervozniji,a koji igraci responzivniji. Pa sad se postavlja pitanje kak je moguce da radi sve nornalno s slabijom brzinom kad svi na svijetu traze sto brze i bolje. Vjerojatno je fifa/ea zbog mase korisnika napravio prosjecne uvjete na kojima ljudi igraju i stavio ih kao idealne. Ako imas ispod te njihove ideale ide ti u lag, a ako imas puno iznad patis se s kompenzacijom na racun nekih "jednakih" uvjeta. 

Napravio sam uzorak od 3 tekme u kojima zabivam po svim zakonima fife(ne nogometa) s lakocom. Nema rugby udaraca na 10 red tribina i branici kad dodu blizu lopte reagiraju, a sve u nekom normalnom radiusu se presjeca.

Koliko sam ja shvatio ja sam budala jer igram na 60Mbit/s i da sam trebao uzeti najjadniji net sa brzinom do 5Mbit/s i onda bi igrao fifu normalno dok bi mi sve ostalo zapinjalo. Jesam li dobro shvatio?

13 godina
The_K kaže...
cicek kaže...

Koliko sam ja shvatio ja sam budala jer igram na 60Mbit/s i da sam trebao uzeti najjadniji net sa brzinom do 5Mbit/s i onda bi igrao fifu normalno dok bi mi sve ostalo zapinjalo. Jesam li dobro shvatio?

Sva logika iza te ''tehnologije'' connection advantagea je u tome kaj si ti napisao. Igrac koji ima losiji net, njemu ce se ic na ruku... dok igrac sa boljim netom bude imao kompenzaciju tog laga samim tim i kasnjenje u kontrolama. To je to. Ono kaj se prica vec dosta dugo. 

Prije tjedan, dva... imao sam ping oko 35-45. Od ove WL ping mi je 58, padne na 46 i tako u krug. Zasto je ping za 10, ponekad i 15 visi nego prije. Nemam odgovor. 

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Jes, mislim da je tako.

Evo sad sam odigrao 4. tekmu u kojoj je ovog prije gore navedeno nedostajalo. Sad kad sam vec u "sampionskom mentalitetu" di imam 3 pobjede u trajanju od utakmice i pol bi morao dalje mljeti dok ne dođe netko tko ce me satrat u citre. Ali meni tekma pocinje s blatom po terenu, duzim animacijama o kojima pisem da su problem. Jer ako mi Jovic ima animaciju meni se neda sprintat odma ja cu nakon sekundu pocet tu je problem. Ili ako mi svaki drugi tackle igrac ostane na terenu mahat ili se drzat za rame ja sam zakinut za igraca. E sad tko bira te animacije nikad necemo saznati, ubiti znamo da bira skripta, ali sta trigera te animacije to je pitanje. Jer animacije daju ljepotu i estetiku igri, al skidaju na funkcionalnosti. Nije isto hoce li ramos dizat ruku ko sto dize i na barnabeu ili ce se ko puma bez ligamenata okretat za ovim s loptom. Također i animacije kod suta, ako ti stavi onu najljepsu tad ce udarac izgledat ko da gledas finale lige prvaka, al ce ga vrlo vjerojatno AI upravljani VVD s kurcem lupit u kontru. Al dobro...

Uglavnom vec ja htio napisati da ovo sto sam prije napisao nema veze s vezom, al da prije provjerim net. I da meni natrag net skocio na 40mbps jer sam odmah ujutro prijavio smetnju i evo me vec u kategoriji mucenika. I tak sad treba skuzit kak fifi ogranicit pristup brzini neta. Staviti na 3.5 i ko ga sisa. Meni i obnavljanje ugovora ce malo duze trajati, al gameplay ce raditi ko po loju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2020 10:31 (cicek).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Da li je moguce da netko igra legacy defending u FUT-u? Igram maloprije protiv lika i sve mi se cini kao da koristi kao ld
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Da li je moguce da netko igra legacy defending u FUT-u? Igram maloprije protiv lika i sve mi se cini kao da koristi kao ld, jer nije realno da ovako vrsi presing i napada istodobno sa 2 3 igraca
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2020 10:35 (picija21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice