Onda nemoj igrati i kupovati Fifu.
Bojkotiraj Fifu idućih 4-5 godina i udari EA tamo gdje ih boli, po novčaniku. Igraj lite verziju PES-a, dapače, podrži konkurenciju, kupi PES.
Nekad naletim u temu i čitam kako se valjda 90 % postova žali na delay, kako je igra namještena u korist lošijeg protivnika i onda par mjeseci kukanja oko toga, "svi" su složni kako idući nastavak neće kupiti kad dođe ljeto, nova tema, već se iste osobe predbilježile za narudžbe :D
Zašto bi EA išta mijenjao u Fifi? Prodaja ide kao halva, UT je valjda najisplativiji mod igre ikada, dovoljno da recikliraju neke "novosti", malo osvježe animacije lica i voila, imamo Fifu xx (umetni broj po želji).
Nitko te ne tjera da igraš igru koja te živcira, da plaćaš svake godine za to zadovoljstvo i na kraju da trošiš slobodno vrijeme na nerviranje. A i da ne pričam da su pojedini kolege forumaši imali zdravstvene probleme radi Fife i Kanađana.
Ludost je ponavljati iste stvari i očekivati da će se nešto promijeniti.
Sve to sto si napisao stoji. Ali postoji jedan ali.
Ove žalapojke i to sto sam se ja zalio i to sto se oni zale je zato jer nisu znali sto kupuju. Znaci kad je doslo vrijeme za reklamiranje nove fife iskakali su iz pasteta, predstavljali komunikacijske kanale, otvarali official twitter profile i svasta nesto... Od trenutka kad je igra izasla van desio se vakuum, a ovih stvari koje su obecavali nigdje nema. Naravno osim Volta moda, kojeg nisam ni planirao pokrenuti ni kad sam kupovao igru... Ovo što nam prakticki svake godine serviraju istu igru samo malo updejtanu je u redu, jer smo mi to prihvatili i stvorili nekvu takvu tradiciju. Sigurno su bili na velikom gubitku dok su pokusavali zakotrljati taj kamen da je samo promjena godine i naslovnog lika=nova igra, ali uspjeli su i svaka im cast. Da je igra kak spada nitko ne bi imao nista protiv tog. Da su rekli, cujte, igra ce biti kakva je i bila, DDA je sastavni dio fife(zato i zato, da ne pisem) i tako ce ostat, tko voli nek izvoli tko ne zao nam je, pozdravite Konami. Na sluzbenom fifa forumu je zabranjeno pricat o paketicima, koliko novca je potroseno na tim, DDA i skriptingu. Izuzevsi potroseni novac koji je cista dobra volja korisnika mi nesmijemo pricati na sluzbenom forumu o najvecim problemima ove igre... I od tud se javlja ta gorcina i zaljenje, jer s obzirom na trenutnu tehnologiju nije tesko povjerovati marketinskim lazima iltiga false marketingu od strane EA. Imas 14 dana da vratis online proizvod, "no questions asked". I zanimljivo da sam ja 14 dana(do 1mj, znaci prvi mj nakon islaska igre) igrao igru u kojoj nije bilo skripte i koja je imala jasna pravila, zapravo bila je odlicna. Nakon mjesec dana, negdje otprilike kad su misteriozno nestali svi komunikacijski kanali s EA-om, ukljucuje se u jednadbu DDA i sve ostalo. I opet to bi bilo sasvim u redu da oni vele mi koristimo DDA, zato jer puno vise igraca moze igrati jedan protiv drugog jer smanjujemo skill gap. I tad da im netko veli da je DDA glupost... Ne bi imao pravo to procat jer je znao sto kupuje. Ovako je to jedan skupi macak u vreci.
Od kako sam prestao igrat i kako me vise ne ometaju s sarenim karticama dosao sam do jednog nepopularnog zakljucka. Da nema DDA i skripte, mi ne bi mogli igrati protiv P2W ekipa, nema sanse. Jer sad igramo s nasim timovima koji vecinom nemaju ove top, top igrace. Ja sam cesto igrao protiv TOTY Messi-a i full icon timova. I mislim da mi je barem u 50% slucajeva igra pomagala i da sam zato pobjedio, jer nema logike da ramos s shadow chemom stigne nekog tko ima 90+ pace. Također sam i gubio od rudigera u obrani koji su mi pokazali sve moguce animacije za blokiranje udaraca, pa do gađanja vratnica s 3m od gola. Sve u svemu balans je napravljen da prosjecni korisnik uziva u igri, i u konacnici teži da poboljsa tim. Dal ce grindat ili ce kupovat pakete, ili pak oboje, ovima u EA-u je svejedno. Lova ce doci iz svake situacije, a to je i najbitnije.
Tak da zakljucim, svaka prituzba na igru je opravdana iz jednog jedinog razloga. False marketing i crvstog držanja izjave da DDA ne postoji u igri, a ocito da je redovan ko 4. sudac.

, niti igram UT (chemovi, shadow, boost - ne želim igrati Dotu, želim igrati nogomet), niti kupujem pointse, igru kupujem na black friday ili pred Božić (ispadne me oko 300 kn, a sezonski odigram 70-80 sati), igram za gušt na kauču, uz pivo i to par utakmica kad ja hoću ili kad mi netko dođe u posjet, ne zato jer mi igra kaže da moram 20 utakmica u 3 dana odigrati. Eventualno karijeru ali i to samo jednu sezonu. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24