FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.044.939
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
offline
FIFA 20

Latency mi je van svakih okvira. 2... Maks 3 crtice. Ocito me spaja sa tudumima iz pizde materine. Tak sam htio igrat a ocito ne budem nista igral kad je tak. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
online
FIFA 20

Kupio salaha za 1.2 milje. Gledam sada je 1.5 milja a Lew se vrti oko 800k. Sve me svrbi da ih frknem jer će ziher pasti cijenom a opet ovaj vikend svi igraju i nek zabiju gol i ode im cijena još gore. Nije mi toliko zbog zarade koliko zbog straha da ih neću moći nazad kupiti. Ono, rob sam tog marketa i stalno nešto kemijam a najmanje na kraju uživam u igri. Kupim pa za par dana prodam i tako cijelo vrijeme. Neke kartice niti ne probam a već su na marketu. Mislim da ću ovaj put preskočiti i ostaviti ih u klubu. Nije sve u coinsima ma koliko ih volio zaraditi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
offline
FIFA 20

7-0... Lagano pilotiram. Reko idem do 10 pa kaj bude. I naletim na ovoga.

Igrao sam protiv svega, ali ova dva CBa i CDMa. Nista ne prolazi, ama bas nista. Gubim 4-3, solo pred golom. Ma kakvi, ferđo leti sa 16m i sabije Zolu u pod. Nikom nista. 4-3.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.1.2020 1:23 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Re: FIFA 20
C3c1l kaže...

Krenula wl, nikad ovako nešto nisam doživio kao u 4 tekme za redom.

Da toliko igra navlači za drugoga da toliko krade?!?! 

Mater im milu mrtvu kanadsku jebem u picku. 

Sva sreća pa nisam Tv iscupao sa zida smeća govnarska 

 Meni su ti rekli da je to sve do skilla. Al nemam ja ocito skilla da to shvatim ili mozda prihvatim  Ili mozda nemam skilla da prihvatim da me netko radi budalom, netko meni blizi.

 

 

Ovo su dva moja poraza u WL i ja to nemam skilla da shvatim kako. Jednostavno nemam dosta sati i skilla da pritinesm kocku/shoot 12 puta.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.1.2020 3:37 (cicek).
8 godina
offline
FIFA 20

Treba nauciti igrati 😁 ja osciliram ali to je do mene jasno to vidim, juce sam igrao dosta bolje od 20 utakmica dve izgubio dok danas je negde neresen skor. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
offline
FIFA 20

Ja sam jučer igrao 5.

Jednu sam dobio, dvije izgubio, a dvije kvitao odmah nakon što sam promašio mrtvaca u prvom napadu.

 

Ove dvije što sam izgubio, obje sam vodio 2-0, a posebno mi je dojmljivo kako sam prvu od te dvije izgubio.

Znači statistika na poluvremenu je bila 2-0 za mene, posjed 60-40 za mene s tim da ja ne igram na posjed nego brze napade igram, udarci - ne sjećam se točno, ali on je imao 2 pokraj gola s 20m jer golu nije mogao prići.

Drugo poluvrijeme ja ne mogu objasniti što se dogodilo, kao da smo se zamijenili, da sam ja uzeo njegov kontroler, a on moj i tako da smo igrali.

U 70' mi je okrenuo na 2-3 i na kraju kad sam se otvorio je pobjedio 2-4.

Ja to poluvrijeme jednostavno nisam mogao prići njegovom golu na 30m, moji stoje, nema ih nigdje, a njegovi lete i ubijaju.

Upalio sam onaj jebeni presing, ali ništa se nije dogodilo, moji su i dalje stajali i gledali nezainteresirano što se događa oko njih.

Nije mi to jasno da ga jebeš?!

Znači ako netko nije u stanju u prvom poluvremenu stvoriti jednu poštenu šansu u 16m kako odjednom poludi i maltene svaki napad zabije gol?

Ajde da je mijenjao taktiku, presing i ostale pizdarije, ajde da mu je to donijelo jedan gol, ali da to od nikakvog igrača napravi strašnog mi nije jasno nikako.

 

Slično je bilo i u drugoj partiji gdje sam poveo 2-0.

Isto lik ispočetka ništa nije radio kako treba i onda odjednom su mu počele prolaziti finte koje je od početka radio.

Naime, on je kao skiller neki pa se vrtio od centra prema mom golu i ispočetka sam mu oduzimo loptu bez problema jer je lik idiot.

KAd sam poveo 2-0, e onda su se stvari okrenule, onda je to njegovo vrtuljanje besmisleno odjednom dobilo smisao pa me prolazio k'o budalu.

Nisam mu mogao loptu oduzeti, nema šanse.

 

Nakon te dvije sam kvitao dalje, bio sam spreman kvitati svih 28 do kraja čim bih uočio i najmanju pizdariju da se dogodi, ali sam u petoj partiji naletio na nekog jadnika kome ni EA nije mogao pomoći.

Žalosno je da ja moram dobiti poluretardiranog protivnika da bih imao šansu da ga pobijedim jer ovi koji iole znaju, kad im EA krene pomagat, mogu se jebat.

 

A ovo s presingom mi isto nije potpuno jasno.

To govno ponekad palim kad gubim ili pred kraj kad je tijesno, a protivnik istrošen.

To govno ponekad radi, moji su agresivni i napadaju k'o osice, a ponekad ništa, kao da nisam upalio presing.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
offline
Re: FIFA 20

Nema tu nikakav skill, ja sa Perisicem i novim Lewom pogadam stative, prečke i golmana u glavu sa 5 metara i tako 2 puta u 3 sekunde, gdje on napuca loptu iz neznanja pa njegov Mahrez pretrcava više od pol igrališta,usput se otrese moja 2 stopera kao da ih nema skupa sa Mendyem gdje čak De Gea uspije obraniti prvu ali od cijelog terena opet se Mahrezu vraća lopta i tako 3 puta za redom?!?!

Jebem ti takav nogomet, pa toga nema ni na školskom kod mene u kvartu gdje igraju mulci.

13 godina
offline
Re: FIFA 20

Nakon 7-3 jucer gdje ekipa leti danas ujutro kao da nemam iste igrace i istu taktiku. Dvije izgubio na penale gdje sam prije tog imao 2 ponistena gola iz zaleda i par stativi onda dalje izgubim dvije utakmice od likova sa slabijom ekipom jer igra hoce tako, a dobijem lika sa IF Ronaldom i par TOTY igraca isto zato jer igra hoce. Na kraju dobijem onaj pack za 100 pobjeda u Champions u packu lijepi narancasti Nelson Semedo :D

12 godina
offline
Re: FIFA 20
JohnnyBlaze kaže...

Nakon 7-3 jucer gdje ekipa leti danas ujutro kao da nemam iste igrace i istu taktiku. Dvije izgubio na penale gdje sam prije tog imao 2 ponistena gola iz zaleda i par stativi onda dalje izgubim dvije utakmice od likova sa slabijom ekipom jer igra hoce tako, a dobijem lika sa IF Ronaldom i par TOTY igraca isto zato jer igra hoce. Na kraju dobijem onaj pack za 100 pobjeda u Champions u packu lijepi narancasti Nelson Semedo :D

 Dobijea tog lika jer imate isti omner pobjeda i poraza.

 

Ja sam jucer zavrsil sa 8-1. Ovaj jedan poraz je tocno ono gdje jaci igraci imaju skilla da izvuku pobjedu. Nista nejde na tvoju stranu a opet se stalno vracam dok na kraju ne izgubim sa jendim golom razlike. Steta, tak sam se nadal da bude 10-0 pocetak.

 

EDIT: ne znam kak je vama, al ja se sa ovakvim debilima oznojim posteno da dobijem, ako uopce dobijem.

 

https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/eq9dky/confirmed_mourinho_plays_fut_champs/?utm_medium=android_app&utm_source=share

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.1.2020 11:39 (SimeKZ).
5 godina
offline
FIFA 20

Sad igram protiv debila koji drzi na cdm mane-a cijelo vrijeme. Nznm samo kakvo je njihovo shvatanje fudbala i razmisljanje. Kazem sebi da sam zavrsio sa fifom i opet budala pocne igrati i iznervirqm se kada vidim ovako nesto. ‘Ajde da me zaustavi Kante ili neko slican,da ne mogu proci,ali jebeni Mane na cdm sa sve shadow-om,boze me sacuvaj. 

 

Uradio sam jos Arnolda POTM i bolji mi je od IF Walkera kojeg sam odma prodao,bar meni. 

 
0 0 hvala 0
12 godina
offline
FIFA 20

Gubio sam 2-0. Dodem na 2-2 u 90min. Nakon kaj mi je njegov Areola povadio sve zivo, uspio sam ga probit sa Mbappeom. 

U produzecima stavljam IF Pepea, IF Wernera i Demebela kao frisku trojku. 

Cim je poceo gubit, mora se otvorit. Kad se otvoril, bilo je gotovo. Lik se pogubio u zatvaranju igraca. Ja gledam i ne vjerujem da igrac koji je do prije par minuta igral 4231 full drop back, gdje i spica dolazi zatvorit prostor, otvara igru i zaboravlja igrat obranu. Dokaz koliko je malo skilla dovoljno noobinama da se obrane i da te u dvije kontre siluju.

Ovo mi je jedna od drazih pobjeda u pvoj igri, nakon kaj sam namarisal onog pro igraca.

IF Pepe je strijela. Kako ide frajer. 

 

 

 - Lik ih usro.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.1.2020 12:48 (SimeKZ).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
offline
FIFA 20

Krenem slagat sad B.Silvu, reko odigrat ću koju prije toga. Sterling u 3 tekme 4 gola. I odustanem od slaganja portugalca kad sam vidio koliko zapravo 87-88 igrača moram 'bacit' da bih ga dobio. Da su mi untr. ajde nekak bi pregrmio, ali skoro svi ti koje rijetko koristim a high rated su, su mi trejdabl. Nemam volje zbubat parsto tisuća koinsa u B.Silvu, Sterlinga imam, Politana imam, Dembelea imam, tri lige pokrivene, a za lovu koju bi zbubao u Silvu, mogu tim igračima kupit Salaha npr ak mi Sterling dosadi. Općenito se opasno hladim od tih slaganja untr. igrača za koje trebaju visoki zahtjevi, previše 'bačenih' coinsa za jednog igrača. To baš kad je netko ekstremno dobar ili neki dragi igrač pa ajd još i nekak, u ove ostale, nemam volje više. Dok god igra krade gdje stigne, nedam im moje teško stečene coinse u untr.sbc. Htio sam složit B.Silvu, Adamu, Marcela i ovog novog Wernera, ali neću. Wernera ću si kupit if-a jer mi je i obični ekstra i uvijek može igrat sa 7 chem uz sanea na lw, a da ostanem na pl ekipi, Marcelo mi je predrag igrač i njega moooooožda složim zadnji tren, ali ovu dvojicu jok.

 

Edit: Simekz - krenuo sam gledat, čisto da vidim o čemu se radi, i vidim da se i dalje kod 'pro' elite furaju bronze igrači na klupi zbog mečmejkanja sa slabijim ekipama, vidim da je lik serator, prodaje tu neke fore, a ko mu je dao takav tim neg ea, palo mu s neba, sad on kao rejg sella. Daj... Zato uopće ne gledam te jutub proljeve ni za jednu igru i vidim da neću i dalje gledat, jer ništa se promijenilo nije još od scena sa bf3 i bf4 jutjuberima nakon prelaza na bf1.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.1.2020 13:00 (jopis).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
offline
FIFA 20

Evo gdje ja dobijem drugi poraz. 120min on, ne prelazo centar. Ja ne mogu zabit gol. 120min se covjek brani. Ja ne vjerujem da ovo dozivljavam. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Re: FIFA 20
jopis kaže...

Krenem slagat sad B.Silvu, reko odigrat ću koju prije toga. Sterling u 3 tekme 4 gola. I odustanem od slaganja portugalca kad sam vidio koliko zapravo 87-88 igrača moram 'bacit' da bih ga dobio. Da su mi untr. ajde nekak bi pregrmio, ali skoro svi ti koje rijetko koristim a high rated su, su mi trejdabl. Nemam volje zbubat parsto tisuća koinsa u B.Silvu, Sterlinga imam, Politana imam, Dembelea imam, tri lige pokrivene, a za lovu koju bi zbubao u Silvu, mogu tim igračima kupit Salaha npr ak mi Sterling dosadi. Općenito se opasno hladim od tih slaganja untr. igrača za koje trebaju visoki zahtjevi, previše 'bačenih' coinsa za jednog igrača. To baš kad je netko ekstremno dobar ili neki dragi igrač pa ajd još i nekak, u ove ostale, nemam volje više. Dok god igra krade gdje stigne, nedam im moje teško stečene coinse u untr.sbc. Htio sam složit B.Silvu, Adamu, Marcela i ovog novog Wernera, ali neću. Wernera ću si kupit if-a jer mi je i obični ekstra i uvijek može igrat sa 7 chem uz sanea na lw, a da ostanem na pl ekipi, Marcelo mi je predrag igrač i njega moooooožda složim zadnji tren, ali ovu dvojicu jok.

 

Edit: Simekz - krenuo sam gledat, čisto da vidim o čemu se radi, i vidim da se i dalje kod 'pro' elite furaju bronze igrači na klupi zbog mečmejkanja sa slabijim ekipama, vidim da je lik serator, prodaje tu neke fore, a ko mu je dao takav tim neg ea, palo mu s neba, sad on kao rejg sella. Daj... Zato uopće ne gledam te jutub proljeve ni za jednu igru i vidim da neću i dalje gledat, jer ništa se promijenilo nije još od scena sa bf3 i bf4 jutjuberima nakon prelaza na bf1.

 Ne branim te YTubere al ovaj je isto podrobio love i love. Ak nista drugo barem ih je prozval radi nekih stvari. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
11 godina
offline
FIFA 20

Nema ovo veze sa vezom.

I dalje me jebe kako u WL tako i u rivalsima

Mati mila koja je to hrpa idiota radila igru.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
FIFA 20

Ima mozda kakav leak za headlinerse? Hice li doc nesto zanimljivo? Imam 700k a jednostavno nemam na sta potrosit. Nemam dosta para za nekvu skuplju ikonu a opet mi ove jeftinije nece pojacat tim.

 
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
FIFA 20

padne mi u premium gold player packu i naravno da mora past jeftinjara 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
offline
FIFA 20

Ja sad otvaram mega pack od seasonsa i ide mi narančasta crta dolje, a dobijem Wernera kao najjaču karticu??!!!

Od narančastog igrača ni traga ni glasa.

Da li je moguće da su me namjerno izjebali i u zadnji čas uzeli narančastu karticu ili je tako na svim packovima da umjesto zlatne crte ide narančasta?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: FIFA 20

I ja sam jutros tak i bio if neki 78

12 godina
offline
Re: FIFA 20
Skilledžija kaže...

Ja sad otvaram mega pack od seasonsa i ide mi narančasta crta dolje, a dobijem Wernera kao najjaču karticu??!!!

Od narančastog igrača ni traga ni glasa.

Da li je moguće da su me namjerno izjebali i u zadnji čas uzeli narančastu karticu ili je tako na svim packovima da umjesto zlatne crte ide narančasta?

 Nadam se da nisi ozbiljan sa ovim da su ti uzeli u zadnji tren.

 

Evo mojih udarnih igli. Fino trpaju.

Delay je danas nevjerovatan. Ne isplati se sada igrat uopce. Nevjerovatno je da samo u odredenim vremenima mozes igrat 🤣🤣🤣🤣 2020 godina. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
15 godina
neaktivan
offline
Re: FIFA 20
SimeKZ kaže...
Skilledžija kaže...

Ja sad otvaram mega pack od seasonsa i ide mi narančasta crta dolje, a dobijem Wernera kao najjaču karticu??!!!

Od narančastog igrača ni traga ni glasa.

Da li je moguće da su me namjerno izjebali i u zadnji čas uzeli narančastu karticu ili je tako na svim packovima da umjesto zlatne crte ide narančasta?

 Nadam se da nisi ozbiljan sa ovim da su ti uzeli u zadnji tren.

 

Evo mojih udarnih igli. Fino trpaju.

Delay je danas nevjerovatan. Ne isplati se sada igrat uopce. Nevjerovatno je da samo u odredenim vremenima mozes igrat 🤣🤣🤣🤣 2020 godina. 

 Ma to se oni brinu da ne bi previse vremena proveli pred racunalom. Posto je igra odlicna su nas morali s necim ogranicit 

15 godina
neaktivan
offline
FIFA 20
 
3 0 hvala 0
8 godina
offline
FIFA 20

Ja sam danas sve satrao oko 10 utkmica zaredom sem zadnje zavrsila 3:3,da ne pominjem da je moja ekipa naspram njihovih kao zvezda i dinamo u ligi sampiona, oko 20k mi vredi ekipa 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
offline
FIFA 20

Da ne bude sve na riječima jer riječima nitko ne vjeruje, evo filmić koji govori više od 1000 riječi.

Pucač je Werner koji ima slabiju nogu 4*, al iskreno, da ju je kurcem dotaknuo bi ušla.

 

 

Onda se prebaciš na WL nakon jučerašnjeg debakla i momentalno izgubiš volju, ne samo za vikend ligom nego za životom.

Ovaj lik je igrao bunkericu cijelu utakmicu.

Uvalio mi neki krumpir na polovici prvog poluvremena, nakon što sam ja sve ovo iz videa ispromašivao, naravno.

I onda sam ga silovao do kraja utakmice, al neće pa neće, i jedva 5 minuta prije kraja izjednačim i odošmo u produžetke.

U produžecima sam poveo 2-1 i onda je mali upalio sav mogući presing i potjerao sve u napad i odmah iz prve izgubljene lopte dobijem gol.

Ali ne kakav gol, nego 15 tacklova u prazno, odbijanaca sve dok njegovom nije došla da zabije - užas.

Onda sam u drugom produžetku ubacio tešku artiljeriju Manea i Butru i okrenuo ga na kraju 3-2.

Jebem ti mater, krv moram pišat da pobijedim najobičnijeg idiota, pa strašno.

Ostavljam se FIFE do sutra jer sam danas grindao Pleu i tokene cijeli dan - usro sam se od FIFE u pičku materinu.

 

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
online
FIFA 20

Ne znam kaj je ovo? Zabio sam najmanje 10 golova Through Balls asistencijom a bilježi mi samo jednog? Nikako riješiti zadatak, dosadilo mi i ugasio konzolu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Re: FIFA 20
ruya kaže...

Ja sam danas sve satrao oko 10 utkmica zaredom sem zadnje zavrsila 3:3,da ne pominjem da je moja ekipa naspram njihovih kao zvezda i dinamo u ligi sampiona, oko 20k mi vredi ekipa 

 WL ili rivalsi?

10 godina
offline
FIFA 20

Ništa od elite 1 i 2...  :(

Znači 3 sam izgubio radi jebackog laga jer sam igrao protiv lika iz Amerike i ostala 2 tko zna odakle jos

Sad ćete pitati pa kako je to moguce? Isto kao što i ne postoji no loss glitch 

Jebeni vpn 

 

Valja se borit za elite 3..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Re: FIFA 20
manipulator kaže...

Ništa od elite 1 i 2...  :(

Znači 3 sam izgubio radi jebackog laga jer sam igrao protiv lika iz Amerike i ostala 2 tko zna odakle jos

Sad ćete pitati pa kako je to moguce? Isto kao što i ne postoji no loss glitch 

Jebeni vpn 

 

Valja se borit za elite 3..

 U istoj san situaciji. Zadnje dvije sam popusio jer je toty mbappe jednostavno prejak za bilo kog igraca. A moj son s hunrer chemom je nekim cudom sporiji od ramosa. Sta ces.

8 godina
offline
Re: FIFA 20
cicek kaže...
ruya kaže...

Ja sam danas sve satrao oko 10 utkmica zaredom sem zadnje zavrsila 3:3,da ne pominjem da je moja ekipa naspram njihovih kao zvezda i dinamo u ligi sampiona, oko 20k mi vredi ekipa 

 WL ili rivalsi?

 Rivalsi, ne igram wl ove nedelje prodao sam igrace pa na drugom acc igram malo. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
15 godina
offline
FIFA 20

Kako moćan draft tim sam dobio, ajme.

I naravno za 4 wina dobio takva smeća da je to strašno, nisam ni 15000 koliko vrijedi upad vratio.

 

Mane je takvo jedno zlo da to nisu istine, fascinantno dobar igrač, znači kraj Mbappea i Christine, Mane je zabio u 4 tekme 8 golova, Zidane se naasistirao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice