FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 651.479
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FIFA 17

mene ovaj fut doveo do ruba zivaca i ludila,od zadnjeg updatea imam omjer 1-1-10. Nemogu,ali nemogu koliko se god trudim napraviti dva pasa zaredom,niti jedan nisam napravio,dodam il je kratka il mu ide u noge a on bjezi od nje il ju pusta i onda protivnik presjece i igra fliper do mene,igram dugu loptu,salje ju tamo di nema nikoga,ili ju posalje predugo il prekratko. Jel su to stavili na manual,il se kod mene nes sjebalo ja neznam,al ovo je izvan svake pameti. moj stoper se okrece oko lopte i gleda ju,primim s draxlerom loptu pretrci me njihov napadac okrene se i pretrci sve moje,pa kaj me netko zahebava il koji vrag? 

Jel stvarno ima netko ko ima iste greske ko ja,dakle pasovi nikako nejdu...bilo online,tourament,il draft,sve samo gubim,nemogu do suta doci,nemogu se DODAAAAt...prije costa LW bio sve ,dribla i brz,sada nemogu presprintat 2 metra i vec sam izgubio loptu...

Sad sam poceo ovaj carrer i tu mi nesto bolje al ni blizu kako je prije bilo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Danas me bas islo,omjer 5-1-0. Uzeo tit.u div 8. Nije nesto ali jbg.Form. 433(4) i 433(5) ,pritisk 20-30,agression oko 40-50.Igrao sam sa jednim koji igra fut od 2011, 1:1!
Zakon je igrati duboku odbranu,samo ga polako sa contain markiras,pratis i pustis da pogrijesi.
Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Ima ko cijeli soundtrack od igre? il bar link di da piknem? Svih 51 pjesama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Da li se iko susrece sa istim problemom kao ja ,a to je da zadnje 3 utakmice u divizije dobije lag ? 

Znaci svaka utakmica do tada mi ide super , ali te zadnje 3 me ubiju i laga mi. Ja ne znam koji kurac se desava jer nije moguce da vec 5 divizija za redom

imam problem sa zadnje 3 utakmice? Nije moguce da 5 divizija za redom imam gresku u internetu i to tocno zadnje 3 utakmice. Cak sam i probao igrati jednom Draft 

jer mi je tokom trece utakmice zalagalo i rage quito sam i Draft radi normalno, ali cim odem igrati sezonu (tad je bila predzadnja) pocelo mi je opet lagat. 

Postao sam ovaj problem i na EA forume ali ako netko zna trebala bi mi pomoc.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...
TheMaverick kaže...

Evo upravo sam ga kupio i pridružio mu Fernandinha i sa njima kompletirao PL squad. Ode svih 175k stečenih na muci i na rubu živčanog sloma.

Kaj si kompletno prešao na engleze ili ih kombiniraš s talijanima?

Komletno sam prešao na PL, ali tu su i talijani, iako sam prodao par ključnih igrača (Hamšika, Handanoviča, A. Sandra, IF Mandžu i Barzaglia) čisto da bi došao do coinsa.

Sa englezima nije krenulo baš najbolje, ali stvari polako liježu na svoje mjesto i vjerujem u ovu ekipu oko Tourea. Taj igrač mi je već dugo stožerni tako da će se i dalje sve vrtjeti oko njega a ujedno biti i oproštaj, što si i sam ustanovio, s obzirom na ono što se dešava oko njega u RL nogometu.

Za sada je popis podugačak što se tiče novih igrača, ali točno znam što želim, tako da sada slijedi borba na terenu sa ovim što imam.

BTW.,

Da li je itko probao mog imenjaka Nicolasa Otamendia? Kakav je u igri s obzirom na statse? Malo ga visina zeza iako ima dobar jumping...

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 7:55 (TheMaverick).
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Ja sam zadovoljan otamendijem bio, ali ga na kraju ipak prodao :D
prodao sve sto sam imao vrijednije od 30k
IF Benteka i Valenciju, OTW Batshuyia, Payeta i Silvu, (sve za vise od onog sto sam platio, samo Silvu za nekih 2k manje)

Sad imam 220k i low budget ekipu engleza (sa Renato Sanchezom DMC - ne znam zasto al svidja mi se ovaj igrac :D ne mogu nista prema naprijed napraviti s njim ali zato oduzima lopte ko na traci).

pocinjem skupljati za Alexisa ili Aguera :D 

1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Gstone kaže...

Ja sam zadovoljan otamendijem bio, ali ga na kraju ipak prodao :D
prodao sve sto sam imao vrijednije od 30k
IF Benteka i Valenciju, OTW Batshuyia, Payeta i Silvu, (sve za vise od onog sto sam platio, samo Silvu za nekih 2k manje)

Sad imam 220k i low budget ekipu engleza (sa Renato Sanchezom DMC - ne znam zasto al svidja mi se ovaj igrac :D ne mogu nista prema naprijed napraviti s njim ali zato oduzima lopte ko na traci).

pocinjem skupljati za Alexisa ili Aguera :D 

Dobar je Renato Sanchez. Nisam ga imao, ali mi je zato pravi probleme u protivničkim ekipama. Kad budem pravio neki mix sa Bundesligom, on će biti pod "must have".

EDIT:

Upravo su mi stigli Otamendi i Martial. Pojačanja od kojih puno očekujem...

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 10:06 (TheMaverick).
12 godina
Boixus Nois PS kaže...
Igram 4-3-2-1 i trenutno sam se plasirao u 4. Diviziju...

Inače lopte u prostor su mi loše ove godine i slabo prolaze barem meni..

Zanima me kad dodam loptu svom napadaču kako da on izađe na loptu a ne da mi stoper odnese svaki put...

Uz to kad je duel i kad me protivnik čupa kako se obraniti?Pritidkati ili držati L2 i kako je uzrti kad je situacija obrnuta?

Za tu formaciju sam skuzio jos od Fife 16 da je to najbolja formacija kad umrtvis igru s posjedom lopte. Kljucna su ti ova tri igraca u sredini i s njima medjusobno moras najvise kombinirat. Ja jos tu bekovima stavim instruction always overlap, pa mi se i oni otvaraju za mogucnost dodavanja. Uvijek igram bez sprinta kad vodim napad i jednostavno sam premocan u posjedu. Uvijek napravim bar 5-6 dodavanja u sredini prije nego sto ide lopta na ovu trojicu naprijed. 

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
13 godina
FIFA 17

jel mi moze neko objasniti šta su napravili s ovim patchom 1.2 fizikal mi ne postoji kad napadam, lopte uzimaju pre jednostavno jakim igračima te imam osjećaj da se igrači dosta drukčije kreću?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TheMaverick kaže...

EDIT:

Upravo su mi stigli Otamendi i Martial. Pojačanja od kojih puno očekujem...

Koliko god bio dobar u skoku, Otamendi u ovoj igri ima problem skok igre zbog svoje visine. Martial sasvim ok iako je meni puno bolji Depay, a još je k tome i puno jeftiniji. Probaj na CM Cana, sada jeftina kartica a savim dobra. Jak, visok, solidna pass igra i solidan šut. Sagna mi je odličan na RB iako najbolji RB u BPL je IF Coleman. Strašna kartica a opet ne tako preskupa. Rađe za njega dam 30k coinsa nego za Walkera 26k coinsa.

Jučer popodne sam sve raspordao kao da sam imao nos jer je sinoć bio prvi veći pad cijena pa sam opet sve pokupovao po osjetno nižim cijenama i dobro zaradio. Usput sam se naprodavao Hummelsa jer je nevjerojatno da sam ga sinoć na bidanju dobijao za 52k coinsa a pordavao za 60k coinsa. Nije neka zarada ali na 10 kartica 50k je u džepu. Dobra investicija je bio i neuer i vidal. Lijepe zarade... Jedino cijenom ne pada De Bruyne nego još i raste a treba mi. Niti Aguera ne mogu više napikati. I on drži cijenu. Pogba je nešto pao ali nedovoljno da bih išau u rizik kupovine za nikakvu zaradu s obzirom koliko košta.. Još možete solidno zaraditi na De Gei... ima tako par kartica koje su uvijek na dohvat ruke za solodne novce a zarada zagarantirana..

13 godina
FIFA 17
Napalili ste ma na Sanchesa i odem na market i vidim po 18k ide.
Refrešam par puta i jedan uleti za 13k, odmah sumanuto klikćem BUY, al kurac - netko mi ga zdipio pred nosom.
Sad ću ga vrebat pa ako uleti neki povoljno da ga probam.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...

Koliko god bio dobar u skoku, Otamendi u ovoj igri ima problem skok igre zbog svoje visine. Martial sasvim ok iako je meni puno bolji Depay, a još je k tome i puno jeftiniji. Probaj na CM Cana, sada jeftina kartica a savim dobra. Jak, visok, solidna pass igra i solidan šut. Sagna mi je odličan na RB iako najbolji RB u BPL je IF Coleman. Strašna kartica a opet ne tako preskupa. Rađe za njega dam 30k coinsa nego za Walkera 26k coinsa.

Nekak sam se ravnao prema A. Williamsu, koji me vjerno služi, + niži je za 1cm i slabiji po ostalim statsima. Druga stvar..., argentinac je, što mu automatski daje prednost jer inače simpatišem argentinski nogomet i reprezentaciju, pa tako i dosta igrača. Na RB meni igra Zabaleta i zadovoljan sam, čak mi je donio i pobjedu glavom u samom finišu tekme, tako da mislim da će se njih dvojica lijepo uklopiti.

Ovaj Martial me pokopao par puta u protivničkim ekipama, + po statsima mi odgovara iako ga u RL smatram prevarom od igrača za novac koji je plaćen za njega. Budući da planiram dovesti Lacazettea, Martial mi baš dobro dođe i to je u biti najveći razlog zašto sam ga doveo, jer mi je potreban radi navedenog napadača i Matuidia, koje će se lijepo uklopiti u PL squad i puno doprinjeti sa taktičke strane.

17 godina
FIFA 17
Sada čekam De Bruyna po nekoj normalnoj cijeni pa Toure ide desno i više manje to je to. Aguero i Pogba mi ne vrijede te coinse jer će im se cijena za par mjeseci prepoloviti...
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...
Sada čekam De Bruyna po nekoj normalnoj cijeni pa Toure ide desno i više manje to je to. Aguero i Pogba mi ne vrijede te coinse jer će im se cijena za par mjeseci prepoloviti...

Slobodno prodaj Tourea i Kantea, jer ti ovaj Vidal komotno može sam držati sredinu. Jbt., kakvi statsi....

10 godina
neaktivan
movie kaže...

Jel si probao sa Costom u vrhu napada? Nezaustavljiv je...

I am over 9000!!!
14 godina
neaktivan
FIFA 17

jedan YTer tvita ovu sliku i cijena Gaitanu skoči 25k na XB :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
soft kaže...

nakon juceranje tekme Gigi Buffon mora biti među totw

[19xx]C3c1l
14 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
soft kaže...

liga prvaka nema nikakve veze sa TOTW

10 godina
neaktivan
soft kaže...
C3c1l kaže...
soft kaže...

liga prvaka nema nikakve veze sa TOTW

Kad nemaju licencu pa protestiraju na taj nacin

I am over 9000!!!
17 godina
Shivi kaže...

Ne nego za tekme lige prvaka izlaze MOTM kartice kao i prošle godine. Samo ovo je rana faza pa ih još nema. Obično kreću s njima na proljeće..

Nego bacite pogled na mislim 4 twitt pa vidite kako je lik zabio gol s ruba svoga šesnajsterca na drugi gol. Još jedan šamar onima koji govore kako su golmani ove godine ok i da postam kada vidim drukčije.. pa evo...

https://twitter.com/br_uk

10 godina
neaktivan
movie kaže...
Shivi kaže...

Ne nego za tekme lige prvaka izlaze MOTM kartice kao i prošle godine. Samo ovo je rana faza pa ih još nema. Obično kreću s njima na proljeće..

Nego bacite pogled na mislim 4 twitt pa vidite kako je lik zabio gol s ruba svoga šesnajsterca na drugi gol. Još jedan šamar onima koji govore kako su golmani ove godine ok i da postam kada vidim drukčije.. pa evo...

https://twitter.com/br_uk

A znaci tako to ide sta se tice lp...

Koliko vidim neka jebacka bura je sjebala golmana xD

I am over 9000!!!
17 godina
FIFA 17

Nakon što sam neki dan prvi puta probao Neuera pa ga prodao a sinoć ponovno kupio te nakon desetak odigranih tekmi mogu reći da je to najbolji golman u igri. Ima i on svojih pet minuta i debilana ali ima najbolju konstantu. Odlično izlazi na centaršuteve što je ove godine jako bitno a igra rukom i nogom mu je daleko najjača od svih golmana. Loše strane su mu kao i svim golmanima u igri prva stativa. Sada je pitanje je li golman vrijedi tolike coinse? Rekao bih da ne vrijedi no onaj tko slaže momčad po simpatijama i nekom svom guštu poput mene neće ga propustiti..

Interesantno, 18h a još nema novog TOTW? Obično dođe poslije 15h...

Zakaj je ovo autogol a ne gol napadača?

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 18:46 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Nema Kantea kako sam i mislio. Stari, ušparao si bar za sada coinse kaj ga nisi kupio.. Gledam, pala mu cijena za 60k coinsa minutu nakon što je izašao TOTW. Sada ga kupiti pa čekati novu priliku jer će se cijena stabilizirati jako brzo..

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 19:06 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

ovaj novi challenge ,no keeper se cak i isplati napraviti , tj. nemas sto izgubiti a ako ti se potrefi mozes puno osvojiti , ja dobio calhanoglua i sanea od ovih poznatijih ...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

de recite jel i vama na svim utakmicama teren okošen onako u krug?? to je valjda posle ovog updejta, jel se može namjestiti da bude normalan teren ko i prije apdejda, ovako mi izgleda glupavo??

miki12345

0 0 hvala 0
14 godina
miki12345 kaže...

de recite jel i vama na svim utakmicama teren okošen onako u krug?? to je valjda posle ovog updejta, jel se može namjestiti da bude normalan teren ko i prije apdejda, ovako mi izgleda glupavo??

Ako govoris o ultimate teamu kupi si stadion po izboru, valjda 95% terena je normalno pokoseno i ti naletis bas na kruzni :P

Ako ne pricas o futu, svejedno mozes promjenit stadion.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
10 godina
neaktivan
Danas dok sam igrao fifu nestalo struje na par minuta i sad kad udjem u igru ucita mi onaj pocetak do Reus-a (one tri tackice) i izbaci me iz igre, znam da je jos neko imao taj problem ovde ali nmg da nadjem postove, da li je resio problem ili zna li neko u cemu je caka? Inace igram od trial verzije bez i jednog problema do sad.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
miki12345 kaže...

Ako govoris o ultimate teamu kupi si stadion po izboru, valjda 95% terena je normalno pokoseno i ti naletis bas na kruzni :P

negovorim o futu, igram carier mode i svi tereni kruzno pokoseni, npr. celzijev stadion kruzno pokošen, to mi je od danas tako neznam zasto, jel se može to promijenit??

miki12345
10 godina
neaktivan
miki12345 kaže...
KiCo77 kaže...
miki12345 kaže...

negovorim o futu, igram carier mode i svi tereni kruzno pokoseni, npr. celzijev stadion kruzno pokošen, to mi je od danas tako neznam zasto, jel se može to promijenit??

namjestio sam, pitch watern nije bio na default.

miki12345
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Znate onaj EST data 2012 tipa kad nekom pise. Sto to znaci konkretno? Ja sam poceo fifu u 2015 a meni pise 2016 ....cuo sam navodono da je to kada si napravio EA account , a zasto ja kasnim godinu dana :D ?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice