FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 711.976
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
movie kaže...
Klasična utakmica. Do 35 minute lik mi ozlijedi 3 igrača, ja njemu 2 igrača. Čak ne mogu reći niti da je bilo namjerno s obje strane. Od 5 ozlijeda sudac je svirao samo jedan prekršaj i to penal kada me lik skršio. Sva tri igrača imaju ozlijedu noge i pauzu od 4 tekme. Na kraju sam poveo 3-0 i lik je izašao iz tekme. Znači to nije normalno, 5 ozlijeda u pola sata? Čemu to?

Primjetio sam da se ovaj urnebes kada su u pitanju ozlijede dešava na početku, a kasnije je toga sve manje i manje. Nesjećam se tko mi je u zadnje vrijeme bio ozlijeđen na 3 ili više tekmi ili možda samo imam sreće...

14 godina
movie kaže...
Klasična utakmica. Do 35 minute lik mi ozlijedi 3 igrača, ja njemu 2 igrača. Čak ne mogu reći niti da je bilo namjerno s obje strane. Od 5 ozlijeda sudac je svirao samo jedan prekršaj i to penal kada me lik skršio. Sva tri igrača imaju ozlijedu noge i pauzu od 4 tekme. Na kraju sam poveo 3-0 i lik je izašao iz tekme. Znači to nije normalno, 5 ozlijeda u pola sata? Čemu to?

Ja sad uzmem Jamesa iz kataloga da ga isprobam jer mi treba novi Cam, u 15toj minuti sam ga morao vadit zbog ozljede. Neki dan mi lik polomio hamsika, perisica i salaha u prvih 50 min igre 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
neaktivan
Kupi onu staf ekipu najveću pa će ti biti malo čvršći. Da dobiješ 10 - 15 posto na phy,fit itd... Vidljiva je razlika
17 godina
KiCo77 kaže...

Ja sad uzmem Jamesa iz kataloga da ga isprobam jer mi treba novi Cam, u 15toj minuti sam ga morao vadit zbog ozljede. Neki dan mi lik polomio hamsika, perisica i salaha u prvih 50 min igre 

Pa to nema smisla. Danas sam u tri tekme imao 6 ozlijeda? Samo u jednoj tri i to u prvih pola sata a protivnik dvije ozlijede. Nitko od nas nije igrao grubo. Postao sam proklet na coinse i na PS4 nemam ništa konkretnog. Samo visim na marketu. Sada igram na PC. Ovo sam si složio i sada mi je još želja Khedira i Pjanić kada skupim coinsa. Za PC to je to. Za PS4 nemam ideju. Cijene su otišle u nebesa i nije mi jasno kaj se događa? Packovi se vidim otvaraju kao mutavi, market je rekordno velik ali i cijene. Do kada? Ne želim dati za jebenog Fernandinha 40k coinsa. To nema smisla.

12 godina
neaktivan
Nego neznan bi li proda talijane i proba sa Englezima. Vidim da dosta njih igra sa Englezima,i dosta su fizički jači. A za juve igrače nemam coinsa,skupi su. Što vi mislite?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DONZI kaže...
Nego neznan bi li proda talijane i proba sa Englezima. Vidim da dosta njih igra sa Englezima,i dosta su fizički jači. A za juve igrače nemam coinsa,skupi su. Što vi mislite?

Ista stvar, ako hoćeš najbolje engleze onu su i najskuplji. Osjetno skuplji od bilo koje druge lige tako da si na istom.

12 godina
neaktivan
Jesi zadovoljan sa higuainom?
10 godina
hrcak12345 kaže...

Danas opet igram i vodim 1:0,bolji sam cijelu tekmu,posjed lopte na mojoj strani...završilo 1:1 tako što sam vratio loptu svome golmanu,a protivnik me pritišće i ja stišćem tipku da golman ispuca,a on čeka i protivnički igrač mu loptu oduzima i ulazi s njom u gol, statistika na kraju utakmice: ja imao 8(6) a protivnik 1(1) i izvuče mi x na debilan način.

Takve su mi skoro sve utakmice 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
10 godina
DONZI kaže...

I ja skupljam za njega sad.

10 godina
FIFA 17

Sve kako tako ide, napad ok, dajem golove, ali zato odbranu mislim da nikad necu nauciti igrati :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Kupio Higuain-a, prva utakmica rez 2:2, oba gola on postigao. Zver 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DONZI kaže...
Kupi onu staf ekipu najveću pa će ti biti malo čvršći. Da dobiješ 10 - 15 posto na phy,fit itd... Vidljiva je razlika

Ta staff ekipa ima utjecaja samo kada se na igračima koriste dodatne kartice.

npr. igrač ti ima fitness 30 i imaš u klubu 35% fitness trenera,  ti mu staviš karticu +40, on će zapravo dobiti +40 i +14, te će na kraju imati fitness 84.

Ako ne koristite dodatne kartice na igračima, staff je beskoristan.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2016 15:20 (soft).
12 godina
FIFA 17

Jeste vi dobili nagrade od onog vikend turnira,meni jos nista

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Menageri su jako korisni, npr. iskoristiš contracts od 28 i ako imaš 50% menagera dobiješ 42... Na 13, dobiješ 19 itd...

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Da li je i kod ostalih veličina updatea 696,81 MB? Bilo je govora da se radi o veličini od 840MB.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Opaa primjeti se poboljsanja prvo sto sam primjetio je naravno EPL Scoreboard koji je fantastizno odradjen :)

http://cd8ba0b44a15c10065fd-24461f391e20b7336331d5789078af53.r23.cf1.rackcdn.com/fifa-en.vanillaforums.com/editor/lf/vxur6xoyvbe8.gif

Takodjer primjeti se razlika gameplay-a,igram CARRER MODE vidi se da je poboljsan AI i sami gameplay :) 

0 0 hvala 0
13 godina
TheMaverick kaže...

Da li je i kod ostalih veličina updatea 696,81 MB? Bilo je govora da se radi o veličini od 840MB.

I meni upravo skida 696 MB.

[19xx] 4ntraks
10 godina
TheMaverick kaže...

Meni je prvo prikazalo 840 mb i posle 696 i to automatski origin skinuo.

17 godina
DONZI kaže...

Odigrao sam s njim samo tri tekme pa mi je teško nešto reći. Niti protivnici nisu bili zahtjevni. Zabio je na svakoj ali nije nesto primjetan u igri kao recimo aguero koji je stalno na lopti. Više se skriva i zabija otpatke, za sada... Interesira me kada mu dodam pjanića koji ima dobru pass igru kako će to onda izgledati.

9 godina
neaktivan
FIFA 17

6. div, 5-1-0 ,imam jos 4 utakmice !

Od silnog jockey mi je otisla tipka L2 .

Od mene dosta ! Vracam se u 8. !

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2016 17:48 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ako igraš na pc i ako si igrao protiv ijednog cheatera nećeš dobiti nagradu. Malo sam gledao po forumima i dosta ljudi tako nije dobilo pa nisam ni ja. Ubilo me
9 godina
neaktivan
ruya kaže...
hrcak12345 kaže...

Danas opet igram i vodim 1:0,bolji sam cijelu tekmu,posjed lopte na mojoj strani...završilo 1:1 tako što sam vratio loptu svome golmanu,a protivnik me pritišće i ja stišćem tipku da golman ispuca,a on čeka i protivnički igrač mu loptu oduzima i ulazi s njom u gol, statistika na kraju utakmice: ja imao 8(6) a protivnik 1(1) i izvuče mi x na debilan način.

Takve su mi skoro sve utakmice 

Jednostavno se moramo naviknuti na te čari Fife , koliko god se žalili...uvijek će u svakom nastavku biti podosta pizdarija koje će nas živcirati.

12 godina
neaktivan
FIFA 17

jeli bilo tko dobio nagrade za weekend league na pc-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Kako upast u taj weekend leegaue nigdhe to nisam vidio da mogu igrati na ps3?
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...
Kako upast u taj weekend leegaue nigdhe to nisam vidio da mogu igrati na ps3?

To su ti čari nove i stare generacije fife...

12 godina
orim0909 kaže...

jeli bilo tko dobio nagrade za weekend league na pc-u?

Ja nisam dobio

16 godina
neaktivan
Pa cekaj malo, di je tu jebena logika da ako ste igrali protiv chitera nema nagrada ? Ko tu kog jebe? Kakve mi veze imamo ako naletimo na neko govno? Pa treba ih tuzit jebem ih u sve rupe koje imaju supci posrani. Di ima to na forumu da im jebem mater tamo?

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 17

neznan sta rec. jos nista nema od nagrada za weekend league. ako je to istina sa tim ako si igrao protiv cheatera pa onda nista od nagrada. 

pa to je katastrofa.

btw danas sam bia na chatu s njima. i receno mi je da ce doc nagarade prije odigravanja prve utakmice novog weekend leaguea.

te mi je receno da je ne istina to s igranjem protiv cheatera.

pa sad zivi bili pa vidili haha

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Jeste li vi dobili jedan gratis fut draft, ono na pocetku, kad ste pocinjali igrati fifu 17? Ja se sad setio da nisam, pa da proverim.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

nisam ni ja

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice