Primjetio sam da se ovaj urnebes kada su u pitanju ozlijede dešava na početku, a kasnije je toga sve manje i manje. Nesjećam se tko mi je u zadnje vrijeme bio ozlijeđen na 3 ili više tekmi ili možda samo imam sreće...
Primjetio sam da se ovaj urnebes kada su u pitanju ozlijede dešava na početku, a kasnije je toga sve manje i manje. Nesjećam se tko mi je u zadnje vrijeme bio ozlijeđen na 3 ili više tekmi ili možda samo imam sreće...
Ja sad uzmem Jamesa iz kataloga da ga isprobam jer mi treba novi Cam, u 15toj minuti sam ga morao vadit zbog ozljede. Neki dan mi lik polomio hamsika, perisica i salaha u prvih 50 min igre
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Ja sad uzmem Jamesa iz kataloga da ga isprobam jer mi treba novi Cam, u 15toj minuti sam ga morao vadit zbog ozljede. Neki dan mi lik polomio hamsika, perisica i salaha u prvih 50 min igre
Pa to nema smisla. Danas sam u tri tekme imao 6 ozlijeda? Samo u jednoj tri i to u prvih pola sata a protivnik dvije ozlijede. Nitko od nas nije igrao grubo. Postao sam proklet na coinse i na PS4 nemam ništa konkretnog. Samo visim na marketu. Sada igram na PC. Ovo sam si složio i sada mi je još želja Khedira i Pjanić kada skupim coinsa. Za PC to je to. Za PS4 nemam ideju. Cijene su otišle u nebesa i nije mi jasno kaj se događa? Packovi se vidim otvaraju kao mutavi, market je rekordno velik ali i cijene. Do kada? Ne želim dati za jebenog Fernandinha 40k coinsa. To nema smisla.
Ista stvar, ako hoćeš najbolje engleze onu su i najskuplji. Osjetno skuplji od bilo koje druge lige tako da si na istom.
Danas opet igram i vodim 1:0,bolji sam cijelu tekmu,posjed lopte na mojoj strani...završilo 1:1 tako što sam vratio loptu svome golmanu,a protivnik me pritišće i ja stišćem tipku da golman ispuca,a on čeka i protivnički igrač mu loptu oduzima i ulazi s njom u gol, statistika na kraju utakmice: ja imao 8(6) a protivnik 1(1) i izvuče mi x na debilan način. 
Takve su mi skoro sve utakmice 
I ja skupljam za njega sad.
Sve kako tako ide, napad ok, dajem golove, ali zato odbranu mislim da nikad necu nauciti igrati :/
Kupio Higuain-a, prva utakmica rez 2:2, oba gola on postigao. Zver 
Ta staff ekipa ima utjecaja samo kada se na igračima koriste dodatne kartice.
npr. igrač ti ima fitness 30 i imaš u klubu 35% fitness trenera, ti mu staviš karticu +40, on će zapravo dobiti +40 i +14, te će na kraju imati fitness 84.
Ako ne koristite dodatne kartice na igračima, staff je beskoristan.
Jeste vi dobili nagrade od onog vikend turnira,meni jos nista
Menageri su jako korisni, npr. iskoristiš contracts od 28 i ako imaš 50% menagera dobiješ 42... Na 13, dobiješ 19 itd...
Da li je i kod ostalih veličina updatea 696,81 MB? Bilo je govora da se radi o veličini od 840MB.
Opaa primjeti se poboljsanja prvo sto sam primjetio je naravno EPL Scoreboard koji je fantastizno odradjen :)
Takodjer primjeti se razlika gameplay-a,igram CARRER MODE vidi se da je poboljsan AI i sami gameplay :)
Da li je i kod ostalih veličina updatea 696,81 MB? Bilo je govora da se radi o veličini od 840MB.
I meni upravo skida 696 MB.
Meni je prvo prikazalo 840 mb i posle 696 i to automatski origin skinuo.
Odigrao sam s njim samo tri tekme pa mi je teško nešto reći. Niti protivnici nisu bili zahtjevni. Zabio je na svakoj ali nije nesto primjetan u igri kao recimo aguero koji je stalno na lopti. Više se skriva i zabija otpatke, za sada... Interesira me kada mu dodam pjanića koji ima dobru pass igru kako će to onda izgledati.
6. div, 5-1-0 ,imam jos 4 utakmice !
Od silnog jockey mi je otisla tipka L2 .
Od mene dosta ! Vracam se u 8. !
Danas opet igram i vodim 1:0,bolji sam cijelu tekmu,posjed lopte na mojoj strani...završilo 1:1 tako što sam vratio loptu svome golmanu,a protivnik me pritišće i ja stišćem tipku da golman ispuca,a on čeka i protivnički igrač mu loptu oduzima i ulazi s njom u gol, statistika na kraju utakmice: ja imao 8(6) a protivnik 1(1) i izvuče mi x na debilan način. 
Takve su mi skoro sve utakmice 
Jednostavno se moramo naviknuti na te čari Fife
, koliko god se žalili...uvijek će u svakom nastavku biti podosta pizdarija koje će nas živcirati.
jeli bilo tko dobio nagrade za weekend league na pc-u?
This time next year we'll be millionaires
To su ti čari nove i stare generacije fife...
jeli bilo tko dobio nagrade za weekend league na pc-u?
Ja nisam dobio
neznan sta rec. jos nista nema od nagrada za weekend league. ako je to istina sa tim ako si igrao protiv cheatera pa onda nista od nagrada.
pa to je katastrofa.
btw danas sam bia na chatu s njima. i receno mi je da ce doc nagarade prije odigravanja prve utakmice novog weekend leaguea.
te mi je receno da je ne istina to s igranjem protiv cheatera.
pa sad zivi bili pa vidili haha
Svako prolece na Zvezdu mirise...
nisam ni ja