FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 762.878
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Ne znam što je interesantno ovim telcima koji se odmah "zajune" sa centra prem golu... Kad igram sa takvim, onda gledam da što više držim loptu u svom posjedu i tako im vadim mast i kidam živce, još kad iz kombinatorike sijevne kvalitetan pass u prostor i Diouf to pretvori u gool, eee onda to bude još veći užitak...

Nema druge nego ovakve mulce naučiti pameti...

Ono coinsa što dobijem kad završim tekmu trošim isključivo na ugovore i fitnes, a na kraju sezone pokupim extra profit. Koliko sam primjetio, važno je furati istih 11 igrača i težiti pobjedničkom nizu, jer mislim da postoji moral koji se diže iz tekme u tekmu, samo se to više ne može vidjeti kao u FIFA 12 i FIFA 13 (ako se ne varam).

Ovi moji su se lagano ugurali u DIV3 i BTW., DIV5 i DIV4 su bile kamilica u odnosu na DIV6, tako da stvarno ne znam kako sve to funkcionira?

Sada malo odoh na market, da vidim ima li što kvalitetno za 20 000 coinsa. {#}

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick Origin ID: interblueNick8
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 19:01 (interblueNick).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Upravo sam igrao protiv IF Ronalda, Messija i ekipe, svi su imali atributse na sebi.

Do treće minute je igrao Bale i lik ubaci Robbena lol

http://imgur.com/EMgxWGS

http://imgur.com/3OuhmUP

EDIT: Koji je ovo ku*ac sa sucima, izađem sa Martinezom 1v1 sa golmanom, on vraća na faul na centar...

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 20:08 (matić_žu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 15

Još sam primjetio jednu genijalnost. Recimo, ako mi lik puca penal po sredini i ja ostanem na sredini gola, golman umjesto da hvata loptu malo pogne glavu i dobije gol. Pa to ni Zelenika ne radi.

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Ako nekoga zanimaju coinsi... neka mi se javi na PM.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
SimeKZ kaže...

Pa i ti i on popijete ban. Samo naprijed

13 godina
antiljano27 kaže...
SimeKZ kaže...

Ja nemam zasto ban popit... jer nije od mene... 

17 godina
SimeKZ kaže...

Već dilaš s coinsima a škrtariš zbog 500 coinsa na bidanju?

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Već dilaš s coinsima a škrtariš zbog 500 coinsa na bidanju?

Meni coinsi ne trebaju niti cu ih kupovat za ovaj serijal. 

Ako netko zeli, male kolicine se lako nabave isto kao i prosle godine. Coinsi nisu moji, dolaze od drugih ljudi. 

17 godina
antiljano27 kaže...

Malo mi je to bezveze. Zašto ja ne bih mogao recimo njemu posuditi 100k coinsa? Zašto bih zbog toga trebao popiti ban.Uvedene su restrikcije koje najviše pogađaju one najpoštenije.

Opet će nadrapati sitni ili ni krivi ni dužni..

13 godina
FIFA 15

Koliko vidim nitko nije nahebo, cijene su i dalje brutalne. Sve te restrikcije nisu nicem pomogle. Igraci kostaju previse... gadi mi se vise taj FUT, umjesto da je postao mjesto zabave... ljudi iz toga napravili show program.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
antiljano27 kaže...

Malo mi je to bezveze. Zašto ja ne bih mogao recimo njemu posuditi 100k coinsa? Zašto bih zbog toga trebao popiti ban.Uvedene su restrikcije koje najviše pogađaju one najpoštenije.

Opet će nadrapati sitni ili ni krivi ni dužni..

Gle, većina njihovih restrikcija i pravila su zbog toga jer su ljudi pohlepni i samo im je do para. Da nema cheatera, coinsellera i sličnih, cijene bi bile prihvatljivije, i dalje bi postojao trade offer, mogao bi normalno posuđivat novce ekipi i slično. 

I eto, sad mi placamo zbog svega toga, no meni je to ok ako se oni napokon prime posla i počnu banat ekipu, a ne da uz sve te restrikcije koje su dali, ljudi i dalje cheataju, kupuju i prodaju coinse i slično. 

17 godina
antiljano27 kaže...

Gle, većina njihovih restrikcija i pravila su zbog toga jer su ljudi pohlepni i samo im je do para. Da nema cheatera, coinsellera i sličnih, cijene bi bile prihvatljivije, i dalje bi postojao trade offer, mogao bi normalno posuđivat novce ekipi i slično. 

I eto, sad mi placamo zbog svega toga, no meni je to ok ako se oni napokon prime posla i počnu banat ekipu, a ne da uz sve te restrikcije koje su dali, ljudi i dalje cheataju, kupuju i prodaju coinse i slično. 

Pa jedino kaj se dogodilo je to da si međusobno više ne možemo posuđivati igrače i coinse. Drugo ništa. Baš kako sam i pretpostavljao a šime mi objašnjavao kako će nakon svih ovih poteza konačno igrači biti po realnim cijenama i mir vladati svemirom. No vidim u postu iznad kako mu se sve gadi i kako sam opet bio u pravu jer sam rekao da će se situacija upravo ovako razvijati.. Uz lošu igru dobili smo i lošu podršku.. mislim da je ovo silazna putanja igre.. nema više sve ovo smisla..

17 godina
FIFA 15

Baš sam pratio danas Mandžukića.

Jučer navečer lowest buy now se kretao oko 4,5-5k, a kako je prilazio novi dan (3h, 4h, 5h...) cijena mu je sve više padala. Uglavnom po danu se mogao kupit za već od 3.3k sa buy now, a evo sada kad sam se vratio s faksa mu je minimalna buy now cijena 4,9k.

Znači trebalo bi kupovat ujutro/preko dana i prodavati navečer 22 do 1-2h.

Za sada sam najviše zaradio na tim igračima poput Mandžukića, Tello, Claudio Bravo koji koštaju od 2-7k. Uvijek se nađe bid za tisuću pa i dvije manje od lowest buy cijene.

No kao što sam već rekao, naišao sam jučer na problem da je cijena Mandžukiću jako pala i više gotovo da nisam mogao ostvarit profit, kupio sam ga za 3,3k preko bidda oko pol noći, odigrao 3-4 utakmice s njim i više ga nisam nakon par sati mogao prodat za preko 4k (da cijelu noć sam bio budan, bioritam gadno poremećen)

Upravo sad sam ga se riješio za 4,8k, samo je trebalo pričekati kraj dana.

Fortune favours the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

SDtara fora.. navecer su uvijek cijene vise nego preko dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Baš sam pratio danas Mandžukića.

Jučer navečer lowest buy now se kretao oko 4,5-5k, a kako je prilazio novi dan (3h, 4h, 5h...) cijena mu je sve više padala. Uglavnom po danu se mogao kupit za već od 3.3k sa buy now, a evo sada kad sam se vratio s faksa mu je minimalna buy now cijena 4,9k.

Znači trebalo bi kupovat ujutro/preko dana i prodavati navečer 22 do 1-2h.

Za sada sam najviše zaradio na tim igračima poput Mandžukića, Tello, Claudio Bravo koji koštaju od 2-7k. Uvijek se nađe bid za tisuću pa i dvije manje od lowest buy cijene.

No kao što sam već rekao, naišao sam jučer na problem da je cijena Mandžukiću jako pala i više gotovo da nisam mogao ostvarit profit, kupio sam ga za 3,3k preko bidda oko pol noći, odigrao 3-4 utakmice s njim i više ga nisam nakon par sati mogao prodat za preko 4k (da cijelu noć sam bio budan, bioritam gadno poremećen)

Upravo sad sam ga se riješio za 4,8k, samo je trebalo pričekati kraj dana.

A meni najdraži contracti, u dva sata danas na webu, zarada 28k.

Možda je nekome malo ali meni je dosta. Coinse nikad nisam kupovao, niti pointse, ovako je slađe.

17 godina
barcaINTER kaže...

A meni najdraži contracti, u dva sata danas na webu, zarada 28k.

Možda je nekome malo ali meni je dosta. Coinse nikad nisam kupovao, niti pointse, ovako je slađe.

28k u 2h, wtf

To po danu, ujutro kupuješ, navečer prodaš ili kako?

10 godina
neaktivan
FIFA 15

dali neko zna jel ima gdje za skinuti za pc? 
Hvala!{#} 

1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Upravo probao ibru.. Doslovce takvi igraci neprolaze u ovoj igri.. jako mi je zao prosle godine mi bio druga najbolja spica u igri.. (poslje st ronalda)  a ove godine neznam sta reci.. dribling ni vrit ni mimo uglavnom neefektivno.. strength manje vise se ni neosjeti al ajde.. pace je losije od solidno znaci ne bas super.. + skillovi su dosta neefektivni ove godine jer je dribling i pace malo pre boostan. jedino dobro je udarac.. al sta ce ti to kad sve bitne stvari su za*urac.. Tuga i zalost.

PSN: Chov1ch
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

kad čujem ime mehmet yildiraz odmah znam da će na utakmici biti penal i vjerovatno da ću dobiti crveni karton -.-

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 15

Aubameyang ili shaqiri? Prodao ID mexesa,nije zadovoljio,pa sad unaprijeđujem bundesligače s 50k, treba mi ST RM (RW) i CM

mislio sam,imobilea,gundogana i sada ova dva,možda ipak aubameyanga zbog kemije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
keyofdestiny13 kaže...

Pokušavam skinuti fifu 15, ali treba password za nju ali ne znam kako  , znate li vi kako dobiti ?

Naravno. Odeš na Origin/G2A/G2Play/ŠtaGodShop, platiš 250-300 kuna i dobiješ key u mail. Nakon toga radiš copy paste.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

sinoc prodao svog pogbu sto sam kupio za 38k za 52k.jutros kupio 4 kartice za 29k,32k,38k i 34k.

pricekat danas da mu cijena skoci i to je to. i jos imam teveza kupljenog za 32k pa njega utopit ...

ove godine mi trade ide bolje nego igranje :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15

Jedno brzo pitanje, prek vikenda nije pametno kupovat igrače jer su cijene osjetno veće nego radnim danima ili?

I jel zna itko za koliko se može Modrić kupit (ako ga je itko nedavno kupovao ili pratio cijenu)? Pratio sam mu cijenu na desetak uzoraka i najniža je bila 41.250, a sad ne pada 46-48k preko biddanja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2014 10:38 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
matić_žu kaže...

kad čujem ime mehmet yildiraz odmah znam da će na utakmici biti penal i vjerovatno da ću dobiti crveni karton -.-

Bio je takav jedan prije u pes-u 6 kazuki ito se zvao, ima čak po yt-u snimka utakmica gdje on za svaki faul dijeli crveni

17 godina
FIFA 15

Upravo otvorio paket za 7500 coinsa, a kad tamo Lewandowski {#}

Moj PC  
4 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
kresix kaže...

Pozdrav ljudi i oprostite sto smetam, ali imam jedan problem.

Kada igram fut u vecini slucajeva me ne moze spojitit sa protivnikom na pocetku, ne mogu igrat sa frendovima utakmice i dobio sam info da je to zbog portova i da bi ih trebao otvoriti.

Ako bi netko bio dobar pa mi pojasnio kako se to radi ili napravio to preko teamwievera bio bih mu beskrajno zahvalan.8

Netko?

13 godina
neaktivan
kresix kaže...
kresix kaže...

Pozdrav ljudi i oprostite sto smetam, ali imam jedan problem.

Kada igram fut u vecini slucajeva me ne moze spojitit sa protivnikom na pocetku, ne mogu igrat sa frendovima utakmice i dobio sam info da je to zbog portova i da bi ih trebao otvoriti.

Ako bi netko bio dobar pa mi pojasnio kako se to radi ili napravio to preko teamwievera bio bih mu beskrajno zahvalan.8

Netko?

Proguglaj kako se za tvog internet providera i ruter otvaraju portoji. Moraš pogledat koja ti je ip adresa routera, onda udjes u router meni i upišeš šifru, za svakog internet providera je drugačije čini mi se. Onda nadješ nešto što kod mene izgleda ovako (slika1) i stisneš na game and application sharing. Nakon toga stisneš na create a new game or application (slika 2) i onda odeš na manual entry of ports i tamo ih onda upišeš. Nakon toga na assign a game or application i samo klikneš pored ovog šta si sad napravio. 

Ovako je kod mene i neznam kako je za tebe jer svaki provider i router ima drugačije. Radio sam kod cure nešto slično na b-netu i nije ni približno bilo isto. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2014 13:08 (antiljano27).
11 godina
odjavljen
Hexfire kaže...
keyofdestiny13 kaže...

Pokušavam skinuti fifu 15, ali treba password za nju ali ne znam kako  , znate li vi kako dobiti ?

Naravno. Odeš na Origin/G2A/G2Play/ŠtaGodShop, platiš 250-300 kuna i dobiješ key u mail. Nakon toga radiš copy paste.

To je šala, da odem tamo gdje sam trebao?

17 godina
FIFA 15

Riješio bih se ovog smeća zajedno s acc na kojem je i fifa14 pa ako ima tko kakav prijedlog neka mi se javi. Što imam na fifi 14 može vidjeti na zadnjoj stranici teme fife14 a što imam u fifi15 evo link

http://gyazo.com/9d6f0874ee85efd974513826349d92e7

http://gyazo.com/aeb5b5f861d498b3b4eb13e0244c5d67

Moj PC  
3 2 hvala 0
12 godina
movie kaže...

Riješio bih se ovog smeća zajedno s acc na kojem je i fifa14 pa ako ima tko kakav prijedlog neka mi se javi. Što imam na fifi 14 može vidjeti na zadnjoj stranici teme fife14 a što imam u fifi15 evo link

http://gyazo.com/9d6f0874ee85efd974513826349d92e7

http://gyazo.com/aeb5b5f861d498b3b4eb13e0244c5d67

prodaješ acc?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice