FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 763.122
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
FIFA 15

Pitam samo posto imam standard verziju, jer osim packova jedino mi to neka veca razlika..

evo sad sam bacio prvu tekmu..i mogu rec da je po meni demo bio bolji jer je sporiji..

ovo mi je prebrzo..

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
FIFA 15

zasto vise nemogu skinuti fifu 15 demo ?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: FIFA 15
dino_pes13 kaže...

zasto vise nemogu skinuti fifu 15 demo ?

Meni radi. Ako si imao prije instalirano samo odi u Origin pod All games i morala bi biti tamo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Dino.Randic kaže...

Pitam samo posto imam standard verziju, jer osim packova jedino mi to neka veca razlika..

evo sad sam bacio prvu tekmu..i mogu rec da je po meni demo bio bolji jer je sporiji..

ovo mi je prebrzo..

Ma cini ti se .....samo mi jedna stvar nije jasna a to sto je kod nekih igraca oduzeta zvezdica za skilll kao na primer Ibri ..... pa se pitam da li je moguce da neko za godinu dana zabiravi da dribla.....

13 godina
Ibri su vratili skill ako se nevaram.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
FIFA 15

ljudi moze pomoc, probavam frendu uzet fifu 15 preko origin mexico ali preko kartice i cijelo vrijeme baca eror 10048  i pise izaberite drugu metodu. E sad dali je to radi toga sto je mexico vpn ili je nesto do njih mozda. Inace vec je prije kupovano sa njom tako da radi. 

E sad drugo ukoliko uzmem ru key koja je procedura prebacivanja jezika i dali ce on moc normalno igrat online?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

tko zna koja se pjesma pjevala na svjetsko prvenstvu 2008

0 0 hvala 0
12 godina
SimeKZ kaže...

glavno pitanje je zašto su mu ga uopće uzeli.

10 godina
neaktivan

zbog mexica vip

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Moze neki objektivni summary igre da znam daki da je uzmem ili ne. Ako se nekom da naravno. Imam preko 1000 sati igre na 14-ici, ali samo carreer mode. Ja sam old school gamer, nekako najvise volim sp, mp me ne interesira toliko. A ni nemam sad intetnet doma pa bi se morao snaci za aktivaciju igre ali nekako bi uspio. Samo me zanima dali se iskreno isplati uzeti igru ili ne, buduci da je to igra koju sam u zadnjih godinu dana stvarno najvise igrao. Citam malo ovdje kritike ali one se odnose mahom na fut koji mene ne zanima. Dakle? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 15

Moj rezime je vrlo kratak.. Pace 15!

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina

a jel znas mozda sta je sa ruskom verzijom dali to sljaka normalno ili ce bit problema jer i tamo imamo za ok deal bez vpn-a?

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Ni market kao zajednica(svi fifa igrači) ne možemo primiriti. Ove cijene :fpalm:

800 coinsa minimalno za 4+ injuries, 400coinsa contract, jedino squad fitness je dobar.

A o cijenama igrača da ni ne govorim, EA je obećao niže cijene na marketu, ovo je skuplje nego prošle godine

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
CroChef kaže...

danas sam se sjetio zasto sam prestao igrati online sezone s 5 zvijezdica klubovima...

real real real real barca real real...

zato back to 4.5 i lijepo Spursi, Juve, Fiorentina...

Ja fino odem na 4* i igram sa Swansea protiv Werdera, Wolfsburga, Lyona, Ajaxa, Stuttgarta i sl. 

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
12 godina
starvinmarvin kaže...

Moze neki objektivni summary igre da znam daki da je uzmem ili ne. Ako se nekom da naravno. Imam preko 1000 sati igre na 14-ici, ali samo carreer mode. Ja sam old school gamer, nekako najvise volim sp, mp me ne interesira toliko. A ni nemam sad intetnet doma pa bi se morao snaci za aktivaciju igre ali nekako bi uspio. Samo me zanima dali se iskreno isplati uzeti igru ili ne, buduci da je to igra koju sam u zadnjih godinu dana stvarno najvise igrao. Citam malo ovdje kritike ali one se odnose mahom na fut koji mene ne zanima. Dakle? 

Ovogodisnji single player je po meni cak i zanimljiviji od ovih proslih fifa. Ako te ovaj fliper na FUT-u ne dira onda definitivno uzmi. 

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
13 godina
neaktivan
Cofinho kaže...
starvinmarvin kaže...

Ovogodisnji single player je po meni cak i zanimljiviji od ovih proslih fifa. Ako te ovaj fliper na FUT-u ne dira onda definitivno uzmi. 

Ne dira me jer ga necu igrat skoro sigurno. Znaci isplatilo bi ga se uzet zbog  career moda? Koliko sam skuzio nije se gameplay previse promijenio, kao ni sve ostalo, ali su golmani samo malo losiji...

14 godina
odjavljen
FIFA 15

Oni su vise truda ulozili u one trailere da nas privuku nego u igru...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Gameplay FUTa i normalno seasona je nebo i zemlja. Zato je DEMO bio sporiji, vecina vas igra FUT... Season nije niti upalilo.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ja koliko vidim još uvijek ima 4*

Pošto se više video ne može pojedinačno kopirati..

https://www.easports.com/uk/fifa/game-data/media/mataraHD7/fifa15-ps3

1. video (1-2) slobodnjak

2. video (1-4) tika-taka gol :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2014 18:01 (matić_žu).
13 godina
FIFA 15

Kako sam ja jednog lika sa FULL BPL squadom razigro neki dan. Strava gol je bio. Proso po strani sa perisicem, unutra dodao Huntelaru, huntelar povratna Olicu i Olembe u malu mrezicu, genijalan gol... To nisi mogo u 14, jer bi HUntelar u tom trenutku letio na heading a Olic nebi pratio akciju.

Moj PC  
1 4 hvala 1
17 godina
neaktivan
FIFA 15

zaboravio si dodat da se sve to odigralo u 0.8 sekundi i da je bilo hirurški precizno

5 1 hvala 0
13 godina
desarun kaže...

zaboravio si dodat da se sve to odigralo u 0.8 sekundi i da je bilo hirurški precizno

Odvilo se u normalnom vremenom i nije bilo kriruski precizno jer kad je huntelar dao povratnu, lopta se odskakala jer ju nije dobro zahvatio.

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Zgadio mi se FUT kad sam vidio cijene igraca, hebeni Benteke koji je kostao 2k a sad je 25, mislim smijesno, inace igram season i bas mi je merak i fora, nema nikakvih zahebancija u gameplayu, niti je brz, nit ima glupih golmana na 5m, gameplay je popravljen sto se tice igre jedan na jedan i agilnosti igraca, primanju lopti,sutevima, FUT sam 1 tekmu odigro al sumnjam da cu ga forsirat kao prosle godine ako se cijene neunormale, inace igram na ps3 pa ako neko hoce da bacimo nekad koju tekmu dodajte: miikaa77 :) 

2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
FIFA 15

Meni se događa jedna čudan stvar pa me zanima dali je to slucaj i kod ostalih

Znaci idem igrat online season i lijepo si poslozim prvu postavu i zamjene i onda u igri vise nemam tih zamjena koje sam ja stavio nego druge igrace koje ja nisam namjestio..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15
Pokušavam bidati cijelo vrijeme i neće i ode bez da je itko bidao. Opet je sve u banani

http://gyazo.com/07b4a87711be9ca7f48da48c7a9b0e2c
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

HAHAHAHA {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Trenutno sam na izlasku iz DIV6, odigrao sam 46 tekmi u UT i kako statistika kaže zaradio sam 52,038

Ostalo mi je još 8,150, nisam kupio niti jedan paketić..

Ovo nije humano kako se sporo zarađuje na konzolama, a tek cijene igrača ili ugorova/healinga/fitnesa, nema više smisla igrati UT zbog hebenih cijena -.-

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
picija21 kaže...

HAHAHAHA {#}

Hahahahahaha meni je isto tako jednom igrač pucao na gol da je pao al je otišlo u visine

12 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozdrav ljudi i oprostite sto smetam, ali imam jedan problem.

Kada igram fut u vecini slucajeva me ne moze spojitit sa protivnikom na pocetku, ne mogu igrat sa frendovima utakmice i dobio sam info da je to zbog portova i da bi ih trebao otvoriti.

Ako bi netko bio dobar pa mi pojasnio kako se to radi ili napravio to preko teamwievera bio bih mu beskrajno zahvalan.

0 0 hvala 0
17 godina
matić_žu kaže...

Trenutno sam na izlasku iz DIV6, odigrao sam 46 tekmi u UT i kako statistika kaže zaradio sam 52,038

Ostalo mi je još 8,150, nisam kupio niti jedan paketić..

Ovo nije humano kako se sporo zarađuje na konzolama, a tek cijene igrača ili ugorova/healinga/fitnesa, nema više smisla igrati UT zbog hebenih cijena -.-

Moraš biti strpljiv. Rečeno nam je da će ove godine cijene konačno biti realne...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice