FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 763.286
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
odjavljen
FIFA 15
Koliko GB zauzima FIFA 15 na PC kada je skinut? Da li zna neko?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
keyofdestiny13 kaže...

Oko 10 giga

Origin ID: ReaLazio
11 godina
odjavljen
TheDarkSide kaže...
keyofdestiny13 kaže...

Oko 10 giga

Baš puno. Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 22:50 (keyofdestiny13).
13 godina
neaktivan
keyofdestiny13 kaže...
TheDarkSide kaže...
keyofdestiny13 kaže...

Oko 10 giga

Baš puno.

Ispod danasnjeg standarda kad igre pocinju imat 15+, pogledajte mordor..ima 35 giga.

Origin ID: ReaLazio
13 godina
neaktivan
ubedljivo najgora fifa od 11 do sada......ovo nema veze sa fudbalom, cela utakmica se sastoji trcanje ko muve bez glave......zalim sto sam davao toliko para za obicno djubre od igre......drugari sto se tice nekog patcha oprostite se od toga jer tako nesto nece biti..... jednostavno da li nam ne polu proizvod vec neki eksperiment....dobra reklama namami ljude i eto ko ja kupim ponadam se da ce biti samo bolje od fife 14 za ps4 kada ono dva puta gore...... eto od mene toliko... do sledece fife ili pesa posto kako je fifa krenula samo se bojim da ne bude za izbegavanje kao u dobra stara vremena kada je pes bio na prestolu....
15 godina
FIFA 15

http://www.futhead.com/15/players/26571/christian-atsu/compare/14-1164/14-19488/ 
sta mislite kojeg na CAM ? 

0 0 hvala 0
11 godina

Red star ponavljaš se i to 10 puta i svaki put melješ bezveze.Kad je izašla FIFA 15 govorio si kako nema razlike između 15 i 14-ice.Sad kad je ekipa rekla da su šutevi umjetni,igra prebrza SAD je najgora FIFA ikada i "cela utakmica se sastoji trcanje ko muve bez glave".Kako ekipa stavlja mišljenje ti svoj stav mjenjaš,kao da nisi ni igrao FIFA-u 15

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2014 0:00 (The_K).
13 godina
Red_Star_Forever kaže...
ubedljivo najgora fifa od 11 do sada......ovo nema veze sa fudbalom, cela utakmica se sastoji trcanje ko muve bez glave......zalim sto sam davao toliko para za obicno djubre od igre......drugari sto se tice nekog patcha oprostite se od toga jer tako nesto nece biti..... jednostavno da li nam ne polu proizvod vec neki eksperiment....dobra reklama namami ljude i eto ko ja kupim ponadam se da ce biti samo bolje od fife 14 za ps4 kada ono dva puta gore...... eto od mene toliko... do sledece fife ili pesa posto kako je fifa krenula samo se bojim da ne bude za izbegavanje kao u dobra stara vremena kada je pes bio na prestolu....

Shvatili smo. Nema patcha, to se ne radi inace... nikad nisu patch izbacili. Kako mozes shrat toliko meni nije jasno. 

Do sljedece fife ili pesa dok nas opet nebudes castio sa svojim kompletnim razmisljanjima koje su na razini djeteta. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Možete vi govorit što hoćete ali ovo je stvarno prebrzo, i samo neko trčanje, umorim se gledat samo nakon 3 tekme futa...

Moram priznat da sam razočaran.

6 0 hvala 0
13 godina
barcaINTER kaže...

Možete vi govorit što hoćete ali ovo je stvarno prebrzo, i samo neko trčanje, umorim se gledat samo nakon 3 tekme futa...

Moram priznat da sam razočaran.

Sta bi trebali hodat?

Jedino sta su shebali je sredina.... ako dobro vidim povecali su dimenzije terena a ostavili ponasanje igraca sa starih dimenzija. Jednostavno sredina terena ne stoji dobro osim ako ne igras 4-2-3-1 ili nesto sa 5 veznih. Opet, logicno je da ako igras 4-1-2-1-2 sa LM i RM da sredine doslovno neces imati osim ako ti CAM nema work rate M/H i da ti DMC ima L/H onda ces imati obranu.

Dok povezes neke stvari ima logike, samo sta je malo previse izrazeno. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Ne znam za vas, al ja uživam na old gen verziji. Naravno ima nekih bugova koje očekujem da će pokrpati, ali uživam u fifi. Nije mi žao što sam dao 450kn za nju.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
matić_žu kaže...

Šta je ovo, igrači se brzo ozlijede i mogu max 2 tekme odigrat da im ne padne fitness ispod 80 -.-

Fitness mi ne pada tako brzo ali fabregas mi jednu igra pa je nekoliko tekmi ozlijeđen. I nije jedini. U ovih par dana imao sam više ozlijeda nego zadnje dvije sezone zajedno..

13 godina
neaktivan
FIFA 15

danas sam se sjetio zasto sam prestao igrati online sezone s 5 zvijezdica klubovima...

real real real real barca real real...

zato back to 4.5 i lijepo Spursi, Juve, Fiorentina...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

Ne znam za vas, al ja uživam na old gen verziji. Naravno ima nekih bugova koje očekujem da će pokrpati, ali uživam u fifi. Nije mi žao što sam dao 450kn za nju.

Povlačim šta sam reko...

Šutanje katastrofa, čak i igrači sa 4* weak foot udaraju loptu kao lopatom, o jačoj nozi da ni ne govorim i sve to na asissted, o manual neću ni pisati..

Gameplay u jednom trenu prebrz, u drugom prespor

a ozljede... pa toliko ni arsenal nema

a dodavanje kao što sam i pisao.. igrači kao da nemaju osjećaja pa je gotovo nemoguće napraviti dupli da mu pošalješ u dubinu

manual mijenjanje igrača, moram 20x stisnuti L1 da promjeni na igrača

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2014 1:47 (matić_žu).
17 godina
Red_Star_Forever kaže...

Pa kad sam rekao da mi je fifa 14 na PS4 bolja onda si me poklopio i iznosio argumente zašto nije? Kad sam rekao da nešto ne štima s golmanima onda si rekao kako svima vama sve štima osim meni i spominjao mi nekog svog kompića koji brani čuda a popije smiješan gol. Nikad nisi spomenio tih famoznih 5m i golmana dok nisam postavio par fotki na kojima se to lijepo vidi. Očito do tada to nisi ni primjetio. Uglavnom, mislio sam da je samo vrijeme promjenjivo.. Nogomet se kupuje jer ga voliš a ne zato kaj ga reklamira Suzana Mančić...a znaš što je ona voljela reći? Dragi igrači više sreće u sljedećem izvlačenju..što da ti drugo kažem?

11 godina
odjavljen
FIFA 15

Može li se promijeniti grb kod edita u fifi, onako da mogu prenijeti iz kompa u igricu, to mislim na PC?

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2014 1:59 (keyofdestiny13).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

EA mi odgovorio..

Točnije lopov, koji se trudi zajebat i otuđit accounte

http://prntscr.com/4s8f1y

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2014 2:25 (matić_žu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2014 2:29 (intelpro).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Atsu u 4-5-1 formaciji

11 godina
odjavljen
keyofdestiny13 kaže...
TheDarkSide kaže...
keyofdestiny13 kaže...

Oko 10 giga

Baš puno. Hvala.

A kaj  sam htio još dodad je da PES  meni zauzima 5 giga.

13 godina
neaktivan
keyofdestiny13 kaže...

{#}

[19xx]C3c1l
11 godina
keyofdestiny13 kaže...
keyofdestiny13 kaže...
TheDarkSide kaže...
keyofdestiny13 kaže...

Oko 10 giga

Baš puno. Hvala.

15 godina

gore si pitao i za cabell-u i ja osobno njega koristimjer imam francuski orijentiranu ekipu i jako sam zadovoljan sa njim, brz je i okretan a sut mu je solidan. Samo sto je malen =) npr napresm matuidi-a i diaby-a

11 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Meni sa druge strane, uvjerljivo najbolja FIFA do sada. Jbt., jedva čekam da dođem sa posla i podmirim sve obveze, pa da sjednem za računar i krenem u probijanje kroz divizije.

Mene ne zanimaju kartice, market, trade i ostalo, jednostavno sam željan igre...

U ovoj FIFI je jednostavno nešto POZITIVNO drugačije i drago mi je zbog toga. Konačno su počeli slušati tamo nekog "mog čovjeka", jer ono što mi je nedostajalo u prošlogodišnjim izdanjima, sada je tu.

Jedini pravi problem i ono što mi smeta, je ponekad brz gameplay, koji kvari potpuni doživljaj, jer stvarno je šteta da ove predivne animacije ne mogu doći do još boljeg izražaja.

EDIT:

Sinoć sam sa Benteke-om "bušno" De Gea-u sa ruba 16-erca, koji se onako jadan sav ispružio i letio zrakom ali nije mogao ništa jer je lopta išla tik uz vratnicu.

To je taj osjećaj, koji je falio FIFI.

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2014 9:59 (interblueNick).
11 godina
neaktivan

meni je Ronaldinho :D
jeftin. oko 700 coinsa kosta a svako primanje lopte mu je atraktivno. bas su ga po mjeri napravili. inace igram na starom sranju bez gljiva al opet on uradi sam dribling kad prima loptu il naglo promjeni smijer.
milina igrat s njim. sta ce tek radit kad dzoju s gljivama nabavim :D

11 godina
neaktivan
FIFA 15

netko je inace pricao da se ne primjeti razlika kad igras s nekim 85+ igracem i s nekim s ocjenom 70, ja imam samo ronaldinha od tih "boljih" i lik je totalno drugaciji od svih ostalih. bas je primjetno da igras sa igracem koji pravi razliku. od pokreta, potkopavanja lopte samo prstima i slicno.... za te coinse najbolja kupovina.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15

Govorilo se da bi ove godine konačno cijene igrača trebale biti realne jer kao ea nešto radi pa će onemogućiti kojekakve prljave igre oko marketa. No jedino kaj sam do sada primjetio po tom pitanju je da su cijene još veće nego prošlih godina u ovo vrijeme. Po prvi put cijene na konzolama šišaju ove na računalu. Neki igrači su i do 50% skuplji nego na računalu? Otkud sad to? S obzirom da je market na PS i do 10 puta veći od ovog na PC, čovjek bi pomislio kako će veća ponuda uroditi manjim cijenama a ono obrnuto. Vidim da se na PS4 ljudi razbacuju coinsima kao da ih na cesti nalaze.

Više uopće ne stavljam buy now cijenu jer ako nalete dva luđaka pa se međusobno nabijaju cijena zna otići i duplo gore na bilo čemu. Tako sam jedan solo fitness prodao za 2500 coinsa a training passing karticu za 2000 coinsa? Sve je to bilo na bidanju. Znači, isključene su neke pogreške jer su ljudi nabijali cijenu na nešto što nema smisla. Čisto nadmetanje. Sinoć sam gledao kako se nabijaju na costi. No dobro i to je dio igre i draži futa. No ti slučajevi mi govore da igrači očito na lak način dolaze do coinsa kad ih ovako lako troše. Drugog objašnjenja nemam.

Baš me interesira do kad će biti ovakvo stanje na marketu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
FIFA 15

Zanima me vi koji imate ulitimate edition sta je taj adidas all star ekipa?

i sta je to messi loan ? sta se samo messija dobije na posudbu ili?

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2014 12:13 (Dino.Randic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dino.Randic kaže...

Imaš u Catalogue za otvorit...to ti je uglavnom ekipa sastavljena od igrača koje sponzorira adidas.

11 godina
Dino.Randic kaže...

i sta je to messi loan ? sta se samo messija dobije na posudbu ili?

Sta ti nije jasno u messi loan?Dobis messia u UT na posudbu koja vrijedi 5 utakmica čini mi se

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice