FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 776.127
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FIFA 15
Vladitor kaže...
lazicki88 kaže...
sta bolje optimizirat,nije moglo bit bolje optimizirano...igra radi fantasticno! p.s ovu karticu koju imas ni nije za igranje nego gledanje videa po netu!

haha ja sa ovom konfiguracijom vrtim normalno battlefield 3 na 30 fps sve glatko tako da nemoj se javljat kad ne znaš

battlefield 3 je stara igra ..ovo je novi engine i normalno da nece ljudi moc igrat sa kompovima koji su prije Krista kupljeni ...kupi proc i grafu za 1000kn i mozes igrat bez problema

13 godina
neaktivan
@ movie lepo sam ja rekao da je ovo 14, 5 fifa...jeste da je nekako bolje ali cekam ps4 verziju valjda ce sutra biti u opciji da skinem pa cemo videto...mnogi ovde nisu ni odigrali barem 100 tekmi da bi videli kolika je mala razlike izmedju ove i prosle fife za PS4 i sada vecini je ovo super al dzaba to nekima ovde objasnjavati...
13 godina
neaktivan

Pa meni koji sam igrao dosad sve FIFE na PCu i koje su bil ena starom engineu je ova nova fifa 15 za PC sa novim engineom super, al vjerovatno iduce godine kad izadje 16 i na PCu io kad vec budem naviknuo na ovu onda ce i meni bit drukcije..

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
14 godina
Red_Star_Forever kaže...
@ movie lepo sam ja rekao da je ovo 14, 5 fifa...jeste da je nekako bolje ali cekam ps4 verziju valjda ce sutra biti u opciji da skinem pa cemo videto...mnogi ovde nisu ni odigrali barem 100 tekmi da bi videli kolika je mala razlike izmedju ove i prosle fife za PS4 i sada vecini je ovo super al dzaba to nekima ovde objasnjavati...

nama pa pc nije uopce bitno kakva je fifa za ps4 bila prosle godine..mi smo dobili novi engine i puno novina u igri i ja ju definitvno kupujem i ove godine

13 godina
neaktivan
zbog cega kada igram sada fifu 15 na pc-u nije mi celi ekran nego mi se pojavljuje dole startn crta i gre iks kocka i da spustim prozor.....?? al namestio sam na full screen da budem i nista se ne desava...????
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
zbog cega kada igram sada fifu 15 na pc-u nije mi celi ekran nego mi se pojavljuje dole startn crta i gre iks kocka i da spustim prozor.....?? al namestio sam na full screen da budem i nista se ne desava...????

ALT+Enter i uc ce natrag u full screen...

12 godina
FIFA 15

probao i odma napravio uninstall, ne zato što je loša (ne izgleda mi loše) nego šteka užasno (očekivano)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ove kontrole na keyboardu su ocajne,a nece prihvatit kad napravim svoje ..ocajno
15 godina
movie kaže...

Nisam ničim impresioniran. Grafički prikaz ničim ne odaje da je riječ o pc verziji. Igram na 1920x1200 sve na max. Jako tanko. Dapače, meni prošlogodišnja PS4 verzija ljepše izgleda. Imala je ono nešto, dušu. Ovo mi izgleda sirovo i umjetno. Interesira me sada kako će izgledati ovogodišnja PS4 verziija. Kad je prva tekma krenila pogubio sam se od brzine. Ovo je prebrzo i nije mi jasno da do sada to gotovo nitko nije niti spomenio. Sam ignite mi izgleda kao da ima više problema nego na PS4. svako malo se igrači sudaraju po terenu, padaju jedni preko drugih, zuje ko pčelica maja... Kod jednog kornera jedan je igrač pao a onda preko njega su se samo redali. Izgledalo je tragikomično.

Istina, ima nekih novina, nekih novih fora i poteza. Nekih lijepih golmanskih animacija ali i nekih tragikomičnih situacija. Ako sam početkom godine dao PS4 verziji ocjenu 92. Ovome ne mogu nikako dati više od 80.

Na prvu me se nije dojmio niti meni. Nekako je premračan. No to je stvar navike pošto ovaj prošlogodišnji gledam gotovo godinu dana... Morat ću odigrati još par tekmi da doživim što više različitih situacija i reakcija igrača. Možda s vremenom to postane bolje ali ovako na prvu ne mogu sipati cvijeće... Jednostavno to igra ne zaslužuje.. Općenito igra ima puno oscilacija. Trebat će puno promjena da bi mi se ovo svidjelo..

ja sam sa zadnje dvije imao problema sve dok nisu dosli novi driveri za graficku karticu. first touch na 13-ici je bio ocajan. lopta se odbijala od igraca kao da dodaje loptu. igre (demo-i) su mi se cudno ponasali...

17 godina
FIFA 15

Udarci su jedan od lošijih dijelova igre. Izgledaju i izvode se očajno. Što više igram to imam manje simpatija prema igri.. i da, ovo je ebeno prebrzo pa nek kaže tko što hoće.. Još nisam odigrao tekmu a da se na sredini terena protivnički igrač nije zaletio u jednog mog i srušio ga. Uglavnom padaju obojca... čemu, zašto?

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 23:23 (movie).
Moj PC  
3 1 hvala 2
16 godina
TheDarkSide kaže...

Igru mi vrti lockano na 60 FPS-a sa MSSA x4 i grafici na najvisim postavkama..ali u cutscenes/isjeci, penali i korneri iz nekog razloga spusta se na 30-32 FPS-a al cim ivedem korner. penal ili kad zavrse isjeci vraca se odma na 60.

Točno tako i meni. Iako, pokušao sam staviti u postavkama NO FPS LIMIT i onda nema pada međutim FPS je prevelik, u gameplayu varira cijelo vrijeme 80 - 100 pa nije ugodno za igrat. Trebalo bi pokušati sa no fps limit postavkom i nekim programom lockat na 60, možda bi onda bilo konstno 60 fps, ali sam previše lijen da to napravim, btw. čudi me kako nema postavke za vsync.

13 godina
neaktivan

Meni su zadnje 3 fife na PCu radile isto bez greske u 60 FPS-a MAX OUT, al sam imao neki retadirani shuttering koji sam uspio maknut sa Rivatunerom i D3DOverriderom. FIFA 15 demo MAXED OUT radi bez greske i napokon bez rivatunera i D3D-a.

15 godina
FIFA 15

Evo ovako ukratko.. sto se tice grafike usporedbe ps4 fife 14 sa pc demo-tom ovo izgleda dosta losije.. na ps4 je sve puno prirodnije.. boje su puno puno realnije i ljepse i opcenito izgleda malo ljepse.. Okvirno demo me nije uopce fascinirao nego samo razocarao.. Udarci su potpuna katastrofa.. da jedan messi ili ibra od 5-6 udaraca unutar 20m ide 20m dalje od gola i onda opet i kad ju dobro pogodi golman obrani bez pol muke.. a opet s druge strane na nekim dijelovima golmani se cine jako retardirani... i jos jedna od gorih stvari koje sam primjetio je branjenje.. igraci samo lete oko igraca dok drzis contain.. cekam ps4 demo verziju jer ovo po meni izgleda poprilicno lose.. 

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 23:32 (Encyanix).
Moj PC  
5 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Reedy kaže...
TheDarkSide kaže...

Igru mi vrti lockano na 60 FPS-a sa MSSA x4 i grafici na najvisim postavkama..ali u cutscenes/isjeci, penali i korneri iz nekog razloga spusta se na 30-32 FPS-a al cim ivedem korner. penal ili kad zavrse isjeci vraca se odma na 60.

Točno tako i meni. Iako, pokušao sam staviti u postavkama NO FPS LIMIT i onda nema pada međutim FPS je prevelik, u gameplayu varira cijelo vrijeme 80 - 100 pa nije ugodno za igrat. Trebalo bi pokušati sa no fps limit postavkom i nekim programom lockat na 60, možda bi onda bilo konstno 60 fps, ali sam previše lijen da to napravim, btw. čudi me kako nema postavke za vsync.

Pa te postavke lock to 30,60 ili no limit su ti ustvari VSYNC postavke...a nezelim lokat igru na 30 fps-a samo radi tih isjecaka penala i kornera al nema veze naviknut cu se nije neki problem bitno da meni u samoj igri radi na konstantnih 60 FPS-a :)

15 godina
FIFA 15

Btw vi sto se pitate u vezi tih 30fps penala i to.. to ej tako napravljeno.. tako je isto i na ps4.. malo glupo al ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Treba pričekat finalni proizvod, nemojte brzat sa komentarima. Ovo je samo kostur.

0 0 hvala 0
15 godina
barcaINTER kaže...

Treba pričekat finalni proizvod, nemojte brzat sa komentarima. Ovo je samo kostur.

Istina.. meni je fifa 14 demo bio prelos.. first touch je bio u totalnoj banani.. al u ful verziji je na kraju sve ispalo dobro.. osim op headinga.

13 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Za nas kompjuterase mislim da za skoro svakog je ovo must buy FIFA, posto napokon je ignite dosao na PC verziju. Sljedece godine cemo i mi vjerovatno sa vise rezeviranosti ocekivat i nadat se fifi, al ovo sta smo dobili ove godine je super u odnosnu na staru verziju.

Isto tako vi koji ste vec uzimali ili imate u planu uzimat FIFU za pc, cijene preporuke? Naso sam na 34 eura, zanima me ima li jeftinije di kako i sta. Hvala puno!

16 godina
neaktivan
FIFA 15

znači igra je fejlala, pa to je bilo za očekivat. Ja sam još od fife 14 ps4 verzije govorio da se igrači kreću trzavo i neprirodno, grafika je slabo napredovala...tak da mene nije razočaralo

Moj PC  
0 16 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Meni je super, odlična prezentacija, od novih animacija, pokreta igrača, taktika, postavki, rušenja, padova, pucanja (manual, ne znam o čemu pričate da treba puno udaraca za zabit gol, očito nije problem u igri), puno više random situacija i odbijanja lopte, više nije baš tako jednostavno iznijeti loptu van svojih 16m koristeći krakta dodavanja(litiga kad s ekipom iz 4. eng lige igras ko barcelona), sve u svemu odličan napredak nakon starog engine-a.

ALI.. brzina igra nema veze s nogometom, onu prvu utakmicu sam odigrao 15 sekundi, odmah izašao i sljedeću pokrenuo na slow, s tim da se i dalje ponekad čini prebrza. I naravno, golmani, užasno loše reakcije. Dobio sam 2 gola i zabio 1 u 3 utakmice da je lopta išla prema gomanu a on ko kreten uklizi pred sebe s rukama dignutim u zrak, da je ostao stajati obranio bi..Kužim da ostane na krivoj nozi pa se niti ne pomakne kad mu netko stisne bombu, i da odabere krivu stranu pa se baci, ali da uklizi pred sebe 3 puta zaredom...

5 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Pa misliš da će biti nešto bolje na PS4 od ove PC verzije? Varaš se. Bit će potpuno isto.

Ovo na PCu je nešto malo bolje nego 14ka na PS4, malo uređeno, a isto tako i na PS4 će biti isto nešto samo malo bolje nego prošla verzija nexgen.

Čitam komentare po starim forumima i ljudi kažu da praktički nema razlike između XBONE i PC demo verzije, pa tako ne vjerujem da će i na biti neke razlike i na PS4, kako na demo-u, tako i originalna verzija kad izađe.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 0:13 (picija21).
14 godina
FIFA 15

Ovako na prvu, nije loše. Treba tu malo poliranja da neke stvari sjednu na mjesto, ali nije toliko loše. Igra je drugačija i to mi se najviše sviđa. Dosta je tih novih sitnica koje je trebalo odavno uvesti u igru. Grafički nije bog zna što bolje, ali radi kako treba. Daleko je ovo od prije par godina kad bih bez razmišljanja napravio preorder, ali bolje je nego sam očekivao. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
picija21 kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Pa misliš da će biti nešto bolje na PS4 od ove PC verzije? Varaš se. Bit će potpuno isto.

Ovo na PCu je nešto malo bolje nego 14ka na PS4, malo uređeno, a isto tako i na PS4 će biti isto nešto samo malo bolje nego prošla verzija nexgen.

Čitam komentare po starim forumima i ljudi kažu da praktički nema razlike između XBONE i PC demo verzije, pa tako ne vjerujem da će i na biti neke razlike i na PS4, kako na demo-u, tako i originalna verzija kad izađe.

Mozda Demo na ps4 bude drukciji ali nevjerujem... a sto se tice ovog da je na pc nesto bolje nego 14k na ps4 nemogu se nikako sloziti upravo sam upalio fifu 14 na ps4 i demo na kompu i to na ps4 izgleda dosta bolje.. bolje, detalji, u jednu ruku pokreti sve izgleda bolje na ps4 14k nego na pc demo-tu.. A sad dali ocekujem da ce na ps4 biti slicno 14ki ili bolje? totalno.

14 godina
neaktivan
picija21 kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Varaš se sigurno su za PS4 napisali novi AI i potpuno novu realniju fiziku sa superultrafotorealisticnom grafikom. 

12 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
barcaINTER kaže...

Za nas kompjuterase mislim da za skoro svakog je ovo must buy FIFA, posto napokon je ignite dosao na PC verziju. Sljedece godine cemo i mi vjerovatno sa vise rezeviranosti ocekivat i nadat se fifi, al ovo sta smo dobili ove godine je super u odnosnu na staru verziju.

Isto tako vi koji ste vec uzimali ili imate u planu uzimat FIFU za pc, cijene preporuke? Naso sam na 34 eura, zanima me ima li jeftinije di kako i sta. Hvala puno!

Točno tako.

Evo ni meni nije sjela na prvu, ali što ju više igram to mi se više svidja, treba se naviknut. Ni 14 tica mi lani nije sjela u početku, a onda sam ju derao cijelu godinu.

Btw, hebo majku, pa neke animacije stvarno izgledaju kao da su uživo, neznam na kakvim mašinama vi igrate ali meni ovo vizuelno izgleda odlično.

17 godina
neaktivan
FIFA 15

kakvo je ovo čudno brzo trčanje? koda hoće pa neće, pa ufati puni šprint, pa stane pa opet odjednom dobije akceleraciju.

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Igra je vrh. Dosta velika promjena od prosle fife... 

Animacije golmana i igraca su odlicne, stvarno odlicno odradene. Namjerno nabijem loptu samo da vidim paradu. Ima reakcija golmana koje su izuzetno glupe i nije bas optimizirano... DO finalne verzije ce biti fenomenalno...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 15

skinilo se za x360, ipak ce cekat jutro za testiranje {#}

HŽV

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sad naiso na bug u demou..zavrsim utakmicu 2:0 u regularnom vremenu a komentator govori "what drama in the penalty shoot-out" :D mislim sitan bug al opet :D

16 godina
FIFA 15

Prvu sam utakmicu odigrao na default assisted kontrolama i to je bilo prebrzo, preokretno i nekako preukočeno. Stavio sam manual i sve je došlo na svoje. Imam osjećaj da su malo olakšali igranje manuala ove godine, što ne smatram lošim jer bi se moglo parirati i assisted igračima napokon. Svako kome je ovo prebrzo nek svakako barem tri utakmice na semi pro isproba manual, stvarno nećete požaliti.

Ne ovo nije kurč*nje, već savjet kako da si igru napravite izuzetno boljom i realnijom. Naravno samo ako imate X360/PS3 kontroler ili neki koji ima mogućnost upravljanja analozima za 360 stupnjeva.

Ja sam demom zadovoljan.

EDIT: evo i za sve koji žele konstantnih 60 fps-a jedan savjet. u configu od igre stavite no limit fps, te uz pomoć nvidia control panela ili radeonpro programa zaključajte igru sa vsyncom. navodno da radi. izvor

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 0:42 (dreammaker).
Moj PC  
1 4 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice