FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 776.930
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FIFA 15
šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 18:10 (dreammaker).
13 godina
FIFA 15

Po nicem... isto kao i Lloris.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
FIFA 15

Lloris je vrhunski golman i jedina mana mu je klub u kojem igra. Casillasa su spustili za dva boda tako da nije zadržao prošlogodišnji rating. Jesu li trebali više, vidjet ćemo ovu sezonu... no zadnje dvije sezone mu pada ocjena..

No meni je interesantnija chiellinieva ocjena. 84. U ovoj fifi je imao 86, jednu totw karticu i jednu tots karticu. Kad sve to pogledaš po kojoj logici je on srušen za dvije ocjene?

Pirlo pace - 15 u donosu na ovu godinu?

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 18:41 (movie).
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
movie kaže...

Lloris je vrhunski golman i jedina mana mu je klub u kojem igra. Casillasa su spustili za dva boda tako da nije zadržao prošlogodišnji rating. Jesu li trebali više, vidjet ćemo ovu sezonu... no zadnje dvije sezone mu pada ocjena..

No meni je interesantnija chiellinieva ocjena. 84. U ovoj fifi je imao 86, jednu totw karticu i jednu tots karticu. Kad sve to pogledaš po kojoj logici je on srušen za dvije ocjene?

Lloris je po meni kanta od golmana.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 18:46 (nul-3).
13 godina
neaktivan
FIFA 15

ocjene igraca su najmanje bitna stvar u igrici...postoji opcija edit player pa si namjestis svakog igraca onako kako ti mislis da je realno...

0 10 hvala 0
16 godina
movie kaže...

Slažem se za Chiellinija. I za Pirla. Smiješno nešto..

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
Mortiis kaže...

ocjene igraca su najmanje bitna stvar u igrici...postoji opcija edit player pa si namjestis svakog igraca onako kako ti mislis da je realno...

Igrač piratske verzije {#}

16 godina
neaktivan
movie kaže...

Pa Pirlo tak i tak hoda sam po terenu, jbg čovijek zna znanje

13 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
Mortiis kaže...

Igrač piratske verzije {#}

nisam znao da na PS4 ima piratska verzija...{#}

13 godina
neaktivan
FIFA 15

zasad sam zadovoljan ocjenama Bayerna

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 15

martinez cb!? glupost kao i mascherano cb

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

da pratiš nogomet znao bi zašto su oni cb

13 godina
neaktivan
14 godina
FIFA 15

Jbt sa čime se vi opterećujete. I onda na kraju ispadne da neki vezni/obrambeni/ofanzivni sa ratingom 77 pojede sve za doručak. Ko da nikad niste igrali FUT pa je najednom bitno što netko ima 84, a netko 85. 

I urnebesno mi je što i sam EA misli da je ovo neka velika stvar pa moraju prokletih tjedan dana {#} otkrivati ocjene. Dobro da svaki dan nisu po jednog prikazali uz live prijenos.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2014 21:13 (Hexfire).
Moj PC  
7 1 hvala 0
12 godina
FIFA 15

znam ja zašto je cb i on i masche zbog pepovih debilnih odluka da igraju tamo umjesto da se stavi pravi obrambeni

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

znam ja zašto je cb i on i masche zbog pepovih debilnih odluka da igraju tamo umjesto da se stavi pravi obrambeni

gramatika 0

17 godina
movie kaže...

Pa zbog godina skidaju igračima bodove. To je neka politika čudna politika unutar EA. Pirlo je ostario godinu dana a Pace mu je pao 14 bodova ako se ne varam, a i dalje je vrhunski nogometaš i sumnjam da je uživo toliko usporio ako je uopće usporio.

Koristite blage riječi i jake argumente
11 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Jbt sa čime se vi opterećujete. I onda na kraju ispadne da neki vezni/obrambeni/ofanzivni sa ratingom 77 pojede sve za doručak. Ko da nikad niste igrali FUT pa je najednom bitno što netko ima 84, a netko 85. 

I urnebesno mi je što i sam EA misli da je ovo neka velika stvar pa moraju prokletih tjedan dana {#} otkrivati ocjene. Dobro da svaki dan nisu po jednog prikazali uz live prijenos.

Otkad je FUT jedini mod u FIFI? Rating je itekako bitan u H2H.

17 godina
Del_Boy97 kaže...

Pa možda su igrali silom prilika? Pogledaj s koliko je stopera raspolagao bayern prošlu sezonu a s koliko barcelona te koliko im je stopera bilo ozlijeđeno većim dijelom sezone? Valjda su zato u ovom prijelaznom roku i kupovali stopere da pokrpaju rupe..

12 godina
Praetorian1 kaže...
Del_Boy97 kaže...

gramatika 0

jesi sad sretan što si to spomenuo, kakve to veze ima sa fifom?

14 godina
ChildrenOfDisappearances kaže...

Otkad je FUT jedini mod u FIFI? Rating je itekako bitan u H2H.

A: Linkaju se FUT kartice pa je valjda temelj rasprave FUT.

B: Overall nije bitan nigdje. Bitni su statsi.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
FIFA 15

Jeli itko uzeo preko origin meksiko ultimate team edition?

0 0 hvala 0
14 godina
Hexfire kaže...

A: Linkaju se FUT kartice pa je valjda temelj rasprave FUT.

B: Overall nije bitan nigdje. Bitni su statsi.

http://www.futhead.com/14/players/14285/aaron-ramsey/

Probaj ovu karticu pa mi reci da su bitni statsi. Igra kao da mu je overall 70, bolji udarac ima Januzaj od njega.

17 godina
Cordas kaže...

Probaj ovu karticu pa mi reci da su bitni statsi. Igra kao da mu je overall 70, bolji udarac ima Januzaj od njega.

Imao sam tu karticu i ima jedan od najboljih udaraca u igri. Jedini problem te kartice je workrate, bar meni..

14 godina
movie kaže...
Cordas kaže...

Imao sam tu karticu i ima jedan od najboljih udaraca u igri. Jedini problem te kartice je workrate, bar meni..

Jedino tebi te TOTS i IF kartice dobro igraju...

13 godina

Fabregasu vise niti ne treba... 

BUsquets je vazan igrac u Barci, Xabi je svoje odradio.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
FIFA 15

busquetsa su svi podcijenili

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
Cordas kaže...

Jedino tebi te TOTS i IF kartice dobro igraju...

Pa ne igra kartica, igraš ti s njom...manje ili više uspješno..

14 godina
Cordas kaže...

Pa naravno da su bitni, ali tu miješaš dvije skroz različite stvari, FUT i normalnu igru. Moj odgovor je išao za H2H jer je lik napisao da je tamo overall bitan. Još da je objasnio zbog čega...

Pošto linkaš FUT karticu valjda misliš na to. Kod FUT-a doslovno ništa nije bitno osim toga kako ti neki igrač paše u formaciju i stil igre. Zato i imaš toliko ljudi koji tvrde da im je neki drugi igrač najbolji igrač za neku poziciju u odnosu na druge. Kod FUT-a nema najbolje momčadi, nema najbolje moguće formacije ni najboljeg mogućeg stila igranja. Jedino je bitno da tebi osobno paše. Nitko me neće uvjeriti da u FIFI 14 npr Ibarbo nije bog isus, a Gomez totalni nesposobni panj i da Coutinho nije najbolji CAM u Premiershipu, a vjerojatno i šire. Isto tako će biti onih koji se kunu da je Gomez najbolja špica u igri. To je jednostavno FUT i neke stvari treba prihvatiti koliko god smisla ne imale.

Ramsey u normalnoj igri je jako dobar igrač, igram s njim kao lažnom devetkom i lik zabija poprilično. Što se toga tiče uopće nije slabiji nego u stvarnosti. To što je u FUT-u smeće je skroz drugi par rukava i veže se direktno na ovo gore. U FUT-u su ti brojevi samo brojevi i ništa više. Nema jasne razlike između overalla i statsa između igrača, osim ako je ta razlika stvarno ogromna 15-20+, a čak ni onda nije na prvu vidljivo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2014 8:55 (Hexfire).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice