FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 777.047
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 15
desarun kaže...

ja se nadam, zasad najjeftinije sto sam uspio nac je 30-31 euro , sacekat cu izalzak igre, uglavnom ne mogu izgubit, mogu samo dobit, jer je na nuuvemu prije 10tak dana bila 5 eura skuplja, vec je malo pala

Mozes jedino izgubit koliko vidim, posto cijena od 250kn na nuuvemu je obicna verzija a za iste novce dobijes Ultimate Edition u meksiku. Popust ako sada nije doso niti ne bude. Mozda na nuuvem al od kojih 5% najvjerovatnije kako je bilo prolsih godina. No, ustedit 10kn, kako kome pase.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
neaktivan
FIFA 15

hmm, a prosle godine na nuuvemu ona akcija kad je tek izasla, 20 eura je bila, kaj znas mozda bude i ove godine?

0 0 hvala 0
14 godina
desarun kaže...

hmm, a prosle godine na nuuvemu ona akcija kad je tek izasla, 20 eura je bila, kaj znas mozda bude i ove godine?

ta akcija je bila u proljece negdje,a ne kad je igra tek izasla

17 godina
neaktivan
FIFA 15

ma nije, ja je kupio drugi dan nakon sto je izasla, aktiviro je preko VPN-a i igro prije nego je u Evropi dostupna bila.

0 0 hvala 0
14 godina
JohnnyBlaze kaže...
desarun kaže...

ta akcija je bila u proljece negdje,a ne kad je igra tek izasla

Ne znam baš. Mislim da sam platio 14-icu oko 160 kuna na nuuveemu dan dva prije izlaska. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
FIFA 15

Bila je 160kn, ali je i sama pocetna cijena igre bila puno manja. Bila je oko 200kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

jes ga zajebo ovaj igrač pogledo desno a ošuto po sredini

zajebajem se

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 22:55 (desarun).

2 0 hvala 0
13 godina
VinceNeil kaže...

Isusa mu, ovo je gore od PESa... koji klinac rade da shebu tako nesto.

13 godina
neaktivan
VinceNeil kaže...

Golman je na manual.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
11 godina
neaktivan
matić_žu kaže...
VinceNeil kaže...

Golman je na manual.

Kako može bit na manual kad je to protiv AI?

17 godina
SimeKZ kaže...
VinceNeil kaže...

A što su shebali? Situacija jedan na jedan i golman odabrao lijevo a lik puca desno.. Koliko si to puta vidio na tekmi? Po meni je tu veći problem kaj toliko dugo stoji na golu? Morao je davno prije izletiti napadaču u noge... kasni i ide mlitavo a tak svejedno u koju stranu pada.. Dali su golmanima da razmišljaju i sad stalno kasne i neodlučni su. Sve ono kaj golman ne smije raditi..

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...
VinceNeil kaže...

A što su shebali? Situacija jedan na jedan i golman odabrao lijevo a lik puca desno.. Koliko si to puta vidio na tekmi? Po meni je tu veći problem kaj toliko dugo stoji na golu? Morao je davno prije izletiti napadaču u noge... kasni i ide mlitavo a tak svejedno u koju stranu pada.. Dali su golmanima da razmišljaju i sad stalno kasne i neodlučni su. Sve ono kaj golman ne smije raditi..

Nije bilo laznjaka... udarac je puknut, golman sekundu stoji i onda se baci. Ako ce ovako svaki 1v1 bit da golman profula stranu ili nesto tome slicno nece bit dobro.

A mozda si ti u pravu...

16 godina

Jučer gledao FIFA-u na tviču, lik igrao UT live, kakvo smeće . Napravio preorder za 13, 14 , ali 15 neću. Odigrat ću malo druge verzije prije nego se odlučim . Kick off glič još uvijek prisutan (može se obranit, ali iritantne su reakcije golmana , protivnik povukao igrača skroz do 18 metara, gdje je i lopta padala, golman luđački istrčao i Diego Costa lagano preko njega) Čini mi se da su ubrzali što mi se nikako ne sviđa,

neka dodavanja izgledaju više umjetno od face Majkl Đeksona, par puta lik puca sa krila i pogađa stativu, lopta se odbije tolko smiješno liku na nogu da je to strašno.

Jogurt, tek ću onda kupit. 

11 godina
neaktivan
movie kaže...

mislin da nisi u pravu... balun mu je iša točno u ruke a on se bacija u livu stranu

14 godina
FIFA 15

Ma movie se opet pravi slijep pored zdravih očiju. Ali ovo je beta i ne može se na temelju toga suditi. Tu se možda jednostavno radi o nekom glitchu zbog kojeg se animacija bacanja golmana dogodila prije nego treba.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
FIFA 15

Ali ljudi to je beta testiranje...to nije gotova igra...nećete takvu dobit za mjesec dana...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Ma movie se opet pravi slijep pored zdravih očiju. Ali ovo je beta i ne može se na temelju toga suditi. Tu se možda jednostavno radi o nekom glitchu zbog kojeg se animacija bacanja golmana dogodila prije nego treba.

Ne pravim se slijep i rekao sam da u toj situaciji golman loše reagira. prvo prespor je, drugo kasni. U koju se stranu bacio manje mi je važno kad u startu nije dobro reagirao.  Bojim se da bez obzira kaj se ovdje radi o beti da će i finalni proizvod biti tu negdje. Imam osjećaj da će golmana krpati tijekom cijele godine i da su nextgen golmana izbacili godinu prerano..

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 10:15 (movie).
17 godina
FIFA 15

FIFA 15 New Features Trailer

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2014 0:52 (movie).
Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina
FIFA 15

Eto kaže da napadači mogu osjetiti golmanov momentum i poslati ga u krivu stranu...to smo vidjeli na videu par postova prije,neznam kolko je to dobro u igri,al je sada realističnije. I sam sam golman i jednostavno kada napadač ide prema tebi ,vidiš kamo on cijelo vrijeme gleda i nogom ide koda će loptu puknuti tamo gdje gleda a na kraju te zaje....samo u igri će u kritičnom trenutku protivnik tvog golmana poslat u krivu stranu i mi ćemo gubit živce :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

jeste vidjeli ibrin gol petom :ooo stvarno znaju navuci ljude s ovim trailerima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
izvone kaže...

Eto kaže da napadači mogu osjetiti golmanov momentum i poslati ga u krivu stranu...to smo vidjeli na videu par postova prije,

Interesantno?  Ja zbog toga poberem hrpu TD a to je jedan od noviteta u igri...

16 godina
movie kaže...
izvone kaže...

Eto kaže da napadači mogu osjetiti golmanov momentum i poslati ga u krivu stranu...to smo vidjeli na videu par postova prije,

Interesantno?  Ja zbog toga poberem hrpu TD a to je jedan od noviteta u igri...

Ti ćeš zbog svog bahatog pristupa uvijek dobivati TD. Ne moraš me sad pitati gdje si ti bio točno bahat jer mi ne pada na pamet ti sve postove citirati i objašnjavati dozu bezobrazluka u tvojim riječima. Ti se drži svog uvik kontra stila, nema ništa loše u tome, samo ne očekuj palčeve usmjerene ka nebu, pošto oni predstavljaju neku vrstu slaganja s napisanim.  

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2014 11:19 (dreammaker).
17 godina
dreammaker kaže...

Ti ćeš zbog svog bahatog pristupa uvijek dobivati TD. Ne moraš me sad pitati gdje si ti bio točno bahat jer mi ne pada na pamet ti sve postove citirati i objašnjavati dozu bezobrazluka u tvojim riječima. Ti se drži svog uvik kontra stila, nema ništa loše u tome, samo ne očekuj palčeve usmjerene ka nebu, pošto oni predstavljaju neku vrstu slaganja s napisanim.  

Link na novi filmić o novoj fifi je razlog za TD i izraz neslaganja? Daj ne budi smiješan. Ovo je fifa tema i svaka nova informacija je dobrodošla. U pitanju su frustracije. Samo one se liječe na nekom drugom mjestu. Ne slažeš se samnom da je normalno da golman ode u jednu a lopta u drugu stranu i zbog toga lupaš TD ko maks po diviziji a sad vidimo da je to novitet u igri? Što je u toj mojoj tvrdnji bahato da mi lupiš TD?  Tko tu koga...? Ne mislim sad na tebe osobno, govorim općenito...

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2014 13:45 (movie).
13 godina
neaktivan
movie kaže...
dreammaker kaže...

Link na novi filmić o novoj fifi je razlog za TD i izraz neslaganja? Daj ne budi smiješan. Ovo je fifa tema i svaka nova informacija je dobrodošla. U pitanju su frustracije. Samo one se liječe na nekom drugom mjestu. Ne slažeš se samnom da je normalno da golman ode u jednu a lopta u drugu stranu i zbog toga lupaš TD ko maks po diviziji a sad vidimo da je to novitet u igri? Što je u toj mojoj tvrdnji bahato da mi lupiš TD?  Tko tu koga...? Ne mislim sad na tebe osobno, govorim općenito...

Movie ja sam vjerujem medju rijetkima ili mozda cak jedini koji podrzaje tvoj stav i u potpunosti se slaze sa tvojim izjavama vezanih za FIFU 14 i FIFU 15. Slazem se da je sasvim normalno da golman pogrijesi stranu 1v1 ali boga mu ne ovako kako je prikazano, to je preukoceno i povraca mi se na cinjenicu da je to nova fifa. Ja sam odlucio da necu vise gledati videe vezanu uz FIFU i novitete jer mi postaje sve vise zao i zao sto mi je u cilju kupiti tu igru. Nadam se da grijesim i da su to greske koje su normalne u beta verziji igre. FIFA je savrsena igra od 2010 godine (pri tom mislim na 2011 verziju igre) i mozda moramo priznati da previse ocekujemo svake godine, nemaju oni tu sta promjeniti, paceri su po meni odlicno napravljeni u fifi 14, jedino efikasnost headinga mi smeta, ostalo sve pet, dodat ce par sitnih detalja koji svake godine znatno poboljsaju igrivost i to je to. Ja ne ocekujem nista vise!

EUNE: RayzCRO
12 godina
FIFA 15

to što si ti stavio nije nista novo, sve je to već viđeno i stavljeno na ovu temu

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

to što si ti stavio nije nista novo, sve je to već viđeno i stavljeno na ovu temu

Znam da nije nista novo, nemam ja sta toplu vodu izmisljat, ja sam izjavio ono sto mi svi igraci mislimo, to je to!

EUNE: RayzCRO
12 godina
Rayz00 kaže...
Del_Boy97 kaže...

Znam da nije nista novo, nemam ja sta toplu vodu izmisljat, ja sam izjavio ono sto mi svi igraci mislimo, to je to!

ovo je islo za moviea ;)

13 godina
VinceNeil kaže...

Sitnih gluposti ima. 

Jako mi se svidaju pokreti igraca i one sitne animacije kod stopanja lopte i primanja visokih lopti. SAmo ispeglat ove sitne gluposti i to je to. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice