Ovo sam sad slozio ide na testiranje.. :P mozda bacim neki giveaway ipak sam tots robbena upikno :P http://prntscr.com/3h3izr
ovo je ja mislim jedan od najboljih timova koje sam vidio u zadnje vrijeme,jak je jednostavno na svih 11 pozicija
Gledano sa "offensive side" OK, ali ne bi baš bio toliko siguran kada je u pitanju defanziva. Jbg., meni je prioritet odbrana pa sve ostalo, te stoga u ovoj momčadi vidim najmanje tri slabe točke koje bi pokušao iskoristiti, kada bi igrao protiv ovog tima.
jedine 3 slabije,ne slabe tocke su lahm(pace) i david luiz(workrates) i krila se isto zbog workratesa ne vracaju u obranu,ali po meni TOTS baines je bog i batina i ne treba pomoc hazard,a lahm je jedini problem ako netko ide ubacivat al u sredini su dante,david luiz a i vjerojatno matic(kojeg ja koristim sa davidom luizom i savrseno se pokrivaju).sve ovisi kako osoba igra
Ovaj squad je vise napravljen samo da probam Robben-a.. Matić je solidan iako je toure bolji ovaj moze proc.. al dve stvari koje mi se nesvidjaju su RVP i lahm.. Sto se tice TOTS Robben-a neznam kako da ga ocjenim haha nakon svih ovih totsa svi ti igraci postanu slicni.. Sve u svemu IF Robben i TOTS Robben su tu negdje tots je mozda mrvicu jaci u duelima i ima bolji udarac.. al 2mil vise vrijedno sigurno nije.. tako da vjerojatno ide na prodaju i onda se ceka kraj totsa da se proda cijela bpl tots ekipa i da se pokusa uzet TOTY Ibra.. vidit cemo kkav ce jos bit TOTS :)
sta je sa giveawayom ? :P cekam ko zapeta puska tu na forumu