FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.666.264
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
Encyanix kaže...
Mic_zap kaže...
Anchor Man kaže...
Mic_zap kaže...
Encyanix kaže...

Ovo sam sad slozio ide na testiranje.. :P mozda bacim neki giveaway ipak sam tots robbena upikno :P http://prntscr.com/3h3izr

ovo je ja mislim jedan od najboljih timova koje sam vidio u zadnje vrijeme,jak je jednostavno na svih 11 pozicija

Gledano sa "offensive side" OK, ali ne bi baš bio toliko siguran kada je u pitanju defanziva. Jbg., meni je prioritet odbrana pa sve ostalo, te stoga u ovoj momčadi vidim najmanje tri slabe točke koje bi pokušao iskoristiti, kada bi igrao protiv ovog tima.

jedine 3 slabije,ne slabe tocke su lahm(pace) i david luiz(workrates) i krila se isto zbog workratesa ne vracaju u obranu,ali po meni TOTS baines je bog i batina i ne treba pomoc hazard,a lahm je jedini problem ako netko ide ubacivat al u sredini su dante,david luiz a i vjerojatno matic(kojeg ja koristim sa davidom luizom i savrseno se pokrivaju).sve ovisi kako osoba igra

Ovaj squad je vise napravljen samo da probam Robben-a.. Matić je solidan iako je toure bolji ovaj moze proc.. al dve stvari koje mi se nesvidjaju su RVP i lahm..  Sto se tice TOTS Robben-a neznam kako da ga ocjenim haha nakon svih ovih totsa svi ti igraci postanu slicni.. Sve u svemu IF Robben i TOTS Robben su tu negdje tots je mozda mrvicu jaci u duelima i ima bolji udarac.. al 2mil vise vrijedno sigurno nije.. tako da vjerojatno ide na prodaju i onda se ceka kraj totsa da se proda cijela bpl tots ekipa i da se pokusa uzet TOTY Ibra.. vidit cemo kkav ce jos bit TOTS :)

sta je sa giveawayom ? :P cekam ko zapeta puska tu  na forumu

17 godina
Mic_zap kaže...

sta je sa giveawayom ? :P cekam ko zapeta puska tu  na forumu

Strpljen, spašen....

15 godina
neaktivan
FIFA 14

Giveaway!! Ko prvi offera njegovo!!

Son - LW - 25K Bid - 25.250 Buy Now

Eto - ST - 9.9K Bid - 10k Buy Now

Kompany -  CB - 15k Bid - 15.250 Buy now

Toprak -  CB - 30K Bid - 30.250 Buy now

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 14:14 (Encyanix).
Moj PC  
1 1 hvala 1
12 godina
neaktivan
FIFA 14

moze pomoc. u futu cim pocnem utakmicu pokaze ekipe i onda me samo izbaci iz igre. tako u seasonu tako i u offline seasonu i u turnirima. nije bitno sta igram u futu. jednostavno me prije pocetka utakmice vrati na desktop i ugasi se fifa sama. wtf?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Giveaway!! Ko prvi offera njegovo!!

Son - LW - 25K Bid - 25.250 Buy Now

Eto - ST - 9.9K Bid - 10k Buy Now

Kompany -  CB - 15k Bid - 15.250 Buy now

Toprak -  CB - 30K Bid - 30.250 Buy now

ne mogu k vragu poslat tradeove kaze  nismo prijatelji..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
Encyanix to znas da je postvljati na market tako smrt jer autobuyer to odmah kupi... Rijetko kad se stigne kupit...
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
FIFA 14

ovaj market je retardiran cijena reusu pala 800k a ja ga još nisam uspija prodat pa dokle misli padat sve dok nepadne na 10k. cijene tots bpl još nisu narasle a mislim da i neće

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Vladitor kaže...

ovaj market je retardiran cijena reusu pala 800k a ja ga još nisam uspija prodat pa dokle misli padat sve dok nepadne na 10k. cijene tots bpl još nisu narasle a mislim da i neće

Pa nece biti TOTSa osim Messia, ROnalda, Balea, Suareza i takvih iznad milje. Ovo sve ostalo bude popadalo jer su ljudi otvorili paketa i paketa... Da si ga odmah stavio za milju i pol otiso bi odmah. Sad nece dobiti niti pola.

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Napokon sam si posložio njemce da mogu normalno igrati.

Super su mi baš ovako.

Sad moram nači zamjenskog golmana, jer onaj Adler koji je zamjenski pušta na sve strane. Neuera ne bi jer znam da je taj popio ivragu golova od mene. I desni napadač se još traži, isto kao i zamjenski Cm-ovi.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Neuer je najjaci golman u igri, ja ne znam zasto njega ne bi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

ja si isto posložio bundes za vjerojatno niti 10k i na 8 pobjeda zaredom trenutno sa njima. Draxler OP, Perisic OP, farfan jedan od najboljih rm s kojim sam igrao. 

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Cijela ta ekipa je OP... Diouf je stroj za vecinu milijunskih napadaca u igri. Jos kad imas Dioufa i Mandzu u napadu... gazenje svjetskih razmjera. 

Meni je zanimljiva ekipa od Fincha sa Mlapom i Eddiem Johnsonom u napadu... skupa nemaju 75 finishing ali profulat gol im je teza stvar.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jedno mogu reci da nemci mi ne leze ni dva posto u donosu na mnogo slabije igrace mislim na silver brazilce, ovi nemci tj iz bundes lige ko da su retardirani.....
12 godina
neaktivan
FIFA 14

jeli itko probao IF ramosa ili su diouf i lewandovski bolji

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Meni je taj ramos katastrofa... lewandowski i diouf su najjaci all around pa cak i mandzo...

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
FIFA 14

isplati li se kupit robbena  jeli ga tko probao muller i sahqiri čine dobar posao ali mislim da se može bolje  ili da prije probam jakuba

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Meni je zanimljiva ekipa od Fincha sa Mlapom i Eddiem Johnsonom u napadu... skupa nemaju 75 finishing ali profulat gol im je teza stvar.

Ja s mlapom ne mogu pogoditi prazan gol s 5m... u 20 tekmi sam zabio 5 golova i odustao.. leži negdje u klubu i čeka bolje dane...

17 godina
Vladitor kaže...

isplati li se kupit robbena  jeli ga tko probao muller i sahqiri čine dobar posao ali mislim da se može bolje  ili da prije probam jakuba

Bit ćeš zadovoljan i s farfanom i jakubom. Dok sam igrao s njima sve je bilo bolje a ebeni robben mi samo sve rashebao. samo se štelim na ljevicu, baš ono kaj svi čekaju. No ja si većinom ekipe slažem po simpatičnosti a manje po učinkovitosti.. pored ove dvojce robben stvarno nema smisla. Jedino ako te veseli gledati karticu s njegovim imenom..

12 godina
neaktivan
movie kaže...
Vladitor kaže...

Bit ćeš zadovoljan i s farfanom i jakubom. Dok sam igrao s njima sve je bilo bolje a ebeni robben mi samo sve rashebao. samo se štelim na ljevicu, baš ono kaj svi čekaju. No ja si većinom ekipe slažem po simpatičnosti a manje po učinkovitosti.. pored ove dvojce robben stvarno nema smisla. Jedino ako te veseli gledati karticu s njegovim imenom..

a jesi probao if ramosa gledao sam na youtube njegova testiranja i kažu da je dobar

11 godina
neaktivan
Vladitor kaže...
movie kaže...
Vladitor kaže...

a jesi probao if ramosa gledao sam na youtube njegova testiranja i kažu da je dobar

Imao sam Ramosa ja par tekmi. Lik ti je kao drugi Cam, čeka da dobije pas da bi ga proslijedio pravom napadaču, a sam nije osobito poduzatan da bi zabio. 

11 godina
neaktivan
FIFA 14
Lewandovski je King. Kad kod mene radi posao; ne moram ti dalje pričati.
Kod mene deset tekmi, 10 golova i 6 asistencija. Od toga osam igrao jer su se u dvije gadovi iskonektali.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vladitor kaže...

drugi paketić TOTS I MARCOOOO REUUUSS  NAPOKON NEŠTO  a sad dali najbolje da ga prodam pa da ga opet kupim jeftinje krajem tjedna ili da ga stavim u momač a prodam ovog običnog

Dali ga jos imas u klubu? Bi bilo moguce da ga dobijem na posudbu? ja ti dam nesto u istom cijenovnom rangu da neispadne da je scam.. full bi ga htio probat da vidim dal je bolji on ili TOTS Hazard :)

17 godina
Vladitor kaže...

Jesam i nemam neke lijepa iskustva. Dosta lijen igrač, slabe kretnje, dobre igre glavom i to je to... nije prečesto niti zabijao. Prva špica u nijemaca za mene je lew pa mandžo. Veselim se probati tots mandžu, no pričekat ću pad cijene...

12 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
Vladitor kaže...

drugi paketić TOTS I MARCOOOO REUUUSS  NAPOKON NEŠTO  a sad dali najbolje da ga prodam pa da ga opet kupim jeftinje krajem tjedna ili da ga stavim u momač a prodam ovog običnog

Dali ga jos imas u klubu? Bi bilo moguce da ga dobijem na posudbu? ja ti dam nesto u istom cijenovnom rangu da neispadne da je scam.. full bi ga htio probat da vidim dal je bolji on ili TOTS Hazard :)

jbg otišo prije 2 sata triba si jučer pitat

12 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

http://www.futhead.com/14/squads/11331657/ sta predlazete da pojacam ? mislim se da kupim Eto'o-a ovaj Remy mi je toliko smotan napadac da je nevjerovatno 18 puta izadje 1 na 1 nema teorije da ga da, jedino po koji gol glavom i to je to, Bentekeom takodje nisam, strength ok ali za mene spor igrac a 2 ne tako brza igraca u spicu ne ide, Suarezom sam zadovoljan 15 ak utakmica 11 golova i 6 7 asistencija jedino mozda da je malo u duelu jaci bilo bi extra ali i ovako je ok, sta da uzmem spica ili mozda Rooneya ili Matu na CAM ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

http://www.futhead.com/14/squads/11331657/ sta predlazete da pojacam ? mislim se da kupim Eto'o-a ovaj Remy mi je toliko smotan napadac da je nevjerovatno 18 puta izadje 1 na 1 nema teorije da ga da, jedino po koji gol glavom i to je to, Bentekeom takodje nisam, strength ok ali za mene spor igrac a 2 ne tako brza igraca u spicu ne ide, Suarezom sam zadovoljan 15 ak utakmica 11 golova i 6 7 asistencija jedino mozda da je malo u duelu jaci bilo bi extra ali i ovako je ok, sta da uzmem spica ili mozda Rooneya ili Matu na CAM ?

Uzmi Etoa

Chemistry stylovi su shranje tesko..s njima samo mozes zajebat igraca..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
FIFA 14

Stvarno imam srece... vec par dana nemogu prodat Aguera jer su cijene pale ispod 1.5m i danas netko moga kupi za 1.6 :)))

Sad bi tako pokupovao bundesligu ali nezelim napravit isto nesranja kao i sa Aguerom pa cekam srijedu.

Budžet 2.2m, prijedlozi? http://www.futhead.com/14/squads/11334338/

Za RF sam stavio Robbena, zato sto je slican Di Marii koj mi je jedan od najdrazih RMova, ali isto tako mi se jako sviđa Nani pa razmisljam o jeftinijoj opciji - Farfanu.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 20:05 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
http://www.futhead.com/14/squads/11345144/
odlicno djeluje u igri i nisam izgubio preko 20 utakmica s njima ..jos nijednom nisam izgubio :D
But in the end i have to fall to lose it all
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Imali tko TOTS Reus, Lew, Mandza?

Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice