Nema potrebe, tamo su cijene normalne, market je bogatiji i da se ljepse zaraditi trejdanjem... ovaj PC FUT i ostalo je u banani teskoj.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
.... jos malo pa cu sibati na PS4, pa ti necu smetat na PC.u... samo lagano
Kaj nisi jučer rekao da nećeš od 2000 kn plaće odvajati 400 kn za PS4 te moralizirao kako tvome kraju treba posla a ne konzola nove generacije?
Nema potrebe, tamo su cijene normalne, market je bogatiji i da se ljepse zaraditi trejdanjem... ovaj PC FUT i ostalo je u banani teskoj.
U zabludi si, na PS3 i PS4 se na marketu ne da gotovo ništa zaraditi. Istina, market je gotovo 10x veći ali bilo kakve šanse za ozbiljnijom zaradom ne postoje. A i cijene ove godine su tu negdje, čak u nekim slučajevima i veće.. Ne znam tko te je uvjeravao u suprotno ali lagao ti je.. Igram paralerno i prošlu i ovu godinu na pc i PS3 a sada i na PS4 i dobro znam što se može a što ne može.
Kupim Reusa prije 10 dana za 70k sad buy now najnizi 88k.. wtf
Preko vikenda uzmem SIF Benatiu za 160k (sve su cijene bile takve, na buynow se mogao za 170 uzet),
prekjucer je bio 280k danas 200k. Moj je otisao za 220k, mogao je i vise, ali cisto solidna zarada za par dana cekanja.
U zabludi si, na PS3 i PS4 se na marketu ne da gotovo ništa zaraditi. Istina, market je gotovo 10x veći ali bilo kakve šanse za ozbiljnijom zaradom ne postoje. A i cijene ove godine su tu negdje, čak u nekim slučajevima i veće.. Ne znam tko te je uvjeravao u suprotno ali lagao ti je.. Igram paralerno i prošlu i ovu godinu na pc i PS3 a sada i na PS4 i dobro znam što se može a što ne može.
Slažem se sa movijem, igrao sam prošlu godinu na PS3 i isto je trejdanje tamo i na pc-u, čak mislim da je na pc-u ove godine lakše nego prošle jer su cijene donekle stabilne(prošle godine su dosta odstupale). Jedinu razliku u cijenama čine one IF kartice koje su dugo na marketu pa ih nema puno i cijene su im velike. NIF igrači su ove godine na svim platformama slične u cijenama, jedino top igrači imaju nešto veče cijene, ali je lakše sa trejdom doči do njih.
.... jos malo pa cu sibati na PS4, pa ti necu smetat na PC.u... samo lagano
Kaj nisi jučer rekao da nećeš od 2000 kn plaće odvajati 400 kn za PS4 te moralizirao kako tvome kraju treba posla a ne konzola nove generacije?
Vidis kako ne citas ko je uopce za ciji kraj pisao...
Kupim Reusa prije 10 dana za 70k sad buy now najnizi 88k.. wtf
to sigurno nije na pc-u
kolko vidim vidi se market crash iliti odredene kartice ljudi nevide, svi reusi su oko 110k na pcu
Meni više nije jasno kako ne dosadi ovim likovima godinu dana igrati s istim squadom - BPL 4-1-2-1-2 s Bentekeom i Remyem naprijed?
Nisam 5 dana upalio FIFE, odigram sad 10 tekmi svaki put me spoji s BPL 4-1-2-1-2 ili Bundesliga s Aubameyangom i Mandžom, gdje je tu zabava, stvarno su mi se popeli na vrh kur*a koliko su dosadni.
PA TO! JEB*NI ŠUGAVI EA HVALA. 90-ta minuta Balotelli 1v1 ide zabit gol za prolaz ALI NE, sudac će svirat kraj PA NARAVNO! JE*EMTI MRTVI EA DA TI NABIJEM.
jucer sam ispao iz divizije zbog majmuna koji se izbacio van i naravno da i u div 4 ima majstora koji to koriste a ima ekipu od 10 miliona.
@sime
daj tu scriptu da im se nahebem matere.
Ja znam da sam u ovoj sezoni isprobao igrače, koje sam u prošloj tj. FIFA 13 mogao samo sanjati, a uopće se nebavim tradeom. U više navrata sam znao izgubiti na igraču i do 20 000 do 30 000 coinsa. Npr., nedavno sam kupio Vidala 86 za 36 000, a neki dan prodao za mizernih 11 000, zatim malog Oscara 84 kupio za 18 000 a prodao za 11 000. Ili kada se sjetim onog fijaska sa igračima iz BPL, kada sam bio donji skoro duplo na svakom igraču. Čak sam stigao ekipi podjeliti 100 000 kao nagradu za turnir koji sam organizirao. Svaku ekipu koju sastavim, poslije većinom prodajem po nabavnoj cijeni. Jedini pravi profit koji sam imao je taj, kada mi je uletio Reus u free packu i to je to. Sada će netko reći: "Pa od kuda ti svi ti igrači?" Moji glavni i nepresušni izvor prihoda je igranje online seasons-a. Ja sam jednostavno željan igre i uopće se neopterećavam oko coinsa jer oni sami dolaze. Zato mi nije jasno zašto tolika kuknjava?
Samo da napomenem da pripadam relativno starijoj ekipi i da radim, + nikada centa nebi dao za coinse. Ili možda nekim za sreću malo treba. Jbg., neznam.
EDIT:
Još da nema ovih parazita što varaju, moje zadovoljstvo bi bilo podebljano.
Da napišem primjer zašto me to ubija ;
Radim do 16:00 , dok stignem doma trebam učit za ispit i nađem 20 minuta da si nabacim fifa-u i odmorim od knjige pred večer. Od tih 20 minuta u 1. diviziji me spaja 15 minuta (nakon svih tih već nuđenih Skripta)..
A zabave li sjedit pred kompom 5 sati i ne odigrat tekmu sa tom gluposti da bi u 8. mjesecu nabavio super ekipu i kupio novu FIFA-u i tražio način da je uništiš...
Meni je 14-ica uvjerljivo najgora FIFA i jednostavno ne mogu uživati igrajući je jer puno više je zbuganija i iskriptanija od 13-ice u kojoj sam čak uživao, a da ne pričam o 12-ici, tamo je FUT bio najbolji i svi su bili prijateljski raspoloženi i nije bilo debila s ovim kick-offom, tamo bi svaki meč naletio na neku novu super ekipicu i puno ljudi je išlo na neke kreativne i zanimljive squadove, puno više je silver ekipa bilo, skill ekipa itd.
Sjećam se u FUT 12 kad je moj golman uhvatio loptu u ruke i zbog zbuganog tada novog Impact Enginea, meni je golman odletio u gol i priznao se njemu gol, ali moj protivnik je uzeo loptu i zabio sam sebi autogol, tamo je baš bilo puno ljudi koji su bili prijateljski raspoloženi i za zabavu.
Meni je 14-ica uvjerljivo najgora FIFA i jednostavno ne mogu uživati igrajući je jer puno više je zbuganija i iskriptanija od 13-ice u kojoj sam čak uživao, a da ne pričam o 12-ici, tamo je FUT bio najbolji i svi su bili prijateljski raspoloženi i nije bilo debila s ovim kick-offom, tamo bi svaki meč naletio na neku novu super ekipicu i puno ljudi je išlo na neke kreativne i zanimljive squadove, puno više je silver ekipa bilo, skill ekipa itd.
Sjećam se u FUT 12 kad je moj golman uhvatio loptu u ruke i zbog zbuganog tada novog Impact Enginea, meni je golman odletio u gol i priznao se njemu gol, ali moj protivnik je uzeo loptu i zabio sam sebi autogol, tamo je baš bilo puno ljudi koji su bili prijateljski raspoloženi i za zabavu.
Daleko od toga da te ne razumijem. Bugovi, momentum, engine i ostalo je drugi par cipela. U mom prethodnom postu ja sam isključivo mislio na market, trade, igrači kao i neopterčenost coinsima, kojim sam pak aludirao na ove koji su spremni na sve kako bi došli do coinsa, kojekakvih igrača NIF, SIF, TOTY, klinac-palac, čak neznam što je što (movie mi neki dan prije tekme tumačio šta je šta, jer nemam pojma).
Kada nemaš alternativu, onda pokušavaš izvući maximum iz onoga što imaš.
Ove godine isprobao sam preko 15 momcadi, ali ova mi se posebno sviđa i s njom nastavljam turneju u futu, toplo preporucavam svakome da isproba ovakav tim http://www.futhead.com/14/squads/9515218/
Zasto ashley cole? mislim da je nezamjenjiv na toj poziciji, dobar u skoku,čvrst u duelu a i sa shadow chem stylom je jos brzi i bolji u defendingu
Zasto johnson? za mene i moj stil on je bolji od preostalih RB iz BPL-a (neki bi mozda uzeli i Richardsa,a neki walkera)
Zasto Coloccini ? zato što je jedan od onih underrated stopera, tko ga nije probao nema pravo glasa.
Zasto Javi Garcia? pa jedan od razloga je zato sto nemam dovoljno coinsa da kupim Yaya Toure-a, ali on je jedan fantastican CDM, sa odlicnim workrate-om, odlican u igri glavom, i čvrst u duelima, snjim imam osjecaj kao da igram sa 3 stopera, to mjenja igru drasticno
U posljednjih 5 utakmica bez poraza sam sa ovom ekipom, doduše sve to zavisi od protivnika, ali eto cisto statisticki, jako sam zadovoljan sa ovom ekipom, i svakako preporucavam!
Ajmo racer jednu friendly u FUT.u...
nemogu sada, idem ca. Može sutra popodne ili navecer, svejedno.
Ja nebi igrao protiv Simeka, vjerojatno je tradeom skupio brutalnu momčad :O
Ja nebi igrao protiv Simeka, vjerojatno je tradeom skupio brutalnu momčad :O
Ja bi se vjerovatno skinuo sa one stvari vise...
Evo ti moje ekipe... dvije su zapravo...
talijani: Buffon, Abate, Ogbonna, Benatia, Constant-De Rossi, Hernanes, Marchision-El sharawy, Balotelli, Cuardado
svabe: Wiedenfeller, Lahm, Hummels, Boateng, Alaba, Bender, Reus, Muller, Lewandowski, Mandzukic i Aubameyang
Vidljivo je da sam engleze prodo i iz toga kupio Reusa... alabu sam dobio u packu, lewandowski od novaca od osvojenih liga ( legit ).
Tako da bi te molio, ali stvarno te molim da mi se skines... jer postajes naporan. Lijepo je receno da igram normalno na accountu, nema nikakve divljastine...
EDIT: Velika si faca sta si me izbriso iz frendova na originu a potpuno je sve ok na tom account, da ne mozemo odigrati tekmu ili nesto. Evolucija cudne stvari radi.
Ti sime stvarno nisi pri sebi. Kakve veze ima na kojem accountu haxaš. Jednostavno, cheater si bez obzira i sa takvima ne zelim imat posla. I to je to. I na što aludiraš sa evolucijom? Da, evolucijom mojih predaka došlo je do toga da ne zelim imat veze sa takvima kao što si ti i to je to, nema daljnje rasprave. Da mi rođena mater vara izbrisao bi je sa fife, držim se nekih principa i to je to, neznam zašto te to toliko smeta?
I imaš potpuno pravo, najnormalnija je stvar je osvojit 23 titule, 0 bodova i 0 završenih sezona, svaka ti čast čiteru!!ž
Ti sime stvarno nisi pri sebi. Kakve veze ima na kojem accountu haxaš. Jednostavno, cheater si bez obzira i sa takvima ne zelim imat posla. I to je to. I na što aludiraš sa evolucijom? Da, evolucijom mojih predaka došlo je do toga da ne zelim imat veze sa takvima kao što si ti i to je to, nema daljnje rasprave. Da mi rođena mater vara izbrisao bi je sa fife, držim se nekih principa i to je to, neznam zašto te to toliko smeta?
I imaš potpuno pravo, najnormalnija je stvar je osvojit 23 titule, 0 bodova i 0 završenih sezona, svaka ti čast čiteru!!ž
Najnormalnija za pocetak... ali hebiga :D Kasnije nije bilo potrebe pa sam se vratio na staro.
Steta, bas sam si htio odigrati koju s tobom... slobodno si obrisi onda pola origin friends ako te toliko pere nepravda.
Bože dragi, evo čitam malo već par stranica i nemam rijeći. Pa koja je svrha igre, da budeš čiter i uništavaš drugima igru ili igraš iz zabave ?
Bože dragi, evo čitam malo već par stranica i nemam rijeći. Pa koja je svrha igre, da budeš čiter i uništavaš drugima igru ili igraš iz zabave ?
Jel ja kome unistavam igru ? nikome, ja sasvim normalno igram... isto kao i ovog trena.
Napadate jednog covjeka od 50k koji haxaju i jos 50k koji koriste autobuyer... kenjate bzvz, vrijedate i radite show program iz nicega a bilo je toga medu nama i prije mene i sada i bit ce uvijek. A vi sada nastavite vrijedat i glumiti moralsite i ostalo...
Odlicna ekipa... samo schurrle... mi ne lezi nikako na toj strani, valjda jer sam naivko da mi ude na desnu nogu i da razvali mrezu.
Odlicna ekipa... samo schurrle... mi ne lezi nikako na toj strani, valjda jer sam naivko da mi ude na desnu nogu i da razvali mrezu.
Istina, ali nemam drugog igrača iz chelsea za to mjesto a htio sam kompletnu postavu iz jednog kluba..
Dao bog da umro svaki igrač FIFE koji koristi ovaj kick-off usrani. Zabijem iz prelijepe akcije u 89toj minuti i on meni u je*enoj zadnjoj sekundi taj usrani kick-off i izjednači. Nabijem vas na k*rac više sa exploitanjem idioti.
Dao bog da umro svaki igrač FIFE koji koristi ovaj kick-off usrani. Zabijem iz prelijepe akcije u 89toj minuti i on meni u je*enoj zadnjoj sekundi taj usrani kick-off i izjednači. Nabijem vas na k*rac više sa exploitanjem idioti.
Vodio sam 3 - 1 i lik mi je 3 komada stisno na tu foru. Izletim sa golmanom loba ga glavom, ostanem na mjestu vracam se u obranu njegov lik stop loptu preko Boatenga i Hummelsa... alt+f4 i to je to...
Inace vidim da mi je post izbrisan.
Meksicki origin - 1575 fifa pointsa - 55kn.
Ma ovo je bolesno, kako im se da više. Najgore kad mi kažu pa ti to ne znaš branit šta ne znam brani leb te je*o usrani, uzmem Mexesa pratim mu Remya ALI NE! Abbiati je odlučio pasti jer je*ena igra zbugana i ja primim gol u zadnjoj sekundi i spušim prolaz.
Ne mogu vjerovati koliko su sje*ali ovaj FUT, ne mogu vjerovati da ću ovo reći, ali FUT 13 je 100 puta bio bolji od 14-ice i ova tromost mi ide na ku*ac. Kad ja igraču s 90 ball control gurnem u for i on je uštopa koda prima medicinku od 10 kila. Fulali su gameplay totalno u ovoj igrici.
Ove godine isprobao sam preko 15 momcadi, ali ova mi se posebno sviđa i s njom nastavljam turneju u futu, toplo preporucavam svakome da isproba ovakav tim http://www.futhead.com/14/squads/9515218/
Zasto ashley cole? mislim da je nezamjenjiv na toj poziciji, dobar u skoku,čvrst u duelu a i sa shadow chem stylom je jos brzi i bolji u defendingu
Zasto johnson? za mene i moj stil on je bolji od preostalih RB iz BPL-a (neki bi mozda uzeli i Richardsa,a neki walkera)
Zasto Coloccini ? zato što je jedan od onih underrated stopera, tko ga nije probao nema pravo glasa.
Zasto Javi Garcia? pa jedan od razloga je zato sto nemam dovoljno coinsa da kupim Yaya Toure-a, ali on je jedan fantastican CDM, sa odlicnim workrate-om, odlican u igri glavom, i čvrst u duelima, snjim imam osjecaj kao da igram sa 3 stopera, to mjenja igru drasticno
U posljednjih 5 utakmica bez poraza sam sa ovom ekipom, doduše sve to zavisi od protivnika, ali eto cisto statisticki, jako sam zadovoljan sa ovom ekipom, i svakako preporucavam!
Budući da sam jedan dio vremena posvetio igračima iz BPL koji igraju na RB/LB pozicijama, došao sam do zaključka da su Richards(RB) i Enrique(Anchor-LB) najbolje riješenje. Johnson iz LFC mi je nekako mlak za razliku od Richardsa, koji mi je spasio brdo golova, upravo zbog svoje agresivnosti, skok igre i snage. Ono što je tebi Coloccini meni je recimo Kolo Toure, iako sada više koristim usluge Cahilla i Luiza koji je strašan sa Sentinel karticom. Za Javi Garciu se slažem, ali ima jedan jako koristan igrač na toj poziciji koji odrađiva nevjerovatan posao a to je Ramires. Čak mi savršeno odogvara njegov H/H workrate. Zbog mog stila igre, poželjno je da igrači na RM i LM imaju M/M workrate, tako da su mi Valencia i Schurle idealni za navedenu poziciju/e. Uglavnom moja idealne momčad izgleda ovaka i to u ovoj formaciji:
http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=ky8lCkAEnK336:pc
Imam u pričuvi još jako intersantnih igrača.