FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.656.804
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Nakon što se ekipa poslije 3-4 sezone ustalila, po običaju ili bolje rečeno, po nekom mom iskustvu dosadašnjeg igranja FUT-a, kola su krenula nizbrdo. Poraz za porazom i ispadanje iz DIV 2 u čak DIV4, u kojoj naliječem na neshvatljivo jake oponente i otvaram sezonu sa 3 poraza. Bio sam na rubu da sve pustim niz liticu, a sa druge strane znam što sam sebi rekao, a to je da neću rasprodati ovaj squad, pa makar ispao u DIV10. Buduć da sam pokupovao brdo igrača iz serije A, neke sam poslao na hlađenje (Gomez, Barzagli, Asamoah) a iz pričuve povukao Caceresa, Higuaina, Hernanesa i El Shaarawy-a. Pretumbao sam sastave tj. izmješao ekipu jer očito da Benatia nemože sa Chielliniom (u mom slučaju) dok sa Caceresom surađuje odlično, ITD... Sada su stvari krenule na bolje, ali prije toga su me neki protivnici pobjeđivali "ni krivi ni dužni". Gomez maši zicer sa 2m, Balloteli unutar kaznenog puca kao da mu je ocjena za šut 60, jednostavno kao da nešto poništava ocjene i chemistry moje ekipe.

Znači, neke promjene u sastavu su donijele bolju igru i totalni zaokret, jer Balo ponovo zabija kao lud koji je btw., nenad*ebiv. Čak sam kupova klektivni fitnes kako bi što duže potrajala ova čarolija sa squadom koji sam iskombinirao u 4-4-2 formaciji. S druge strane omjer pobjeda i poraza mi se totalno srozao, pa je moguće da me sada spaja sa tamo nekim protivnicima koje uspijem rješiti sa pola gasa. Uglavnom sinoć sam ja bio taj koji je imao poguranac ili šta već. Vratio sam se u DIV 3 i vidjet će mo što će se dalje dešavati. Da stvar bude još slađa kada sam krenuo da pogasim sve, vidim da su se silveri iz BPL prodali (i to svi odjednom) te samim time i klub financijski stabilizirali. Šteta što nisam pratio da li im je cijena skočila, jer mogao sam možda još više zaraditi na njima, budući da sam im snizio nabavnu cijenu.

Uglavnom onaj krizni period je prošao, kada sam pucao i bacao sve na market i ponovo gradio ekipu. Žao mi je što neke situacije nisam snimio, pa da zakačim ovdje kao bi se vidjelo, jer je jasno kao dan da se ponekad igrači ponašaju kao telad i da jednostavno nije do tebe. TEST SE NASTAVLJA.

El CapitanO
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2014 10:11 (Anchor Man).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
Anchor Man kaže...

...

Ja mislim da oni jednostavno nisu dobro razradili sistem na FUT-u i to je najveći problem. Pošto nekad igrači stvarno igraju koda imaju 99 ocjenu, a nekad kao da su brončani iz lige kineske provincije Fujian. 

Svi imaju taj krizni period, ja sam imao rekord 31-1-4 i došao period gdje sam izgubio oko 12 tekmi zaredom, ali ja sam se ostavio FUT-a i peglam samo H2H seasons, tamo je uživancija i fini taktički nogomet se igra.

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Evo s obzirom da ovdje ima puno PC igrača, fale nam još dvojica igrača za ligu + ako se netko želi prijavit kao zamjena može to učiniti na sljedećem linku.

http://www.fifa-expert.com/forum/index.php?topic=20454.msg46149#msg46149

Vjerujte, sve je puno lijepše organizirano nego ovdje i nema smisla da cijelu ligu vodite u jednoj temi, kad postoji poseban fifa forum predviđen za to.

Pozdrav

Hvala im na svemu, slobodni smo ljudi.
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
mateyospurs kaže...

Evo s obzirom da ovdje ima puno PC igrača, fale nam još dvojica igrača za ligu

Ja sam tu, a ako treba dovest ću vam jednog ozbiljnog i više nego fer igrača.

El CapitanO
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Ja umjesto 5 free packova dobio 15 haha neki bug. Najbolje što sam dobio je IF Koscielny, kad sam ga vidio skočio sam, ali onda sam se sjetio da je untradeable, nisu to trebali napraviti ali šta ćeš.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2014 20:18 (SladeCRO).

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

Od kud svima vama ti packovi? haha i ja bi

Vratio se daily gift,upravo dobio 500coinsa

I vidim da su došli neki jumbo packovi po 5 k pa idemo probati :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

ja uopce nisam dobio paket

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14

Otvorio sam 15 ovih jumbo packova po 5k coinsa i najbolje kaj sam dobio je costa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

ja ni besplatne nisam dobio -.-

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Ja dobio Suareza u prvom,Luiza u cetvrtom i Fabregasa u petom :D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nidjoPro kaže...

ja ni besplatne nisam dobio -.-

Kakve besplatne?

11 godina
neaktivan
FIFA 14

jaaa ocuuu suaareeezaaa :(((((((((((

0 0 hvala 0
14 godina
nidjoPro kaže...

Ja ocu 40k nazad ^^

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Happy #5YrsofFUT!

5 FREE untradeable packs for everyone (on your console/PC, not Web App)! 

Web App Daily Gifts are ON till Monday. 

15K packs are only 5K for the next 24hrs.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
16 godina
KiCo77 kaže...
nidjoPro kaže...

Ja ocu 40k nazad ^^

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Happy #5YrsofFUT!

5 FREE untradeable packs for everyone (on your console/PC, not Web App)! 

Web App Daily Gifts are ON till Monday. 

15K packs are only 5K for the next 24hrs.

Dobro da si rekao {#}

Imam 10 packova koji su besplatni...idemo vidjet...a od ovih 5 kaj su po 5 k najbolji je javi garcia :(

Movie kako ih ti imaš 15 po 5k?

13 godina
FIFA 14

A hebo te led, bas sam ju jucer obriso i sad opet moram skidat :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Ja sam dobio IF Gerrarda u tim free packovima. Iako niti ne igram FUT više, ne škodi.

Why so serious?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
izvone kaže...

Movie kako ih ti imaš 15 po 5k?

Imam PS4, pa stari acc na PC koji mi je bio banan a sad je opet u funkciji i novi acc na PC. Na svakom po 5 je 15. No ni to mi nije pomoglo, sve zajedno sam dobio hrpu da ne kažem čega..

Free dobijem If Tadića... kaj da s njim radim?  Još moram pogledati kaj će me stresti free na PS4 i na drugom Pc acc... možda bude više sreće..

Kako ti imaš 10 besplatnih packova?

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2014 23:19 (movie).
14 godina
neaktivan
FIFA 14

Jel se isplati otvoriti ovih 5 jumbo packova? Mogu si i sam odgovoriti, ali me zanima jeli netko otvarao i kakva su iskustva. Rekao sam da više nikada neću otvarati packove nakon što sam na iste potrošio 500K coinsa i pao na nulu. Sada imam oko 270K i sve me nešto vuče da otvorim tih pet komada.

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Jel se isplati otvoriti ovih 5 jumbo packova? Mogu si i sam odgovoriti, ali me zanima jeli netko otvarao i kakva su iskustva. Rekao sam da više nikada neću otvarati packove nakon što sam na iste potrošio 500K coinsa i pao na nulu. Sada imam oko 270K i sve me nešto vuče da otvorim tih pet komada.

ak otvoris 1 dobijes 5 il sta,nekuzim?

13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Isplati se skroz, od quicksella dobiš 2-3k nazad, plus ako ti uleti neki dobar igrač, pa rare contracte moš prodat, squad fitness i slično. Ja sam izašao u plusu oko 5k nakon šta sam otvorio tih 5 packova, a nisam niš posebno dobio. 

15 godina
FIFA 14

Evo uletio u fifu nakon 3 dana da otvorim te packove (10) i nije proslo lose: Willian, Gotze, Alaba (82)

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2014 23:35 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Taarabt, Alaba, Ibarbo, Negredo, Muriel, Pastore, Helton. Not bad.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14

Evo otvorio sam tih 5 "party" packova, nisam dobio neke vrijedne igrače, ali ću baš kao i antilo izači nekih 5K u plusu. Inače u onim free packovima sam dobio UP Oscara, što nije loše jer sam ga baš prije toga htio kupiti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2014 23:57 (Đapa club).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Evo otvorio sam tih 5 "party" packova, nisam dobio neke vrijedne igrače, ali ću baš kao i antilo izači nekih 5K u plusu. Inače u onim free packovima sam dobio UP Oscara, što nije loše jer sam ga baš prije toga htio kupiti.

Meni je jedan tip otvarao iz indije usdao u acc u otvorio jer mi je pc pokvaren i kaze:Fuck Fuck Suarez 88 Suarez

Bio sam sretan kao nova godina :D

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=kRWW1DxznKYIz:pc

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
16 godina
FIFA 14

Movie-neznam,nemam toliko accountova ko ti al sam dobio 10 haha. Ugl u tih 10 kaj sam čudom dobio su bili dante,baines (nez kak se piše onaj lijevi bočni evertona) ,bender...ništa specijalno,nadal sam se nečem velikom jer sam vidil da su packovi bolji nego ovi kaj se plaćaju. Ali ništa, a u 5k packovima još gore dobio,barem se u oba napunio contracta,promjena pozicija,team fitnessa.....

e da kako iskoristiti one kartice kaj su 15% glava,5% foot i to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
izvone kaže...

Movie-neznam,nemam toliko accountova ko ti al sam dobio 10 haha. Ugl u tih 10 kaj sam čudom dobio su bili dante,baines (nez kak se piše onaj lijevi bočni evertona) ,bender...ništa specijalno,nadal sam se nečem velikom jer sam vidil da su packovi bolji nego ovi kaj se plaćaju. Ali ništa, a u 5k packovima još gore dobio,barem se u oba napunio contracta,promjena pozicija,team fitnessa.....

e da kako iskoristiti one kartice kaj su 15% glava,5% foot i to?

Ocito nisi otvorio prvih 5 packova kad si prvi puta uso u FUT.

A te kartice samo stavi u club i onda dobivas postotak na one kartice za trening... sve u svemu, nicem ne koriste... najbolje je skupljati trenere koji daju po 3% na contracte jer mozes dobiti do 2-3 contracta vise.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
Encyanix kaže...

Evo uletio u fifu nakon 3 dana da otvorim te packove (10) i nije proslo lose: Willian, Gotze, Alaba (82)

Daj me nemoj... ja otvorio 30 packova i nula bodova...na PS4 nisam se ni pokrio iz onih 5 packova a đabalaka dobijem hrpu smeća i cavania..

Na PC najjači igrač iF tadić i balotelli iz đabalaka packova a ovako costa i hrpa ničega...

Aj bar sam sad nakupovao na PS4 che kartica pa ću valjda na njima nešto zaraditi. Uzeo sam oko 40 hawk kartica u rasponu od 250 do 650 coinsa i nekih 25 anchor u istom tom rasponu a sentinel sam uzimao po 200 coinsa.

Deadeye sam uzimao po max 300 coinsa i kad prođe ova ludnica valjda ću biti nešto u plusu..

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.3.2014 0:58 (movie).
17 godina
SimeKZ kaže...

najbolje je skupljati trenere koji daju po 3% na contracte jer mozes dobiti do 2-3 contracta vise.

Dobiješ max 50% više od onog kaj ti piše na contractu

15 godina
neaktivan
FIFA 14

Ibarbo je takva zvijer, pa to je čudo. Dajte mi recite, ko je dobar na cam poziciji, talijanska liga pretežito.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice