FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.995.529
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
KiX777 kaže...

Kako vam se čini moj novi UT?

Užasan. Pronađi neke tutoriale na interentu kak složit tim. Gle nije ti stvar u zvijzdicama nego u kemisteriju, a da bi imao dobar kemisteri moraš imat igrače iz iste zemlje ili lige. I moraju igrat na svojim pozicijama.

13 godina
neaktivan
FIFA 12

i formaciju imat onu koju ti koristis

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Ima li kakvih novosti za fifu 13?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...

Ima li kakvih novosti za fifu 13?

Na tu si prati

http://www.fifplay.com/fifa13/

13 godina
neaktivan
FIFA 12

Sori ako je pitanje bilo ranije postavljeno, koristite li novi sustav obrane ili legacy? Ja se nikako nisam mogao naviknuti na novi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja koristim novi sustav obrane, puno je bolji od starog. Baš se trebaš dobro postavljat i odabirat pravi tajming za otet loptu. Ni ja se nisam još 100 % navikao na novi sustav obrane al s vježbom ide na bolje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

pozdrav svima, pisao sam prije te pitao mogu li sa svojom internet konekcijom igrati fifu online, eh posto sam dosao do novca za cd key ostalo je  da kupim taj cd key. znam za g2play i base host, pa mozete li mi preporuciti jos koji sajt da pogledam i usporedim cijenu, hvala in advance. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Ne znam za druge, ali g2play je ok. Kod njih sam ja uzeo key.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
httpsmaniac kaže...

pozdrav svima, pisao sam prije te pitao mogu li sa svojom internet konekcijom igrati fifu online, eh posto sam dosao do novca za cd key ostalo je  da kupim taj cd key. znam za g2play i base host, pa mozete li mi preporuciti jos koji sajt da pogledam i usporedim cijenu, hvala in advance. :)

Možeš uzeti ovdje : http://eplati.com/index.php

Ili ovdje : http://base-host.com.hr/fifa/155-fifa-12-cd-key.html

Ja sam uzeo na basehostu

13 godina
neaktivan
FIFA 12

ej, molio bih vas za brzi odgovor. kupio sam cd key na g2play preko prijatelja koji ima paypal, ugl. jel to ovaj kratki kod koji dobijemo u tabeli sa jednim redom ili je to neki standardni tipa 

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx. i ako je to taj kratki kod jel njega samo tamo ukucamo na reedem na origin, molio bih malu pomoc oko origina. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
httpsmaniac kaže...

ej, molio bih vas za brzi odgovor. kupio sam cd key na g2play preko prijatelja koji ima paypal, ugl. jel to ovaj kratki kod koji dobijemo u tabeli sa jednim redom ili je to neki standardni tipa 

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx. i ako je to taj kratki kod jel njega samo tamo ukucamo na reedem na origin, molio bih malu pomoc oko origina. :)

ja sam uzeo na BaseHostu i key mi je bio u ovom formatu:

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx.

za reedemanje,unutar Origina ideš pod Settings,pa Reedem Product Code.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FIFA 12

dobio sam ovaj mail

Dear Mr. Xxxxx Xxxxxx;,

To verify your order in our store we need you to answer on 2 simply questions:
Firstly , have you ever used proxy server to make an order in our store ? If not, I need you to tell me some details about your last logging ( IP address).
Secondly, which city are you currently in ?
As this is a standard procedure in our shop it would be really helpful if you answer these two questions above.
Thank you for your help and understanding.
Thank you for contacting us.

odgovorio sam im na ova dva pitanja.

jel ovo svakom dodje??

dosao mi je mail da je putem paypal-a uplacen iznos na njihov racun.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

hvala antimadrista na odgovoru, evo fifa se skida preko origina heheh, jedva cekam da poigramo koju. ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

EURO 2012 stiže u obliku DLC-a za FIFU 12. DLC izlazi 24. ili 25.4 i koštati će 20 eura.

Tu imate sve ostale detalje.

evo i nekoliko slika:

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 12:13 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 5
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Joj predobro šteta što je DLC pa će se moći samo kupit digitalno a nemam karticu :(

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 12:34 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Nikad se ne bih nadao da će dati kao DLC. Nisam baš siguran da se isplati dali 20 eura za to, ali vidjet ću kad izađe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Što kažete na moj UT? 

Anonymous is coming!

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Nije mi jasno zašto ti je Button na klupi. Strašno je brz, skoro ko Hamilton. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

LOL na 0:48

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Imam problem  sa FUT web aplikacijom.  posto nemam pristup racunaru, usao sam na FUT web i osao da kupim sebi igraca itd. i nasao sam sebi odg igraca( formacija, liga i cijena dakako) i kupio ga po buy now opciji, ali sad kad odem na squad da ga dodam nema ga , kao ni sto ga nema na players na club. također coins-i su mi uredno skinuti sa profila. jel se vama to događalo kad i jesam slucajno ja sta pogrijesio i propustao. pozdrav svima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12
možda ti je u Trade Pile,probaj tamo vidjeti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

evo ja resetirao svoj UT momcad po treci put xD

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#cKxk377pbddWF

ovo je ekipa bez ikakvih pojacanja dakle odmah sam uspio napraviti chemistry 70 i to,odlucio sam raditi ekipu Engleze i prije nego sam vidio igrace,a s obzirom da ih vec imam 8 u ekipi bit ce jos i lakse to uraditi :D naravno kad dovedem potrebne igrace onda cu poceti kupovati pozicije i to

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 16:53 (Pezer).

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 12

Moj novi FUT {#}

Jel sad bolji?

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 18:36 (KiX777).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Sad je super. Sad samo pazi da imaš kartice za ugovore i fitnes.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

imam jedno pitanje i ako moze sto brzi odgovor , znaci ovako zanima dali se moze sa jednim cd-keyom napravit 2 accounta , po raznim forumima kruzi jedna teorija da ako krenes UT ispocetka da u packovima dobijes bolje igrace za one koji misle da je to glupost pogledajte ovaj video

, znaci frajer je otvorio par packova i dobio je 2 in-form igraca.Pratim ga stalno na youtubu i svaki puta kad izadje TOTW potrosi po 150k na packove i ne dobije nista i danas napravi novi account i dobije 2 in-form igraca , malo mi je to cudno , sad me zanima ako se moze sa 1 key-om napravit 2 accounta idem odma prebacit igrace na drugi account i potrosit ovih 100k coinsa sto mi je ostalo na packove  {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Koja igra ce bolje ic na slabiji racunar (koja je vise zahtjevna,PES ili FIFA) ?

Znam da je off ali ja sa dvoumim koja ce mi bolje ic,PES09 ili FIFA 09 :S

Siempre Madridista !

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...

Koja igra ce bolje ic na slabiji racunar (koja je vise zahtjevna,PES ili FIFA) ?

Meni je FIFA 09 na GMA X3100 bez problema na 1268 x 760P na med to high radila bez lagga, dok je PES dosta trzao.

I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins
13 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
ajdin99 kaže...

Meni je FIFA 09 na GMA X3100 bez problema na 1268 x 760P na med to high radila bez lagga, dok je PES dosta trzao.

znaci meni ce FIFA dosta bolje ici nego PES ? :S

a ja vec stavio da se sa torrenta skida PES09 :DD

Siempre Madridista !
15 godina
ajdin99 kaže...

FIFU 09 nemoj niti pokušavati igrati,katastrofa igra. Sve do FIFE 11 je bilo katastrofa. Ako već trebaš birati između PES-a 09 ili FIFE 09 onda uzmi PES.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice