često.. isto tako mi često znaju matchevi laggati :/ cuo sam da je to zbog windows 7ice -.- do kompa sigurno nije..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
otvorio ove portove i sad radi bolje
TCP Ports: 80, 443, 9980-9989, 10000-10500, 42100-42199,11155
UDP Ports: 3659, 6000, 9570, 10500-12500,11155
otvorio ove portove i sad radi bolje
TCP Ports: 80, 443, 9980-9989, 10000-10500, 42100-42199,11155
UDP Ports: 3659, 6000, 9570, 10500-12500,11155
Hvala, sutra cu isprobati. Btw jesi ti na win 7 il ?
jep
Kako mogu sa dodanim frendom odigrat tekmu,mislim na org
moraš nas dodat u igri..
moraš nas dodat u igri..
kako
moraš nas dodat u igri..
kako
moramo se naći u igri..i međusobno poo dodavati..npr.odes u online lobies i tamo napravimo sobu i nas 5,6 kolko nas ima oriđiđi..tamo se dodamo kao frenda ito je to
moraš nas dodat u igri..
kako
moramo se naći u igri..i međusobno poo dodavati..npr.odes u online lobies i tamo napravimo sobu i nas 5,6 kolko nas ima oriđiđi..tamo se dodamo kao frenda ito je to
Ajd napravi on line loby sa paswordom da se pododavamo na frend listu i da neku BUG ligu napravimo
na kojim postavkama igrate(pucanje,dodavanje)?ovo mi je prva fifa nakon rtwc 98
na kojim postavkama igrate(pucanje,dodavanje)?ovo mi je prva fifa nakon rtwc 98
sve na manuel..tek se tada doživi ili ti osjeća fifa :D
ljudi jel imate problema kad igrate sa frendom kao kada igrate sa ostalim na netu.oni problemi pri odabiru kluba itd
Da li kad za vrijeme igranja piše da je konekcija prekinuta znači da je protivnik prekinuo utakmicu to mi se često događa iako igra normalno ide.
dečki idemo se skupiti..ja cu napraviti u online lobiju sobu pa da se svi skupimo koji imaju orginal?.
dečki idemo se skupiti..ja cu napraviti u online lobiju sobu pa da se svi skupimo koji imaju orginal
Računaj na mene
Jel netko zna sta je na kraju sa onim izbacivanjem iz igre u manager modu,nakon tekme se rusi igra i onda moras ponavljati tekmu.
Znam da se raspravljalo o tome ali ne znam jel postoji neko rijesenje,ja cu osijediti od tog izbacivanja...
Jel netko zna sta je na kraju sa onim izbacivanjem iz igre u manager modu,nakon tekme se rusi igra i onda moras ponavljati tekmu.
Znam da se raspravljalo o tome ali ne znam jel postoji neko rijesenje,ja cu osijediti od tog izbacivanja...
instaliraj patch..
fifa je prvi nogoš koji ću kupit.hehe a stari sam pes fan :D
ja sam to vec napravio. prva origigi igra mi je fifa11 (makar je prije nisam mogao podnijeti...)
instaliraj patch..
ako mislis na onaj 1.01 patch njega sam stavio ali ista stvar,jedino ak je izletio neki novi...
ako mislis na onaj 1.01 patch njega sam stavio ali ista stvar,jedino ak je izletio neki novi...
meni sa njime radi..neznam..
dečki idemo se skupiti..ja cu napraviti u online lobiju sobu pa da se svi skupimo koji imaju orginal?.
Napravio sam ja loby
Ime lobija: BUG
Pasword:bugovci
Pa se dodajte
Napravio sam ja loby
Ime lobija: BUG
Pasword:bugovci
Pa se dodajte
moramo svi biti in game.i ako si već napravio moraš biti u igri.jel se soba izbriše kad izađeš..
Fifa 11 na PC-u je odlicna igram je od izlaska.Ali danas sam nabavio fifu 11 za svoj ps3i mogu reci da je gameplay na ps3 bolji i to se osjeti.Samo je grafika malo lošija zbog toga sto nema AntiAliasinga ali to me ne brine kad je gameplay savršen 
Fifa 11 na PC-u je odlicna igram je od izlaska.Ali danas sam nabavio fifu 11 za svoj ps3i mogu reci da je gameplay na ps3 bolji i to se osjeti.Samo je grafika malo lošija zbog toga sto nema AntiAliasinga ali to me ne brine kad je gameplay savršen 
zato svi jedva cekamo fifu 12 :)
oće fifa 12 bit potpuno ista kao na konzolama?
oće fifa 12 bit potpuno ista kao na konzolama?
da
barem se suska tako: nije sluzbeno kolko ja znam
Kakvo smeće ovaj eadm.
Dva puta skidam igru i svaki put odabeream da mi se instaler sačuva i ništa.svaki put kod novih winsa moram skidat igru.
Kakvo smeće ovaj eadm.
Dva puta skidam igru i svaki put odabeream da mi se instaler sačuva i ništa.svaki put kod novih winsa moram skidat igru.
ja sam izbrisao igru..i sad ju skidam preko eadm..jel su uključeni automatski updejtovi..itd.;)
naravno orginal;)
Igra se sama apdejta? nisam primjetio nikakav update do sada!!
Igra se sama apdejta? nisam primjetio nikakav update do sada!!
da